♥in the summer



video


aa det finns inte mycket att säga mer än kaos helt enkelt, lite roligt var det endå haha =)

lååångt inlägg

Idag vaknade jag vid 8- tiden och fixade mig iordning. blev klar i sista minuten och min pappa var så snäll att han skjutsade ner mig så jag hann. så thank you ! sen så hade vi två lektioner. sen var det lunch men jag hann inte äta för att danne, nosse och jesper lindholm kom på sin rast, danne skulle äta korv på ica hahaha. så jag var  med dom ett tag. sen flöt dagen som vanligt, rätt bra dag för att vara måndag iallafall.

Efter skolan åkte jag och anna panna haha till vällingby med min mormo. jag fick ett par nya byxor, ni får se dom i något kort nån gång haha. Sen var vi inne på wedins och kolla på skor. men det var några killar som gick efter oss vart vi än gick. så vi skulle ta en hiss ner istället för att åka rulltrappaså dom inte skulle märka oss.. men såklart så hamnade vi helt fel och upptäckte sen att vi inte kunde komma dit vi var eller dit vi ville utan en nyckel -.- så vi var fast under jorden haha så typsikt mig att lura med folk på idiotiska grejer hahah, men vi gick runt där ett jävligt bra tag, och jag såg verkligen framför mig hur vi skulle suttit där och allt släckas och bli efterlysta... men tillslut hittade vi en vakt som hjälpte oss som tur var! men vi hade jävligt tur eftersom det är olaga intrång där nere. haha men komut gjorde vi ju utan att behöva böta.
sedan så åkte vi hem, skulle träffat natta och ronja ett tag men det blev inte så, för jag var skit hungrig och därför gick jag hem och åt ist'ället.

Jag ska sluta babbla nu och gå och tvätta bort mitt smink, vill bara säga att jag ska få min nya mobil på onsdag :)
och sen nu ikväll hände det lite dåliga nyheter :( emma&rebecca kan inte följa med till gotland men det har ordnat sig :D:D
sen ska jag inte glömma att tillägga att jag hjälper nosse med praktik plats på mitt jobb haha,  visst är jag snäll som gör det ;b nej nu ska jag dra puss


danne dansar


hahaha ett minne för livet!

?

varför ska jag ta skit för att du har gjort bort dig? du får skylla dig själv helt enkelt.. du vet själv att det är du som gjort fel gumman =)


RSS 2.0