svar på kommentar

har du inga bilder på dig och dina bröder du snacka om förut? :D

svar: jo visst har jag det! ;)

jag och den yngsta

här e jag o min äldsta

vissa saker förändras

hittade ett gammalt inlägg, om 10 saker jag aldrig kommer göra!

jag andvänder inte läppglans längre!
och jag har glömt dig för länge sen!

detta skrevs ju i maj förra året! och sen dess har det hänt myyycket!

back in the days


2009

2009

2009

2009

2009

2008

2009

2009

2009

2009

2009

2009

2009

2009

2009

2009

2007

amanda hissar/dissar



denna perfym på killar!
så lovly..! vill ni ha en god lukt på eran kille/ boytoay etc så tvinga på han denna! me lööve it!

• sommaren 2010!
fyfan vad vi ska köra tjejer! aa & killar också haha! det kommer bli AWESOME.. båtluffa, campa festaaa, turkiet <3 gotland!! och ja allt kommer bli underbart. är grymt taggad! ge mig sommar nu!!

• hårspray!
ja jag tänker hylla det eftersom jag tycker det är en av dom bästa uppfinningar som gjorts! utan hårspray känner man sig rääd, orsäker, exposed haha.. nej men min hårspray är slut så jag har ingen nu och ja håret e ett riktigt hel*ette rent ut sagt! så hårspray 4-life ;)
 

mina vänner alexandra och melanie som jag gillar väääldigt mkt! med er har jag alltid roligt och ja.. men det jag hyllar är att dom ska med till turkey :D är lycklig och vi GILLART!
vi ska göra turkiet alanya 2010 osäkert! =)

• ridning!
en av dom roligaste sporterna som finns. jag saknar et enormt mycket.. :/ alla tävlingar, och stoltheten när man fick pris =) har kommit 2:a i hoppning, 3:a i dressyr 5:a i trav/ sulkie ( stavfel?) och delad 1:a plats på hoppning!:D
dock är det grymt dyrt 7.000 spänn. men det var det värt!
saknar det grovt mkt..


• slim ciggarets!
jag vet kan ska inte hylla tobak .. MEN om man nu ska göra det så vill jag passa på att hylla slim ciggaretterna! dom är LOVLY. dock var det alanya som dom blev provade för första gången...  och det var naaajs! för ni vet nör det är varm och så ska man röka.. då blir det bara äcklig varm rök.. men dessa är så tunna och lätta att röka när det är varmt, för i tukriet är det ju trots allt 48 grader ;)


• poliser...
ja jag ska faktiskt ge dom beröm för en gångs skull.. jag brukar tycka att dom är lite små irreterande och korkade och bara vill jävlas. men när det kommer till att få hjälp själv så märker man att dem är hur bra som helst! som igår jag blev väl bemött och dom gör sitt bästa o allt dom kan. sammasak när de gäller incidenten på nyår 08/09 då var hur bra som helst och hjälpte en med massa saker. därför hyllar jag dom starkt just idag! =)

• sara strand! måste ha med henne! eftersom hon är min syster, min bästavän! och en av dem underbaraste jag känner! :)


• unga föräldrar!
ja jag tycker det är stark och modigt gjort, det är så många som har åsikter om det. dom ska vara stolta över att vi unga faktiskt gör ett svårt val och behåller barnet! sen får man väll tycka va man vill men man behöver inte säga elaka saker!  tycker att vara/ bli ung mamma är någpnting svårt som inte alla klarar av, men dom som gör det ska få cred för det! även om vi är ensamma utan en pappa eller liknande!

• min mamma!
bara för jag älskar dig! :)



• påsken
jag vet inte vrf men jag hatar det! tkr inte de e något att fira direkt. äcklig mat! myclet godis och konstiga programm om jesus? ursälta men vem fan bryr sig..

• dumma val
alla gör vi dumma val.. antingen som får någon annan att bli ledsen och sedan få skukdkönslor. eller också göra ett dumt val för sig själv! vrf tänker man inte? och skiter i att göra dessa dåliga val.. det ska dissas hårt!

• pedofilgubbar! / äckel gubbar
vad är fel i huvudet på dom :s seriöst vad fan är felet ? om dom är så jävla kåta kan dom väll sätta sig i ett hörn och dra en handtralla för sig själv.. men behöver inte gå fram till ungdommar! -.- usch i hate them!

• en gammal vän till mig!
ja jag dissar den personen MEST av alla dessa punkter, pga att hon är fan den falskaste männikskan jag mött ever! mot mig har hon verkat som en bra vän helt klart. ja har ställt upp för henne osv.. sen får jag nu reda på att hon gått bakom ryggen på alla oss ''som höll ihop'' och det hon sagt är så jag vet inte vad. men personen du kallar din bästavän gör man inte så mot.. ?? jag fick en chock över det du sagt. inte ens jag som inte ens är vän med personen längre skulle säga så trots att vi inte är kompisar alls. oavsett vad hon sagt om mig! det värsta är att du gör det helt utan anledning.. och låtsas som ingenting nu?

din stil du kör med, den personen du har '' vart '' elelr är vafan jag nu ska kalla det är sjuk! och du kallar mig saker ?? det är det roligaste jag vart med om. därför dissar jag dig GROVT! ;)


besluts ångest!

vad ska jag ha för hårfärg? jag vill göra nått! men jag vet absolut inte vad???

mörkt

ljus brunt

blont


lugna favoriter


dött jobb + lugna favoriter right now!
bra låtar för tillfället faktiskt.. ;)


jenny baby skickade lite bilder haha KAOS



hahahha med prinsess krona o grejjer hahahha


fina flickor i love!

jag vs mamma festar!












;)


Yola bayram edecek ;)


vet inte hur jag ska beskriva min lycka! att vi ska få åka till turkiet tillsammans igen älskling! vi kommer sitta som här på bilden, lika lyckliga lika bruna och tänka tillbaks på året innan!
om exakt 4 månader är denna dag då vi åker hem! förhoppningsvis lika nöjda som förra året! och dessutom ska vi få med oss älsklingarna alexandra och melanie i år! AWESOME! jag tror denna resa kommer bli så jävla bra! verkligen underbar. men en sak jag inte är säker på helt ärligt.. kommer vi ha det lika bra som förra året, det känns som om de är oslagbart! för denna resa får mig att tänka på lycka, frihet och tiden som gjorde oss till systrar! ( dels ofc ) men denna resa upptäckte jag en vän jag aldrig kommer släppa. denna resa upptcäkte jag hur det var att vara riktigt lycklig, riktigt full dessutom hahaha! så som vi skrattade här, denna dag! vet jag aldrig omjag upplevt igen! på ett sätt tror jag att det var en sån där one in a life time händelse. men på ett sätt tror jag vi kanske kommer ha det lika bra! men mkt säger mig att det vi upplevde där inte går att uppleva igen! det var en resa jag saknar så otroligt mkt! det är en resa som har gett mig ett minne för livet! och en vän!
jag älskar dig och jag älskar turkiet 2009 haha!

nu fan ser vi till att vi fyra gör turkiet 2010 till en oförglömlig sommar för alla medverkande i det landet ;) nu ser vi till att riva upp hela jävla alanya och gör oss oförglömliga!! turkarna ska få sig en svensk omgång dem aldrig glömmer haha! :D
melanie,sara och alexandra fucka fucka fucka ur! :D:D


gubbejäveln kommer åka fast tralalaa!

oooh yes! :D polisen ringde mig nyss! och tack vare mig så vet dom vem han är tror dom. eftersom dom efter lust denna gubbe läänge, för han hållt på mot så många! och bara för jag polisanmlde och detta skedde på ett tåg, så ska dom nu ta fram videofilmen från tunnelbanan där allt skedde och indifiera eller vad de heter! :D:D

efterlyst på tv3 nästa hahhaa ?? ;) nej men fan va skönt! och va fort det gick?! jag komju nyss hem liksom;) weeei. + poäng till mig :D


dock så lär det isåfall bli en ny rättegång ... men äsch han ska åka fast! ;)

snabb uppdate

hello! im home ;)

har ju suttit hos polisen i typ en och e halvtimme -.- dom ärså jävla sega! men hur somhaver såär jag hemma nu, helt alone.. men jag håller på att tvätta osv.. ;) ska snart kila ner till pizzerian och köpa en sallad! sen blir det desperate housewifes! =)

och städning .. haha. vi hörs snart puss

POLISANMÄLAN SKA SKE

 
herregud vet ni vad som hände mig idag ... det var HEMSKT!
jag satt på tuben och sov typ.. sen sätter sig en gubbe mitt emot mig AV ALLA plater i dem tomma vagnen
sen hör ja att han snackar me mig, så jag tar ut hörlurarna och säger va sa du..

han: går den här till brommaplan?
jag: aa
han: kommer du från stockholm eller?
jag: aa?!
han: hej, lars heter jag!
jag: hejhej..
han ; va vacker du va! jätte vacker,
 jag: aha okej tack!
han: aa hur gammal är du?
jag: 18!
han: aha okej, jag har vart med en ung tjej som va 17 och hennes kille, vi var tre! det var spännande! brukar du ha trekant?
 jag: nej verkligen inte, jag håller inte på med sånt!
han: aa okej jag brukar fantisera om det, brukar inte du göra de ?
jag: nej??
 han: man blir så kåt! jag blir kår av att kolla på dig
jag: eh aha ?
han: får jag sitta här och kolla på dig lite samtidgt som jag smeker mig själv ?
jag: nej det är INTE OK! då får du hitta nån annan!
han: men det är ju så skönt! och du ´är så vacker, ja blir så kåt
jag: nej du kan flytta på dig nu tack!
han: amen jag kan ta på mig själv och kolla på dig där bortifrån då?
jag: nej det är inte OK!
han: det är så skönt så skönt. blir inte du också kåt av att fantisera då?
jag: du har inget med det att göra!
han: nehe aa okej.
han: jag tyckte du bara var så vacker och jag blev ju bara så kåt och vill verkligen smeka mig själv nu!
jag: okej.. nej!
han: vart bor du?
jag: fridhemsplan
han: okej, vart ska du nu då?
jag: jobba
han: vart då?
jag: de du!
han: aha, du är verkligen jätte fin, jag blir så jävla sugen. *biter sig i fingret*
jag: mm ok!
han: kan ja inte få ta lite bara då
jag: nej nej nej!!!!
han: okej jag sätter mig här borta nu,  okej?
jag: gör som du vill...


sen gick han och satte sig sötet brevid ... ;o men vilket jäävla äckel asså! ska polisanmäla han idag!!! jävla idiooot -.- blev skit rädd trodde seriöst han typ skulle våldta mig elelr nått när jag gått av tåget ?! :s

....

:D:D this is the start of something new!
god natt sweeties


i remember when we kissed.. i can still feel it on my lips

okej.. vi gör ett försök till! ett försök att glömma dig och gå vidare! jag var på god väg, men nu gör jag ett nytt försök och denna gång kommer jag lyckas! du ska inte få leka med mina känslor som du vill längre! är det såhär du vill ha det så ska du få det. men jag orkar inte gå runt och undra hur det ska bli längre, då drar jag.. och då kommer inte dina ursökter fungera längre! ;)

så here i stand again! nu fan är det nog på ditt sätt. sorry ;)



trött och sliten

varför är jag så otroligt trött hela tiden ? nått måste vara fel med mig... spelar ingen roll hur mkt ja sover, jag är trött jämt och ständigt!  sådärför ska jag sova nu! ska till tandläkaren imorrn och sen skola.sen jobbet sen hem och desperate housewifes =) underbarrrrrt!

snart lov och fest hela veckan ut haha! bara hålla ut några dar till! :D

i lööööve svenska hollywood fruar!

hejsan lovers! har nyss kollat på hollywood fruarna haha! helt underbart.. ;)

idag efter skolan, åkte jag och emelie till ytc i jakan och skulle göra ett litet ärende =) var väll där i kanske 20 min.. sedan gick vi till jakan ett tag och efter det tåget till stan. sen gick jag va tc och shoppade lite smått, gick förbi apoteket och köpte min kräm jag behöver för att ha en frääsh hy, vilket är enormt viktigt tkr jag! :D

sedan så har jag även köpt hårfärg, nu ska detta fixas :D hoow nice!?  aa iaf efter min lilla shoppingtur så åkte jag till min kusin som fyller år idag. va där o fika och så.. senhem och äta middag.
nu skajag fixa till håret. vi höres pusss



en lista

Ditt utseende:
Hårfärg? mörkbrunt!
Längd? 1.67
Skostorlek? Storlek 38/39
Ålder? 17 ( 1993 )

Kärlek:
Har du kille just nu? nope
Gillar du någon? Inte för tillfället
Vem? nobody
Tillåter du din kille röra vid dig? haha what ?
Överallt? asså haha
Har du haft sex? mja kanske! ;)
Hur många har du haft sex med? en del
Har du haft många förhållanden? Inte seriösa

Smak & stil:
Vad har du på dig? just nu; mjukis byxor och svart linne 
Hur ser dina trosor ut? svarta spets
Har du någon BH? eeh ja?
Hur ser den ut just nu? svart spets
Hur beskriver du en fjortis? leker full, gapar och skriker,vita läppar och skatbo till hår
Hur beskriver du en pluggis? en som bara bryr sig om skolan, pluggar al the time

Bad days:
Har du varit full? Haha jaa
Har du däckat? Ja haha 
Har du haft sex på fyllan? mja..
Har du rökt? eh ja
Har du snusat? Haha faktiskt aldrig!
Har du gjort något olagligt? Ja tyvär
Har du slagit någon ner till marken? Nej ja slåss inte

Yes/No:
Är du allergisk mot något? aa
Tror du på gud? nej men jag ber till han ibland
Har du en bästis? Ja många bästavänner!
Är du vegitarian? Nej nej nej kö kö kött föfaan
Har du varit med om ett stort gräl? Japp

Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? hund
Cykla/gå? Haha, gå
Öl/vin? Vin!!!
Kanin/hare? Kanin.

just glow..

hoho! är ni lika döda som jag haha ?! iaf så kom jag nyss hem till min mami mami! =) hon har ju vart i milano och letat man hahhaa! nej jag skojja bara.. ;) hon har shoppat en skiiiiiiiit fin väska, jag dog!

jag har iaf hamnat ner i soffan och snart börjar söndags filmen! hoow nice?! jaja det blir att sova tidigt ikväll,har mkt att göra imorrn..

nu ska jag äta nått, bye for now

papi chulo!


haha tänker på igår asså haha


yiiiihaaaa

wohoooo. tim jhar min sminkväska :D:D:D:D:D::D:D:D:D fan va glad jag blir!

söndags ångest

what can i say. så jävla sliskig dag! mitt smink är borta så inte kan jag fixa mig iordning heller. och jag vill duscha men orkar verkligen inte det just nu haha! jag vill shoppa! men orkar inte det heller!
SÖNDAGÅNGEST med andra ord haha!

ville bara skriva bara för att.. :p

<3

imorgon fyller min sweetie 3 år! :)

jag och kusin

fredagens bilder!


HAHAHAHAHHAHAHA





glöm inte ställa fram klockan!

hej hopp!

igår stack jag först hem till mell och sedan halv fest i jakan.. det var nice men någon snodde heeeela min smink nässesär och det är verkligen AALLT där i. krämer, ID puder..nytt smink fr. make up store... min vibrations mascara....läppsyl,  och ja name it! fan va irrterad jag blir!

så idag blir det att köpa nytt -.- jävla idiot! aja iaf jag tog bussen hem tidigt igår, vid 2 så var hemma vid halv tre typ. så jag gick och kolla på tv sen decka jag haha!

imorse vid nio gick jag ut med ricco. skööön liten morron prommis =) sen nu ska jag kolla på en film tror jag..!
jaja vi höres sen. idag blir det en LUGN dag! haha. puss


nu ska vi tagga till!


tagga till inför ikväll!

måste dock säga att jag inte alls är taggad just nu, har vart ute med ricco i en timme, så jag är seeeeg och trött! men det ska nog gå och fixas.. enda problemet är.. vad fahn ska jag ha på mig ;o ?? ÅNGEST!

nej nu ska jag börja fixa mig sen får vi se vafan som händer, ska nog äta lunch också ;) onödig info ja vet!
puss

några gamla bilder!







( lägger in fler sen, måste duscha! )


låångt inlägg, min fredag!

godmorgon! *gäsp* jag är skit trött, följde nyss en kompis till bussen som sov här inatt...

igår dårå, jag och alexis va hemma hos min farmor och åt och sådär.. sen så när vi hade fixat oss i typ 3 timmar HAHA så gick vi till tellusvägen och skulle ta bussen. när bussen kom satt anna darling på den! sen så hoppade vi på tåget från barkarby till bro. på tåget satt emma =) och när vi kom fram mötte vi tjejerna. Daniella, sara, rebecca! sedan begedde vi oss till crippe som fyllde 19 år! det var nice. jag och den andra sara ( crippes syrra ) satt och hade deeptalk på altanen. det var skönt att prata med någon som visste precis vad man menade, och som hade upplevt lite av samma grejjer och så. så vi satt säkert där typ en timme .. sen gick vi in och fuckade ur hahaha!

sedan så hände det en liten incident med en kille som hette niklas och jag har aldrig garvat så mkt på länge hahaha! det kommer bilder sen.. jag och sara låg på bordet och as garvade och försökte lura honom att polisen hade kommit att han måste sova. dock gick han inte på det, och bögström låtsades vara polis hahahaha. JAJA whatever med det. sen åt jag och rebecca tårta haha! och sen satt vi i köket och flumma medans vi väntade på bussen skulle komma!

bussen var försenad så den kom halv fyra -.- men vi tog den och hoppade sedan av nånstans ( vet ej vad vägen hette ) och så kom farmor min och hämta oss :D aaw så snällt! sen så drog vi hem åt mat och sedan gick och  la oss!

tidigare på dagen igår så åkte jag till jakan mötte sebbe tyre och andreas! stog och snackade med dom ett tag sen så kom alexandra och vi alla gick till tåget! jag och alexandra åkte till barkarby och dom skulle hem till tyre i kallhäll ;)
sen så aa drog vi ju hit och fixade oss och så... :)

om ca två timmar kommer min faster hit och lämnar min babyyy dog =) riccooo!
sen ikväll blir det fest igen, så fucking huh nice hahhaha! nej nu blev det väääldigt långt må jag säga!

bilder kommer inom kort!
btw kan ej nås på mobilen så att alla vet det! ska försöka kirra det till ikväll! puss o hej!

NI MÅSTE LÄSA ALLT HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

HAHAHAHHA JAG DÖÖÖÖR! dagens jävla roliga!!!!!! XD jag hade fått ett mail och skulle då kolla det på facebook... såhär stog det;



resten av dikten ser du här...


JA SEN KAN MAN JU UNDRA DÅ VEM DENNA KILLE VAR, SÅ JAG GICK IN OCH KOLLADE ; SÅHÄR SÅG KILLEN UT...

JAAAAAAAAAAAAAG MÅR DÅÅÅÅLIIIIIIIIIIIIGT! HAHAHAHHAHA FÖRLÅT FÖR ER SOM TAR ILLA UPP MEN JAG FICK MITT LIVS STÖRSTA CHOOOOOOOOOOCK!

nu blir det fest!

chaaa chaaa! italiano is here hahah! nej men alexandra mozzarella är här och vi har fixat oss ätit middag och nu gör vi det som vi inte får göra mohahha! nej skämt osido.. ;)

vi ska snart bege oss till en fest till våran kompis pojkvän som fyller 19! oc h det roliga är att det var exakt ett år sen vi var där idag! och vi har en video från det på tåget muhaha! den är fööör rolig asså.. :D

aja jag kommer ej att uppdatera mer, oc h jag kommer hem vid 3-4 inatt /imorrn bitti. så det lär inte bli ngt inlägg då heller haha, inte så konstigt eller hur?!

nej ni nu ska vi snart till tåget, så byyye have a greeat friday lika us! :D:D puuuuuuuuuuuuss

HAHAHAHA!!


i love fridays!

tjutju... om ett tag ska jag dra mig till skälby! =) bloggar därifrån.. puss'


flippad torsdags kväll

nämen tjotjo! vilket ståhej det vart ska ni veta haha! fucka ur fucka ur hahah  
nu går jag o lägger mig iaf! vi hörs imorrn bitti! puss..

dagens bilder haha!



ooh happy day

cha cha! finally home.. eller finally är felord totalt. jag har verklgien haft a great time ! jag mötte upp emma på stan och vi gick runt och pratade om massa, sen satte vi oss på espresso house. det där stora feta fiket ni vet .. =) as mysigt! vi köpte lite fikaoch pratade om massa. och we where perfect match haha! nej men vi hade enormt mkt gemensamt och jag tror vikommer passa bra som vänner =) skit nice ju eller hur! vi pratadeverkligen om allt och tyckte lika om allt. helt AWESOME!  

iaf vi satt där i typ tvåtimmar hehe .. sen nu kom jag nyss hem och snart kommer alexis och mellson hit och viska chilla och så.. =) skit nice det med!! men det blir ju att lägga sog i tid, eftersom vi alla har skola imorrn.. =)
men nu ringde morfar så hörs later bebies! <3

torsdag!

godmorgon, eller goddag!

jag har varit vaken sen kl halv sex imorse!  de ni haha! jag har hunnit med att jobba sörrni!
nu ska jag ta och rulla hemifrån alldeles strax..! måste få tag på emma också!! så emma ser du det här,sms:a mig då!! =)

DAGENS LOOK!


sommrigt bara för jag älskar sommarn  hehe!


god natt!

nu ska jag sova! det är en lååång dag imorgon..
fick ett jätte konstigt medelande nu också.. vettefan vad jag ska göra ...:o ÅNGEEEST!
nej dags att sova, paaallarintee! haha  god natt sweetest things! pussis!


btw emelie och antonia; jag vet vad FOO FIGHTERS komifrån nuuu ;o spotify en reklam med julian casablankas!.. fo fighters har en nytt album haha  fiiiinally fick jag höra det igen. puss!


måste rensa tankarna!

mitt huvud är fullt med funderingar över hur jag ska göra..  en del av mig säger att jag ska skita i allt och leva vidare. medans en annan del säger att det är såhär jag vill ha det, att jag ska glömma bort allt det dåliga som vart och försöka se det somär här och nu... MEN vill jag verkligen det? är det såhär jag vill ha det?
jag vet inte längre. jag känner inte känslan som jag gjort förut, spänningen med dig. eller att du gör mig glad. jag tror inte du gör det längre..

känns som att jag inte vet nånting längre, överhuvud taget?! ena sekunden är det som om inget hänt medans andra sekunden är det bara problem! jag känner ingenting för dig, det handlar inte om det. igentligen vet jag inte vad det handlar om mer än att allt är så jävla konstigt!
alla gånger förut som vi har träffats, så har det kännts annorlunda. men nu... JAG VET INTE VAD!  men det är nothing, ingenting.. tomt och ja name it..?

varför skulle det ens bli så här igen? nu i efterhand känns det bara onödigt. för det är inget speciellt? jag får igentligen inte fram några ord, jag vill bara skriva exakt hur det är men det går inte! men jag vill få ur mig dom här tankarna! för det gör mig galen att inte veta vad som händer eller vad jag vill..
jag kanske bara borde sagt nej och skitit i allt? och kanske är det det jag ska försöka göra nu.. som jag gjorde innan. men jag vet att när det komemr på tal igen så kommer det bli som innan. och jag vet att jag kommer vilja träffa dig igen.  problemet är just det att jag går på det som va innan. att jag ville det DÅ, frågan är om jag verkligen vill det nu? på ett sätt känns det som att mitt liv har fortsatt frammåt och jag har kännt mig glad! så kanske har du inte betytt någonting alls, som jag kanske trodde?

antingen skiter vi allt, eller också så.. aa jag vet inte! du har inte sagt vad du tycker eller vill, så jag vet inte vad jag ska ställa in mig på.. får en chock varje gång de börjar om.. det gör mig förvirrad och osäker på omdet ens är värt det. för de vi haft eller vad man ska kalla de, kan man hitta var som helst? en sån ''vänskap'' är inte svår att hitta! så frågan är varför jag fortsatt .. och varför jag gett migin i det igen. vi skulles skitit i det från första början när det blev problem.  med tanke på att det är INGA känslor inblandade från nått håll.. så vad är grejjen igentligen ?? nej ja vet inte! kan nog inte få ur tankarna på bättre sätt ....


<3


hahaha bevisar motsatsen

Anonym om hata hata hata rubriker!:
varför vågar du inte lägga upp bilder på dig utan smink ??? har du så dåligt självförtroende eller haha ?

HAHA DRIVER DU, VARFÖR SKULLE JAG INTE VÅGA ?? :s

så nöjd? inte värdens snyggaste men whatever! klart jag vågar haha, men bara det att jag ser ingen anledning till att visa bilder utan smink? det är med smink jag syns ute så... =)

svar på en fråga

sofia om onsdag eller s.ka lill lördag =):
vilken gullig tröja vart har du köpt den =)

svar: haha tack, det är mest en sovtröja för mig, men kanske liote sweet att ha i sommar.. ? den är iaf köpt på cubus..


slut på onsdag och snart helg!

så hej på er.. ursäkta mitt damp inlägg men jag är så lycklig att jag spricker!  jaja anyway.. idag åkte jag först till skolan, sedan efter det åkte jag och antonia till fridhemsplan och kollade hårfärg men de fanns inget bra. så vi tog tuben till vällingby gick in på hm och köpte slingfärg där. den var en bölggubbe i kassan som jag dog av garv åt hahahha...  ni som sett honom och handlat av han vet vad jag menar! ..

sedan åkte jag till skälby och åt middag hos min mormoroch morfar! och efter det åkte jag till jakan och mötte alexandra, vi fikade och satt och pratade om allt möjligt hahah eller nej endast omen speciell grejj men det är väääldigt privat och hemligt förstår ni så det får ni icke veta =) men vi löste ett och annat. jag hade en liten lektion för henne också HEHEH   iallafall sen förflyttade vi oss till en bänk i centrum för vi palla inte gå ut asså hahha.  too cold! och pratade lite mer... om samma sak ofc  sen så tog jag tåget hem, pratade med sara baby i telefon och typ skrev på tåget hahah! folk trodde nog jag va utvecklingsstörd men jag var endast lycklig, men varför vet ni ju redan haha =)


nu komjag nyss hem lyssnar på en AS bra låt, imorrn blir det jobb kl kvart iåtta jag ska öppna stället så det blir arr åka kvart i sju hemifrån! och efter det blir det skola! hooow wonderful?! haha, sen ska jag träffa emma, som jag snackade om i början av veckan ni vet?  vi ska shoppa liiiite, bara liiite jag lovar hehe! AWESOMEsom hon brukar säga haha <3

så nu blir det snart att sova, ge min mammiiii en extra puss för hon åker bort. och vet ni.. jag kommer ha min älskling brevid mig hela helgen nästan. en vakthund vid min sida, how nice and save isn't it ?! =) min baby dog ricco!  så våga inte komma nära mig då hahaha, skämt osido!

snart är det dessutom fredag, då blir det fekke! as always ofc =) inget nytt right?!

happyface! bye

fyyyy fan va glad jag är

HEEEEJ! VET NI HUR FUCKING LYCKLIG JAG ÄR ELLER?

vi har bokat resa till turkiet ALANYA två fucking veckor HOOOOW FUCKING NICE??!!  jag åker ofc med sara strand my sister och mamma och hennes kompis och eventuellt kommer mell och alexis ner en vecka och är med oss, WOOOOHOOOO FY FAN VA GLAAA JAG É ! det komemr bli huuur jävla underbart som helst! resan är bokad!!!

åååh jag har inga ord mer än att jag är så jävla lycklig, glad, och allt möööjligt!  helt unmderbaarrrrt!
VI GILLART SOM FAAAAAHN! =) TURKEY 2010!!

ååh måste dampa av mig skriver snart! :D:D


EN VANLIG DAG I KLASSRUMMET

heeeej heeej bloggen =) sitter i skolan och emelie zakayo pelle har debatt hahaha om liberalism proplatan ... någonting...
emelie fattar inte vad dom säger men zakayo och pelle har en jävla debatt hahaha!

pelle snackar om moderaterna och zakayo om liberlism ?? emelie lägger till; jag vill bara ha det såhär mitt liv..
antonia kommer in i diskussionen från ingenstans; jag vill bara suga av.....
och as garvar!
ASSÅÅ VAAH ?! förstår ni vilket klass eller ;o helt sjukt ...

emelie säger; jag vill inte vara med!
zakayo; SKAFFA INTE FLER BARN, ANDVÄND KONDOM
emelie; use a kondom!
pelle: intressant diskussion, hehe!
emelie; hur ska vi göra då?
emelie; åååh minnet fullt! PELLE hurska vi göra då?

zakayo; höhöh!
pelle; jag vilö göra en videoblogg
antonia; skaffa en youtube canal..
emelie; inget land kan bli jämnställt
pelle: så är det inte i själva verket
emelie; men då förstlrs det, det va det du sa
pelle; nej jag sa...
antonia: nej emn du e såå smart ... -.-
emelie: okej jag vill inte luyssna!
pelle; okej det där va..... hehe .. hehe ..
zakauo; vet du hur mkt jag tänker?
antonia: höhööh..
emelie; kan du förklara hur vi ska göra?
pelle: du låter rolig när du pratar
anotnia: du leker smart hihi.. såå smart ...
emelie: man ska inte s-äga sådär! man ska säga du är inte så smart!
man ska inte säga du är dum!
antonia: du är 12 år
pelle: e ja 12 år?*
anotnia: jaa 12 år!
under bältet ser du ut som 12 OH SNAP!
zakayo: AHÖHÖH
pelle: åååh så jobbiga!
antonia: pelle lukta då HAHAHA
zakayo: öhööhöhö
antonia: va skaru sa jag!
zakayo: komist fisk!
pelle: nej du gråter jao
antonia: nej jag gråter inte... jaoooo
emelie: du gråter innombords
antonia: du är en p12:a under bältet
pelle: men du e en pojke under bältet
antonia: du skulle inte klaga iaf!
pelle: vet du att pojkar gillar mig.. jag gpdtar det där!
antonia: va va va va va
pelle: OH SNAP! skicka den där. eller sluta filma 10 sekunder tystad!
antonia: han e så tyst jag kommer inte på nått att säga
zakayo: fixa biiiiiiiifff
antonia: jag ska ha en tyst minut för din penis .... hihihiihih.. OOOOOOHH AHAHAHA
emelie: jag förståär  inte vad vi snaclar om!
emelie: libaryy
pelle: kan du skicka ??
antonia: MEN JAAAAH
pelle: bajs
pelle: nu funkar det..
emelie: chiiinaaeeee
zakayo: jag vill inte vara här längre, jag vill hem! jävla biskop!
bernadeen : kolla det här!
pelle: de e lite synd ere inte?
zakayo: HÖHÖHÖH hur kan du sjunga den där låten ??
zakayo: så jävla kristna allihoppa!

goran: pelle ska du jobba ellr inte ?
goran : EHEHEEEEEHHEEE asså eh unnaa...
goran: kommer du ?

antonia: ååh det e kallt! allt känns så fel!
goran: amen...
goran: kommer du ja eller nej?
pelle: JAA, mag springer efter


GORAN: *kastar pengar*


onsdag eller s.ka lill lördag =)

godmorgon, jag ska kila iväg till skolan om ett tag =) och ha samhällskunskapmoch sedan matte tror jag det är ?! hade fått en fråga omhur långt hår jag har utan löshåret jag langar en bild till dig..
puss

 here you got..

tack för idag o vi hörs imorrn!

nej nu ska jag sussa. är trött och har ont! så sömn är nog bästa sättet. ska tänka igenomlite omhur jag ska göra mina val.. dels när det gäller honom.. och när det gäller skolans individuella val och hur jag ska färga mitt hår..
vardagliga problem haha  men vi gillart! ingen big deal men lite funderings som kommer upp i huvudet när man ska försöka sova.. en del blir lättare att välja än andra.. men det är väll så livet är, och det är bara infinna sig i det?!

nej borsta gaddarna, tvätta bort AAAALLT mitt enorma smink hah! och ja sen sova.. så hörs vi imorrn  
puss och god natt mina kaeraste =)

40 personer JAVISST!

en sak som jag både stör mig på och garvar åt är att vissa människor inte riktigt ''har alla chips i påsen'' om ni fattar..
JAG blir kallad hora av en person som har haft sex med 15 mer än mig ?? folk får kalla mig vad dom vill.. jag tar inte åt mig. men nör det kommer från FEL KÄFT då blir jag jävligt lack!

sen verkar det roligt att överdriva också.. men ja absolut jag har haft sex med 40 pers vi säger så.. ;) VI GILLART! nej men vissa har verkligen inget hyffs i huvudet må jag säga! ''du' är verkligen inte den vassaste kniven i lådan haha!

HAHAHA.. KÄRE GODE GUD, JAG BER DIG HJÄLP DENNA LILLA FLICKA ATT BLI FRISK! AMEEEEEEEEEN

kissies


hata hata hata rubriker!

tjo bre! haha

jag har ätit middag, det blev mozzarella sallad (a) och nu är jag inne på msn och lite sånt.. har jätte ont i mitt revben för tillfället så hoppas på att det ska gå över snart..

annars så har jag bråkat idag också haha, kors i taket. skrikit som en galning på min madre men det är löst nu haha  
btw jag kollar på ett program eller aa en serie haha ni vet christine på 5:an hahahah.. och de var en kille som hade string kallingar haha ?! fyfan va hemskt.. då kom jag och tänka på om man skulle ligga där och strula eller nått så känner man killens rumpa för han har häng att han har striiing hahahha ?! asså fatta paniken eller aa, skulle ta det som ett skämt. men det är klart vissa gäller väll kanske sånt ?!

men det går fet bort asså  haha..

måste fylla i mina papper från jobbet också... ;o så vi höres pusspuss

sliten och fulmen den bjuder jag på..

har slutat försöka förstå

 Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills!
Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss, när jag tänker på dagen, någonting hände mellan oss..
Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte... Jag har raderat alla bilder, jag har saknat och glömt.. Vi gick skilda vägar, greppade tag i andras händer..

vi båda  har gjort fel! Va ärlig mot dig själv, va det såhär det skulle bli? I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv!
Ett misstag som förändrade allt..
Så klart jag vill va vänner, men du ser att det inte går? För varje gång jag ser dig river du upp mina gamla sår..

all skit som jag fick ta, det är fan inte värd det...


DAGENS BILD!

HAHAHA DAGENS BILD!


- tänkte mig en ny grej på bloggen.. DAGENS BILD! nice huh?! =)


vad hände ?

vafan hände med vädret? nyss skulle det bli vår.. i söndags snöade det som fan. nu regnar det och grejjer?
ursäkta men vafan händer?


mycket tankar!

hej! förlåt för en grymt dålig uppdatering på sistone men det har vart mycket på sistone jag ska bättra mig osv..

Idag har vart en rätt bra dag, men jag har tänkt otroligt mycket.. jag ska förändra mitt liv, eller jag vill. men jag vet inte vart jag ska börja! jag har enormt fina vänner som jag älskar och verkligen litar på. jag har en otrolig mamma som gör allt hon kan för mig. som jag ocksp har jtte bra relation med. Men det är inte bara sånt som får en riktigt lycklig.. det finns många saker som snurrar runt i min skalle, gamla synder och dåliga beslut.

Ett av domär tillexempel skolan.. varför sket jag i det ? varför åkte jag till barkarby och hängde där istället för att vara i skolan och sköta mig. jag vill om jag kan. jag skulle kunna sitta här med toppen betyg om inte något hade gått enormt snett.  vissa val jag gjort fick mig att må dåligt somfick mig att komma ur fokus på skolan..

vi alla gör misstag eller hur? vialla gör en del dumma val och gör konstiga saker, kanske för att testa hur långt man kan gå innan man märker att det är enoght... det är dags att mogna och bli vuxen! för ett litet tag sen inte alls länge sen bestämde jag mig att nu får det vara nog. jag ska ta tag i allt och glömma det dåliga. gå min egen väg och klara allt jag vill.komma över jobbiga saker osv..   jag är på god väg! men ibland dyker vissa saker upp som man aldrig trodde skulle komma upp i ens liv igen. och man faller tillbaks precis som förr. men den här gången ska jag göra det rätta, låta det va och hålla tillbaks allt. När jag märker att jag börjar tappakontrollen är det dags att tänka om, men än så länge lever jag livet. dock på ett annorlunda sätt med andra människor i princip.. ingens ka nånsin få en håll hake på mig igen, eller få mig sårad! jag ska ha kontrollen!!

punkt slut.

inte intressant alls!

asså hej bloggen!

haha.. jag kom nyss hem, det är grymt kallt ute ?! men såg att de ändå är en plus grad!? wtf okej..
iaf jag ska sova snart, skit trött och imorrn ska jag sooovaaaa ut! how nice?!  sen blir de skola!

nej jag har inget speciellt att komma med, så bye for now =)

måndag

tjuuu bror haha! jag har shoppat =) så nu mår jag as bra haha.

ikväll är jag upptagen, så kommer icke skriva något mer idag skulle ja tro. haha! aa förutom nu medans kanske haha 

btw kollar på ett haj program och såg precis en sån som jag och tamara träffade på när vi snorklade i röda havet ;o ?? skit läskigt!

hej!


barappappappa måndag again!

gooodmorgon! solen skiner himmelen är blå! wohooo!

jag håller på att fixamig för tillfället. sen blir det en lååång dag. så kommer inte skriva förrän ikväll typ.
men aa vi hörs då, har inget bra att skriva så kan lika gärna vara tyst  pussis

fastnar inte på bild idag helt enkelt!

en hel vecka att se framemot, shoppa med emma =) och lite annat roligt!

CHA CHA BLOGGEN! haha lika trötta som jag idag? jag deckade i soffan oxh drömde att jag va mördare och skulle gömma mig, men när jag skulle springa ifrån polise så kom jag ingen vart... ni vet typsikt i drömmar ?! ;o

iaf nu ska jag sova, börjar kvart i två imorrn, sen får vi se vad som händer... Nåndag i veckan när lönen kommit så ska jag träffa emma också  läs hennes blogg här vi ska shoppa och röra ihop nått BUS tihiihih! =)=) hoow nice?!

nej nuska jag sova! puss och hej!


let's look at the pictures!



















( finns typ 10000 miljoner till känns de som men ja PALLARINTE!  )

fucking huh HAHAHA

godmorgon ?! eller ja whatever.

igår var vi på fest eller aa typ. sen blev det efterfest som de gamla vanliga. haha! jag har maaaasa bilder men det kommer upp senare när sara lagt in dom. annars igår var det kul, lyckades med de mesta haha.

FUCKIIING HUH?! mitt nys ord hahahha, skulle ni vart med så hade ni as garvat. jag har igentligen ingeting att skriva just nu så fattar inte vrf jag gör det. men bilder kommer snart snart! vi hörs då! puss o hej!

PICTURE TIME!

jag lägger in resten sen,orkar inte mer! men this is it for now! och DET GILLART!













HAHAHAH (MELANIE SÄGER ) AMANDA GÖR DIN FULASTE GRIMASE!
AMANDA SÄGER - okej :D
HAHAHAHHAHAHAHAHHA DEN BJUDER JAG PÅ!

trött och sliten, men jag är fan inte besviken =)

WOHOO!  jag kom hem för ett tag sen från en kväll&natt med fest! asså det var jävligt roligt måste jag säga och mycket mycket trevligt folk. en och annan stalker men det gilllaarrt  

anyway så kom jag ju hem för ett tag sen.. så ska snart duscha och så sen städa till lite i mitt dirty rum haha! det gillas inte. men sen blir det att växla om och tagga till inför fest igen! haha. THIS IS HOW WE DO IT ..

snart ska så ska jag åka till skälby OJOJOJ va .. hahaha herregud! men sen möter jag upp tjejerna lite senare o käkar ute förmodligen sen får vi se vart vi drar oss. som sagt vi har liiite alternativ hehe =)  DET GILLARRRTT!

ja fesen var somsagt skit rolig och jenny och alexandra såg jag nästan inte på hela kvällen. men jag och mell vi fuckade ur tillsammans haha!  nej nu ska jag fixamyself sen hörs vi senare!

btw, bilderna lägger jag upp i nästa inlägg
pöss


fekke på hööög nivå!

måste rusa ska möta mell och alexis nu! ha en bra kväll!
nu ska det feeeeeeeeeeeestas!


taggar till som fan!

TAGGA TIIIIILL GOTT FOLK! äntligen fredag jag tar bussen hemfrån skolan. kollar mig ispegln fy fan vad jag r snygg! haha känenr niigen den låten ? UNDERBARRRRRT. hur somhaver så ska jag och en delav mina flicks på fest idag  känner lyckaaan! haha nej men jag är grovt taggad.

idag har jag också gjort en speciell sak tihihih. det är i ansiktet men kan inte visa det haha! men ni får se  någon annan dag helt enkelt.

nu ska jag fixa mig sen möta flicksen och dra oss på fest! wohoooo! tagga till




snabbt&enkelt

babycakes.. jagär hemma nu! har vart ute på restaurang osv med jobbet och arbets kollegerna =) det va skit roligt och jätte mysigt, men vi tar allt immorrn, måste sova nu ska till skolan imorrn bitti ochdksa duscha innan de så have to sleep! imorrn blir det krog*n dessutom, så måste vara utvilad tihihih! pusspuss

vad tycker jag igentligen om mina vänner?

ska svara på frågan om mina vänner.. jag tar
( observera det står EJ i ordning )


Rebecca
En vän jag kännt i 11 år! Med henne har jag jämt roligt. vi kan varandras humor, och garvar åt samma saker. Vi är nog väldigt lika till personligheten men ändå inte..
Rebecca som person är inte rädd för att säga vad hon tycker men är även en otroligt snäll människa. Behandlar man henne rätt är hon en vän som är svår att hitta. med henne kan man prata om precis allt. ( om man känner henne givetvis )


Melanie
En mer galen och rolig vän får man leta efter. Melanie och jag kommer bra överens och har kännt varandra i ca 9 år. Dock har vi aldrig umgåts på det sättet förutom på senaste tid. Med henne har jag alltid roligt och glömmer exakt alla mina bekymmer. hon vet hur man gör någon glad helt enkelt =)


Emma
Jag och emma är även vi barndomsvänner, vi träffades på gården på arrendevägen för 11 år sedan. Vi blev genast bra vänner och tillbringade många eftermiddagar och kvällar tsm, lekte många fantasifulla leker osvosv.. med den männiksan har jag mycket mycket minnen! både bra pch dåliga haha men mest bra!
emma är en vän jag tror alltid kommer finnss vid min sida. för hur lång tid vi än är ifrån varandra eller inte träffas så är vi fortfarande lika bra vänner som innan! och det är så äkta vänskap fungerar!


Anna
En otroligt bra vän som betyder enormt mycket för mig. Hon är en sån person som det såelar ingen roll hur mkt fel man gör i sitt liv hon tar den för vem man är! hon faller inte för grupptryck och blir sur för någon annan är det. hon har en fin personlighet som många saknar! Med henne kan man jag både skratta och gråta.
en vän jag aldrig vill bli av med!


Sara
personen jag kan säga exakt allt till! personen som finns i alla lägen.
Sara och jag har vart i samma ''gäng'' i många år, men aldrig vart så bra kompisar. 2006 kom vi varandra nära iaf. Sara kan jag säga allt. och då menar jag verkligen allt. vi känner varandra så bra att man skulle kunna kalla oss riktiga syskon!


Alexandra
hade ingen nyare bild på oss såg jag haha! men iaf Alexandra och jag kommer mycket bra överens.. vi har alltid roligt och kan prata om nästan allt. vi rätt lika till hur vi tänker och har alltid roligt tillsammans. Alexandra är en vän som många skulle vilja ha. En vän som alltid bryr sig och alltid stöttar. Jag hoppas vi t å alltid kommer vara vänner! i love you

sen har jag massor av fler vänner jag tycker om väääldigt mycket! dock har jag inte kännt dom så länge och står inte dom så nära som dessa. men jag hoppas jag kommer göra det en dag... men dom betyer ofc väldigt mkt till mig också!

( jag är trött och seg så ja hoppas ja inte glömt någon.. ? )

lite frågor som kommit in, som nu får sig ett svar..


fråga: hur mkt har du jobbat igentligen?? är du inte trött

svar:
jag har jobbat enormt mycket på senaste tiden, har antingen gått upp tidigt och jobbat i 4 timmar och sedan gått i skolan i4-5 timmar..
eller också har jag gått i skolan på morgonen, och direkt efter det jobbar i 4-5 timmar.
varje dag i princip. ibland har det blivit mycket mer jobb.

- och om jag är trött? ja jag är rätt sliten pga det. men det är absolut värt det och när man väll är här så är det inte jobbigt alls. det är mer när man kommer hem och deckar vid 20.00 på kvällen som man förstår att det sliter ganska mkt på en själv.

Nu ett tag framöver ska jag bara jobba några dagar i veckan, förmiddag eller eftermiddag beroende på min skola. sen om nån vecka eller så så kommer jag ta tag i ett till jobb, med samma lön men lite annorlunda jobb. det ska bli roligt att få prova på något mer. =) självklart är det på sidan om detta. då det här jobbet är ett jobb jag är anställd på! och har fasta tider

vad skulle du säga att sara var till dig?

svar: sara är min bästavän! min syster och min LV ( life coach ) haha!
hon betyder väldigt mkt för mig och jag kommer aldrig någonsin släppa henne♥

vad tycker du om dina vänner ???
hur är dom? jag har stött på er några gånger ni e fett kaxiga! speciellt mot nått år mindre änn er själva! :0
 
svar: jag älskar mina vänner! mina vänner har enormt olika personligheter. dom är väldigt olika. jag berättar om dom i ett annat inlägg annars lär det bli väääldigt långt svar här i detta inlägg haha!
men jag uppfattar inte som om vi vart elaka eller kaxiga mot någon. vi är väldigt snälla mot mindre tycker jag
sorry om du uppfattat de som de!

kan du inte ha en frågestund ??? :D

svar: njaa.. det är tråkigt, samma gamla frågor jämt o ständigt! och korkade männiksor som inte har ngt bra att säga! så vill ni veta något kan ni ju bara fråga det ?! inte svårt alls.. men ja kanske ska fundera på det iaf!

rest in peace...


förr och nu!

tänkte ta ett eget inlägg till detta.  för ett år sen eller iaf förra året, tog jag endast bilder somjag suddade överklippte bort osvosv.. såg också helt annorlunda ut tycker jag  ni ska få se skillnaden!
vi tar det varannan! för varje månad typ!

månad; JANUARI!


2009

2010

månad FEBRUARI;

2009


månad: MARS

2009


och längre än mars har vi ju inte kommit haha! ;)

men en bild före jag skulle festa såg ut like this.. 2009 ;)


men nu 2010 ser den ut like this ;)

dem vile inte vara med på bilden.. (:

tiden kommer och den går.. men vännerna dom består!

vet ni,när jag nu tittar igenom mitt gamlaliv så förstår jag hur mycket jag förändrats.. både utseende mässigt och tillsättet. många av kanske tycker att jag ändrats negativt.. men jag ser väldigt possetivt på en del av min förändring! jag är mer nöjd med mig själv än då! men samtidigt när jag ser på gamla bilder så får det mig att minnas exakt hur det var. hur mina känslor var osvosv. och sen dess har det hänt otroligt mycket i mitt liv!

jag lever ett helt annorlunda liv med helt annorlunda tankar känslor och annat...

här är massa gamla bilder från ett år tillbaks precis! i mars 2009!

jag rebecca och alexandra i kallhäll :)

jag och alexandra när vi jobbade på statoil =)

alexandra när hon städar haha!

ljung och sminon som dansar tryckare.. vi festade på en söndag haha!

hemma hos ljung

jag och anna på ivginingen av en ny butik :)

haha!

jag anna och alexandra <3

alexis och rönn

tillbaka blick på mitt sportlov!

har tittat igenom min gamla blogg och hittade allt det gamla haha! hittade också om mitt sportlov för exalt ett år sen. vad jag gjorde.. måste säga att det är en rätt stor skillnad
!
såhär såg mitt sportlov ut för ett år sen;

sportlovet 2009!


fredag:
var vid skälbyskolan med massor, sen lite senare gick vi hem till ljung ( jag alexandra ljung danne & nosse )

lördag:
  jag,alexandra och emma var hemma hos danne på fest, sen senare rätt sent kollade vi på jönssonligan två gånger haha. blev inte många timmars sömn den natten haha

söndag:
småshoppade lite i jakan och sen var jag bara hemma och sooov haha (a)

måndag:
firade pappsen

tisdag
: på soc möte på dagen, sen på kvällen var jag,alexandra,melanie,anna,ljung,danne,nosse och froddy hemmahos min mormor&morfar

onsdag
: var med rebecca och anna på dagen, på kvällen hemma hos danne. kvällen slutade i snöbollskrig hahha!

torsdag
: jobb på dagen, kvällen var jag med nosse,danne och ljung, vi var hos mig ett tag och chillade bara sen åkte vi med epan någonstans kommer inte ihåg. anna sov hos mig

fredag: frukostpå donken med ljung&froddy. sen på dagen var vi hemma hosmin m&mmed danne och nosse. sen drog jag och anna in till stan och gick runt sen ¨på kvällen träffade vi danne,nosse,ljung,froddy,kalle, jikke och grossi. Sen sov nosse,ljung,kalle och froddy hos mig för dom missat sista tåget. ( mycket hände den dagen) jag slo upp hela benet när jag snubblade i trappan. det blev ett bråk och jag flög in i en väg... anna flög också in i en dörr... men det slutade med garv och sång hos mig :)<3

lördag:
trööööött dag, på dagen träffade vi iallafall danne,nosse,lindholm och rönn. sen drog vi hem till mig och väntade på alexandra och sen åkte vi med epan till handlarn köpte godis hihi. Sen kom farmor och hämtade mig, anna ,alexandra och ljung. dom andra kom med epan. vi var bara hemma hos anna och kollade på tv.

söndag
: jag och anna åkte hem till danne och lyssnade på musik och så... sen en hemmakväll bara.




Mars 17 2010

hej på er, idag har jag knarkat alvedon för att orka. vilket jag gjort. Nu har jag endast ont i halsen och feber typ.. anyway så har denna dag gått otroligt fort, och imorrn är det redan torsdag!  vilket innebär att det är en dag kvar till fredag. Jag har för mig att vi ska ut på en klubb på fredag, men är inte säker.. man iaf så på lördag blir det fest! lika galet lika roligt och lika mycket konstigheter som alla andra gånger! i lööööve it!

imorrn börjar jag 08.00 och efter det ska jag jobba! ovanligt va haha?! så ser dom flesta dagarna ut för mig nu för tiden. arbetsnarkoman haha! men det GILLAS!

onödig info; nu ska jag smörja in mina läppar med läppsyl! så dom blir niiice to touch to the weekend hahah!
ta det med en nypa ironi  byyyee!


sjukling!

*att-tjoooo*
hej..  hoppas ni mår bättre än mig?! jag har tagit mig igenom en dag med nysningar, töppt näsa, halsont, feber och mycket mer! anyway så var jag först i skolan och sedan åkte jag till jobbet! sen skulle jag hem och självklart är tåget ett jävla cp! stog still i fan 30 min!! oh va jobbigt det var.

men nu är jag hemma och ska snart äta!  sen blir det desperate housewifes. vi hörs senare. puss!


inte okej!

jag måste köpa nya skor.. men vad är det för jäävla mode? kolla dessa skor på ellos..

tantskor med kärring klack - nej tack!


''jaaag ääälskar läppstift!''


så jävla skön!
i lööööve her ;)

vad säger spåkulan om mig idag ?

fett läskigt ;o jag tog den där spåkulan ni vet på facebook?! och gissa vad jag fick ? jo detta;

om du har dålig syn så ska jag skriva vad det står.. 

Hej Amanda Älskling Signer

Spåkulan säger: Om du lär dig att alltid lägga dina saker som t.ex. nycklar och mobil på samma plats behöver du inte få bråttom och panik för att du förlagt dina saker någonstans och inte hittar dem när du ska iväg hemifrån.


som sagt, fan va coolt?! eller hur   det stämmer ju liksom precis men hur det är!! hittar aldrig mina nycklas eller mobil..

hemma från bion!

godkväll! komnyss hem från bion med sara! det va tjockt nice. skit rolig film och vi garva sönder haha! nu ska jag sova är dunder förkyld håller på att bli riktigt dålig, så måste ha sömn tror jag.. det blir skola och sen jobb. ;)
vihörs imorrn pusspuss


asså ser ni hyur mkt folk de var runt mig eller? HAHA 2 jävla pers?! folk går visst inte vid halv tio på en måndag ??

lista

 1. Namn (För & Efter): Amanda Signer
2. Smeknamn: sigge typ haha
3. Ögon: blåa
4. Längd: 1.67
6. Syskon: två småsyskon
7. Tycker du om att sjunga i duschen?: yes!
8. Tycker du om att sjunga på toaletten?: ja alltid
9. Födelsedag: 1:a februari
10. Stjärntecken: vattuman
11. Bor: södermalm
12. Kön: tjej
13. Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
14. Vad söker du i ett förhållande?: pengar, nej ja skämta.. kärlek? ;)
15. Har du någonsin varit otrogen?: lite halvt
16. Civilstånd: de e på gång.. ;)
17. Har du en bil: nej
18. Vilken bil har du haft/önskar du dig?: räknas lära-gå bil? haha nej men vill ha en hmm smart!

Favorit frågor: 

19. Film: - the proposal
20. Favoritlåt: ojj har många!
21. Band/Sångare: svårt .. :p
22. TV: desperate housewifes
23. Skådespelare:  jude law, så jävla snygg! ( the holiday )
24. Skådespelerska: sandra bullock
25. Mat: ingen favorit.
26. Favoritnummer: 3
27. Tecknat: doris i hitta nemo hahaha
28. Disneyfigur: ''långben''!:D hahahaha
29. Färg: rosa !

Kärleksliv
30. Planerar du att skaffa barn?: nej inte nu
31. Vill du gifta dig ?: ja sen!
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn?: 22-26
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: minst 22
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig?: vem vet?!
35. Har du en Pojkvän?: nope
36. Är du förälskad?: faktiskt nej! så jävla skönt!
37. Skulle du kunna vara otrogen mot någon?: ja säkert. ibland händer de saker man inte förväntat sig liksom.. :p

Välj det du tycker bäst om
38. Musik/TV: Musik
39. Pojkar/Flickor: Pojkar
40. Rosa/Orange: Rosa
41. Festar/Sitta hemma: Festar ofc ??
42. Sommar/Vinter: Sommarrrrr!!
43. Dag/Natt: i love the night
44. Hänger/Tar det lugnt: ? inget FEST ska de va ;)
45. Tråkigt/Roligt: haha roligt!

Om dig som person
46. Konstiga ord : najja ( emelies fel ) hjärnstörd, nåväl ;)
47. Vilken skola går du i?: jensen gymnasium!
48. Har du tagit droger?: nej nej nej
49. Vad tänder du på?: haha hockeyhjälmar enligt rebecca hahhaaaha!
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten?: det beror väll på? man för göra lite som man vill tkr jag =)
51. Hur skum är du?: inte skummig alls :D
52. Vilka 6 personer gillar du mest och litar till 100% på?: sara,anna,alexandra,rebecca,emma och melanie
53. Vad tycker du om själsfränder?: aa men jo..
54. Är det rätt att flirta när man har Pojkvän?: nej men det händer för alla!
55. När grät du sist?: av lycka häromdagen :) skön känsla!!
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar?: det skulle bli en hel bok.. :p
57. Är du glad ?: ja jag är glad
58. Varför?: för att mitt liv rullar på så j'vla bra! =)
59. Vilken sak kan du inte leva utan?: mina vänner&min familj.
60. Kärlek eller Lust?: vad är skillnaden ?
61. Silver eller guld?: Guld
62. Diamanter eller pärlor: båda!
63. Soluppgång eller solnedgång?: Solnedgång
64. Har du någonsin badat naken?: haha ja, kommer aldrig glömma de asså på görveln 2006 hahah!!
65. Sover du med gose djur?: nej massa kuddar (a)
66. Har du några piercings?: aa
67. Vilken färg har dina underkläder just nu?: rosa leopard haha
68. Vilken låt lyssnar du på just nu?: ingen
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?: 4130
70. Vart vill du åka på din smekmånad?: hmm, jag vet inte ? 
71. Vad är det mest romantiska du vet?: vet inte asså

Resten får sväva i ovisshet.
72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?:
 hela utseendet!
73. Favorit sport ?: fotboll isåfall
74. Vad gör dig glad?: det finns mkt som gör mig glad.. ?
75. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: hallå hört talas om spotify eller ?
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon?: inget, men vill ha linser färg asså 
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått?: glöm de som var, lev för framtiden
78. Har du vunnit något speciellt pris?: aa har massa priser hemma från när jag tävlade i hästhoppning,dressyr och trav =)
80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft?: körtelfeber! fy i helvette vad hemskt det var.
81. Vad gillar du mest? Komedi eller skräck?: båda men skräck e nice!
82. Över telefon eller personer emellan?: Beror på
83. Kramar eller pussar?: Pussar
84. Säger du något speciellt när du är arg på någon: aa ganska mkt faktiskt! :)
85. till?: beror på vem det är!
86. Har du några fiender?: haha ja!
87. Vad är du mest rädd för?: mördare :o haha vrf finns dom?
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd?: Rik
89. Vad är klockan i Albanien just nu?: jadu vet någon de så varsegod o kommentera!
90. Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med?: min familj och vänner! festa galet! =)
91. Har du mött Jul-Tomten?: om jag mött morfar, JA!
92. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?: åka i korgen på hans cykel i liften haha
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om?: personen ja tycker mest om.. jag tycker inte om någon mer eller mindre.
94. När känner du dig som vackrast?: dom absolutliga bästa dagarna :p
95. Har du några husdjur?: dammråttor haha 
96. Vad har du för E-Mail adress?: [email protected] ;)
97. När var det sist du var ledsen?: det finns saker jag är ledsen för varje dag. men ingen big deal :)
98. Är du en alkolist?: aa absolut! värst av dem alla.
99. Väldigt onödig info: nu ska jag ta mitt pick och pack och gå hem! ;)
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?: nej inte så, men väldigt lite att göra =)


vad ska ja ha för hårfärg?!



EEEH.. okej..?!
då kan jag ju passa på att fråga nu på en gång! vilken hårfärg



ljust brunt ( båda bilderna )

mörkbrunt

svart

blond

HJÄLP MIIG!? VAD SKA DET BLI?

pictures ( KOMMER MER )


























KOMMER MER SENARE, SKA DUSCHA NU SEN SHOPPA!


this is my life!


 this is my life! så jävla bra!
vinnarlåten 2010!


herregud vilken kväll/natt!

okej.. galen kväll! haha.. först var jag på middag med min faster,farmor, farfar och jocke..vi var på en thailändsk.. sen efter det åkte jag till viksjö vi gick på fest! jag och rebecca stog och härmade svenska hemmfruar heelakvällen typ haha, så alla stog och garva haha. vet inte hur mkt klockan är men sen senare skullevi ta bussen till jakan dårå, men då gick inte bussen förutom 552 bruttovägen.. så jag snackade med bussgubben så han skjutsade oss i en kolsvart buss till jakan iaf! UNDERBAAARRRT!

sen så gav vi oss givetvis inte stt sluta leva livet. utan in i det sista! haha pontus den jävlen skrev med bläckpenna i ansiktet på oss haha, annas face var det roligaste jag sett.. mustash och grejjer. sen jag hade en jävla kors på kinden haha.. ? men jag antar att hämden är ljuuv.  han gav nog bara igen haha... ;)men det är en annan historia!  anyway jag vakande imorse vid typ halv tio. åkte hem nästan direkt. jens misha yana och amanda skulle också ta tåget så jag ficksällskap haha! kännermig feeeett sliskig.. gammalt smink, väärsta ruffset, osvosv! :p  ska göra mig ordning nu snart och shoppa  =)=)  bilderkommer och det är huur många som helst asså! vi fångade exakt alla på bild!

nej men det här natten var... aa helt galen och rolig och aa oooppppss ooopppss! ;)
aja bilder kommer! ciao ciao! :)


fredag - check!

we are home =) haha, jag har pratat i tele sen vi kom hem haha, nu glr alexandra payback .. -.- så jag ska sova medans hon pratar! ;) vi hörs imorrn, orkar inter skriva mer för tillfället...


DAGENS ROLIGA!!
vi sitter och pratar om en del saker, att jag kastat en sten i e killes panna så han fick sy hahaha! rätt som det är säger alexandra; alla mina kompisar är män....
jag och emilie ; va?
HAHAHAHA!!

DAGENS ROLIGA NR 2.
Amanda; klart jag kan gå på denna snöplätt...
sekunden efter sjunker jag igenom till knäna!
HAHA..


godnatt alla söta, och fula =)


jag är emil i lönneberga

haha gjorde en test på facebook, vilken av astrid lindgrens figurerna jag var.. allvarligt talat .. så trodde ja det skulle bli typ karlsson?! =) men nej .. !

haha okeeej? kanske är sant det! ;)

pusskalas!

goddag sunshine,jag har lunch, en halvtimme dock bara 10 min kvar..

Ikväll blir det förmodligen fest.. och ni vet vad det innebär like always.. ;) haha!
jag har kommit på en sak, man blir ju fan lite små homo när man festar? haha speciellt min kära barndomsvän Rebecca haha, ( sorry beccs´ ) ;p
BILDBEVIS!










HAHAHA btw.. märkte ni samma grej som jag :$ ooppss..
haha jag är med på typ alla bilder jag med, så ja, jag antar att jag också e lite homo när det är fest haha! eller BI kanske låter bättre! OBS! jag är inte det irl! ;) jag är säker på min läggning! haha men som sagt lite komiskt att rebecca lyckas på varje bild?!


svar på kommentar

Anonym om vart jag jobbar!:
hur fick du jobbet? :D måste också fixa jobb :( ge mig tips på hur ja ska göra:D<3

alla jobb jag haft har vart genom kontakter.. har aldrig behövt söka direkt haha.. :p men det bästa är ju om du har någon du känner som har ett eget företag, din faster mamma eller pappa? annars så behöver du ett cv och därefter söka jobb. det kan ta lång tid innan man hittar nått,då de är brits på jobb nu för tiden.. :o men det löser sig, lycka till :)

vart jag jobbar!

har fått frågor om vart jag jobbar!

så ja jag ska ta den låånga förklaringen kort! jag jobbar på ett företag som har hand om konferanser. jag gör inget speciellt som har med det att göra, men jag sitter i receptionen har hand om alla samtal som kommer in, bokar möten, tar emot besökarna och skriver in dom, samt bokar hotellrum och har hand om alla beställningar som luncher till möten, nya materiall och sedan paket som ska till kanske indien, tallin,frankrike, usa eller andra stöder i sverige.

men mesta dels så har jag hand om att släppa in besökarna och skriva in dom, ta emot samtal och koppla hit och dit. ta emot leveranser av olika företag och bud. aa ni fattar!

som ni ser här på bilden tillexempel.. så ser ni en liten tv -skärm, där serjag folket som kommer där nere vid entrén. då lyfter jag på den vita luren och säger -********* . sen säger dom vad dom är här för och då släpper jag in dom genomen liten knapp som sitter på luren!


kanske inte låter jätte roligt, men de är det faktiskt. det är mycket att göra, men man möter roliga trevliga och ja ven idioter haha! och det stora pluset i kanten är - BRA LÖN! och vad gpr upp emot det! jag beröttar inte mina ekonomiska tillgångar här på bloggen haha! ( lät vuxethaha ) men aa kan säga såhär..
det går bra nu, kompis det går bra nu! ;)

TURKIET IN MY HEEEART!



btw visst är den turkiska musiken bra?! :D hahah
vet ni vad jag funderar på ? jo att ni vet alla dessa pengar jag kommer tjäna, om jag ska boka en resa till turkiet i sommar. så får dom som vill hänga med?! lika bra som jag köper upp mina penhar på skit saker, så kan jag spara dom och göra någonting värdefullt och bra av dem.. vilket en turkiet resa är!

jag har kollat upp hur mycket allt då kommer gå på.. så mina VÄNNER lyssna här nu, för er som är intresserade..

flygresa+hotell kleopatra beach 4-stjärnigt
7649 kr för 7 dygn!
flyget går 08.30 från arlanda 17/7 -2010
och fran atalya 04.30 24/7 -2010

bilder från hotellet+utsikten

hotellet ligger precis PÅ kleopatra beach. ( där jag och sara var 2009 )

utsikten från hotellrummen! ;)

hotellet!

visst ser det mysigt ut! JAG SKA ÅKA!
typ 8000 i resa + 5 000 i fickpengar =13.000!
det tjänar man ihop på två veckor!! :D  tre veckor max!

så seså börja jobba om du ska med haha! =) nu köö vi!


♫ jag kommer alltid hata dig för lögnerna!

vill inte minnas, vill inte gråta.
men det är inte lätt att bara radera sådär..
hur kan jag nånsin glömma det som hänt? sitter ensam tänker på dig jämt.
jag har försökt att förklara hur jag känner men du vände ryggen till och vill inte veta av mig längre..
vart är känslan, vart tog den vägen?
för som du är nu vill jag inte veta av dig.
och jag kommer alltid hata dig för lögnerna!

torsdag! snart helg..

Godkväll! jag komhem för en stund sen, har vart på jobbet.. jag har hunnit ätit middag och nu är jag helt slut som människa! jag har vart vaken sen kl halv sex.. jag ska nog snart duscha och sen sova, eller ja sikta på det iaf.. blir aldrig som man tänk sig! imorrn skajag upp halv sex igen! men sen är det helg! ååh vad jag ska njuta. som om det vore min sista levande dag. haha! på lördag blir det fest men imorrn så blir det nog bara chilla med vattenpipa eller nått =)
Idag har jag även blivit erbjuden yttligare ett jobb ;)? how nice?! jag funderar.. eventuellt ska jag ta det och ha det också. inte byta! ALDRIG.. men ett till, så blir de nog bra tror ni inte det.. ? :)

iaf, nu ska jag hmm.. inegnting! men finns ingetmer att skriva right now.. så. hej så länge!


jag <3 pengar = sant!
nu jäävlar!


kommentar!

Anonym om visste ni att...:
hård text det står om dig i onedreamonelove.blogg.se

ja linnéa, de kan man säga. men det är så hon känner och hon har väll rätt att tycka vad hon vill.. vilket jag också har ;)

angående vart jag bor.

fick en fråga om jag bor i viksjö..?

verkar som alla tror jag gör det. Nej det gör jag inte.. jag har ingen kontakt med min pappa med familj. tyvär! ingenting jag vill prata om då det är väldigt jobbigt att prata om,det har vart förhandling osvosv.. så aa mer behöver ni inte veta. men nej jag bor inte i viksjö. bara fiiiiiiiiiiiina södermalm ;) HAHA!  - observera ETT SKÄMT! ;) ( måste tilllägga, det är absolut inget fel på viksjö haha! )

-kan passa på att säga att södermalm är inte fint? eller asså det är klart det kan vara fint ibland men fint i kanten är det absolut INTE mest bajen huliganer här neranför. tre sjukhus som ligger brevid varandra. behandlingshem runt hörnet.. psykhem?! och ja ni fattar vinkeln.. + fotbollsplan för bajens träningar, där 'baby' tränar! :*
aa iaf att södermalm skulle vara fiiiiiint, anser jag inte! men det är absolut inget fel på det ALLS. jag älskar södermalm!



visste ni att...

damp damp och återigen damp haha! grannarna lver mig har tydkigen fått för sig att om-möblera sitt hem kl halv elva på en onsdags kväll ? aa men det var ju skitsmart j*vla puckos!

iallafall så ska jag nog sova nu tror jag..? är skit trött och ska ju upptidigt osv..
btw visste ni att jag klippt mig ;)jätte kort... dock syns det inte när man har löshår i men iaf! det händer att jag faktiskt går ut utan löshåret.. :) take a look.


ELLER?? ;)


I want my heart unbroken

I want my heart unbroken,
I need my soul to heal at last.
What can you say to make me forget the past?

If you decide to come back 
I can't take that again..
No more!

Don't leave me now
I'm hollow
I pray that you would stay
Dont turn and walk away
Don't leave me now
I'm hollow
Come back if love is true
I'm hollow without you

Why should I trust your sad eyes?
What if you leave one rainy night?
You've got to make a promise
Promise me to stay
And fight

Don't leave me now i'm hollow, i pray that you would stay, dont turn and walk away..
Don't leave me now i'm hollow, come back if love is true i'm hollow without you


helt slut!

*aj aj aj aj* mina fötter, ! har gått runt med klackar hela dagen och mötte upp anna i stan och små shoppat! kollade också på en jacka, men de var bara den fula färgen kvar, så det får nog bli en annan variant. så den ska jag eventuellt köpa när jag får min lön! =)

Idag jobbade jag, öppnade imorse vid kvart i åtta. sen jobbade jag fram till 12.00. HAHA det kom en gubbe och skällde ut mig för någon hade ställt sig på fel parkeringsplats, så han kommer och skriker på mig att jag ska flytta på bilen? sen säger han att JAG ska betala hans böter? jävla idiot! hahaha han var galen, så jag blev också galen efter ett tag ställde mig upp och fråga vafan hans problem var och vad han inte fattade? haahaha.. surgubbe!!

imorrn ska jag öppna också, och har massa att göra. men det är ett roligt jobb så blir nog inget problem.. dock måste jag upp kl kvart över fem ;o?? frågan är hur det ska gå... anyway nu ska jag äta en glamourös middag.. knäckebröd haha! ;)
byyyeee

varsegod!

till dig, tror du vet vem du är. jag kommer inte publisera mer kommentarer från dig eller någon annan. så lägg ner, ha dina åsikter så har jag mina! och jag kommer åka till skälby hur jävla mycket jag vill dåjag har släkt där, och dom bodde där låååångt innan du eller någon annan av dina ''fiiiiiiiiiiina'' polare var födda. så jag åker dit när jag vill och hur mycket jag vill, fattat?? eller vadå ska ni ta till det enda ni kan, våld då eller haha?

btw ingen idé att du kommentarer mer, publiseras EJ! lev ditt roliga bra liv som du har och låt mig leva mitt?!
om du är så jävla mogen lägg ner nu då! tack och hej! ''ha ett bra liv...'' 
hoppas de går bättre för er att komma in på fester också, måste vara tråkigt att sitta inne på ett solarium i sundbyberg och dricka vodka haha.. ( kanske inte du dock ) ;)

hahahaha

jag ääälskar läppstift! utan läääpstift känner jag mig, nervös...rädd.... exposed.. jag sätter på mig läääpstift kanske 30 gånger om dan, nej.. jag är vaken 18 timmaaaar. och seeen tree gångeeer i timmeeeen..så räääknaa 3x18!

haha god natt!

FINALLY!


jag är hemma! =) har hunnit ätit middag också.. har hittat min nya favorit dryck också ;) ( se bild ) skit god och jätte bra för hår,naglar, och hud .. så why not liksom?
ska kolla på saltön snart,sen sova ska upp tidigt imorrn och jobba till lunch sen blir det skola!

mina naglar blev för övrigt skit bra.. aa som alla andra gånger haha!
sa att jag skulle göra reklam för henne haha,  -
så.. om du är intresserad av att fixa dina naglar hos henne, kommentera då inlägget, ( behöver inte publiseras i kommentars fältet ) ;) puss hej!


;) vissa..

vissa tjejer mår jämt dåligt, vissa tjejer är jävligt osäkra på sig själva. vissa tjejer kan inte stå på egna ben. vissa tjejer tycker alltid synd om sig själva. vissa tjejer måste jämt ha problem runt sig. vissa tjejer har aggressions problem vissa tjejer har sabbat nästan hela sitt liv, vissa tjejer måste jämt ha konflikter, vissa tjejer ger aldrig upp, vissa tjejer föddes med något fel i huvudet.

konstigt nog har jag stött på alla dessa  på tt och samma ställe?! helt OTROLIGT! =)

...

Jag gömde mig i fantasin, Så rädd för vad det skulle bli..
Men var gång som jag ljög för mig själv, Så såg jag sanningen i dig..

Så börjar livet här till slut, jag glömmer det som var förut!

beslutsångest

jag får besluts ångest!


måndag 8-mars-2009

goodmorgon, jag har hunnit med mycket denna dag, trots att kl bara är 11.. duchat, sminkat mig, fixat håret, vart på sjukhuset, ätit frukost poch äntligen lagt mig ner i sängen och andas ut! =)

ska snart till skolan och efter det åka och fixa naglarna! kommer somna gott ikväll känner jag. men nu ska jag byta om och plocka undan i rummet, det är kläder exakt överallt! märkte också att det är grymt vartm ute idag ;o jag hade på min goose.. och höll på att svettas ihjäl! så idag blir det skinnjackan eller något sånt?! ett hett tips till er andra som funderar på jacka idag! våren är kommen!! :D eller snart iaf.


00.18 dags att sova.

godnatt, imorrn är en fullspäckad dag! så kommer inte vara sådär jätte bra uppdate. men det är skitsamma. ska till sjukhuset imorrn, sen skola, sen fixa naglarna sen hem så är väll hemma vid kanske 21.00!
nej nuska jag fortsätta vara social mot 'hemlig' ;) en riktig karl de haha, spelar i bajen och grejjer haha =) det gillas! men nog om det,  vi höres..  puss o hej!

tack för du finns hjärtat!

ute med min syster!

nu ska jag ut och träffa sara strand my sister and  bestfriend!
i love you!




söndag!

godmorgon?!
igårblev en lugn kväll hade tjejerna hemma men gjorde inget speciellt. idag så ska jag ....... kan inte säga vart jag ska för då lär man inte bli ensam om att åka dit. så lika bra att hålla käften. :) finns fler som borde lära aig det,men det är klart vissa föds med en lätt störning, och då är det svårt att göra någonting åt det! =)

iaf imorrn ärdet måndag igen, det innebär manikyr, kl 16.00 ! finally.. har haft dessa naglar i en månad nu så dom börjar se rätt slitna ut, undra vad jag ska göra för roligt denna gång då?! jaja det återstår att se.
annars så känns veckan helt okej lugn, ska jobba en del i veckan också, på nya jobbet =)
 '' pengar rullar in som dem ska detgår bra nu ''  nej men tycker fler ungdommar borde skaffa sig ett jobb istället för att sitta ute och hecka och slösa bort sitt liv ;) men vissa vill bli fattiga bänkvärmare medan andra vill skaffa sig bra jobb och framgång och kunna köpa vafan man vill =) för man kan ju dock inte leva på sina föräldrar hela livet!  men nog om det!

ska fixa mig nu och sedan rulla iväg. PUSS

alanya 09 ♥


hahaha jag kommer aldrig glömma denna låten&dansen. eller muppen till kille på restaurangen neranför oss som skulle dansa den men inte kundenågonting hahahaha! fy fan vad vad jag saknar det där! alanya 09 ♥ the best trip EVER!


gårdagen i ära!

till en början kan ska jag säga såhär till sig som kommenterade, fega idiot! om du har en åsilt kan du väll stå för vem du är, eller de kanske e läskigt? + du får tycka de haha, bryr mig inte såeciellt mkt om dina åsikter. ;) kan faktiskt hålla med dig om att jag va lite små ful dära =) VILKEN TUR VA??????! :D:D:D:D:D:D:D och vilken otur att jag inte tog åt mig som du antagligen ville jag skulle göra ;) puss på dig, hoppas du snart skaffar ett bättre liv =)

GODMORGON! här mås de skit bra! vi har precis vaknat eller jag haha, anna sover fortfarande. igår hade vi det skit toligt, jag, jenny, nicole,anna, och mathilda =) as skööna bruds! aa iaf sen drog vi hem till hmm.. hmm.. ROBIN! med kevin sjöström och några andra. där hände de grejjer kan ja lova hahahahha! ;)  aa sen så drog vi hem nångång kommer inte ihåg vad kl var riktigt men när vi kom hem gick vi och sov! tåget dit var en riktigt HITT,vi träffadenågra från skåne skit roliga. så vi hade jätte roligt på tåget med dom! =D

nu ska vi snart upp och äta frukost sen bege oss till förorten haha! till bajsungarnas place, heliga barkarby! :D nice?! njaaaeee inte direkt. men aa iaf ikvöll kör vi igen, vi parkerar aldrig vi kör bara! =) så here we go again! ;)

trevligt att pratas vid :) puss och hej!


kläd kaos

hmm hur ska msn se ut ikväll då haha ? jag har satt uåå håret och dansar runt i lägenheten och har ångest haha, vilket fredagsproblem ?? ;o jaja wish me luck!

här bjuder ja till sörru ;)

fredaaag wohoo!

HEEJ DARLINGS!
mitt nya jobb gick AS bra! 800kr klirr i kassan today! ;) wohoo. anyway, jag kom hem för en stund sen. ska fixa mig snart snart. sen möta anna och sen jenny och tjejerna =) ikväll blir det fekke! yääääh i'm TAGGAD TILL 1000! 
and you are out of my life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! now its to late to late tolate to late to say you're sorry! wohooo livet leker!
YOU'RE OUT OF MY LIFEEEEEEEE!, IT'S THE DAY YOU GOING TO DIE FOR ME!

FYFAN va glad jag ääääääär! bye älsklingar
i know you love me sooo much ;);) hahahaha!


my new job..?

haha ja som sagt imorrn börjar mitt nya jobb, vad det nu kan vara ? hehe ;)
ja iaf kanske som triss reklamen haha! =)


hörs om några timmar!

måste dra nu, ska ner på stan! vihörs senare
puss!

look of today!


torsdag

godmorgon,fy fan va skönt det var att sova ut! det gillades grovt!
jag ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar på musik, ska snart gå upp och ringa anna, samt äta frukost! annars idag vet jag inte ritkgit vad jag ska göra, skulle ju till de nya jobbet men det blev imorrn istället, så en ledig dag på sportlovet är ju inte fel haha ?! somsagt vet inte vad som händer men något dyker nog upp, brukar ju göra de ;)

hoppas ni får en bra dag! vi hörs sen pusspuss


dagens allt

Dagens humör: trött och irreterad

Dagens mående: sådär..

Dagens borde: Städa mitt rum, sova och diska min tallrik, men jag orkar verkligen INTE

Dagens frisyr: 'dagen efter' haha säger väll allt?

Dagens smink: 'dagen efter' haha, men nu helt osminkad!;).

Dagens klädsel: rosa kofta, leggins och svart linne.

Dagens planer: skulle träffat anna men jag var för trött -.-

Dagens materiella vill ha: ny säng

Dagens fundering: (asså varför ?)

Dagens beroende: ingen aning, sömn typ

Dagens tråkigaste: min humor idag på dagen, skarattade åt ett avgångsrör så jag höll på att dö.

Dagens längtan: till helgen! ;)

Dagens superlängtan: sommaren!! och valborg! och 1-feb-2011 =)

Dagens tidning: ingen, ögonen skulle gå i kurs

Dagens låt: lately


me and mells


kaosaaa galet!

jahap roligt att hela mitt inlägg raderades -.- som vanligt jävla helvette blogg fan! hur som haver nog om det nu, party igår och jobb idag, men de gick ju bra de med ;) vi var som sagt hemma hos mell och åt middag, och lite sådär ni vet.och AS USUALLY fuckade uur! haha lja resten av kvällen behöver ni inte veta!
idag var jagpå jobbet dock väldigt trött men gjrorde klart allt. nu blir det nytt jobb på fredag så vi får se hur de är =) ja some pics maybe?! wohoo enjoy it..
















today we gonna party!

hej allihoppa!
förlåt för dålig uppdate, men har inte mått så bra, så igår kom ju anna till mig. sen gick vi ut på stan lite och shoppa lite små saker, sedan drog vi hem till mig och sedan ut till orten. hem till henne, och kolla film. vid 11 halv tolv drog jag hem.. sedan när jag kom hem gick jag och la mig direkt för jag skulle jobba idag!

idag så har jag jobbat några timmar, sedan åkte jag hem och fixa mig och därefter mötte jag mells och sara! vi åkte tåget till viksjö, fixade lite stuff och nu är vi hemma hos melanie. vi ska festa här ikväll. så det blir NAJS. så kommer nog ingen mer uppdate idag. men det e skitsamma eller hur ;)
 jaja anyway, man måste njuta av lovet så jag köör på!
har eventuellt ett AS bra jobb på g, så nu jävlar blir jag rich =) haha nej jag skojja! men leet's go!
tjarå sweeties, lovers, haters and whatever ;)

sömnproblem

godmorgon, aj aj aj,jag har haft ont hela natten. fyfan! har knappt sovit en blund. ha fortfarande ont. anna kom nyss hit och vi sitter och snackar lite.. men idag blir en LUGN dag helt enkelt. jag säger bara AJ AJ AJ! hejdå!

bilder del 1




















KOMMER MER IMORRN KVÄLL

RSS 2.0