fula datorfan!

jag blir så jävla less! sitter här och gråter just nu efetrsom halva min skärm gått sönder och man inte ser någonting över huvud taget! vad är det som är fel med mitt liv egentligen allt bli ju fel hela tiden! jävla helvettes kjhgdjkgsjdgsj idiot fucking liv fan!!!!!!!!!  åh jagblir så jääääääääääääävl ARG NU ÄR HELA DATORN SÖNDER OCKSÅ SKIT BRA VERKLIGEN SKA JAG BLI PÅKÖRD AV EN JÄVLA BUSS OCKSÅ ELLER? BRA NU FÖRSVANN DET JAG SKREV SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT BRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! eller ännu bättre bli mördad av en äckel hiv våldtä'cksman som är uteliggare och inga FUCKING HELVETTES PENGAR !!!!!!!!!!!!!!!! caps lock sätts på automatiskt också. skit bra verkligen wihoooooooo vad jag älskar allt alla i hela världen älskar jag även alla fula talibaner som bombar världen ooooooooooooh! fyfaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!! mitt liv är förstört !!!!!!!!!

tar ut äckliga fula tungpiercingar tänker jag göra också, äckligt jävla slampfitthelvettes idiot helvettes fan jävla fula äckliga idioit piercing i fula tungaaaaaaaaan... fula jesus äckel bögen är på tv också. hamn finns inte fatttttttttttttttttttaaaa det fulamänniskor!



förlåt men jag får damp!!! slutar skriva i den hör bloggen nu också ska ni veta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu får det vara slut

usch jag måste sluta äta nu, syndade idag med, pizza MUMS men usch så onyttigt. kaffe,cola och fet pasta om dagarna.. inte bra inte bra! från och med imorrn bärjar det nyttiga livet =)


måndag

hellu, kom nyss hem efter en galet rolig dag i skolan och en tyr på stan, träffade  kevin vid donken ett litet tag också.. sedan så gick alexandra och kolla på kläder, men sen blev det hemfärd, jag är skit trött så ska bara ta dfet lugn idag! duscha ska jag göra snart också, för det är sjukt varmt! inte direkt pördigt.. haha.

dagens bilder;


jag och sofie

hahaha jenny

50-öringen som vi satte fast med nagellim hahah. sjuka idéer.. =)


'' huvudsaken är att vi vet''

för varje dag som går så känner jag saknaden som stiger och stiger, varje gång jag hör någon låt som får mig att tänka på dig så kan jag bara drömma mig bort att vi är där igen bara vi två ingen annan. det känns fortfarande som att du ska skicka dina vanliga ord, att du saknar mig.. men sen kommer verkligheten ifatt mig och jag kommer på att det är inte så?! det är över.. du kommer nog inte tillbaks igen.

men så kom jag på varför komma ihåg saker som gör mig ledsen? jag borde tänka på dig så som jag minns dig, så som det brukade vara. komma ihåg våra minnen vi har på ett bra sätt och inte för att jag saknar det, vara glad för att det hände och inte gråta eller vara ledsen för att det är över. det var bara ett kapitel i mitt liv, dock ett väldigt bra kapitel som blir svårt att glömma! men det är som det är, och du kommer inte tillbaks bara för att jag vill det! så jag ska komma ihåg dig så som jag känner dig, så som det brukade vara, fast utan sms:en och varje gång vi pratade. utan dina underbara ord som fick hela mig att fyllas med glädje.

men jag saknar dig otroligt mycket, jag trodde inte att jag skulle uppleva den här slags känslan igen. allt gick så fort du kom som en vind du va som en vinst, men du försvann en dag och kommer aldrig att bli min..
jag vill inte att du ska ha den bilden du har av mig, för allt är ett missförstånd, det är inte som du tror och hör,men du vägrar liksom ta det med mig så vet inte vad jag ska göra. du vill inte prata med mig heller. så jag släpper dig det kan jag, men jag kommer inte glömma dig för det! du fick mig att inse många saker jag inte trodde om mig själv.
you'll be in my heart! oavsett om du vill eller inte!


..


bloggf*n visa mina inlägg!!

är det något seriöst fel på bloggen eller? inga inlägg visas ju ;o jävla sk*t blogg!


massa bilder bara för er =) ( bläddra ner)

förlåt som vanligt, så låter nog dom flesta första meningarna nu för tiden hah?! sorry asså men det har vart rätt pördigt liksom pördey.. som sistone. iaf så kom jag nyss hem efter en kväll i stan med anna, vi fikade åt massa gottgott osv. 

morgonen började av att vi vaknade vid tio kanske jag låg och sov med björnfitta på huvudet.. (förlåt för språket) iaf så gick vi upp och åt frukort och sedan fixade oss, emma skulla ha loppis pördigt emma! haha..
så jag och alexandra åkte till ajkan shoppade lite smink osv, sedan åkte vi tilla nton hihi eiuw. vilken bubblare muahha.

jag och anna åkte sedan till stan efter vi gjort oss irodning och så. det var grymt kallt ute men ändå fint väder, lovly! när vi kom till stan åt vi det goda hehe.. ite bra för min diet men whatever man lever bara en gång klart man ska vara lite pördig hahah. i just love the ''ord'' ( vad heter ord på enegelska? )
sen drog vi oss hem jag träffade finen och natta en stund i barkarby men nu är jag äntligen hemma! saknat mig? i know uhave hahhaa.. nu ska jag sluta tönta mig och ladda in bilderna :) puss ha det gött!
DAGENS BILDER

visst är man riktigt söt i sånna här mössor hehe..?

barnhörnan hann jag med också

i kungsan

haha..

fånga alexandra på bild!

och även emma :)

anna ville självklart också vara med !

GÅRDAGENS BILDER

alexandra och anna chillipill!

jag och emmsan, bubblan finns där för ett särskillt själ..

snusemma och ciggasigner haha

strike a pose

jätte normalt!

haha

..

japp jag tappar byxorna, visar magen.. men den bjuder jag på!



rött är sött =)

det var kallt ute iaf

emma jag och jokk haha

riktig pingla haha


suterday night

tjululu, hur e det sötnosar? skälv mår jag toppensnoppen haha
sitter hemma hos cissi nu ska snart dra härifrån och möta upp emma alexandra och anna. dom ska sova hos mig ikväll =) myspys va?

iaf idag har jag inte gjort mkt vart rätt död, så det blir väl rätt chill idag kanske förhoppningsvis roligt iaf, jag ska också ta massa bilder ikväll lucky you 200 boring muhah :)

nej nu ska jag ta och ringa segofisarna haha, hörs imorrn eller nått? lets se. miss me!

-
kära clas-ivar är med ikväll också! hihi min vattenpipa <3


porrbutik

asså vet ni det var helt sjukt, jag jenny,sofie och mitra gick in i en porrbutik vid våran skola.. ( vi visste dock inte att det var en sådan ) vi såg asläckra skor och tänkte why not? MEN det var givetvis vääärsta pördiga grejjerna .. ;s äckligt äckligt, men okej vi fortsatte kolla, sofie och mitra gick ut men jag och jenny började verkligen kolla ordentligen och fann denna snygga grejjsimojs ? ( kolla 1:a bilden ) eh eh eh FRÅGETECKEN?!
sedan så kollade vi in i ''ett litet rum'' med bara PISKOR ? say what! det var inte direkt pördey.. eller pördigt..
det var grovt men vi blev sjölvklart nyfikna och började prata med tantiluskan som jobbade där.. hahaha hon va grov! hon berättade om en väldigt konstig grej som hängde där. själv tyckte jag det var lite äckligt faktiskt när jag fick reda på vad den egentligen användes till hahahha

en... eh, hmm.. smycke till eh.. aa ni vet!?

normalt?! va tycker ni ska jag köpa den långa röda muhahah !


förlåt för dålig uppdatering

godmorgon, färlåt för en dålig uppdatering... men har helt enkelt inte haft tid, igår så vaknade jag försent så missade första lektionen, sedan så flöt dagen på som vanligt. efter skolan fixa ja presnt som jag och alexandra skulle ge till anna. sedan hem och duscha och fixa mig, och åkte till anna hjälpte henne lite, gick dock inte så bra med risen som blev helt brännt haha. sen så drog vi därifrån. and come on let's partyyyy. haha

sen så åkte jag vid ungefär 1/halv två taxi hem. satt uppe ett tag men somnade sedan med smink och alla kläder osv! FAIL.

JUst nu har jag precis vaknat ska väl äta frukost snart.. sedan ska jag iväg till mammas kompis på middag och senare ut tror jag =) wellwell, nu ska jag ta och ringa anni bunny uknow ;) hahha mmh.. aa.mmhh. hihi.
haha skojja, är skit flummig så nu ska jag gå o flumma lite med min roliga farmor som är skit trött muhaha.
puss gullerumpor

hahah roligt

Postat av: Hampus Wiklund

Hej,
jag heter hampus och jag har gått i viksjöskolna. jag har alltid tyckt att du e jätte snygg, dvs stora tuttar vilket jag gillar, schyssta läppar jag är även en aktiv läsare av din fina blogg.

svar : eh okej.. tråkigt baratt det inte finns någon sånn i vikdjöskolsn :s plus att jag går inte ena där .. haha loser!


bussvideoinlägg


haha observera att jag är helt fullt seriös asså speciellt i slutet HAHA!
och med det säger jag gosdnatt, hörs imorrn. miss me

jag har piercat mig


japp, och vad ska nu mamma säga? ( ja kunde inte bry mig mindre )
-hehe eh jo aa, det ärså att eh.. jag har piercat mig!
- helvettes förgrömmande unge!

min naturliga hårlängd...


kort kort kort, hår!

dagens knarkarlåt


you're so beautiful

godkväll darlings,  kom hem för en stund sen, har vart hemma hos anna och bara chillat med emma och anna. anna räknade matte och jag och emma tog det bara lugnt. senare skulle jag ta bussen men fick såklart sitta och vänta i typ 40 minuter. sen så skulle jag ta tåget mötte då på två skit trevliga killar som jag snackade med, senare fick jag reda på vem den ena var och ja då var det inte lika roligt längre haha.

iaf nu är jag hemma knarkar en skit bra låt ska snart sova! ni ska få ett videoinägg idag också :) visst är jag snäll va?
hehe jag vet, I KNOW YOU LOVE ME. muhaha. nej nu ska jag faktiskt sova har en låååååångfredag framför mig fullspekat och klart, kanonkul! 4 av 5 toast kanonkul! bye sweetie


min grupp i nt, vårat ägg expriment gick as bra! ägget höll. jag o sofie döpte han då till börje haha :D en riktig kämpe haha..

till J

vet inte riktigt vart jag ska börja, jag är både ledsen besviken och förvånad. Du har varit MIN bästavän två gånger nu, vi splittrades men hittade tillbaks till varandra vilket jag såg som ett tecken på att vi ska vara vänner för alltid. du får mig må bra och du får mig nästan alltid glad. men på senaste tid har du varit fram och tillbaka, gnäller på mig för små dsaker, blir lätt sur på mig osv. 

du har stöttat mig genom mycket men du vet att jhag stöttat dig också! det kan du inte ifrån mig... vi har funnit för varandra, nånting hände och vi har glidit ifrån varandra på sistone, du sa inte tro att jag vill det, för jag kommer alltid se dig som min vän trots aker som hänt både då och nu. vi har otroliga minnen tillsammans och jag saknar det!

Men en sak förstår jag inte, du säger att du känner dig sviken av mig för att jag umgås med männiksor som fått dig att må dåligt! som gjorde en hemsk sak mot dig, MEN tänk efter vad gör du? du gör samma sak mot mig, du umgås med den personen som förstört otroigt mycket förmig, som fått mig att gå på grund! och du vet hur dåligt jag mått för det. jag trodde aldrig jag skulle behöva vara med om en sån sak förrän det hände. du var där , du såg. du undanhöll informatoin för hennes skull för att skydda henne, men jag har skitit i det trots att jag fått gå på möte en gång i veckan i ett helt halvår efter det där för jag kände mig så jävla trasig. jag fick fortsätta umgås med hennepga att jag ville vara med dig och du var vän med henne. jag fick ''förlåta'' för att kunna ha kvar dig i mitt liv. du umgås med henne som faktiskt förändrat helamig och mitt liv.  och liksom du klagar på mig för jag umgs med dom som gjorde det där mot dig?! har jag nånsin klagat på dig! 

det förvånar också mig att du nu vill ha tillbaks den personen jag suttit och tröstat dig för! nu duger hon igen,  och du kanske inte bryr dig om vi inte är vänner, men en sak ska du veta... går du tillbaks till dom två. så är det helt över. för du vet att jag sätter inte min fot i samma sällskap som dom igen. när dom två har planerat någonting så länge att göra detta mot mig helt utan anledning? jag var oskyldig precis som du var! JAG VILL INTE! jag vill inte släppa dig igen och låta dig hamna med dom som förstört ditt liv också. så som du byggde upp dig själv utan dom så vill jag se dig! inte på den nivån somdu var innan. jag älskar dig och saknar dig. men sålänge du vill dra in mig med dom igen så backar jag! förlåt för det jag gjort mot dig om du känner att jag gjort något. kännt dig ensam eller whatever! jag ber om ursäkt för det men du har gått tillbaksd till de förflutna som tog ett helt j'vla halvår att komma ur. jag vill inte hamna i det där igen. för det har tagit fram till nu för några månader sen som jag kännt mig hel igen! och ingen ska nånsin få trycka ner mig så som dom gjprde den natten! ALDRIG. och jag hoppas du aldrig behöver vara med om det...  

måste sova..


nej nu är det f*n dags att sova asså! god nattt bebisar. hörs imorrn!

:) saknar!

haha tobbe så jävla skön grabb asså! skit arg för att jag filmade honom, tyvär fick jag inte med hans riktiga damp utbrott på mig hahah. så snälla o rara helt underbara!  alanya 2009 take me back!

ett onödigt köp?


aa hiss eller diss det är frågan? själv vet jag inte riktigt vad jag tycker...
 iaf så fläta grån glitter 89 kronor!

om en uteliggare haha



and here it comes!

inte fullt normal, men det bjudar jag på, babblar mest om ointressanta saker, men nu ör det gjort =) maybe once in a life time?! eller ska man fortsätta?

hiss&diss



islatte/kaffe cooler
finns det något godare? i love it! och endast 19 kr, som hittat?!


jensen västra..!
jag vet att jag valde helt rätt, jag är så grymt nöjd med min skola och min klass! underbart jäkla go bra asså! samtidigt som alla är välklädda och lärare går med kostym osv, och det kan kännas lite jobbigt att varje dag vara iordning fixad och se bra ut så tycker jag det är grymt bra med välklädda ''lite finare''  den där gamla mjukis, lodis tilen är så over!
i love my school! jensen västra eller jensen west side som bllatarna i skolan säger haha

hösten,
många tycker den är mörk,tråkig och kall. men jag älskar den, när det inte är regn dvs. tänk er soligt väder men ändå kallt ute, nya fina hört jackor, stickade tröjor. och lite ''varmare'' kläder. är bara sååå trött på sommarkläderna! hösten är också enormt mysig! don't you think?

blått är flott haha
jag tycker iaf att jag passar bra i den ljusblåa färgen, den framhäver verkligen min ögonfärg! blott är flott hehe

'
( dig )
du är så otroligt underbar och jag önskar verkligen att vi kunde ha det som för ett tag sen, jag saknar dig och din närhet! du är en av dom få som jag verkligen trivits med. jag begär inte att vi ska ha det som då, men vänner iallafall. varje gång jag pratar med dig blir jag glad och mår så bra! innan förstog jag inte men nu förstår jag exakt varför!



rullstolar ute i shoppinglivet,
förlåt jag tycker verkligen synd om dom! men kan affärerna inte visa lite hänsyn till rullstolsbundna? dom kommer knappast fram i vissa äfferer!! det gör oss andra irrterade eftersom dom står i vägen. nej något att ta tag i reinfeldt?! visa hänsyn till rullstolar ute ishoppinglivet, för dom gillar inte att shoppa mindre för att dom sitter där dom sitter! dom ör för fan männiksor som vi, fast lite otypligare!

gammla mammor!
haha låter som kissie fast tvärtom! men idag såg jag typ en 60 åring till en liten bebis på bussen, det är fan inte nice asså! nånstans går gränsen ich det ör vid 50 +, det är som att min mormor skulle sitta med en lite bebbe i famnen ?! how nice is that? inte alls.. så om bogg''kändisarna'' ska utrota alla unga mammor och mammor med feta rumpor eller vad det är, så ska jag banne mig utrota gamla mammor! minst lika illa om inte värre.

poliser,
jäkla potatis grisar asså! inte bra för någonbting, utom att göra folk irrterade och gnälla på en. visst dom är givetvis bra också, men även jag som tycker dom är bra att dom finns för att stryra upp samhället så tycker jag illa om dom också, dom kommer där med sina batonger och är allmänt otrevliga, woooow en polis.. farbror blå säger nej gör inte så och så,  hahah jag kunde inte bry mig mindre!

spindlar,
äckligt äckligt och ännu mer äckligt, onödiga och inte bra för något.fula är dom också!  kommer där med sin äckliga kropp och ben... bää, ja hatar spindlar!

lonly at home

älskade bloggen, emma anna och alexandra åkte hem för ett tag sen, så sitter nu ensam hemma och chillar galet!
ska snart duscha för börjar rätt tidigt imorrn! hmm vad ska ma ha på sig, vädret är så grymt konstigt så antingen svettas man eller fryser?  säger bara en sak, skit sverige!  fredagen är även planerad för det mesta, eventuellt blir det supa oss fulla och hama i ett dike muhahha nej skojja förlåt alla känsliga läsare väldigt omogetav mig hehe.

nej men anna ska ha tjejmiddag kanske så det blir väl först sen, iaf en kväll med flicksen, sen på lördag blir det poolparty i skälby(!?) how nice? brr kallt! anyway nu ska jag sluta babbla eftersom jag ändå inte har så mycket vättigt att säga, eller va säger ni?  bye bitchees


jag och min nya höst outfit haha, how niceee?

han verkade ha väntat på bussen väldigt länge haha. jag och alexandra hade väldigt roligt åt denna gubbstrutt. haha

en riktigt tjusig hatt alexandra snappade upp.

outfit just nu!


svar på kommentar

fick en kommentar omdet verkligen var kissie som jag gick i samma klass som.. JA kissie som är kissies.se går i min klass, eller min klass och klass hon ska gå med oss tre gånger i veckan för hon har fått ig. haha, lite komiskt faktiskt med tanke på att jag har lite svårt för henne. me det är lungan det ska bli roligt och se hurkaxig hon är i verkligheten som i bloggen. =) lite små roligt är det iaf!


haha inte direkt davinci menmen =)

haha vilken dag!

hej darlings,  nu sitter jag hemma med alexandra, mitra och sebbe gick nyss. och innan det gick sofie och jenny..
efter skolan så åkte jag sebbe, mitra alexandra,sofie och jenny hem till mig och bara chillade. 
 
haha idag så har vi haft två lektioner och guess what?! kissie pissie går i min klass hahahahha, hon hade ig så måste gå om med oss ettor haha, jag dog när hon kom in där och berättade om sig själv, det roligaste jag hört,dryg och osäker, perfect match!?  iaf så har det vart en bra dag annars idag, nu väntar vi på annisen och ska hitta på nå kul, laga mat först o främst. sedan ska jag städa till mitt rum. sen drar vi säkert o gör något kul =) herråååå

my god!

jag fpr seriöst damp! hur kom människan till? forskare säger adam och eva, men vådå när dom såg varandra gick dom bara fram och kolla på varandra och sa hej har du ett hål som jag kan trycka in min grej i så vi kan skaffa barn?! hur i h*lvete visste dom att man kunde göra så då? osv osv osv osv kan hålla på hur länge som hlst men ska fortsätta att skriva klart min första läxa som var den mest idiotiska grejjen EVER!  vi lever här och nu, bara acceptera och eva med det att vi är byggda såhär, att det är såhär våran värld ser ut. sluta analysera så mt om det.. herregud lev och va glad.

sorry !

ber om ursätför att blogen ser ut som den gör, ska fixas så fort som möjligt. nu ska jag göra läxa.. pussen

har vart ute en sväng

nu är jag hemma efter en eftermiddag nere på stan med anna, vi har fikat och kollat runt osv. skrattat som alltid. du får mig alltid att skratta och må så bra älskling! iaf så nu ska vi snart äta sen ska jag bara ta det lugnt har ju förmiddag pass denna vecka så måste vara utvilad. alexandra den svikarn dissa mig och min skola! taskigt.. menmen vad gör det jag är glad iallafall för jag har världens bästa klass. jag trivs verkligen!

vi hörs senare, puss and big of looooove

anna och min islatte biig love!

i'm lovin it!

riktigt snygg bild haha

&jag just nu :)

självförsvar!

japp om några veckor kör min nya sport igång hehe, självförsvar here i come. har iaf fått inbjudan nu av polisen att komma på deras självförsvars kurs som lärs ut av poliser. helt gratis eftersom jag själv är brottsoffer!
så det ska bli skit kul.sen skulle ni bara våga röra mig :D mohaha


tisdag

hej sötnos, eller godmorgon för er som precis vaknat.  kom nyss hem efter yttligare en skoldag, skit roligt idag på svenskan faktiskt. iaf så efter dagens slut gick jag, sara,jalina,pelda,mitra,madelene, elvira,emelie,medelene, alexandra, antonia,gabriella och säkert några fler, förlåt om jag glömt er. inte med mening. vi gick iaf och åt lunch på hemma hos julia. jag åt pasta carbonara. usch va mät jag blev asså! ska aldrig mer äta mat känns det som.

nu är jag hemma väntar på alexandra som ska åka till jensen o fixa papper osv, sedan imorrn ska hon va med oss i klassen och kolla och så.. annars så är det inte så mycket mer som hänt idag. ska ta och platta mitt hår nu som inte gick imorse eftersom platttången vägrade fungera -.- så idag va man krulltott  haha =)

svar på kommentar

Anonym om we where much to young:
hur kommer det sig att du kom över honom? och vadå du har haft en annan?

svar: jag vet inte riktigt hr jag komöver honom. men det gjorde jag iaf! aa precis du läste nog helt rätt tror jag, jag har haft en annan so what? jag vill inte uppge hans namn, då han vill vara anonym. för annars finns de så många som ska lägga sig i och förstöra! tyvär så har jag svikit honom genm att ''hållt'' på med andra. dumt gjort jag vet! men ibaldn gör man saker man inte vet varför liksom. så jag får väl skylla mig själv.men det är dock inte anledningen till att det breaka mellan oss igentligen. jobbigt att inte ens kunna säga till sina närmsta om sin ''kille'' menmen.

så nu vet ni som läser min hela histoien om det också, nu ska jag banne mig sova :) puss på dig anonym


svar på kommentar

fråga:får vi bara fråga en sak... med tanke på att bloggen lagts ner! är det sant att du låtsas bråka med josefine för att få vara kompis med skälby killarna? och varför kan du inte stå för att du gillar pontus? och en sak till - är du kompis med skälbykillarna bara för att få status och rykte i skälby ? xoxo


svar: hahaha nej verkligen inte, jag skulleväl kunna vara vän med dom även om ja umgicks med josefine? de spelar väl fan ingen roll?! varför jag inte kan stå för det? eh jo det är klart jag skulle kunnat göra om jag hade gjort det, men FORTFARANDE så gör jag helt o hålle inte det alls. mina känslor är inte kvar en enda för honom. vi är kompisar för 100 gången...

hahah whaat? status? rykte? nej knappast... hur ska jag kunna få det? hahahha roligaste ja hört.
adjöss fuckers!!

just so you know

hej sötnos, sitter hemma just nu och äter glass hehe, ben&jerry ofc ;) inte bra eftersom ja går på diet menmen ibland får man unna sig. städade åt mammsen idag, så hon blev jätte glad ♥ sen så har jag shoppa shoppat idag med anna, LOVLY! oh jag älskar verkligen att shoppa... =) sen hem och städa garderoben som ör verkligen överfull nu.. dags att rensa igen ? jaja mycket kläder e bra. asså det är sjukt hur många tröjor jag har ;o jag älskar tröjor så det e bara possetivt!

ja som sagt sitter här med mina högtalare som är nya hihi och poppar musik samtidigt som jag sitter och äter glassen!
imorrn kommer alexandra gumssi till skolan och ska börja så hon ska på ett möte hihi :)
dont stop and never giveup bye!

lite mer mm i mitt liv just nu!

mina små bärbara högtalare, visst e dom söta =) ?


skola skola skola

heej på er, förlåt för en dålig uppdatering men har haft fullt upp. och igår var jag för trött för att orka skriva någonting!
har iaf kommit hem från skolan nu, har haft våran första metala träning och språk. det gick väl helt okej... mötte också på joel och luca ( stavfel?) som tydligen också gick i min skola haha, blev lite förvånad att se dom där?

nu ska jag bara vila en stund sedan fixamig iordning för att möta upp annisen och vi ska ner på stan! idag satt jag också i bordet brevid kissie... och genomskådade verkligen henne, då märkte jag det ena och det andra, hon har häng byxor, orange foundation och rosa/lila läppstift. ingen mascara och årets utväxt! världens minsta huvud men ändå kan hon vara så kaxig och säga att alla vill se ut som henne? nej tack!

men vi hörs senare, pussen

visst e jag ganska snygg?!


nattbloggning


en bild från skolavslutningen... saknar er alla. kommer ihåg den här tiden för tre år sedan, hur nervöst det var att börja högstadiet, hur liten man var och oerfaren om allt möjligt... vilken annorlunda person jag var då gemfört med nu..
kommer aldrig glömma er klassen 9f <3

we where much to young

så var tvungen att svara på vissa kommentarer innan jag skrev ett normalt inlägg. men blir så förbannan på folk gossipgirl just nu som tror jag gillar pontus men han inte gillar mig, men hallåååå im over him okej?!
jag har liksom haft ett ''förhållande'' och det skulle jag knappast haft om jag gillat pontus.


iaf så har jag kommit hem för ungefär en halvtimme sen, haft roligt idag! men nu ör jag hemma i en tom lägenhet. booring. men iaf som tur är så har mamma köpt  högtalare till datan så man kan lyssna på musik, dom fnkade ej på hennes dator så lucky me som kan andvända dom muhahha.  nej nu ska jag sluta babbla och logga in på facebook och looka runt. hej på ett tag! / en glad amanda

haha stämmer alltså inte!

gossipgirl om tråkig jag vet:
hej det är vi som är gossipgirl,
gilöar du verkligen inte pontus? för cvi har hört en del om dig att du tydligen tror det är mer men han vill bara vara vänner?! tell us!

svar till dig gossipgirl: nej jag gillar verkligen inte pontus! haha okej då kan jag säga att den ni hört den av ljuger grovt. för jag tror inte att det är mer och han bara vill vara vänner. vi både vet och vill bara vara vänner. thats it kära du!

jag och pontus tog upp kontakten ja. jag har gillat honom längre än han gillade mig ja! men om ni bläddrar ner i min blogg så kanske ni kan fatta att jag liksom haft en annan under det senaste månaderna. som jag saknar otroligt mycket. vilket inte är pontus dannefalk! jag och pontus är KOMPISAR och jag gillar INTE honom mer än en vän. så slut på detta och jag kan stå för om jag gillar honom eller inte! men det gör jag inte. jag HAR gillat honom men gör det inte längre, så nu har du ditt svar gossipgirl! hahaha..

svar

Anonym om did you know?:
vad bra att du har gått ner det på 2 år men under mindre ett år gick jag ner 7 och mer :O

ja men nu är det så att jag är nöjd med det, vill inte vara pinsmal, jag vill kunna ha lite att ta i sörru ;) så man ser frisk ut! så om du gått ner mer på mindre tid spelar ingen roll för mig, för jag bryr mig bara om mig själv och är nöjd med mitt lyckande! så...

tråkig jag vet

godmorgon bloggläsare,

sitter just nu i sängen och häckar ska ta tag i mitrum som ser ut som ett rent helvette helt enkelt! sen fixa mig iordning och hitta på något roligt att göra ikväll och idag =) men vi hörs snare, ber om ursäkt för att jag skriver så tråkigt men jag är grovt uttråkad av bloggen! men snartär det på topp igen ( hoppas jag )

trött och mensvärk.. kan det bli bättre?

usch, jag är trött och harmensvärk så jag knappt kan gå, isn't lovly? iaf så ska jag ut imorrn inte idag. om jag får för min moder dvs. förlåt för en dålig uppdatering men är grovt trött så jag skyller helt enkelt på det =) puss

bild från sommarlovet

kortkort

what a wonderful day! haha gick as bra idag,nu ska jag fixa lite sedan hörs vi igen bye!


fredag, kunde vart fest men nej, sitta hemma kväll!

godmorgon,sitter här och äter taccopaj till frukost!? mums!
iaf så ska jag snart dra mig till skolan, vi har endast två lektioner idag så det går väl rätt fort tror jag. sedan efter skolan så ska jag väll hem, får inte gå ut idag -.- så ska sitta hemma och ha jätte roligt med min mamma *ironi*

samma sak imorrn skulle jag tro. kan ju vänja mig vid ett tråkigt liv framöver, menmen  får väl bliemo eller nått haha skojja! nej men det jag menar är att jag kommer verkligen dö av tråkighet... aa nu ska jag byta kläder ( igen) för typ100.e gången sedan dra mig härifrån, puss ha en bra dag!

dagens outfit ( ska bytas dock )

...

känner mig så ledsen just nu.det här funkar inte längre. jag behöver dig&dig ..
men det är svårt att välj jag vill inte det, ni betyder mycket för mig och jag behöver er, kan ni inte förstå det?

did you know?



- jag är mörkrädd

-  jag mobbade en tjej i ett års tid ..

- jag har sökt till wild kids.

- jag har gått ner mellan 6-10 kg sen 2 år tillbaks.

- jag har rymt hemifrån två gånger

- jag sitter alltid och sjunger för mig själv när jag är hemma.

- jag tycker fortfarande om fjortisdunk

- jag är med i brottsregistret i ett antal år ( inte misshandel mm, mest töntiga grejjer )

23.32

hellu sweetie, kom hem för en stund sen..

är grymt trött efter en dag i skolan.. menmen bara stå ut!
nu ska jag bloggröjja lite haha, vad som nu menas med det?! bye bitches

såhär ser man ut just nu, lite lagom sliten sådär, kunde inte bry mig mindre!

amanda + 'vem då' ?


bara för att se vad ödet säger haha så lät jag mig skicka in mig och xx till mtv kärleks läsare typ..
jag fick svaret ' stressa honom inte. han faller om det är avslappnat, ge xx lite mer tid.

stämmer detta tro? hmm jag vet inte riktigt..

det går bra nu!

hellu, nhemma från yttligare en skoldag, det har vart grymt idag, kom in två nya tjejer skit snälla och trevliga! jag och den ena åkte hem tillsammans och hon var verkligen hur trevlig och snäll som helst. vi hade en del gemensamt så vi hade mycket att prata om..

annars så har vi haft matte gått pp hahah, och sedan haft naturkunskap.. känns somdet här kommer bli bra!
nu ska jag göra mig iordning och dra mig utåt. pusss

torsdag

godmorgon mina kära!

vaknade runt tio imorse, gick upp fixa håret och sen ja klädproblemet som pågått tills nu en och en halv timme. ångest! men jag fick väl sätta på mig ngot enkelt, vi ska jag trots allt bara ha typ två lektioner. =)

ska åka snart och möta upp denice och mitra så ska vi käka frukost/lunch. sedan blir det matte och no.
efter skolan vet jag inte alls. men vi hörs senare dags att rusa, puss sweetie


ska det sluta gå dåligt nu eller?

okej ska den här hemska dagen sluta någon gång eller? nu har man väl gått upp 2000 kg också för att tjejer ska vara tjejer en gång i måndaden. för ungefär en timme sen stog jag i spegeln och grät. hade nämnligen slingat håret och bad bad bad.. usch för blont! since that, i hate blond people... haha skojja nej men jag kommer aldrig bli blond! blir så förbannad å att mitt hår verkar avra cp, jippe weei, mitt liv suger!

iaf så ser jag ut som en jätte dessutom -.- mmh lovly! not.
återkommer snart hej på ett tag,

om dig baby!

jag har en känsla jag inte kan beskriva , allt känns så tungt just nu, känns som att jag förlorat någonting.. kan det vara du? betydde du mer för mig än vad jag trodde? jag vet inte hur, var eller när vi kommer ses igen nu. men jag vet att jag saknar dig när jag inte är med dig! du gjorde mig så speciell, jag kände mig så annorlunda med dig. vi kunde verkligen sita helt knäpptysta och bara kolla varandra i ögonen.. jag saknar den tiden vi hade tillsammans, men det var jag som vanligt somfuckade upp det jag vet förlåt! men den här gången var det inte meningen, för för första gången på länge så kunde jag känna den där gamla känslan, som jag inte haft på typ ett år!
du fick mig att se om, du fick mig att förstå att det ända man behöver är varandra, skita i att låta andra förstöra skita i vad alla ska tycka och bara njuta av den tiden tillsammans.. skita iom man inte kan visa upp varandra..


jag saknar dig otroligt mycket ska du veta! du var mer som en i mina drömmar, någon jag bara träffade på nätterna när jag låg och sov, men det var verklighet.det var real life.. kommer aldrig glömma minnena med dig baby!
alla dina ord, om hur  du sa att allt ska lösa sig..  men det har det inte gjort :( det har bara blivit värre. det värsta äratt jag vet att det kan inte vara du och jag, på riktigt.  jag vill inte ha dig i hemlighet, jag vill kunna berätta för aööa hur underbar du äroch hur bra du får mig att må... gud vad jag babblar.

jag gjorde en del fel som gör att du är sur på mig jag vet det. jag borde bara hållt mig till dig, jag borde ha tagit vara på dig när du väl fanns där vid min sida. men gjort är gjort och jag kan inte ändra på något. det ända jag kan säga är hur mycket du betyder för mig och hur mycket det skulle betyda om du kunde höra av dig, för jag saknar dig okej? förlåt... jag ber dig ge mig en chans.. :/

påverka

påverka min färgning av håret? klicka här sötnos
6 dagar kvar let's go

my day

hej bloggen och alla sötnosar!

vilken hemsk dag det har vart idag, började med att vi började åtta, jag hade klätt på mig varmt med tanke på att det var kallt imorse, jag missade precis bussfan, vilket gjorde att jag var tvungen att vänta i 6 minuter ÅNGEST. iaf så kom den försent.. men det var minsann inte det enda, det var tvärstop i trafiken också, som gjorde att kom försent(!) fanfan på det..

kom till skolan, gick ner till rålis, hade grovt ont i magen! började med alla staffetter, det var väl det som var bra iaf med tanke på att vi kom två av nio klasser, våran hejjarramsa var därför sp09a bäst igår, imorrn och idá, tralalala.. hehe.

senare gick vi till en restaurang vid skolan och åt med några andra tjejer från klassen, as snälla om jag får säga det själv =) sen träffade jag anna ett tagoch sedan drog jag mig hem, nu blir det slingning och senare film.. + städning av garderoben, har rensat massa nya/gamla kläder som jag ska föröska sälja iväg nu hehe. intresserad, skriv!

anyway jag är förjävligt irreterad just nu, mensvärk + huvudvärk kan det bli bättre?
btw imorrn börjar jag kvart i två weeei. puss

theres rojos rättegång

idag är det theres J. Rojos rättegång, jag känner verkligen medlidande med hennes närmsta vänner. som får gå igenom detta hemska som hänt. jag kan inte fatta hur något sånt här kan hända..  att någon kan ha ihjäl en annan människa som är oskyldig? det är helt sjukt hur mycket som händer runt om oss. våld sker varje dag i sverige, men att det ska gå såhär långt att någon dör, det finns inga ord för det!

kan folk sluta upp med att slå varandra? kan folk sluta upp att göra illa varandra.. för det är lättare än vad vi tror att det kan sluta med döden. jag hoppas och jag tror många andra tycker som jag att denhär händelsen har fått många ungdommar att förstå allvaret med att puckla på en annan människa pga avundsjuka..

att kärlek kan vara så starkt, det vet vi. men att kärleken är så stark att den gör så det innebär döden för en tjej som knappt börjat leva sitt liv.. det är hemskt, sjukt och helt ofattbart! det är även ofatt bart för dem som kände ( tove&tim) som misstänkta 16-åringarna hette, att ha umgåts med dom och sett deras bra sida och nu inse att dem kunnat göra såhär mot lilla theres.. dom förtjänar ingenting bra, dom förtjänar ett riktigt hemskt straff som får dom att fatta vafan dom har gjort! att tove som hade toppbetyg och tim somvar fotbollskillen kunnat mörda underbara theres är svårt att förstå!

r.i.p Theres Johansson Rojo. du förtjänar nu det bästa där uppe.. !

haha skön liten plutt.


onsdag

godmorgon *suck*

hatar tidiga mornar, brukar liksom gå upp vid den här tiden (?) iaf så är jag fixad och klar och ska snart gå till bussen och dra mig till skolan för att ha idrottsdag i rålis.. usch hatar idrott menmen whatever, det blir vad man gör det till.
men jag har dock inte satt på mig värsta idrottskläderna med gympa skor osvosv.. här kör vi strumpbyxor med en snygg stickad tröja =) tänker inte se ut som ett fån haha!

ska passa på och hälsa lycka till er my girls! anna,rebecca,emma,alexandra och självklart er alla dom andra! som börjar skolan idag.

nu ska jag borsta tänderna och sedan dra mig till bussen.. byyee bitches
juste hade besöks rekord igår muhaha :D


...

jag trodde aldrig jag skulle hamna här, helt meninglöst och utan någon som helst makt. så liten och svag i mig själv. jag har alltid haft en stark sida att kunna visa fram i det dåliga för att klara av saker jag vill. men den finns inte kvar nu.
jag känner mig både ensam och övergivet. känner att det inte riktigt finns någon man kan prata med om EXAKT allt man vill, känns inte som att det är någon som orkar lyssna..

jag behöver dom dära, för att må bra, jag behöver vissa saker i mitt livför att orka med att stiga upp på morgonen och se fram emot en ny dag imitt liv, jag behöver vissa saker för att känna att jag elveroch komma längre i mitt liv. men är allt bortblåst nu?! 

försvinner från verkligheten ett tag


:) wait a minute

heej sötisar, sitter o pratar med anna i telefon, vi hörs snart.. puss

ätnligen hemmaaa

hej snuttisar, kom nyss hem från skolan.. läraren hade skrivit fel på tiden vi slutade som skulle vart tre, men vart 17.00?!

my god... iaf så gick det hyffsat bra idag tycker jag, det känns som att det kommer gå det här!
imorse när jag gick utan för min port var det helt schysst väder, men vad händer sedan, jo det öser ner nä'r jag ska av bussen (?) inte så roligt förmin del då hela mitt hår krullade upp sig. när jag sedan ska med mitra och denice och köpa mat, så går det inte så det slutar med att min lunch fick bli hallon muffins med smakis! hmm inte så bra eller hur?

iaf så har mamma nu köpt hem block pennor och almenacka =) sånt man behöver i skolan.. sedan fick vi en liten sån av skolan som det finns massa rabatter på kläder, mat,skor osvosv i, bra va? hel coolt tycker jag hahah.
nu ska jag ner till pizzerian och köpa mig en sallad, mumms! see yah


good bye lovers

 så nu ska jag till bussen mot jensen..
vi ska äta lunch/frukost på en restaurang i närheten först med vårat matkort haha. sen går vi från ett till tre.
vi hörs senare sötnosar! puss


jag har tråkigt..

Har du haft sex i år? haha jaa
Har du hånglat med någon i år? japp
Har du kramat någon? självklart
Har du hatat någon? mm
Har du sagt "jag älskar dig" till någon? aa
Har du varit kär? nej inte direkt
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? eh ja?
Har du/har du haft svart hår? japp :)
Har du använt kondom när du haft sex? nångång..
Har någon tagit dig på ett privatställe på kroppen? Haha ah

Är du en fjortis?
 Nej det är jag inte.
Är du emo? aldrig!
Är du brat? ja men abolut
Är du bisexuell? Nej jag är hetro ;)
Är du brunett? ljusbrun typ.. så ja
Är du blond? no!

Gillar du vältränade killar/tjejer? vem gör inte det?
Gillar du tjocka/överviktiga killar/tjejer? insidan som räknas men utsidan som ger insidan en chans..
Gillar du bad-boys? njae, man hamnar alltid hos dom iaf  haha
Gillar du tjejer? som kompisar JA, kärlek NEJ!

Kan du köra skoter? Haha jag vet inte..
Kan du leka apa? kan jag väl?
Kan du vissla? japp
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? vaa?!

Vad har du på dig för underkläder? svarta string, rosa spets bh
Vad drack du senast? vatten

Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 20 typ ;o
Den yngsta? 15
Vem fick du sms av senast? pontus
Vem kramade du senast? ingen aning ..
Är du allergisk mot något? haha aa.
Vet du vad oral/anal sex är? ja? vilken 16:åring vet inte det!
Äger du en dildo? Nej det gör jag inte ;)

Räcker det med pinsamma frågor för dig nu? nej tyvär =)


ååångest!

min plattång är sönder?! vafan ska jag göra nu?
jag börjar skolan om en och en halv timme ...

så j*vla typsikt asså! och fattar inte ens hur den kunnat gå sönder, då den bara legat på golvet..

btw så leder mörkbrunt/svart så vill du påverka så säg lägg till en röst, rulla ner på sidan så hiattr du inlägget!
puss nu ska jag lösa det här med mitt hår -.- ÅNGEST!

you are my heaven




i have to belive that it had changes..

jensen västra

glömde nämna att jag började skolan idag, i jensen västra på kungholmen, det är helt okej man får gratis busskort och ett kort att kunna äta på restaurang på. fina lokaler osv.

var inte sådär jätte nervös imorse, jag hamnade med mitra och tre killar typ. jäätte roligt,hade ju hoppats på att typ finna sin kärlekhär eller nått, men icke sa nicke! nånstans går ju fan gränsen asså! iaf så var det en del trevliga tjejer men även otrevliga och kaxiga ... menmen det är väl så i början man kollar ne på varandra!

imorgon börjar jag ett och slutar´tre, så är det dom flesta dagarna, börjar även nio och slutar typ tolv, eller börjar åtta och slutar 11.25 börjar en dag kvart i tvåoch går till fyra ungefär.. så det är rätt bra schema!

mensom sagt så har jag inte sovit något inatt sånu ska jag sova, puss and ciao bitchees

EN VECKA PÅ ER SWEETIES

nu kan ni påverka mitt val!

 altrnativ 1. Svart,                                                         alternativ 2. Mörkbrunt

                                  alternativ 3. Mellan blont ( blonda slingor )      extremt blont ( dvs platina )

NU HAR NI CHANSEN PÅ ER, FLEST RÖSTER BLIR DET! SIST BLEV DET AVGJORT!
EN VECKA PÅ ER, ANNARS BESTÄMMER JAG OCH DÅ KANSKE DET BLIR JUST DEN DU INTE VILL?!
SO COME ON, NU KÖÖR VI!


 


duschar kommer snart!


japp, jag ska bara duscha sedan kommer jag tillbaks, puss så länge!

min telefon svarare..

HAHAHA. herregud, kollade nyss min telefonsvarare..

den ärnämnligen lite rolig.. jag skrattar och säger vah?! och fortsätter sedan skratta..

iaf så har minakära vänner ringt mig och såhär lät det ?



(jag): hahaha vah?! hahaha


(anna): hallå? amandaa? amandaaa va håller du på med? men amandaaa hallå?

(nosse): hallå? hallå? amanda? amen vafan!

(mitra/emma): amanda? hallå? hallå? amanda? ( hörde ej vem de var )

(danne): aaaah, ja sitter på tåget....hallåå?

(mormor): vad gör du?? hallå? vad händer? e den trasig?  *roppar på morfar*




svar på kommentar

-kom just på att jag hade fått en kommentar förut om att jag  vägde 60/61 kg.. MEN enligt kommentaren så hittade jag bara på det?
NI HADE RÄTT! förlåt jag skrev fel vikt... ber så hemskt mycket om ursäkt!

jag väger 58 kg. så förlåt för jag sa fel!
låt oss  nu göra en sak klar för oss genom att jag lägger ut bild på vad vågen visar.. thats all! så slut pratat om det.
kalla mig tjock, kalla mig vad du vill because i don't care =) jobbigt va?

men sen är det faktiskt så att man ska inte gå efter sin vikt, uan mått isåfall. vikten avgör inte alltid om du ärtjock,mullig smal osvosv..

hiss&diss



folk som bjuder på sig själv..
jag tycker att man måste kunna bjuda på sig själv lite då och då, det gör att fok ser en som en roligare person och även utåtriktad.. man ska dock inte känna att man ska behöba vara rolig och sticka ut varje single day, utan det räcker med lite dåoch då, så folk ser att man liksomär en roligt person! så era tråkiga j*vlar bjud på er!

närhet!
 finns det något mysigare? tänk er att ligga på  killens/tjejens bröst och höra hjärtat slå, hålla hans/hennes hand och känna spänningen mellan er i luften.. lovly .. dock har jag endast kännt den tre gånger i mitt liv! så sjukt mysigt!

fest!!
i love it, i love it! då menar jag inte supa, röka osvosv.. utan festa ur erat egna perspiktiv, vissa festar på ett annat sätt än andra, hur jag ser festa förblir 'secret' det är iaf den bästa tiden för mig, so let's go fiestaaaa

shopping,
tyvär är det beronde framkallande..  när jag går där i affärerna och plockar på mig det man behöver och vill ha.. mmh i lovin it!  måste vara den bästa medicinen för en tjej som är ledsen!

bebisar/unga mammor
jag går emot idioterna och tycker tvärt om! bebisar är hur gulliga som helst! och det är inget fel på unga mammor! eller kompisar mammor, med stora rumpor ... dom har för fasiken fött barn såklart rumpan blir större för god sake!



regn!
har sagt det förut men jag verkligen hatar det! mer än allt asså! det gör verkligen världen och speciellt sverige så dystert och tråkigt!

dagen efter..
sliten,trött och ångerfull.. kan det bli bättre eller?! finns inget värre än när man vaknar upp dagen efter och känner hur något gått fel, nått man ångrar. eller huvudverk? knns det där godis och sötsaker suget.. nej dagen efter borde inte finnas!

känlsor för fel kille,
jag tror vi alla har känt någongång, att man fått känslor för fel kille. en förbjuden frukt,han som player alla, eller han som alltid hamnar i bråk.. jag tror alla håller med mig om att det är sjukt jobbigt!

grön,orange och mörkblå
usch för dessa tråkiga färger..  nästan inte snyggt till något.

uppdate

'Första skoldagen var hemsk! jag vaknade alldeles försent asså. men dagarna framöver blir väl annorlunda hoppas jag. det var mycket förändring måste jag säga men det kommer väl gå bra skulle jag tro.

iaf så har jag inte skrivit något igår för det var KAOS, jag och danne åkte fast för polisen haha, eller igentligen ska jag inte skriva haha för det är verkligen inte roligt! hatar södermalms polisen asså! , mycket bråk med mamma också. och ja allt  var kaos helt enkelt...  men tillslut ordnade det väl sig hyffsat och vi somnade vid typ 7 imorse. hahah.  jaja sånt händer ..

här kommerlite bilder från dom senaste dagarna ;)


jesper lindholm

nosse pillar bort två fästingar hahaha..

annapanna

haha nosse blir ner brottad =)



 


the voice, lyckad!

hej darlings,

igår var vi på the voice, men sen när det var slut drog vi till förorten igen, vi fick med oss nosse och jesper hem =) sen så fortsatte vi ''efter festa'' .. inte för att det direkt var efter fest, utan det var rätt lugnt, föroutom att nosse har typ dödat mig så jag knappt kan gå hahah. anna har en bula i ansiktet pga jesper och jag har typ blåmärken och bulor över allt.

vi brottades, och det gick självklart inte så bra för oss tjejer haha..

när vi väl va inne på the voice, så var det miljarder personer typ och någon slängde tårgas eller vad det heter så man knappt kunde andas .. fick typ panik, så jävla starkt! sen så började vi tjaffsa med polisen också -.- hatar poliser, dom e så jävla dryga! sen så tappa vi bort rebecca så vi sparng runt och leta efter henne ett tag i regnet haha.

jag emma och anna träffade också en finne som var skit full hahah, vi satt med honom ett tag och snackade engelska och han fattade ingenting mohha. stackarn asså!

det var faktiskt lyckad igår kväll tycker jag :) jag hade iaf skit roligt. fast evt inte hur många nummer jag samlade på mig under kvällen ahhaa. kvällen stavas iaf LYCKAD!

hej på ett tag!

liten uppdate

hej bebis, nu sitter vi hemma. ska snart åka och ta tåget till stan och theeee voiceeee :) weeeei puss puss

brottom brottom

godmorogn, shiit va sent jag vaknade.. inte bra inte bra!

nu blir det jävligt brottom, ska hoppa in i duschen, sedan blåsa håret, platta det, sminka mig, klä på mig, packa väskan, åka tåget och möta anna och tjejerna tror jag skulle med också. jag hinner inte med andra saker som jag egentligen skulle gjort idag, men får ta det imorrn eller nått.

ikväll blir det ju the voice och sen efetr det efterfest på någons balkong? haha skojja, nej men vi drar väl hem till någon efter det vet inte om det skulle bli *M* kan inte skriva ut hennes namn för då kanske det kommer dit massa objudna och det vill vi ju inte ;)

nej nu måste jag göra ett ryck och sätta igång! puss sweeties, ha en bra kväll!

i'll never be alone :)

im back on track igen, leeeet's go =)

snäll eller dum flicka?

jag har tråkigt ich gjorde ett test om jag var ängel/djävul... vad tror ni att jag bkev? the good girl, or the bad one?!

the voice imorgon


ni har väl inte missat the voice imorgon 15/7 '09 ?
klart du ska gå! grymaste konserten på hela året. kungsan 20.00.
grymma artister och grymt folk, som jag och mina chix.. lovly!
see u there

please remember

jag har inga ord hur jag ska få ut mig allt! med det tynger mitt hjärta, för du kom från ingenstans och fick hela mitt liv att lysa upp. hur vi brukade titta på varandra utan att säga ett ord.. hur du brukade hålla min hand. hur du brukade pussa mig när vi höll om varandra..  allt det där, som är som en j*vla saga.. det hände faktiskt på riktigt..

du hamnade verkligen i mitt hjärta, som ingen gjort på länge.men som alla andra gånger ska allt sabbas när man går för fort fram! vilket vi gjorde.  vi som verkligen hade lovat att inget skulle komma imellan för att kunna förstöra. men jag tönker inte sitta och sakna dig och allt det där. för det var mer som en dröm som faktiskt händepå riktigt.
men please remember! våran tid tillsammans, som dock vart kort...

( många av er kommer inte fatta någonting, för det är ingenting jag berättat för någon alls. så förblir det också! så ingen idé att fråga, thaaaank you  )


picturestime..

know are we back.. tänkte lägga ut lite bilder från dom senaste dagarna. inte så där jätte många men alltid något!
enjoyt it sweetheart,

jag och sara



jag och annisen

vet inte riktigt..

mitt städade rum!

be right back

vi ska ut snabbt i kylan brrr.., kommer snart =)

är man snygg så är man haha ..

vad ska man göra nu då?

hej gullungar, jag sitter med anna hemma hos mig. vi har nyss kollar på hot chick, eller vad den nu heter. och då kom jag och tänka på, tänk om man skulle vakna upp som en kille en morgon?! jag skulle få panik med nånting mellan benen helt plötsligt?! eiiuw. iallafall jag skulle fåpanik och vad skulle alla säga?

haha grymt rolig film iallafall men nu vet vi inte vad som händer o fötter haha. hörs senare babies


:) kort inlägg

helluu, sitter hemma hos emma nu och har städat och ätit osvosv.. nu ska vi snart åka in till stan.
ikväll blir det lugnt tror jag,. och imorrn the voice och sedan efterfest.. vi hörs senare sötnosar. puss

nanana

heeeej sötnosar, sitter hemma hos emma nu..
skiiit mysigt och roligt, vi hörs sen fuckers! pussssssss

emmisen

nu drar jag!

dagens:

automatik hem?

haha måste bara säga en sak, jag sov ju hos sara inatt hemma hos hennes pappa på östermalm. och asså jag va helt faccinerad av deras fina lägenhet, sen skulle vi sätta på tv, då var den automatisk(?) och åkte av sig själv till dit vi satt, fattar ni en rörlig tv??! =)  senare iaf så va jag så faccinerad av detta så när ajg skulle gå på toa så efter det n'r jag skulle tvätta händerna, jag stog och kolla mig i spegeln medans jag hade händerna under kranen. och stog och tänkte för mig själv - varför kommer det inget vatten? tills jag kom på att man m¨ste vrida på kranen för det är inte automatisk vattenkran som på restauranger..

jag berättade det skrattande när jag kom ut därifrån, sara skrattade bara och sa men det är inget märkvärdigt med våran lägenhet..  jag skulle sen ta ut chips ur skåpet.. tror ni inte att skåpet åkte ut av sig själv ;O

INTE MÄRKVÄRDIGT? allt är ju fan automatik!!

haha lite roligt va? och roliga jag var ju såklart helt faccinerad och stog bra och kollade haha!
onödig info kanske haha, men whatever =)

13-augusti-2009 12.04

goodmorning honeyboneys!

håller på att göra mig iordning, sen blir det shoppingrunda på stan med annapanna.  senare ska vi till solna vid halv sex ungefär. har inte så mycket mer att säga, Josefine fyller år idag också, så grattis till henne, och josefine - jag älskar dig! spelar ingen roll vad.

nu ska jag fortsätta med mitt ordningfixande, vi hörs senare pussi


<3

last one for today

var kommer jag träffa mitt livs kärlek?
du kommer träffa din sanna kärlek på en fest..


hahaha borde jag inte redan träffat honom då kan man ju undra. det här var också sista inlägget för idag.. puss uppdaterar imorrn sweeties!

ett test från fb

Om någon fråga DEJ om du skulle med ut på dejt vad hade du sagt ?
 NEJ ! , skulle skämmas
 Självklart
 Beror på när
xJa då ,snygging
 Jag e upptagen

Om din BÄSTA kompis hade sagt : Det kommer rykten om att han fula e kär i dej vad hade du gjort sagt ?
 Ofta!
 Det är aldtid kul när någon är kär i en
 Okej !? ..
 Vem då ?
xMEN UUUUH HAN !

Om du hade blivit tsm med karlstads snyggaste kille/Tjej vad hade du gjort
xRetat alla , för han/Hon e ju bara min
 Men jag vill inte va tsm med svergies snyggaste kille /tjej
 Delat med mej till min bästa vän
 Blivit GLAD
 Inte sagt ett ord

Om du skulle gå till affären o någon du tyckte va söt ropa SÖTNOS till dej vad hade du sagt ?
xOlalalal
 äääh , Ofta du gillar mej
 Sprungit fram o kramat han sen sprungit iväg
 Detsamma med blyg röst
 Hämtat min kompis vem vill gå själv när han ropar sötnos ?

Om någon FUL ville bli tsm med dej vad hade du sagt
 Självklart
 Men UUUH inte med dej FULING
 Jag Älskar Han Ju Så Vissst<333
xEhmm Nej tack sedan gått
 Vi får se imorn

svaret:
 vad heter han/hon som är kär i dej? david..

mitt livs kärlek

haha gjorde ett test på facebook, om vad mitt livs kärlek heter svaret blev detta:

Oskar
Oskar betyder spjut. De flesta Oskarar är mörkhåriga, utåtriktade och ofta väldigt festsugna. Du känner igen en Oskar på hans Adidasskor, nedstoppade jeans samt DaxVax på badrumshyllan. Störst chans att hitta en Oskar har du antagligen på en moped vid macken eller drickandes en egensmugglad Danmarksöl på en hemmafest.

hahhaa? stämmer detta tror ni.. det tror inte jag direkt!

jag är inte den du tror



det är inte någon som känner mig helt och hållet. som vet om alla mina hemligheter och alla mina tankar..
vad jag egentligen tycker och tänker om allt. jag har en utsida som ger en slags blick på hur jag är som person. jag sänder ut en bild av mig själv som för vissa är bra och vissa andra dålig.  jag ger er en bild av mig som för det mesta stämmer. men hur jag igentligen är som person vet ingen utom jag. 

jag kan vara bitchig, jag kan vara sårbar, jag kan vara snäll,elak,dum,konstig,underbar,förjävlig,korkad osvosv.. men det är bara ett ''spel'' jag får köra. ett skådespel. som jag får göra varje dag! för det är den personen jag är sedd som, men kanske ite igentligen är. då menar jag inte att mitt liv är ett skådespel utan jag som person.

jag kan vara självsäker och rak ang vissa saker, men egentligen osäker på om det verkligen är rätt. man måste chansa. man måste vara stark, om inte iaf så att man klarar sig där ute. livet är hård och et är stor konkurens bland alla tonåringar. det kommer alltid vara tjaffs runt om en, man kommer alltid vara oense angå vissa saker. irretation och bråk kommer alltid finnas där. oavsett hur allt är.  jag tror alla bär på egna hemligheter om sig själv. hur man igentligen mår och är. om man är stark eller svag.

jag har kanske berättat mycket om mig själv för vänner. dom flesta och närmsta vet det mesta om mig. men innerst inne finns det saker folk aldrgi kommer få veta, känslor som inte KAN komma ut. men som bara finns där.

hey hoe let's go

sara ligger o pratar med ''Puttan'' ( påhittat namn ) så vad finns det att göra?

- ligga och kolla på deras lyxiga, flotta lägenhet, me love..
- sms:a baby
-planera morgondagen
-lyssna på musik!
-kolla fejjan
-kolla mina 567 mail.. booooring
- tvätta bort sminket och be sara sätta på en film,
- logga in på msn,

slut på det roliga dags för allvaret

juste :| fyra dagar kvar tills skolan börjar... oh my god. nu börjar allvaret och slutpå det roliga och galna livet.
dags att bli en skolnörd =)

om min dag-party tomorrow..-deeptalk

hej sweeties, sitter på östermaaaalm nu hemma hos sara.  vi har inte gjort så mycket idag uatn mest tagit det lugnt med chicsen, imorrn blir det däremot fest! Och ni vuxna som sitter och läser min blogg, jag är 16 år och festar väl lika mycket som dom flesta andra i min ålder.. utom skolnördarna dvs!

iaf så vet mina föräldrar att jag röker och jag dricker även ibland. det är inget konstigt med det. varken omoget eller moget. så om jag nångång tar mig en öl och en ciggaret så är det inte hela världen! okej förstår ni mig? =)

jag menar inte nu att jag sitter och dricker hel tiden, men det händer- JA. ta inte det här på för stort allvar och spring och skvallra vidare med en historia som ör överdriven! för både ni och jag vet att det är ren fakta. tonåringar dricker och röker oavsett om dom får eller inte right?!  så ta det hela med en nypa salt och tänk inte mer på detta :) great!

OBS!! detta betyder inte att jag ska dricka imorgon för att det är fest.. utan allmänt bara. jag tkr dock att huvudsaken är att man tar hand om sig själv och klarar av att höra av sig till en vuxen om man skulle behöva hjälp. att man även dricker med måtta och förstår konsekvenser av det hela... slut på deeptalk nu.. jag och sara ska väl hitta på något roligt nu när vi
are alone haha =) byyyee bitches, nu skrev min honeyboney sms till mig också så ska svara H*N

turkiet ta mig tillbaks!


låten ger otroliga minnen!

lets go out

nu ska vi fira anna, vi hörs senare sweethearts! puss

?!

asså, kolla bara på den här videon, med tjejen jag snackade om innan ... ? seriöst, är hon störd eller nått?
hahaha du skämmer ut dig!


sommarn08 hahaha


me<3you


nu är klockan 00.01 och det innebär att ANNA LUNDIN fyller år. så grattis till henne!

never without you


jag tycker till!

haha min mamma visade mig nyss en himla rolig blogg, http://amandavardet.blogg.se kolla på hennes videoinlägg?! seriöst hahaha slår ju alla pinsama brudar där ute. kolla på senaste videoinlägget och jag kan NÄSTAN lova er skratt

min dag

godkväll darlings,

kom nyss hem efter en kväll med shopping. började med att jag jobbade, sedan så åkte jag iväg med mormor till jakan en sväng, my sweet grandmother =)<3  sen så drog jag hem till anna, vi åt middag och drog senare vidare till kista där vi shoppa,shoppa, shoppa hihi.. sen så mötte vi upp jesper och jesper lindholm&ljung dvs. vi va med dom ett tag i barkarby men sedan skulle dom iväg och tanka och vi drog hem. Imorgon fyller min bebisanna år :) sweet sixteen party ska det bli då, så då blire festfestfest, wiihoo.

imorrn ska jag sjävklart fira min kära vän, men även träffa emma och sara också. vet inte riktigt vad vi ska göra men det ordnar sig. på lördag blir det en härlig avslutning med the voice, innan skolan kär igång på måndag... usch blir bara på dåligt humör när jag tänker på det. men det kommer bli bra får jag försöka intala mig själv!

hoppas ni haft en bra dag babes.. puss

pengar rullar in som dem ska, det går bra nu

godmorgon, jag lever! jobbar just nu men blir ledig senare mot dagen. tid är pengar =) bye bitches

till dig!

jag vet inte omdet börjar om nu eller om det reder ut sig, men en sak ska du veta oavsett om du tänker ta till dig eller inte, jag bryr mig om dig och vill inte förlora dig!

...


när jag hör den här låten så tänker jag tillbaks på våran tid. jag låg alltid och lyssnade på den här. men vet du jag vet inte längre. jag vet inte alls vad jag vill. du måste visa mig vad du vill först! för jag vet inte det. du visar ingenting. men du kan sitta och säga vad jag ska göra men sen andra dagen kan du vara kall osv.. du måste visa vad du vill för mig. innan jag ger mig in på någonting. det kommer ta lång tid. och jag vet inte om de är värt det!
du kommer fortfarande vara den där speciella för mig, men din betydelse kommer gå bort med tiden, så vill du att den ska vara kvar? visa mig det!

haha i know you love it!


haha bara för dig nosse, för att du tyckte vi var så grymma med våran lehme video hahahaha .
idag när vi satt och snackade, så nämnde nosse att han tyckte vi var otroigt bra på dessa videor vi gjorde i våras.. eller hur?
speciellt våran videoinlägg, där vi pratar om skälbybarnen muhahaha.

lovly

varje gång du skriver blir jag bara så glad. varje gång jag är med dig känner jag mig så säker. jag vill träffa dig varje gång jag inte är med dig. jag vet inte vad är, men du är underbar! trodde aldrig det skulle bli såhär men nu är jag där och jag kan inte hjälpa det.


fiesta ahhaa..

hej älsklingar, danne,nosse,ljung och stavve har precis gått. dom skulle på någon fest i gubbängen tror jag (?) dom fråga om jag skulle med, men nee icke sa nicke..

ikväll så var iallafall jag med anna,emma och alexandra och vi var hemma hos mig, sen kom danne,nosse, ljung och stavve. vi satt på innegården och rökte vattenpipa som rillslut inte funkade, men ett tag funkade den fan!
sen så hade vi fått klagomål från grannarna så vi gick in och bara tog det lugnt. sen så drog dom nyss. haha och jag gifte mig ikväll hahahahahaha jätte roligt skämt!  jag danne och nosse satt iallafall inne imitt rum och snackade osv för dom andra var ute  o rökte med mamma som kom hem senare på kvällen,vissa är ju arton och har tiren att dom får röka .. -.-

så vi satt iaf inne och snackade om allt och inget, väldigt trevligt faktiskt haha =) iaf imorrn ska jag jobba.. sen senare får vi se vad som händer .. puss & hej på ett tag

:) måndag

godmorgon sötisar, jag vet inte vart min mobil är så att alla vet! så om ni sms:at mig så är det därför jag inte svarat haha.
igår somnade jag typ 20.00 haha och sov fram till nu, förstår ni hur trött man var då? jag skulle träffat flickorna men så blev det inte riktigt. var alldeles för trött efter gårdagens fest. jaja iaf så ska jag fixa mig iordning nu och dra mig till jakan. imorrn ska jag jobba.. och även på onsdag.

men nu är det dags att fixa sig iordning,puss hörs sen!

<3

i need to feel you kissing me,
i need to feeling you holding me..
my world its nothing whitout you, but i don't know what to you..
i had cried for you, and i had lied for you..
it's hard for me to tell you i love you, why did you leave me? i just don't know what to do..
it's just one thing i want to know!
baby i missing you, but i need to feel you.
i just can't go on whitout you baby, but you have to show me!



ingen rubrik

hej sötnos, har sovit en stund nu när jag kom hem ute i solen, nu ska jag iväg och träffa sara. senare ska jag träffa anna,alexandra,emma och rebecca. om rebecca och emma är i liv dvs haha. jag ser ut som ett jävla riskorn men det skiter jag i, man kan inte alltid vara snygg muhaha =) vi hörs senare.. puss


gammla goda fest tider =)

svar på tal

det här är det sista jag skriver till dig,

okej du gillar inte honom!, men jag förstår inte varför du blir så lack då för att han är kompis med mig? varför stör du sig så otroligt mycket på det då... det är ingenting mellan oss än kompisar och ändå blev du så jävla sur?
men vet du jag bryr mig inte om du gillar han heller. vi är kompisar och det kan väl inte vara sån big deal?!

mina småbröder

Postat av: cecilia

har läst ett antal gånger att du har två små syskon? träffas ni ofta? du skriver inte så mycket om de... tycker även att de är roligt att läsa din blogg gör de nästan varje dag haha :) kram

svar: japp jag har två underbara småbröder en är 4 och ett halvt år den andra är ett halvår, tyvär så har jag inte kontakt med dom. så vi träffas inte ofta, inte alls igentligen. det är synd för dom är ju oskyldiga små barn som inte har nått med min och ''de vuxnas'' problem att göra. jag saknar dom varje dag! och jag hoppas dom har det bra!

-tack, alltid lika roligt att höra :)

 
(gammal bild )


ere fest eller?

herregud vilken lördag, aa nu kom jag hem haha, party al the night long.. och jag har inte fått en enda sekund sömn inatt pågrund av att vi var 8 pers som låg i en säng och trängdes och det var varm och klibbigt! men jag har haft så sjukt roligt.

vi åt först igår sen så drog vi igång festen och jag och tjejerna var igång till 100 % verkligen. när klockan var runt 06.00 så kände vi hur magarna kurrade, så vi ställde oss och åt pizza, eller rättare sagt dom gjorde, blev ingen över till mig haha, jag och rebecca satt i hallen hahaha ja vad vi gjorde där vet bara vi =) sedan så gick vi och la oss tror jag, jag låg och sjöng godnatt visa för alla, och oscar var inte sådär jätte glad pågrund av det haha ? jaja skit samma vad vi gjorde, vi hade iaf väldigt roligt igår och det ska absolut göras om! jag kom som sagt hem nu lite lagom sliten, men shit happens, på med festkläderna och ut igen ikväll haha.

hoppas ni hade en bra lördag, emn jag tror fan inte ni slår min... tyvär så har det ju hänt en del inatt också uhlala..  haha keep loovin




saknaden är stor!



ooppps, busted :)

en sak har fastnat i mitt huvud?! 

om man inte gillar just honom, varför bombar man då killens mobil?
om man inte gillar just honom , varför slår man då hans ''ex''?
om man inte gillar just honom, varför skapar man då ett konto på en hemsida där man kan se hur ens barn kommer se ut. och tar sig själv och just honom tillsammans och ser hur deras barn ska se ut?!


och om man inte bryr sig om just honom, varför lackar man då på att han har kontakt med ens största fiende?
hmm säger mig igentligen bara en sak, you are still in love!

min blogg och jag bestämmer!

låt mig förklara en sak här! jag har fått mycket åsikter om att jag skriver blogg, varför skriver jag blogg? jo för det är mitt intresse jag tycker det är skönt att bara sitta och skriva om allt och ingenting. ibland viktiga saker som jag vill ska komma ut till alla männiksor som läser min blogg, sen även oviktiga saker som bara finns där.

det här har dock männiksor i min omgivning stört sig på verkar det som, eftersom dom både överdriver och gör min blogg till en dålig grej. hittar på saker jag ''skrivit'' och bara kommer med allmänt SKITSNACK! bloggen är ett spel som alla gör. samma sak som vissa spelar cs,tibia osvosv.. så skriver vissa blogg. man spelar ett spel. man är starkare och mer självsäker bakom sin blogg. än vad man kanske är i verkligenheten. Vissa leker bitchiga med stort självförtroende, andra skriver bara ut sina känslor, andra leker snälla och ödmjuka. vissa har sin blogg för att dela med sig med sin vardag vad man gör osvosv.. vissa skriver bara ut om mode,musik etc. 

bloggen är ett sätt att ela med sig om sitt liv men ändå få ut sina känslor.. bloggen är också ett ställe som är perfekt ställa att säga vad man tycker och tänker.. ( utan några namn nämnda offtast ) för man får göra det! det är min blogg och jag skriver VAD jag vill. sålänge jag inte hänger ut någons namn dvs.

att vissa av er stör er så mycket på att jag delar med mig av mig själv till er andra förstår jag verkligen inte. att ni stör er så mycket att ni måste börja hitta på saker för att andra ska få mig att sluta .. men glöm inte att det är tack vare er jag skriver varje dag. för det är ni som går in på http://amandasigner.blogg.se varje gång ni går in på datorn! så sluta klaga och va glada för jag håller er uppehållda!

let have som fun

hej darlings, hur mår ni? själv mår jag super!
är i skälby hemma hos mormor och morfar och solar, men har ingen ro i kroppen för att kunna ligga still!

ska vid fyra åka hem till rebecca och fixa mig iordning. det var all information jag tänker ge , puss och hej

i'm lovin it..


:)

du kallar mig falsk osv.. men vem är det som är falsk? du säger attdu är bättre än mig, men vem är det som inte har några betyg i skolan och vem är det som inte kommer få jobb på 10 år?

du är en falsk,lögnhals som måste ljuga för få den uppmärksamheten du vill ha, för att få ''folk på din sida''
sluta låtsas vara den fina,duktiga flickan. för du kommer alltid vara smutsen under min sko! =)


kort kort haha

hej älskliingar, ikväll så har vi haft det bäst! orkar inte förklara allt men kan säga LYCKAD KVÄLL..
imorrn blir det fest hemma hos ******.******* med sara, mitra rebecca emma osvosv... =)
hej på ett tag..

svar på kommentar

Antisch om frågestund:
sorry läste fel ;D. Vrf fick du skadestånd och vrf?????

svar: för att jag hade blivit misshandlad!

morsningkorsning

godmorgon, tjoooho vilket väder =) ska upp göra mig iordning, ÄÄÄÄTA -.- och sen dra till barkarby för att träffa finen.. senare ska jag träffa ............. mohahha..
sen senare efter det ska jag på tjejmiddag hos tina hihi. ska bli mysigt! men nu ska jag upp o duscha. puss

mat mat mat, herregud!

åååh, vad är mammor till för? att tjata,klaga och irretera en typ..
jag har just haft en jävla diskussion med min underbara*host* mamma. som klagar på att jag inte äter! vilket jag gör!
jag hade inte ätit så mycket idag pga att jag inte hunnit.. dåbörjar hon dra igång värsta grejjen att jag inte får vara ute, om jag inte äter ?! det ska vara frukost,lunch och middag! helst villhon väl att jag ska proppa i mig en hel kyckling och en hel påse potatis och äta 50 stycken morötter typ..

men icke sa nicke, kommer aldrig på fråga..! kan mammor i synnerhet, förstå att man äter när man är hungrig? vi är inte små bebisar längre som inte fattar att man kan äta utan hjälp av sin mamma.. min mamma skulle nog helst av allt vilja att jag fortfarande var hennes lilla bebis som hon har ALL kontroll över..  förlåt men jag blev väldigt irrterad på detta! och this is my blogg =) så jag får skriva vad jag vill muhaha


haha förlåt men ta det med lite humor mamma...

sant eller falskt?

- jag önskar ibland att jag är en kille..

- jag hatar hög musikoch diskotek!

- när jag blir stor vill jag hjälpa djur som gjort sig illa, jag är en riktig djurvän!

- jag tror på spöken och att man kan se oförklarliga saker.

- jag vet inte hur man får igång en vattenpipa?!

- jag önskar att jag kunde flyga

- jag har funderat på att bli emo .. vill prova något nytt?

- jag hatar sorgliga filmer, mascaran rinner ju för fan då?


angående mina betyg!

ad är vissas problem? varför skulle inte jag kunna ha 160 poäng i skolan när jag gick ut nian? det är alla g förutom ett, vad är det med det.. det är inte ens bra betyg egentligen. men för mig är det jävligtbra och jag är stolt över mig själv ska ni veta! vill ni veta varför? jo jag har haft ett helvettes år framför mig, sen nian började så har egentligen allt gått snett. jag har mist vänner,familj och mitt eget sätt att se på mig själv!

jag kände mig så liten och ensam vissa stunder, det har kommit saker som tagitmig upp och gett mig ny ork att orka kämpa. personer som fått mig må bra, men som i alla andras liv så går det upp och ner..  det kom motgånger igen som tog min ork, nya saker hände som fick mig att bara skita i allt.

den sämsta tiden var nog frammåt julen 2008.. jag sket totalt i allt för vänner jag inte ens fattar att jag ens ville komma nära, men man hittar vänner man har ett tag tills man kanske inser hur dom är i verkligheten.. mitt liv rasade totalt efter nyårsafton 2008/2009, jag hade ingen som helst ork kvar till någonting igentligen. jag hade ig i 8 ämnen.. om inte mer.. jag fick mycket hjälp som fick mig förstå att jag måste ta det här på allvar nu.. det tog ungefär en månad februari ungefär.. jag började kämpa! i april/maj var mina betyg uppe på g igen, och två av dom vg nivå..
i slutet var det bara trötthet och lathet som gjorde att jag inte fixade min spanska.. som jag då fick ig i. resten hade jag g i.
För vissa av er kanske det vore skit betyg, men för mig som gått igenom mycket jobbigt så är jag så j'vla stolt över mig själv! och ingen ska säga nånting! jag kämpade för g medan vissa kämpade för vg och mvg. alla har olika mål, och mitt var att klara godkännt först och främst men jag hade inte så lång tid på mig så det blev bara g! men jag är stolt över att klarat det, och kom också in på mitt valda gymnasium jensen västra.. och huvudsaken är att jag är nöjd och då kan alla säga vad dom vill, i couldn't care less!

:)

jag är inte som du, jag kommer aldrig bli som du. du är en mer slampigare och fulare verisionav mig vännen =) du är omognare och verkligensämre på det mesta. både du och jag vet att jag är både starkare och har större chanser att lyckas än vad du har!

se bara hur det är nu, vem har lyckats och vem har inte? du vet det funkar inte med den stilen du gör... haha trodde du seriöst att du skulle vinna över mig, jag kanske har visat mig svag för dig. men vännen ALDRIG mer =)
du får vänja dig med tanken helt enkelt!  good luck Duck!  hahaha


torsdag

hej sötingar och fulingar!

har nyss kommit hem, efter att ha varit med bettan,finen,danne och ljung.. vi har badat eller inte danne haha.. badkruka?
iaf så var det sjukt nice, för det var grymt varmt i vattnet! var roligt att träffa mina gullungar elizabeth och josefine, har inte träffat dom på år och dar känns det som?! =)

imorrn blir det tjej middag och lite annat hahaha, jag och bettan är back on track mohahaha! =)
puss alla idioter och älsklingar där ute som läser min blogg! it eats you up inside ;)

irrterande !

BLONDINER = BLÅSTA?

nej så är det inte.. men vissa blondiner tror att det är en självklarhet att vara blåst och dum för att man är blondin?
som att spela dum på sin blogg att man inte vet hur man lägger in tvätt i en tvättmaskin?! eller blondiner som säger ''jag fattar aldrig skämt, men det är typ för att jag är blond.. vi bryr oss så mycket om vårat hår så inget annat får plats''
åååh idiots....

jag menar bara för man är blond så blir man knappast sexigare,snyggare,populärare eller mer omtyckt för att man är blåst? tvärt om! shiit ge er nångång!


frågestunden över - svaren

Postat av:
vilka från skälby har du hållt på med, asså typ strulat och så eller aa bara hållt på med på nått vis?? hur många??
 vilka e de
svar:hållt på och hållt på men  4/5 stycken,  kan tyvär inte skriva ut deras namn. vissa vill vara anonyma ;)

Postat av:

du bara gillat en kille på riktigt, vem var det?

svar: pontus.. 

postat av:
 när fick du din mens ?
är du oskuld ? isf hur många gånger har du haft sex ?
har du kille ?
är du fjortis ?
tampong eller binda ?
när strulade du för första gången ?
svar: i sexan, nej det är jag inte, fem stycken
nej tyvär,haha nej tycker jag inte, tampong såklart. i sexan!


postat av: maria luna
gillar du någon?
isåfall vem ?
svar: jag vet inte..

Postat av:

höll du på med någon i turkiet mycket?
hade du sex med någon där?
:)

svar: haha whats happend in alanya stays in alanya =)
nej det hade jag inte!


Postat av:

va hände efter rättegången? vad fick hon för straff och så? fick du nått?

svar: hon kanske inte vill att det kommer ut, så jag kan inte säga det, då får ni fråga henne isåfall..
jag fick 9100 kr i skadestånd!


Postat av: :)

varför tog de slut mellan dig och pontus ?

svar:för han hade inga känslor kvar !

Postat av:

när strula du första gången ?

svar: haha 2005 typ 6:an..

Postat av:

gjorde nån av er nått i turkiet

svar:whats happend in alanya stays in alanya ;)

Postat av:

vad är du mest nöjd me med ditt utseende/kropp

svar: hmm.. mina ögon

Postat av: :p

vem är mr hemlig??

svar: har jag namngett honom som mr.hemlig så menas det med han ska vara just hemlig =)

Postat av: tjobejb

hur reagerar cc på att du o pontus har konakt igen? hon gillar väl honom?;o

svar: i don't care =)  bryr mig inte om gon gör det heller ;)

Postat av:

är du sokuld?

svar: nej

Postat av:

HUR ¨ÅNGA HAR DU HAFT SEX MED?
svar : fem

Postat av:

hur många besökare har du hittillss idah :D

svar: 175 besökare, 90 unika besökare

Postat av:

kan jag få din MSN
svar:  glöm [email protected]

Postat av: Turken

Är du turk ? som jag ?
svar: nej det är jag inte!

Postat av: amrish

tycker du att du är cool?

svar: ja skit cool ;)

Postat av:

När hade du din första fylla?
Vilket gymnasium ska du börja på?
- Vilken linje?
Hur mycket poäng hade du?
Hur lång är du och hur mycket väger du?
Ska du tillbaka till Turkiet?

svar: 2006, jensen västra, sam sam,160 poäng, jag är  ca 1,70 och väger ca 60/61 kg
ja jag ska tillbaks till turkiet!

Postat av:

vad vill du jobba med?
svar: psykolog eller liknande tror jag!


one hour

en timme kvar innan frågestunden är slut

fråga något? klicka här


trååååkigt


hej sweeties, ligger hemma bara.. inte så mycket att göra!
men imorrn så ska jag KANSKE iaf träffa sara och vi ska typ sovahos hennetror jag, hennes mamma är bortrest så =) om jag mår bättre dvs.. finen&bettan kommer heeem imorrn också :)<3
annars så mår jag då inte riktigt bra än men har vart hemma hela dagen&kvällen och kollat på ps i love you, lika bra som alltid!


glöm inte frågestunden tryck här för att komma dit ;)


gammal sommarbild !

gratis glass

Sommaren har hittat tillbaka?
Nu verkar det som att solen och värmen har hittat tillbaka? Självklart passar det extra bra med glass i dessa tider! Så därför ska du bli medlem i sommarglass.se, så får du gratis glass till mobilen,

tryck på länken för att få gratis glass till din mobil.. =)


tryck på bilden


frågestund


...<3

jag fattar inte varför jag saknar dig? jag fattar inte varför jag inte bara skiter i dig... varför jag bryr mig så mycket om dig!?
jag saknar nog inte direkt dig igentligen utan tiderna, alla minnen.. inte en enda tråkig stund ..  du fick hela mig att förändras helt, till någonting bra! du fick mig att våga stå emot du fick mig att stå på mig. visa vad jag vill! skita i vad alla tycker. 

jag vet inte vad det är, men det var något speciellt med dig!


fortfarande pain!

godmorgon, usch va jag hatar mitt liv just nu! nej det gör jag förresten inte men orkar inte leva just nu. kan den här smärtan gå över snart tack! igår så var vi hos min farmor&farfar och rökte vattenpipa osvosv.. men jag hade så ont så jag låg och sov. vi kom hem väldigt tidigt jag och sara runt halv 11 senast? haha tidigt värre! men jag mådde verkligen inte bra.

sen så deckade jag direkt när vi kom hem, oh har såklart inte sovit mycket alls i natt.. så idag ska jag vara hemma! inte göra någonting. så jag mår bättre imorrn kanske, huvsaken är att jag kan gå, och den kan jag typ inte nu.
mormor och mamma tänkte lägga in mig på sjukhuset igår, men vad tjänar det till egentligen? kommer ha lika ont där som här haha.. gud vad jag snackar
, vi hörs senare puss

aj aj aj

hellu sweeties, shit så oooooooont jag har! asså det känns som om jag ska dö. skakar för det gör så ont! ååh..

jag ska iallafall åka snart ut till barkarby.. egentligen orkar jag inte det, men blir bara deppig av att sitta inne hemma själv. min bebis sara ska sova hos mig idag again=) och imorrn blir det natning hos henne haha..

jag tror seriöst jag kommer dö snart?! kom ihåg mig då sötnosar! nej gud va nojjig jag är, nu drar jag här ifrån! pusspuss


i need you baby

godmorgon, orkarinte skriva så mycket för jag mår jätte dåligt. har jätte ont! men så småningom slutar det göra ont så då är det hopp&lek igen haha . så idag blir då en rätt så lugn dag, ska träffa flixen ikväll.

annars så igår så var jag först i skälby, sedan så åkte vi in till stan och åt på donken, träffade två gamla barndomskompisar från min gamla skola som jag inte sett på 5 år typ .. så det var skit roligt att träffa dom =)
sen så gick vi på, bio så jävla rolig hahaha the proposal tror jag den hette (?!) sen så drog jag och sara hem till mig, när vi kom hem så mådde jag väldigt dåligt, så vigick och la oss efter en stund...

nu ska sara iväg till medis sen så ska vi dra till skälby,jag ska bara ta det lugn och knarka värktabletter haha ..  justee mina besökare har börjat gå upp igen nu. weeei ..
puss sötnosar

dagen i bilder












märks det att ja har tråkigt?

Har du blivit dumpad? japp
Har du blivit slagen allvarligt? sådär
Tar du droger? verkligen inte!
Har du pussat en tjej? haha ja
Hatar du någon? aa en eller två stycken
Har du snusat eller rökt? haha JAPP
Älskar du någon? vänner&familj
Har några av dina vänner svikit dig? JA
Har du djur? massor
Har du legat brevid en tjej i sängen? ja
Hatar du dig själv? nej det gör jag inte!
Har du en gris? nope
Har du en plattång? självklart!
Har du en bror? ja två stycken..
Har du sjukt bra humor? haha absolut
Gillar du att stå i duschen flera timmar? nej offtast inte, max en timme
Har du skilda föräldrar? ja -.-
Har du sagt bög till en kille? ja , så roooligt!
Har du sagt fitta till en tjej? haha aa
Har du fuskat? .. mmm
Har du en teve på ditt rum? yes i have
Har du en syster? nej :/
Gillar du att fota? ja ibland
Har du sett dig själv brinna? jaaaaa mitt hår ;o skit läskigt
Hjälper du dina vänner? beror på, men offtast
Gillar du tacos? jaa
Har du dansat? ja och bra var jag också ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? japp!
Kan du stå framför spegeln i timmar om du får? haha nej efter 3 timmar går gränsen
Har du ätit sniglar? ALDRIG I LIVET
Äger du en locktång? yeees
Gillar du att tugga tuggummi? i love it
Borstar du tänderna varje morron och kväll? ja utom undantag
Gillar du kläder? är beroende
Hatar du falska vänner? ja, usch!
Gillar du räkna matte? nej jag hatar matte
Har du gråtit inför en vän? ah såklart
Kan du sjunga?  det låter rätt bra i duschen haha
Äger du vad du vill? ja jag äger allt&alla?
Är du förvirrad? kan hända =)
Har du mer än 6 par byxor? aa det har jag, men använder dom inte ..
Har du förlorat en vän? mm
Gillar du att shoppa? jag älskar det!
Har du varit i Paris? JAA
Gillar du spindlar? neej skit äckliga ju
Klarar du dig själv? såklart
Har du lagat mat? yes
Är du klantig? haha aa verkligen, har till och med en klantig klubb haha
Har du mer än 20 låtar på din data? ja?
Sminkar du dej innan skolan? offtast
Har du träffat en kändis? ja björn gustavsson (a) m.m
Har du mer än 7 par nagelack? nej runt 5 st tror jag
Har du busringt? hahaha ja alltid lika roligt
Har du skällt på din bror? haha nee
Har du en vän som skiter i dig? ja det har jag..
Har du velat göra saker men vågar inte? ja..
Sover du med nått gosedjur? nej bara massa kuddar :)
Har du åkt nånstans utan att du får? jaa skärgården med emma,danne och jikke  hahaha villen soppa det blev.
Har du tältat? haha ja alltid lika misslyckat
Har du bränt dig? ja :(
Har du lekt med levande ljus? ja
Har du lekt anden i glaset? ja men fick nått svar som inte ens stämde, plus att rebecca styrde glaset hela tiden haha do you remember ?
Skäms du ibland? ja det gör nog alla lite då och då.
Gillar du hip hop/rap musik? vissa
Är du på sista frågan nu? ja äntligen,

<3

all I Know Is I'm Lost Without You
i'm Not Gonna Lie
how Am I Gonna Be Strong Without You?
i Need You By My Side


ute och solar, uppdaterar senare


did you know?



- jag har inte gillat någon på ett år!

- jag har haft page.. ( skit fult  )

-jag har gått på gymnastik..

- min naturliga hårfärg är ljusblond!

-jag andvände napp tils jag var 5/6 år ..

goodmorning babies

godmorgon, solen skiner det är varmt jag är trött.. så vad passar bättre än solning en dag som den här?

ska snart ringa nathalie och sedan slänga iväg ett sms till ronja .. annars så vet jag inte alls vad som händer idag men det dyker alltid upp något! sen så när jag var i turkiet så tappade jag plötsligt min piercing kula närvi stog i baren.. jävligt läskigt jag börja gråta pga att jag hade ingen annan med mig, och det skulle innebära it's over! och det vill jag inte jag älskar min piercing.. men iallafall jag fick leta upp en tatueringsstudio och köpa en vanlig silverkula stor som jag vet inte vad.. för typ 250spänn eller något sånt?!

det jag skulle komma till var att jag nu när jag kommit hem satt i min andra diamant ( en rosa ) men höll på att tapa den redan igår kväll.. hur klantig får man vara ?  jag har svalt 7 st kulor och en har gått sönder..  jag får seriöst damp! vad är det för fel på min  tunga? OJ nu måste jag dra och sola =)
puss sötnosar


morgonens outfit, idol tröja och rosa mjukisshorts.

i can't pretend to love you no more.. ( i love this song )

Last time I though we have this talk
Boy you were getting ready to leave
I thought baby you have done
Cause for a while you can barely look at me.

This time I thought that we`d be fine
That I`d forget the things that you said
I tried crossing out your words

But baby you can not forget the past

I'm so unpredictable
you don't know what to think
So unemotional
Wonder if I'm even still in love
You see
I don't know what to tell you now
Is always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me
I don't know what to tell you now
Its always harder
the second time around (x2)

(We tried going back to Joe's
That always was our favourite place
Long rides baby by the coast
Do you remember where we sit)

Last time we where hanging out
You were acting kind of strange
Now it's the second time around
I'm sorry now it's me that feels this way
Its me that feels this way, babe

I now you are the one that is hurt

I'm so unpredictable
You don't know what to think
So unemotional
Wonder if I'm even still in love
You see
I don't know what to tell you now
Is always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me
I don't know what to tell you now
Its always harder
the second time around


I`m not sure the best way to say this
But I can't pretend to love you no more babe
This ferris wheel`s got me crazy
Maybe the second time around is not meant for us babe
Not mean for us babe yeah!


you don't know what you have before it's gone..

varför är det så att de man inte kan få vill man ha? jag menar en kille somman vet liksom inte har ögonen för en, det är alltid han man helst av allt vill ha ..  just det man intekan shoppa vill man shoppa...
samma sak med killar, man vill ha en kille sen när man har honom är det inte roligt längre?

detta händer alltid mig.. först vill jag ha en speciell när jag sen fått honom då vill jag inte ha han längre, jag kastar bara iväg honom  och går på jakt efter nästa offer. Men jag vill inte ha det så, vill inte känna den där från stötande känslan varje ¨gång jag böjrjar få konktakt på riktigt..

jag har länge velat ha en sak, går inte in på vad det är, top secret u know! nu har jag fått det, nu är det likosm upp till mig, men jag vill int längre. vill bara gå vidare men jag VET att gör jag det och lämnar det bakom mig för en stund för att jag aldrig kan nöjja mig.. så kommer jag må dåligt när jag inser vad jag förlorat! 

därför tänker inte jag göra samma misstag igen,släppa iväg någonting som betyder mycket för mig igentligen, oavsett om jag bara märker av det när det är borta.. you don't know what you have before it's gone.. som man brukar säga. 

 


viktigt!

 
ni vet att svin influensan har kommit till sverige, jag hänvisar därför alla att gå och kolla sig,
vissa har ju trots alls legat med en del svin i sina dar haha =) nej men min mammas kompis familj är drabbad, och det är lättare att få än man tror! och jag vill inte ha den, eiiuw,eiiuw,eiiuw! kolla er!

...



klockan är 04.14 ochjag kan inte sova! måste vart den där kaffen jag drack innan jag åkte iväg.. ?
så nu hade det ju vart perfekt att sms:a med *hemlig* men tyvär så har ju inte alla probem som jag, alla har ju inte druckit kaffe som jag ?!  hmmm vad ska jag göra nu då? hmmhmmhmm...

lääääägg ner!




en sak är väldigt konstig, att folk kan bry sig så mycket om en grej.. vad är det frågan om? jag och P är kompisar! som om det vore någonting konstigt så beter sig folk som stora frågetecken, men var är den stora grejjen? får man inte vara kompis med sitt ''ex'' eller vad håller ni på med? jag har nämnt honom en gång i min blogg sen dess blev det värsta grejjen, men liksom varför bryr ni er så mycket? det är väl mitt liv och inte erat? vill jag vara kompis, på g, tillsammans gift eller vafan som helst med någon så ska jag kunna skriva det utan att ni tar det som värsta grejjen..

jag vill kunna skriva ut allt jag känner för i min blogg, men det går inte om ni ska överreagera varje gång nått sånt här kommer upp? varför vet jag egentligen inte !

jag har förklarat för er tusen gånger att vi bara är kompisar, vi pratar visserligen varje dag på sms osv.. men det är som vänner inget annat. och om det nu skulle vara någonting så skulle jag inte säga det eftersom ni håller på som ni gör.. herregud skaffa er ett liv ?!

svar



Anonym om bästa semestern av allt!:
fick du festa för din mamma? :)
svar: ja det fick jag.. min mamma är dock innte en sån mamma som låter mig röka &dricka hej vilt.. vi var på semester sådå sa hon att jag fick göra det ;)

vill ej namnge mig om out out out:
får jag bara fråga, så svara helt ärligt!
är det någotning mellan dig och p? snackar ni varje dag eller asså berätta ;/ jag känner honom och han säger inte så snälla berätta :)
svar: nej det är ingenting mellan oss. ja vi pratar offtast varje dag.. men vi har bestämt att vi ska vara vänner, så whats the problem?  okej men om du känner honom så skulle du redan vetat vid det här laget attvi endast är kompisar, så det finns ju inte så mycket att berätta =)

Anonym om home cold home..:
vart har finen tagit vägen i dittliv? ovänner igen?
svar: hon är just nu i turkiet.. nej absolut inte men vi har inte setts på ett tag! saknar henne faktiskt..

Em♥ om out out out:
Allt bra ? = )
svar: jag mår skit bra!


soft lördag

hej sötnos,

idag har vart en rättlugn dag, åkte först till solna.. sen så kom stavve och fredrik dit. så jag drog med dom sen när natha skulle hem, vi åkte till rådhuset och därifrån buss till t-centralen och därifrån tunnelbanan till söder haha..

nu är jag iaf hemma och lyssnar musik och ska snart sova tror jag! är väääldigt irretread pågrund av en viss person, så känn dig skylldig =) *riktat mot en person*


stavve och fredrik :)

jag just nu, ni får tyvär inte se min näsa för den är grymt röd haha, too bad bitches..

out out out

hej gullungar, förlåt för en dålig uppdatering men ska åka till sumpan nu, så vi hörs senare ! kyss och smek

home cold home..

hello sweeties,

har kommit hem nu efter en lugn hemma kväll hos mitra. vi har kollat på grease och haft girltalk ofc haha..
nu ska jag genast gå och lägga mig för jag är så grymt trött! sen imorgon ska jag träffa min underbara kusin..
vi hörs imorrn sötnosar good night , dream about me.


sara goes nörd haha

leo som lärt sig att tycka om mig idag haha ..

allmänt flumm haha

sötnosar!

RSS 2.0