hiss&diss



turkiet,
världens bästa land, jag kan verkligen rekomendera det! lovly..

sunshine,
finns det något bättre? svar nej. tänk hur mycket man kan göra när det är sol ute? sola bli brun, bada chilla festa ute osvosv.. med regn? NOTHING uschusch..

leggins jeans
världens bästa uppfinning, så otroligt skönt men ändå ursnyggt! great thing helt enkelt..

modiga människor!
haha låter skit töntigt jag vet men, det är så mycket roligare med folk som vågar

musik
det bästa som finns, tänk er en värld utan musik? hur skulel det vara då, no no det får aldrig hända!



äckliga killar.
killar som är för på och bara vill ha en sak.. en kille som kladdar på en grejjer. USCH. kan dom visa lite hänsyn och låta tjejen bestämma nångång?

avundsjuka
finns nästan inget värre än en avundsjuk flickvän eller pojkvän, att man inte ska kunna umgås med sina kompisar osv för att då blir dom sura liksom .. blir så jävla irrterad på killar som tillexempel blir sur på en för att man pratar med andra killar även om man bara är kompisar? bläääää på dom!

mesiga killar,
som aldrig vågar stå för sin åsikt, eller våga krama en liksom? vad tror dom ska hända? vi tjejer bits inte direkt.
tänk er om man gillar varandra och är med varann och så är man en frammåt tjej som är glad osvosv.. killen är en riktigt MESPROPP.. killen vågar knappt kolla på en ? vad är det för stil, vafan go for it!
 visa hur ni känner pojkar

bad days
kan inte säga så mycket mer än rubriken.. riktigt hemskt att ha sånna dagar.. ingenting blir bra allt bara kaosar och så ser man ut som ett helvette också, weei vilken toppen dag right?

torra läppar,
eeiuw, eeiuw eeiuw! värsta som finns. om man har det själv eller om någon annan har det. så därför
tycker jag att alla ska skaffa sig ett  läppsyl ifall att man ska kyssas kanske ;) hahaha

fredag igen

godmorgon, ser ut som att det är fint väder today =) weeei ska kanske åka till skälby och sola då!
sen senare ska jag kaske träffa sara, vi skulle höras senare..  annars så gick jag ochla mig ganska sent inatt men höll på med bilderna osv.  min mamma har också  vart så snäll att hon har tvättat allt mitt från turkiet, thanks mum!

nu ska jagäta frukost och sedan hitta på något att göra=) pusss bebisar


jag har insett..



jag tänker inte ta skit för din skull. detkan dü glömma! jag har insett att du kanske inte betydde så mycket förmig som jag trodde?! jag klarar mig utan dig helt enkelt.. =)

pictures! alla bilder får mig att verkligen vilja åka tillbaks..


jag och sara på big baba

ja vad ska man säga?

den bjuder jag på

robin hood näst bästa clubben i turkland haha

blue bolls drinken

happy hour =)

jag och niklas

haha med på turkiska dansen var vi också

haha en apa som hoppade upp på våra axlar

visst va han söt?

lite lagom rödbränna sådär haha

=)

burrhan och mammsen haha

mammsen på big baba

banana boat

beach partyt

jag och mamma på någon restaurang

jag och sara på robinhood urbans bar

cleopatra beach

mamma pressar

marina restaurang

vi fick flipp och tog massa drivbilder haha

men ni får bara två av dom =)


roligaste restaurangen av alla!

haha jag inte fullt normal, men whatever

saknar mer än allt!

mamii

ilove you

kommer sakna dig vid min sida!

haha :)

jag älskar dig!

i väntan på bussen hem :(

ville verkligen inte lämna turkey .. :/

urban , en av dom saknade

på bussen på vägen hem

på flygplatsen

älskade alanya !!!

jag

lugn kväll

helle sweeties, har nyss kommit hem efter en rengnig kväll.. men med bra sällskap så gjorde det ingenting. jag träffade mitra sara och sara vi gick till ett café och fikade osv.. väldigt mysigt! i regnet dock -.-  man känner verkligen hur man vill tillbaks nu, nu är det bara minnen kvar..  men jag och sara drar snart igen =) we<3alanya!

iallafall så ska jag imorrn upp tidigt och tvätta och packa upp osv, sedan tror jag att jag ska träffa 'hemlig' men får se..
har inga ord ingenting att säga förutom att jag saknar alanya så jävla mycket att jag dör snart!
känns ocks lite konstigt att inte vara ute och festa nu? jag menar vi har ju festat i två veckors tid och hängt ute till fyra på mornarna som tidigast.. så omställning av dygnet behövs nu! fyyfan!

och så fort jag ser en turk nu så blir jag så sjukt lycklig haha =)

saknar!


you are so out!

jag har insett att jag inte behöver er eller dig längre.. det blir bara problem och du är inte en ärlig person! du kan inte stå för vad du egentligen tycker, måste alltid hålla med den du är med?! tyvär men det funkar inte för mig!

du tar mig för givet men vet du, jag tänker inte låta dig styra mig längre, säga åt mig vad jag ska göra! never again..
så tack för mitt och hej då =)

bästa semestern av allt!



det här har nog vart den bästa semestern jag vart med om! vi har vart med om så himla mycket och haft så jävla roligt!

ni vet att ibland kan man ju sakna hemma om det gått två veckor, jag va lite så ett tag att jag ville hem osv pga vissa personer, men nu senaste vill jag vekrligen inte hem!

vi har sett en kille dö, han skulle klättra i bergen precis på stranden där vi låg, så ramlade han sen kom ambulans helikoptern och hämta honom och åkte över stranden och då såg man hur killen hängde i en korg i luften .. skit äckligt!

sen så hände en annan liten olycka som var jääääääääätte pinsam men den kan jag inte ta upp..,

sedan så var den en dag så kom det ett film team och frågade om vi kunde vara med i turkiskt tv så vi fick lära oss lite turkiska som vi skulle säga i tv haha..

jag fick en turk efter mig som hette ringo... usch på han! han gick och sa att jag var hans flickvän? hahaha verkligen inte! såg ut som en anka...

en natt var vi på en nattclub som hette the doors, jag fick för mig att dansa på baren inför alla, då gav bartenders mig gratis shottar ojoj.. haha sen var det full fart på mig kan jag säga! jag fick vattenflaskor och hälla på alla andra nere på golvet, stackars sara som fick stå och dansa med en kilel som va på henne hela tiden hahaha.

en annan kille hade druckit så mycket att han va mer eller mindre död, han såg skit bra ut men låg bara där på marken helt död typ.. skit läskigt, polisen stoppade sina fingrar i halsen för att få upp mer sprit ur hans kropp.. men det gick inte han rörde inte en fena!


vissa dagar avr det också jätet höga vågor, så jag och sar fick för oss att hoppa i vågorna.. inte så smart för när den flög in upp mot stranden sen åkte jag ju med, sara välte en stor tjock gubbe, jag slog i en sten och sedan åkte längst sanden och sen kan jag ju säga att brallan och bh:n var fulla av sand. och även min näsa! haha

vi skulle hyra båt också, mitt i allt när vi är långt ute kommer en stor fet jävla geting och sätter sig på mig, jag får panik står och skriker,  joppar ner i vattnet men den sitter kvar på bröstet! jag trodde jag skulle dö plus att jag trodde en haj skulle komma dessutom !



när vi var med i tv..

jag vill verkligen tillbaks!

godmorgon, usch vill verkligen inte vara här i sverige :( vid den här tiden var vi på stranden... i sverige är det ju ändå bara SKIT!  lite skillnad på 48 grader och typ 10 ?

iaf så har jag och sara vaknat och ska snart äta sen gå ut en stund... kanske träfaf någon får se hur det blir med det. sen vid fyra ska vi äta middag sen åka hem till stan och packa upp osvosv..


usch för kalla sverige!

heeeeeeeeeeej sverige! jag VILL TILLBAKS!
låten ger minnen, danser på baren haha


nu har vi kommit hem efter två underbara veckor i turklaand haha, vi har festat gärnet om nätterna, solat om dagarna.. men vart med om så jävla mycket men jag berättar allt mer imorrn. nu ska jag sova... här får ni lite av bilderna kommer 100000000 mer hahah, puss













hahaha drivbild!




<3


i can't wait to see you again..

you are always on my mind!

hej då sverige! jag kommer sakna vissa mer än andra , too bad..

jag ska fösöka vara inne så mycket som det går, annars så nås jag på mobilen,
heeeeeeeeeej dåååååååå =)



;)

Anonym om picture:
asså ursäkta...
varför bryr sig andra så j-la mycket hela tiden?
får man inte vara m vem man vill, måste alla veta allt om en hela tiden, varför skulle Amanda berätta för en nyfiken, osäker o feg person som inte ens vågar skriva sitt namn? det är du som är så feg, så att man tycker synd om dig... skaffa dig ett liv el börja m ett fritidsintresse - istället för att fiska efter skvaller... du ska kanske börja m just det - Fiske, Pucko!!!!

go, Amanda, go...!!!


haha mer av sånna här smarta personer =)

är det något mellan mig och p ?

Anonym om picture:
asså helt seröst nu är det något mellan dg och pontus igen? SVARA ÄRLGT! HUR KOMMER DET SIG ISÅFALL ATT NI VART MED VARANDRA? va inte feg nu och säg bara


svar: nej det är ingenting mellan mig och pontus!  vi är vänner och får man inte träffas då eller?
det var ett jävla snack om det herregud! vi är KOMPISAR okej? idioter...

sista gången jag svarar på det där

Postat av:

gillar du daniel????

2009-07-14 @ 19:57:58

SVAR: NEJ DET GÖR JAG INTE!  jag har bara gillat en enda person på riktigt vilket jag redan berättat! jag har aldrig haft sånna känslor för honom! för sista gången jag gillar honom inte! thats it!

:):)

And I'm so sad that I stole him when you wanted him so very bad
But life's cruel when you fall for someone that don't belong to you



??

veronica om haha inte sådär fullt normala ( me vi bjuder på det ):
höhöh, ''mina 400 läsare!'' gumman, de kan inte vara möjligt eftersom du har noll komentarer på varge inlägg(okej undantag typ 1-3 komentarer max) hahah!

SVAR:
för det första så var vi lite påverkade..  och jag övdrev uppåt och josefine överdrev neråt.. nej jag har inte 400 men jag hade under en tid kanske 2-3 veckor då jag uppdaterade som mest runt 300 besökare per dag! varför dom inte kommentarer vet jag inte! jag har inte det längre! om du vill veta så har jag mellan 100-200 det beror på hur mycket jag skriver osvosv!

men vet du jag bryr mig inte om jag har besökare eller inte?!  jag har ett ställe där jag kan skriva och det räcker!

picture


no boy can make me feel like you!


Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

haha inte sådär fullt normala ( me vi bjuder på det )


you are so far away..

hej älskling, har vart ute på stan och handlat  lte grejjer =)

sen var jag förbi min älskling också! nu blir det packning osv. ska ringa sara också..
uppdaterar senare bebsar!


<3


Did you change your mind
Well I didn't change mine
You broke my heart
Ripped my world apart

Didn't you know how much I loved you
Didn't you know how much I loved you, baby
I gave you everything, every part of me
Didn't you feel it when I touched you
Didn't I rock you when I loved you, baby
Baby, tell me
Didn't you know how much I loved you

I can't get you out of my head
One day justice will come and find you
And I'll be right there in your memory to remind you

godmorgon

vaknade nyss, ska ner på stan och shoppa lite..

är så jävla irrterad på att vissa inte kan hålla sig till sanningen och måste hitta på saker för att få uppmärksamhet! blirså jävla irrterad! sluta hitta på och håll dig till sanningen istället!!!!! har du inte ett eget liv att sköta?

svar på kommentar

Postat av: bebo

ofta du umgås med pontus igen? är ni på g igen eller asså vadååå? ;o

2009-07-14 @ 00:19:56

aa.. nej det är vi inte, vi är vänner?

mellaninlägg

tjululu, sitter hemma hos fredde med emil och pontus haha. dom spelar och jag sitter och gör ingenting haha! skiiiiiiiiiiiiiit roligt verkligen ...

iaf så ska jag sova hos m&m idag sen imorn blir det packa osv.. måste ner på stan och köpa ny tungpiercing också, eftersom jag är så klantig att hela diamanten losnade så jag tuggade sönder den haha =( nu har jag inget annat att skriva så good bye my lovers !

al you want

och ännu en gång så är jag självklart ett steg högre än du! too bad honey
jobbigt va? =)



woooow?!

vet ni, när vi var ute på stan inne i båstad så såg vi några killar och gick fram och frågade om dom var från stockholm.. dom sa ja och jag gjorde give me five med dom utom en kille som sa att han kom från småland.. sen så står finen och gråter och säger att det är måns zelmerlöv, jag kollar på honom och ser att det ser ju för fan ut som honom?! finen står och är helt chockad och ''gråtsäger'' måns måns måns..

vi fick reda på att det var måns lillebror, johannes zelmerlöv. såå sjukt lika var dom att det kunde vart måns?!
sen igår så går jag in på fecebook.och har fått ett medelande om att han johannes zelmerlöv tyckte vi var snygga och ville festa med oss någon gång??   (dom trodde vi var 18) fattar ni?  så jag fick hans nummer =)=)=)

SO FETCH!




ouuuut

nu drar jag.. vi hörs senare älskling!


måndag

GOD MORGON LOVERS!

nu ska jag upp och fixa mig senare dra till barkarby! snart så bär det av till turkiet i två veckor lovly! uppdaterar senare pussss

vart är sommarn?

jaha då är det som att vintern är tillbaks men varför? det har ju vart så fint väder och så plötsligt bara försvinner det. jag vill ha varmt och sommar! inte kallt och regnigt. vinter har vi ändå så mycket och länge. så den lilla sommarn som är kan vi väl få ha ?

svar på kommentar

snäälla svara om ...:
saknar du linnea? asså önskar du att ni vore kompisar som förut? eller hatar du henne verkligen, eller kan du känna att du saknar henne lisom? ett helt ärligt svar nu!! jag har skickat samma till alla er! läser din blogg everyday by the way :D

jag ska vara helt ärlig, nej det gör jag inte!  nej jag vill verkligen inte ha någonting med henne att göra. jag vill inte bråka jag vill inte vara kompisar. hon är som luft för mig, men det går ju inte om hon inte låter mig vara för att låta bli att kommenter onödiga kommentarer osvosv.. ja det gör jag, hatar ärett starkord men jag hatar henne. jag tycker väldigt väldigt illa om henne som återgår till hat, det är inte pga henne utan allt hon gör mot folk inkl mig vid olika tillfällen.

okej va bra då!

...

det var du som gick, det var du som sket i allt! det var du som var orsaken till mina tårar varje kväll.
det var jag som fick gå efter, det var jag som fick bygga upp allt i igen. den var jag som fick torka tårarna!
kan du inte se?  jag klarar inte det här.. det är för jobbigt!


why?

varför har jag gett mig in i någonting jag inte kan dra mig ur? jag visste att det skulle bli såhär? varför ska jag alltid gå förlångt? när jag i slutändan bara blir sårad och lämnad kvar?! det kommer bli på precis samma sätt igen 'ven om jag inte går lika långt som förut...

jag vill klara det på den här nivån som det är nu,men jag känner redan nu att det kommer inte gå. inte alls.och tyvär tror jag att det redan är försent att göra något åt!...


you are nobody

Linnéa om haha idiot du är!:
min ip adress fan :P haha amanda nathalie är ingen idiot du äääää

om jag var du så skulle jag inte skriva till mig med tanke på besöksförbudet ?! tyck att jag är en idiot ,
 i couldn't care less! =)

pictures ( det kommer mer )


ralle och joelboy haha

...<3

haha tim och bettan redo för ridning

nått fylle svin som va väldigt social

bettan när vi red

yes!

ni får inte veta vem det är =) to bad!

bettsy <3

redo för utgång

ilove us

nån kille från malmö och bettan

båstad !

solning

handikap plats för mig hahaha

jag älskade den här bussen, -mot stockholm!

hoooomeee

heej äskliiiingar, har ni saknatmig? jag har iallfall saknat er. efter en vecka ute i skogen haha nej men skönt att komma iväg iallafall. fast man har ju saknat alla här hemma. man har också lyckats med en del sommarflörter haha, men inget seriöst som vissa andra haha. några killar kom från malmö och den ena va sångare och sjöng om hasch och sniffa lim och grejjer hahah ?!  sen några andra från luma... men allt det där orkar jag inteberätta om.  bilder kommer zoon. puss jag har saknat er och STOCKHOLM!


haha idiot du är!

N A T H A L I E om svar på kommentar:
hahahahahahahah, tack amanda :) jag leker verkliiiiigen blattttteee :D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:DD:D:D:D:D
jag skriver inte som en blatte, jag "går" inte som en blatte, och ja, hur går dom egentligen?
herreeeguud, om man är utlänsk så går man förfan inte på ett speciellt sättttt ! idiooooot ! du är fan dum i huvet, fjortis
förresten, när vare du skulle polisanmäla mig för att jag har din tröjja? :)

IDIIOT
IP: 193.150.220.209


EH OKEJ? varför tar du åt dig det är inte ens dig jag menar HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA idiooooooot!

båååstad

godmorgon lovers and fuckers, nu är allt tiptop och allt e packat. ska snart dra till ica för attnköpa grejjer till bussen.. sen bär det av till tc där bussen går.. jag och finen måste vara där i tid så vi får våra platser vi vill ha :D vet inte om jag kmr kunna uppdatera för jag kommer inte ta med datorn.. men jag kommer hem om en vecka så sakna mig inte för mycket =)

hoppas ni får det bra här i stockholm.. puss and ciao

myslördag

helluu, kom nyss hem från nacka =) skit mysig kväll har jag haft iaf.. det börja med att jag va med jossi i barkarby sen så drog jag til slussen beställde tjejtaxi haha och åkte ut till nacka.. har vart där hela kvällen skitmysigt, men nu är jag hemm och ska snart sova. bilder från kvällen kommer kanske imorrn, never know

imorrn bär det av till båstad weei. bussen går runt 12.00 på dagen så jag hinner blogga innan det skulle ja tro.
jag har också fått nytt nr för tillfället tills mitt nya simkort kommer med posten, och dom som ska ha det har jag skickat till så er andra sominte fått något sms av er känn er dissade =) mohahha.

pussgodnatt

bilderna från igår

ere fest så är det.. =)


bella, jossi, och rickard med gröna shortsen

fest taggade flickor :)

en skit trevlig tej som hette Linda& Ida

 sen så fick några för sig att klä av sig

jag sa någon ska pussa finen, så sluta det like this.. alla på finen haha

riktiga snyggingar ;)

pusskalas


kommer ni ihåg? =)


always in my heart

  
always on my mind


happyface

hej sötis, jossi är påväg hit nu.. vi ska dra till henne, hämta lite things sen ska jag bara ta en lugn hemma kväll tror jag eller vara med jossi kanske.. iaf så har mamma nyss gjort fransk manikyr påmig, så nu är man ordning gjord o klar för båstad i en vecka haha.

mer uppdatering framåt kvällen , kyss och smek sommarstek haha?

mobile

för er som försöker ringa/smsa mig.. det går inte för jag har inget simkort tyvär! men hold on sweeties. jag kommer med nytt nr som jag kan ha sålänge redan ikväll.

packing- check

så nu är packningen så gott som klar =)
i min packning ingår..


kjolar
linnen
t-shirt's
långarmade
tjocktröjor
koftor
klänningar
fest kläder
shorts
korta kjolar
midjekjol
jeans
jeans leggins
strumpbyxor/leggins
bh'ar
string
sovkläder
bikini
solbrillor
sololja
solskyddsfaktor
handduk
påslakan
kudde
platta skor
klack skor
smink
sminkborttagningsmedel
krämer
parfym
platttång
locktång
hårspray
hårklämma
löshår
hårborste
ipod
mobil
högtalare
smycken
datorn

ja jag kommerta med min dator dit för att kunna fortsätta blogga, kanske inte jätte mycket men hålla er informerade om vad som händer .. sounds GOOD


även jag kan ha mina fyllor..

godmorgon sötnosar. jag har bestämt mig för att ha ett öppet liv och kunna berätta allt för min älskade blogg..

igår så var jag ida,bella,josefine och rebecca o festa.. skulle inte vara någon big deal från min sida.. vi hade SKITKUL, tills någon idiot tog min mobil, jag hittade mobilen men inte simkortet men när jag kom hem mådde jag inte sådär jätte bra, jag fick dricka av några där, men när jag kom hem så small det i huvudet.. det var inte så där jätte mycket dricka men det var vodka och jag tål inte det så jag modde inte så bra! 

idag så ska det packas och tvättas, sen ska jag bege mig till josefine för att hämta min grejjer. imorrn blir det båstad. ska väl bli roligt antar jag.. förutom bussresan på 7,5 timmar dvs. bilder från igår kommer dom kommer ;p

kortkort

hej sweetie.. slutar om en kvart då ska jag möta finen i spånga.. viska välhitta pånågot roligt idag detärju fredag =) uppdaterar senare pussi

...

I couldn't tell you why i felt that way,
i felt it everyday.
And I couldn't help it..
I just watched myself make the same mistakes again.
What's wrong, what's wrong now?
Too many, too many problems.
Don't know where i belongs.
my feelings i hides.
my dreams i can't find.
i losing my mind.


fredag

godmorgon godmorgon, dåligt väder idag.. bara för det är fredag såklart.. det här är iaf sista arbetsdagen innan jag går på ''semester'' haha.

Efter jobbet ska jag träffa bettsy, och finen också tror jag.. måste hämta hem kläder osv.. endast 2 dagar kvar tills vi drar till båstad! jag och finen sk åka buss som tar typ 7-8 timmar? my god!

nu äre back to work igen, vi hörs senare puss

hej o hejdå

hej och hej då...har vart med anna,ema,ifrah och alexandra. bara tagit det lugnt! sisa arbetsdagen imorrn =) sen båstaaad weei! puss o god natt

svar på kommentar

Anonym om om videon på david:
vad tycker du om blattar ^^

SVAR: jadu.. jag har inget om blattar! men däremot så ska jag vara lite dum nu.. wanna be blatte! det värsta som finns. sånna som heller inte kan erkänna att dom e det?! jag tycker det e så töntigt att skriva som en blatte bete sig som en blatte osvosvosv.. fast man är HELT svensk!  jag hade en kompis som var det... hon lekte, skrev som en blatte, gick runt som en blatte osv.. men när man kolla på henne så såg man att hon var egentligen ljushårig helt svensk och igentligen nobody...   sen när folk sa till henne att hon var det så sa hon neeeej verkligen inte! men ändå så fortsatte hon med snacket som om hon var det fast mer överdrivet! måla ögonbrynen med kolsvart penna trots att hon kanppt hade svart hår?

jag stör mig riktigt mycket på sånna... svenska wanna be! men dom som är ''blattar'' har jag inget emot alls! vissa kan vara trevliga vissa lite mindre trevliga bara med de kvittar har faktist inget emot dom, utom dom som slåss dvs utan anledning ?! men det e ju inte bara blattar som gör satt :)

i love



glass på sommarn, så otroligt gott med en iskall glass i solen på sommarn!

shopping, då man kan släppa loss sina tankar och bara lyckan över flera påsar i sin hand, lovly!

musik, hur vore livet utan musik? katastrof helt enkelt. we all <3 music

hundar och bebisar, i love it! vet inte vrf men i really love it!

poliser, jag blir sjukt irreterad på dom i mellan åt... MEN dom är sjukt duktiga som att hitta en mördare.. det e inte alla som kan , så respekt till polisen =)

kärlek, en härlig grej... kanske inte alltid men jag älskar kärlek! det är inte alltid roligt och romantiskt men det e ju det som gör kärleken!

singel, är ju då tvungen att lägga till denna punkt, inte behöva ha någon vid sin sida al the time.. du kan göra vad du vill, ser du två snygga grabbs ¨så vrf inte hålla på med båda? haha

unga mammor! dom är starka och enormt duktiga som tagit ett stort steg in i vixen livet med barn som krävs mycket ansvar! om ska verkligen ha folks stöd för att dom klarar pressen och ändå tar hand om sina barn!

rosa, sjukt snygg färg! i love pink (:

sötnos


gullig bild va? sitter fortfarande på jobbet men slutar snart då ska jag träffa tjejgänget, det va ett tag sen sist =) skriver mer senare puss

om videon på david

Postat av: L

sämsta humorn, fjortishumor? du garvar ju inte ens?

2009-07-01 @ 14:44:53

videon har paulina(paow) spelat på våran kompis david! hon hade lagt in den på sin pea så jag tog den därifrån, och jag får väl tycka vad fan som helst? skriv ditt fullständiga namn istället och stå för vad du skriver?!

i taket lyser stjärnorna

hej sötnos, har ite haft tid att blogga idag alls.. åkte till sickla och shoppade med mammsen, sedan åkte vi och köpte pizza, hyrde film och hade det mys! sånna dagar behövs verkligen ibland. vi såg i taket lyser stjärnorna, sååå underbart bra men så jävla sorglig! vet inte vad jag skulle göra om min mamma dog... iaf så ska jag sova nu, en hel dag med jobbet imorrn igen, sen ska jag träffa min äääälskling elizabeth hihi =) idag är det också exakt två veckor kvar till turkiet weei...

vi hörs imorrn puss och godnatt

fuck you :)

HAHAHAHA! du är ju sååååå snygg!
fula fan!


glass



glöm inte bort det grymma erbjudandet du kan få rakt i mobilen. tryck på bilden eller ( tryck här ) för att få din favorit glass rakt i mobilen =)

idiot kommentar

 desiree: Du bara måste härma mig såklart -.- men så är det när man är kändis!

haha moget moget.. för det första så är det inte hon som skrivit det där, det ät någon liten tönt som inte vågar stå för sitt eget namn och måse ta dessis!? om du hade vart lite smart nu, så hade du stavat hennes namn rätt! och sen är det så att många bloggar nuför tiden är lika varandra... det finns ingen som har nogt som inte någon annan har. sen är vissa bättre och vissa sämre men ingen blogg är unik! så håll käften!

david


haha förlåt david, men du gör en på så bra humör..  puss

läängtar


endast 2-3 veckor kvar =)

RSS 2.0