fullt upp!

dålig uppdatering ja vet.. igår var jag barnvakt och idag möte sen hälsade ja på min kusin albin :) imorrn blir de skola.. ny klass :/ de var en jobbig dag idag, mycket tårar osv, men de här blir nog bra! i hope..


haha sådan syster sådan bror :p kolla ''peace tecknet''

fulaste bilderna på länge HAHA

för alla som har en dålig dag, så bjuder ja på detta =) ibland är de så roligt att vara så oseriös som de bara går haha!





hej söndag

god förmiddag! har nyss städat åt farmor haha, så snällt av mig =) igår så vart de helt crazy vi var på fest i jakobsberg/berghem.. med massa olika folk, sen så skulle vi dra jag anna alexandra för vi skulle sova tillsammans någionstans, men när vi precis ska gå så sitter anna helt borta och lyssnar inte så jag går själv och hon sitter kvar... -.- så jaa jag gick till jakan. sen åkte ja till skälby med john,ludde,andreas.

är riktigt irreterad men vad ska man göra. de här får mig att avsky alkohol och fulla männiksor som skiter i saker man kommit överens om! tur va att ja inte va full , duktig flicka :) och tog mig till skälby!

skulle nyss baka här men neee de fanns inget socker -.- :p haha så nu ska ja ta bilen och åka o köpa de ;) ja JAG ska ta bilen.. elleeeer? nej men snart så!

nej men nu har ja inget mer att säga, träning ikväll, och sen skola imorrn! wiihaa! ... eller inte haha


ooh jäklar va frääsh man är idag...

2 bilder av dom ja älskar!


me alexi och melson haha

me and melson!

ja men ja tycker kanske de e bra

hejsan mamma o pappa! haha..

min mobil e cp störd, så för er som försökt få tag i mig, antar att ni inte fått något resultat ? eftersom de inte går. så förlåt förlåt för de. men jag har inte dissat er, utan de är mobilen som är knas.

iaf så åkte ja med sara till viksjö igår, åkte hem till rebecca och sen vidare på lokalfest oh herreee va folk de var .. men de var as najs. sen sov ja hos mell!

kom nyss hem! punkt hejdå

fredag äntligen!

nu ska jag dra!

dagens;

sova vore skönt men nu SKOLA!

godmorgon! jag vill bara sova hela dagen igentligen. men de ska jag inte göra..
ja börjar 13.50 idag, AS skönt! skulle åkt till norra idag men tror ja ringer dit istället. ikväll ska ja vara social hade ja tänkt haha.

jaja nu ska jag duscha och allt det där! puss
 
skulle helst av allt bara vara såhär hela dagen .. men NU upp och hoppa!

vem sa att ja inte kan vara glad för de?

hej hopp! jag kom hem för en stund sen var ute med grossi och anna, vi gick runt vid st:eriksplan haha! ni vet fiiiina stan? =) nej jag drev faktiskt på riktigt den här gången, men det är rätt fint där, men ja tycker skälby barkarby kan vara fint också! :) speciellt på sommarn, ni vet träden blommar osv haha! jaja nog om det.

ja e happiiie idag! vaknade utan smärsta låg och vred mig i sängen och tänkte vilken jäkla bra tag! satte mig upp och AAJ haha. men då hade jag redan blivit glad så då tänkte ja typ, varför inte fortsätta va glad! sen blev ja tpl!

nu har smärtan kommit tillbaks men who cares ? eeh jag men ändå.. =)
snart är de dags att sovaa, imorrn är de en LÅNG dag för mig! men ja klarar de.. tror ja? JADÅ!


en bit som saknas just nu...

tänker tillbaks på hur bra du fick mig att må! tänker tillbaks på stunden vi var självklara i varandras vardag..
 jag saknar dig min vän! ja hoppas vi hittar tillbaka och allting ordnar sig!
jag älskar dig glöm aldrig det!


sorry sorry

..


så trött på de här

sjukhuset here i come.. again! vi hörs ikväll nångång eller imorrn ..  fy fan orkar inte med de här längre


sooovaaa

god natt! nu ska jag sova. shiiiiit medicinen :o ooppps hej då! puss

tiden går för fort för att kunna slösa

jag kom och tänka på en sak nu ikväll. tiden går alldelles för fort. när jag sitter och ser gamla bilder känns de som igår. men det är trots allt 2,3,4 år sen..

ja minns 2006 när man kände sig stor, att man var cool som hängde där på viksjö vallen. tände sin första ciggarett och smaka sin första alkohol. man skulle bärja högstadiumet och tänkte '' shiit kolla niorna'' fett stora.. man var oerfaren på många plan om hur det kändes att vara riktigt full, olyckligt kär och hur det var att haft sex tillexempel.. kanske inte alla men jag var otroligt liten och inte alls mogen för något av det där. jag rökte mun blåss haha och drack inte alls. hade aldrig gjort mer än att strula. jag tänkte att de kändes som om de var 100 år kvar tills jag skulle bli stor och få massa problem runt mig. jag tyckte de verkade överskattat att komma hem full att gråta för någon man tycker om, att stå och snacka om vem man haft sex med tillexempel.. de fanns inte för mig då iallafall. jag var 12 år.  mamma och pappa sa alltid '' vänta tills du blir riktig tonåring då kommer du säga han ba, jag ba,dom ba,vi ba, ööh.. '' jag trodde de var överdrivet och tänkte så kommer de säkert inte alls vara..

nu säger jag bah till varje sak jag ska säga typ. de bara kommer av ren reflex..
nu pratar vi alltid om sex och ''vad som hänt'' under helgen.
nu har man dessutom kommuit hem stupfull. och önskat att man aldrig borde tagit det sista glaset.
nu är det fullt med problem runt om hela tiden.
nu faller tårarna med jämna mellanrum för killar.
nu röker man nästan på heltid
nu går man i 2:a året på gymnasiumet och fyller snart 18...

2007 då började livet dra igång, man rökte lite då och då .. igentligen jätte töntigt.. menmen
det var också då man kom en aning närmare verkligenheten och var med om liite mer osvosv..

2008 då bärjade nästan allt. man blev av med oskulden. eller jag blev det iallafall. i början av 2008. man festade ibland men inte allt för ofta. man hade fortfarande sina hemkvällar och roligt utan alkohol. ja bärjade fatta också att det var inte coolt att röka. jag grät för min första kärlek. jag blev också kär för 1:a gången i mitt liv. fram emot sommarn blev fest mer och mer aktuellt. och hela sommarn bestod i princip av att festa.
jag emma och denice var mest med jesper ljung emil matsson och pontus dannefalk. den sommarn. hos min mormor och morfar.
frammåt hösten blev att tappa kontrollen mer och mer vanligt. jag hade min första stora fest. tyckte man då. men jämfört med dom man haft nu är de väll ingenting antar jag. jag fick också känna på för första gången hurde kändes att ''bli dumpad '' och vara ledsen över någon dum kille haha.

2009 började i kaos för dom flesta. det var ett oerhört tufft år för mig. vänner kom in i ens liv och vissa försvann. jag umgicks också mycket med skälby killarna då. festa var nu en självklarhet på helgen. och rökningen hade tagits upp igen. frammåt sommarn hade jag nästan inga betyg alls och höll på att förlora gymnasie skola. men klarade mig upp och kom in på jensen västra ( där jag går nu ) jag åkte utomlands för första gången med en kompis. vilket var sara! turkiet 2009! galet år. jag fick dessutom nya känslor för en kille. lika dumt som innan. men antar att man aldrig lär sig.. 2009 gick mot sitt slut och de var nyår igen. åkte ner till båstad med josefine och firade där. de var rätt nice!

2010, här är vi nu.. lidande mot dess slut. året började rätt bra, men frammåt februari blev det knas igen med vänner osv. bytte umgänges krets igen.. lärde känna emma larsson :) nu är vi i mkitten på 2010 ( helt sjukt.. ) att festa är nästan självklart nu för tiden om jag ska vara ärlig.. och sex är ingen stor grej längre. alla har i princip en egen kk haha.. låter sjukt ja vet, men vafan ärlighet nu ärlighet! rökningen förekommer varje vecka minst! ibland varje dag.skolan har knasat och kärleken står kvar. helgerna består av killar,fest och galenskaper.
mina närmsta vänner är anna,alexandra,sara,rebecca,melanie, emma,emma.lars. och umgås mest med anna! skälby gänget har jag lagt bakom mig då även jag gjort dumma saker man kanske ångrar i mellanåt. men hade jag aldrig satt mig i den situationen så hade jag aldrig lärt mig. man lär sig av sina fel. och även jag av mina...
skälbytiderna var något jag hade roligt med då. nu skulle ja aldrig gå tillbaks även om ja kunnat. det är the past!
även fast jag i mellan åt kan sakna VISSA, men vissa ( dom flesta ) är jag glad över att ha lagt bakom mig!

jag är nöjd med mitt liv, med den jag är. de kommer alltid komma jobbiga stunder men de gäller att ta sig igenom dom och göra sig stark. jag kanske inte lever mitt liv som alla vill. men jag är nöjd med det just nu. jag är inte redo för förhållande. de bara är så. jag är inte bäst i skolan. men då fr de vara så. jag ska kämpa och göra de bästa jag kan.. mer kan jag inte ge tyvär! jag har underbar familj och vänner som jag aldrig nånsin skulle byta ut. i mellan åt suger livet hårt! men vafan de går över. bara bita sig i läppen och ta sig över tröskeln!
att förlåta är inte omöjligt. att förlåta och inse att alla begår fel är en mognad. attt förstå att livet har så mycket mer att ge än bara en dålig kärleks romans, fest eller leka med sitt liv. de handlar om ansvar och att växa upp. bli den du sen ska vara för resten av ditt liv. jag vill iallafall inte stå där när jag är 40 ångra massa och undra vad jag slängde bort mitt liv på? jag vill kunna förklara för mina barn exakt de alla förklarat för mig, som ja själv har skitit i. men bättre sent än aldrig, så har jag kommit på att mitt liv går inte bara ut på kompisar och fest. ansvar ger möjlighet till att lyckas. ta tag i sitt liv! och det är precis vad jag tänker göra. tyvär så lär man sig bara hårda vägen hur lätt allt försvinner om du inte kämpar och inte gör något. man lär av sina fel!

det är dags att bli vixen snart. och innan dess så har jag så mycket mer att klara av. vuxen är inte bara en ålder, den dagen du blir myndig. utan de handlar om att kunna ta hand om sig själv. inse fel och brister och ta vara åp sina chanser man får i livet. och jag är taggad! :)


fuckad dator, men typ 4 bilder...

datorn fuckar totalt upp sig, bilderna går därför inte att lägga upp. iaf inte alla!
men några får ni se.. resten går inte -.- blir så trött på äckel virus som erövrar våra datorer....

jag och bettsy i båstad

jag som klädde ut mig till kille HAHA aldrig hört anna garva så mkt!

älskar gamla bilder

hittade ett gammalt minneskort :D jätte mycket gamla bilder + videosar.. ska lägga in allt. gamla minnen osv!
be right back! :D

:/ en ny chans är de som behövs



om ja hade chansen att ändra mina beslut och en ny chans att börja om från den dagen vi bärjade i denna klass. så hade jag gjort det. att få leva om mitt liv de senaste året.. att ja hade orkat..

ja vill ha en ny chans. men ibland förstår man inte hur viktigt de är att kämpa förrän de är försent. jag vill inte. verkligen vill inte. men konsekvenserna sätter sina spår av alla dumma misstag jag gjort!


måndag - check!

*suck&gäsp* fyfan va trött jag är..
iaf så åkte jag till skolan och käpte en sallad sen lektion. fram till 16.30 typ. sen till åhléns med antonia köpte block osv och sen ett par jeans typ :) haha impuls köp!

inget nytt om skolan dock.. men de ska väll fixa sig snart. har lite ångest och så.. menmen! nu håller ja på och tvätta och ska snart äta, sen träna!

idag så träffade jag först antor i skolan HAHA wtf, sen lollo en tjej från viksjö skolan :) de finns en del man känner igen trots att de är '' den dåliga jensen '' haha.. jaja kul kul!


svar på kommentar

Anonym om ja men jag tycker kanske att det är bra:
har inte du hållt på med grossi? har för mig att de fanns bilder på de förut

svar: haha asså nja jo aa.. haha men de var jätte längesen. nu är vi bara jätte bra kompisar.. och ja de finns de, kan lägga in den här under, men de är inget speciellt nu liksom..  de va på fjortistiderna typ ;)

FÖRUT GAMMAL BILD ( som ja faktiskt hitta igår ;p )

hahaha.. :p

måndaaag

godmorgon!

as fint väder wiihooo. jag ska snart upp och duscha och fixa mig inför skoooläään haha. idag ska ja också ringa jensen norra och fråga om du har plats där för att ja kan byta!

jaja iaf vi hörs senare eller något.. tror datorn ska med till skolan idag faktiskt! pusshej

ja men jag tycker kanske att det är bra

godkväll! hur mår ni? själv mår jag utmärkt, utom att min huvud gör ont, ont i magen, mår illa. ont i höfterna och resten av kroppen haha. men vafan det är schyyyst!

iaf så drog jag hem till farmor efter mormor, har inte träffat dom på hela sommarn typ. sen skjutsade hon hem mig till stan weei =)

för övrigt så ser jag ut som kuasimodo hahhaa.. fick en dörr uppslagen rakt i huvudet så de blev en jädra smäll asså. haha! farligt att vara på toa ibland. så ja inte jätte gulligt kanske. wellwell.. jag ska iaf snart sova, fast ja börjar kvart i två imorrn FETT SKÖNT! innan ska jag käka med grossi. imorrn ska ja också bestämma hur jag ska göra med skolan..


wtf ?

helt seriöst vafan hände med facebook?

ser ni det som är inringat ? JACK jag heter alltså jack ¨på chatten? how strange ??? HAHAH

alla killar från turkiet

nu bjuder ja på bilder på alla killar som va efter oss i turkiet 2010 HAHA!

här har vi... vet inte. men en kille zom var efter mig och jobbade på the doors. han bad om en puss varje gång jag såg han. men de fick han aldrig! =)

här har vi en kille som ja inte vet va han hette. han raggade på sara. men fick inte något! sorry babe NEEXT

haha denna kille va njaaa lite konstig sådär. STALKER efter melanie mest.. riktigt mupp haha- han blev överlycklig när han fick äta av maten vi hade beställt in hahaha

haha killen som kladda på mig mestadels. mupp och glad. dessutom ensam varg på stället..?

killen som var 30 och ragga på melanie som är 17.. mmh mysig kille ;) trevlig dock!

en av dom fulaste som gick att hitta. han hade vi trekant med ;) elleeeer? nej men han ragga galet men fick ej napp! too bad liksom..

en snygg kille jag dansade på bordet med. han va sköön och a great kisser ;) hahahhah

tattarna vi blev bra kompisar med, tills killen med mörkt hår började runka framför oss i vattnet hahaha! störd kille. dom kallade sig tattare och de va tydligen folk som dödade folk? craaazy and scarryyyy..

leveeeent :D våran boss numera, och även god vän!

sköööna grabbar från båten big baba! ena är tarzan. skiiit snygg mage! den andra tjockisen är fett sköön haha. riktiga liiirare asså haha

burhan, en tidigare kontakt. han har sjunkit groovt i våra ögon då han försökte lura oss ett flertal ggr.. men annars en rolig prick som vart till stor hjälp :D


vår egeen eveelinneeee HAHA bart heter han. riktigt sköön grabb. han tillhörde holländarna vi träffade där. ena kvällen betala han 20 lira = 100 spänn för att få dansa och strippa på en bar. hahaha

våra killar på en och samma bild haha. sköna killar :)

hela ligan :) nästa år kör vi igen! och om ca 5 månader ses vi igen..

agge och hans kompis, :) sköna killar som vi hade skit kul med! agge känner ja sen innan hehe ;)

bilder från gårdagen


ja och lillerik haha

ojjsan dragna ?

tobbe

jikke tpl ?!

deckmode på alexis hahaha

love!

lukaaa mår braa

kommer fler när luka lägger in ikväll!

baby, I need you now



 I wonder if I ever cross your mind?
For me it happens all the time..


Said I wouldn't call but I lost all control and I just need you now..
 I don't know how I can do without, i just need you now!

time change.. and you do to.
but for me.. nohing change for you.


I'm lucky that I found you



Thinkin back, to the feelin that I had when I first saw your face, I knew that it was youuu,, some time has passed, and the feelings that I had before still are the sameee, caaaause youuu never changed
I'm tellin you that I'm sooorry if I tend to treat you the wrong way but I care you know my heart is there


söndag igen..

chaa chaa bloggen!

söndag och det = tråkig dag! så ja jag tare lugnt idag som alla andra söndagar. igår så var vi på fest i nånstans?! med anna,alexandra,jikke,grossi,luka,joel,lillerik,kevin + massa andra jag inte kännde. trevligt folk jaa! men de e schyyyyyst, fy fan va schyyst de är!

vid 3/4 tiden gick vi mot tobbe där vi skulle sova. MEN jag ångrade mig och skulle dra hem med grossi till stan. men sen möter jag jenny och sov där istället för jag kom på att ja inte hade några nycklar till underlåset haha! vi låg och snackade jätte länge sen decka vi fint i hennes säng!

imorse låg vi och kolla på film och lite så. sen tog vi en promenad i fiiina sundbyberg haha! och sen drog jag till skälby! nu är jag här och ska käka, och sen dra vidare!

denna helg har vart galen haha! borta match i fredags och sov hos jenny igår! my god here we drive HAHA fan va fult! men well well, vi hörs typ sen?! pussys hah


funderar på att färga håret igen ?!

borta match

hej och godmorgon!

igår var vi på fest i st eriksplan, jag anna grossi och jikke. de va helt OK.
kom nyss hem sov borta inatt!  jaamen iaf nu ska jag äta något tror ja. sen städa mittrum '' roligt '' haha!

återkommer senare. bloggtorka just nu! hej!

Utkast: Aug. 14, 2010

asååå helt seriöst, jag orkar inte med mig själv

( torsdag aug. 19, 2010 )
- jo det gör jag visst det ?!

de handlar om att bjuda på sig själv!


nej duschen va det! he-he hej dårå


höög på kaffe ?!muhah

hej hopp gummi snopp HAHA

jag har druckit massa kaffe så är pigg som ett ja vad? aja anyway, kom hem för ett tag sen från min papi chulo o styvmamma. har vart där ikväll! myyys.

sen efter det tränade jag och nu ska jag duscha! hår inpackning here i come! aa imorrn är det skola + helg, HOW NICE?


amen de är schysst! - fyy faaan va schysst det äär!

skolfoto!

klass 9 F - jag nr 5 från vänster till höger ( orange hår )


SP1A - jag nr 2 från vänster


hur ska detta år se ut tro ?

de får vi snart reda på..


in ''soulhood'' nu

kom nyss till skälby, och ska snart dra vidare till grann orten haha. viksjö! ska hem till pappsen ett tag. ikväll ska ja hinna med att träna också..
rolig info va =) haha ?!

kastar in en gammal bild ja hitta från 08 ! hahaa

torsdag!imorrn fredag :D

hej på er sötisar, jag har vart i skolan sen kl 08.00 idag. eller kom dit för tidigt till och med! haha jaja..

igår kväll så mötte jag anna alexandra luka och tobbe. vi gick på bio. SÄMSTA FILMEN JAG SETT!! hahah de va fan komiskt..lika barn leka bäst hette den!?

jaja nu ska jag röra mig mot förorten '' :) '' jihaaaa! or not! först medicin sen springa till tåget hah! puss


today

sandhamn amen de e schteek

Anonym om yttligare en rolig lista:
vad gjorde du på midsommar?? du skrev aldrig de

svar: aha haha nej ja glömde väll de. men iallafall så åkte jag till sandhamn på midsommarafton med grossi,jikke,luka och anna. sen träffade vi emma och falle. det var grymt roligt haha! sandhamn är riktigt fint asså! =) dit ska jag minsann nästa år också! fast kanske lite mer planerat dock!


en vanlig dag, elleeeer?

amen tja ba hehe!

hur mår ni? jag mår rätt bra, ont i fötterna dock!
men iaf så gick jag till skolan imorse..  efter den va slut gick jag jenny och grossi och åt, haha grossi har då börjat i min skola! men iallafall sen mötte vi joel och luka, jenny drog hem.

jag gick runt med grossi,luka och joel först till jensen, sen åkte vi hem till grossi. sen drog vi och mötte tobbe och drog till café 60. dom åt inte jag..  sen så kom anna efter flera timmar haha  och vi drog in till stan. gick runt där på NK osv. jag skulle kolla vinterjacka.

sen gick vi till gate one i gallerian, dom skulle kolla jackor typ =) oooh då såg vi stefan från paradise hotel. SÅ JÄVLA SNYGG fast dock en aning fulare.. han hade färgat skägget och håret brunt HAHA.. jaja han va snygg ändå!

anyway back to buinsess, sen gick vi och satte oss ner för att vila fötterna och sen möta alexandra. sen drog vi hem.

ska snart dra och träna. sen träffa emma tror jag!

dags att sova!

nu ska jag sova! wish me luck tomorrow! =)
god natt

lägenheten

vet ni :D  just nu sitter mamma och visar dom olika lägenheterna vi håller på att välja mellan som byggs just nu!dit vi ska flytta i februari/mars 2011!

as fina, så just nu håller vi på och välja vilken man ska ta.. favoriten är den meden balkong med en trappa därifrån upp till en terass :D hur nice är det inte?

men vi får se, jag lovar att update you later när det blir mer aktuelllt! ooh ja längtar.

bilder ( hur det kommer se ut ) eftersom dom inte äe klar byggda ännu.. ;)



fint va??

done with the training..

tillbaks från att ha tränat i en och en halv timme typ. styrka &kondition.. :)

just nu är jag skit irreterad. måste tillbaks till sjukhuset -.- usch hatar det här! menmen iallafall nu ska jag duscha.uppdate you more later! puss


yttligare en rolig lista

hittade ett test om sommarlovet.. passar ju bra nu när jag börjar imorrn..

HAR DU
deckat?
ja
druckit? haha jaa
blivit kär? nej som tur är
sjungit karaoke? aa faktiskt
rest? jaa turkiet&gotland
jobbat? såklart!
gått sommarskola? nej nej!!!
gjort något dumt? föör mycket
gråtit? jaa
skrattat? jätte mycket
gjort något olagligt? nej de tror ja inte..?
slagit någon? nej :)
blivit slagen? nej :)
haft hemma fest? fest o fest.. njaaa
vart på fest? mångaa

BÄSTA
festen?
hmm.. finns många bra!
dagen? dagen vi åkte till turkiet
resan? turkiet!!
shopping saken? hmm.. kläder?
drickan? sex on the beach
kyssen? eeh haha.. ja vet inte

HUR MÅNGA......DENNA SOMMAR 
har du kysst?
bara kysst? hmm ja 4 kanske
har du strulat med? ojj haha kanske 15 nånting, :p
har du haft sex med? haha.... 3
har du bråkat med?  ( inga riktiga bråk ) tjaffs ..
cigg paket har du köpt? typ 100-200 st kanske :o för mycket

SKOLAVSLUTNINGEN
sjöng jag i skolan?
nej aldrig!
fick jag bra betyg? inte direkt haha..
hade jag på mig? klänning
festade jag? ABSOLUT
drack jag? jaa hehe..
deckade jag? NEJ :D
strulade jag med? haha 1
hade sex? vem vet ;) kanske dee

PÅ MIDSOMMAR
drack jag?
vin
reste jag till..? reste o reste .. åkte till sandhamn
rökte jag? aa!
festade jag? haha aaa
var jag på hemma fest? nej :p
hade jag sex? asså hahaha....
hade jag roligt? aa verkligen
var jag med ? anna,jikke,grossi,luka,emma,falle + massa vi träffa där i båtarna :D


MIN/MINA FAVORITBILD/FAVORITBILDER AV DENNA SOMMAR ;

kommer ihåg den här dagen!

haha roligaste jag gjort typ.. HAHA

underbar dag!

twiiniie

jag och mell på latino club!

melanies&mitt galna skämt på sara HAHHA REAKTIONEN från jennifer var grymt
rolig

en bild på mig och anna. i love it!

måste det regna?

tjena tjena. im home.. har precis ätit! ska snart ut och springa i regnet, how nice? haha..

idag så va jag ju på sjukan sen så fixade ja mig, sen mötte jag emma och sen kom falle. =) och sen hem! haha rolig dag eller hur? imorrn börjar skolan, undra hur den nya klassen blir, känner ju en del ( nästan alla ) men de kommer lite nytt folk och så.. jaja de blir säkert nice!


gud va jag saknar turkiet med dom bästa!

ner på stan!

nu drar jag ut på stan och möter emma! sen ska jag träffa anna! vi hörs ikväll puss

min nya tröja (man ser inte så bra men men.. )

tisdag, sista dagen på lovet

godmorgon!

hemma från sjukan.. yttligare medicin doser har skrivits ut.. är så trött på att äta tabletter hit och dit. usch idag var inget roligt besök. jag är orolig just ju så  ja hoppas verkligen att de går över av de här medicinerna som jag ska knarka i mig..  så nu hoppas vi att de är bra efter det här! annars så jaa.. vi tar det sen isåfall.

annars så ska jag bara ta det lugnt idag, ska nog träffa anna iaf, sista dagen på mitt sommarlov och de innebär också att de är sista vardagen då jag träffar vänner typ. för nu är det ny årgång, ny termin. starten på 2.an och jag har hur mycket som helst att göra i skolan! OCH JAG SKA KLARA DET! de kan ni ge er fan på.


ännu en hemmakväll, vad händer med mig?

godkväll sötnosar

kom nyss hem från att ha vart ute med mamma och gått/sprungit
+ en halvtimmes styrka.. hur duktig är man inte? såhär efter semestern behövs de verkligen!

annars så har jag dessutom shoppat med anna idag. köpte tröjor och en ''korsett'' haha eller bustier kanske man ska säga.. eller ja vet inte haha! jaja den ska man iaf ha under en genomskinlig tröja :p

jaja imorrn ska jag ... ja vet inte men ska träffa anna iaf! sen får vi se.


en lista ..

 

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? - 23
Yngsta hångel? - 16
Vad tycker du om kärlek? -bra&dålig
När kramade du någon sist? - igår
Saknar du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - aa ganska
När pussa du någon sist? - igår
När kysste/hånglade du med någon sist? fredags
Ångrar du det? - nej
När fick du senast en komplimang? - idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha aa


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: aa
hånglat med någon ful?: Hahhahaha turkiet  xD 
Hånglat med fler än 50 pers: de vet ja inte :p kan hända
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - haha aa
Gjort något riktigt dumt? japp
Gjort något du verkligen ångrar? för mycket
Varit nykter på nyårsafton?  jadå 
Åkt ambulans? - japp
Gjort nåt olagligt? aa
Blivit polisanmäld?  aa..
Fått din mamma att gråta? mm..
Slagit ner någon?  -  nee
Skämts över dina föräldrar? - njaaja vet inte .. nån gång kanske
Skämts över dig själv? - haha aa
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja såklart
Bråkat med din Pojk/flickvän?  - aa
Hur mycket pengar lägger du på alkohol varje månad?- ojj.. ingen aning.
Vilka kläder sover du helst i?-naken ;) underkläder
Vad hatar du verkligen? - kommer inte på nått just nu
Varit kär? ja de har jag
Har du varit kär i någon du inte haft chans på?- aa..
är du ensam nu? -japp
Vill du gifta dig? - ja
Vill du ha barn? - ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng ? - jag
Såg dig gråta?-kommer inte ihåg..
Fick dig att gråta? -kommer inte ihåg..
Du gick på bio med?-emma,rebecca,anna
Skällde på dig? - mamma tror ja
Du delade drink med - ingen speciell men elizabeth har smakat av mig :p




DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? -  nej
Kramat någon?- ja
Pussat någon?- ja
Sjungit? -såklart ?
Saknat någon? - hela tiden.

JAG HAR:
Digitalkamera?- yes box
Systemkamera?- ja det har jag
Telefon på rummet?- har min mobil
Egen dator?- yes
Husdjur?- nej
Bra kompisar?- mycket bra!<3
Tar du receptbelagda mediciner?- jaa
Vem vill du fika med just nu?- vill inte ha nån jävla fika!

måndag 16/08

jag har så ont att jag kräks.. blivit skrämd av brevbäraren så jag slog i hela foten i bordet. hostan har kommit tillbaks... revbenet gör ont i dag också.  det verkar som en riktigt bra dag eller hur?! welcome to hell -.-

men jag ska fixa iordning mig, diska, lämna tillbaks filmerna, äta frukost och sen ner på stan med anna.



godmorgon!

dags att sova!

nej nu ska jag sova. sjukhuset väntar imorogn bitti vid 09.00 sen shopping.
så sleeptime! puss godnatt och lycka till alla nya ettor



me right now. S-L-I-T-E-N

goodnight!

gotland bilder ( ej ordning ) del 1



massa tankar o funderingar...

jag har försökt sova men de går verkligen inte .. jag kan inte sluta tänka på allt som finns i mitt huvud!
jag vill ändra mitt liv, har ni kännt så nångång? att man verkligen vill förändras. jag vill glömma och lägga allt skit bakom mig som om de aldrig hänt. samtidigt som jag känner att jag ska stå för mina dumma beslut och dumma val jag gjort. vara stark och stå till svars för det.

jag blir förvirrad över mig själv just nu.. jag vet inte vad jag känner... när det gäller vänner osv, såtar ibalnd min ondhet över i huvudet och låter mig tycka sjuka dumma saker är roliga. men sen för en stund slår det mig att det är riktigt elakt. varför jag utsätter folk för sånt som jag själv hade blivit grymt ledsen av. samtodgt som jag känner att reda ut konflikter vore bra och skönt, så tar det förflutna över och jag känner samma känsla jag gjorde dom gånger jag blev så förnedrad att jag inte orkade stå upp knappt.
livet är väll till för att kunna glömma och förlåta`? men varje gång jag vill förlåta så slår det mig - är det värt det? behöver man sånt som gjort en så ledsen?

och varför vill denna känsla aldrig gå bort? jag intalar mig själv heeeela tiden att du är helt fel. men ändå så slår de tillbaks och ja ser bara det bra. jag möter en bra och seriös typ. men ger det inte en chans. jag kanske är rädd? för hur de blivit förut. eller också bara egotrippad sombara vill att det ska passa mig själv..
jag intalar mig själv att jag är klar. att ja kan leva utan dig. men verkligheten kommer ikapp i mellan åt.  och annars flyr jag från problemet.

jag vill ändras, men frågan är på vilket sätt?!.. jag är född till den jag är men samtidigt har så många männiksor påverkat den jag blivit idag.
ja vet inte hur jag vill ha det. och ja hoppas att alla dessa känslorna som kommer upp bara är en bad day. där man tänker på allt oh inget mellan himmel och jord..

jag är nöjd med det jag har. med mina fina vänner och min fina familj. men de är nånting som känns i hjärtat. en känsla som inte går att sätta ord på. och den gör mig galen. att ha en känsla som man inte kan göra nånting åt för att förbättra. en känsla många fått som är otäck och ledsam.. men vi vet verkligen inte vad det är...


segt as hell

godkväll.. jag har ur tråkigt. första hemmakvällen på länge.. men man blir docklite uttråkad.. så ja ska nog städa mitt rum haha. eller bara ligga kvar här i soffan som jag gjort hela dagen. och då menar jag sen kl 13.00 typ.

imorrn skulle vi åkt till annas landställe, men ja tror inte de blir så nu dock. men jag ska shoppa massatill skolstarten iaf! på onsdag gäller det! ett nytt år. dock kommer vi ha nya i klassen nu så de ska bli intresting haha!


the voice igår!

godmorgon!

inte mycket sömn denna natt heller haha. jag och anna åkte iallafall till the voice igår och mötte upp elizabeth och emma. sen så kom jenny michis och louise förbi, men drog senare. jag har inte träffat emma på vääldigt länge.. så det var roligt att träffa henne. så vi satt bara där, sen drog elizabeth och emma drog också hem.

jag och anna mötte upp sebbe,kevin och gåsen. vi drog hem till mig satt där till typ 3 och sen kom mamma hem och satt med oss med sitt sällskap/vän med oss därute och gåsen rostade markus totalt! hahahaha har inte garvat så mkt på länge... men sen så gick vi in till mig skulle sova i en timme för att senare dra och ha fest hemma hos gåsen. MEN såklart deckade vi hååårt! haha jajaså kan de gå. men vi gick upp kl 12 typ och nu har alla dragit hem..

jag och mamma ska hyra film , sen ska jag nog träffa emma. ska ringa henne nu HAHAHAH för igår så var det en rolig grej liksom hahah... nej nu ska jag fixa mitt huvud som gööööööööör ont som fan asså haha!


ja orkar verkligen inte med mitt liv just nu hahah ta det inte på fel sätt. asså jag tror seriöst ja har nån skruv lös. hahahahha speciellt idag. ajja couldn't care less liksom ?!




only when im drunk i sing

feel the vibes, feel the alcohol tonight haha tagga till!

sådär ja...

så hej, nu har jag inte någon bebis i famnen.

jag mår EJ bra. ångesten är på höög nivå. och jaaa asså ja orkar inte mede mig själv!
jag har blandade känslor idag, jag vill tillbaks till de förflutna samtidigt som jag bara vill leva som om de aldrig hänt...!

iaf igår så var jag anna alexandra, david,robin,tim,sebbe,kevin hos mig och senare drog vi vi´dare till en fest i liljeholmen haha KNASSSS, you never know when its gonna come HAHHAHAHAHAHA! aa sen så drog vi hem till mig istället, men självklart knasa det hårt så jag anna sebbe och kevin drog till sebbe i skarpnäck! värsta resan jag vart med om!!! men sen när vi kom dit blev jag hyper och kunde inte sova! sen när vi alla äntligen somnat så får man självklart inget täcke..... -.- jaja anyway imorse drog jag hem vid 11 och sen åkte jag till skälby. nu ska jag snart hem. fixa mig och sen THE VOICE! :D lovly




en video!


jag kan inte göra annat än att garva!
den här videon har fått massa kommentarer om att vi e sjuka och att den är töntig osvosv!

men för mig är den här videon inte direkt seriös, men denfår mig att tänka på en tid då jag stogtvå vänner väldigt nära och jag kommer på hur mkt vi ställde upp för varandra. som den här dagen. vi gjorde det bästa av situationen. och vi hade hur roligt som helst.. jag blir varm i hjärtat varje gång jag tittar på videosarna och undrar vad som gick fel. hur allt kunde bli så fel.
dom här videorna är kanske töntiga och mobbade.. men jag bryr mig inte. för, för mig så är det de enda minnet av oss tre tillsammans. som jag fortfarande kan känna att jag saknar!


back in stockholm

hej på er.. jag är tillbaks i stockholm, och ja är här för att stanna. nu blir det inga fler resor på denna sommar. ( om inte på måndag ) hehe.. jaja hur som haver så har vi haft det jätte mysigt. jag är ju dock sjuk så jag kan inte göra så mkt. så de var bara skönt att åka bort ett tag och bara ta et lugnt. chilla liite sådär ni vet!

en dag var vi inne i visby haha de va de roligaste jag vart med om på hela resan, vi satt på en restaurang och käkade och drack ett glas vin haha, BUUUUSIGT elläääh?!  aja anyway så kom de in en tjej som va lite halft utvecklingsstörd helt enkelt. och vi tänkte inte mer på de förrän vi hör henne skrika över hela restaurangen åt sin kille olle som står i kassan..

'' ollleeee, tar du illa upp om ja ringer anna ett slag? ''
han: '' nej de e lugnt ''
hon: '' de går jätte snabbt ja lovaar.. ska bara kolla hur hon mår. så ta inte illa upp ''
han: '' men nej ring du ''
hon: braa då gör ja det...

efter ett tag säger hon till anna i telefonen :
'' nej nu kommer våra pizzor och vi är här o firar vår 7:års dag, så jag kan inte prata mer med dig nu ''

restaurang och restaurang var väll att ta i haha, för det var nämnligen en vanlig grill med kebab pizza, hamburgare etc. hahhahaha vi dog av garv så vi gick!

annars så har vi mest kollat påfilm osvosv.. (: sms:at en del också såklart. vad gör man inte när man är sådär långt bort från verkligheten!??

men jag älskar verkligen mitt landställe! asmysigt och avkopplande. trots alla gröna spindlar.. UÄÄÄKK!!


alla bilder kommer imorrn typ :p orkar inte just nu.. ska till sjukuset imorrn -.- nu var det dags igen. tillbaks till verkligenheten. så ja måste sova nu snart .. men ja lovar er massa bilder snart snart!
puss

mot gotland!

godmorgon.. nu ska jag strax åka till gotland med mina bebisar anna och alexandra!

tåget går om 30 min så ska gå snart. dock är jag en aning orolig för båten.. det är skit väder och jag ¨är båträdd. när det gäller färjor och fartyg osv..

så blir det en titanic idag, så vill jag hälsa till min familj att jag älskar er! och till mina vänner att jag älskare er! till alla jag vart elak mot, så antagligen förtjänade du det så det tänker jag inte be om ursäkt för men aa

nej nu ska jag rusa. bye bye

mår dåligt...

godkväll. jag blir sämre och sämre. men jag har packat klart nu och snart ska jag sova. kl halv nio imorrn bittiska vi åka mot gotland :) nice nice! min väska är fet som en jag vet inte vad haha. men vem bryr sig. jag behöver mina saker!

annars idag så åkte jag och mötte anna sen drog jag hem till mormor och morfar där min släkt är från norrland haha. norrlänningar WIHOO ;D träffade också min syssling wilma som jag inte sett på säkert 8 år typ..

nej usch jag mår inte bra alls. missade dessutom min läkartid. så fan ta mig! jaja whatever..


home sweet home

godmorgon, usch vill bara spy! mår inte bra idag alls. men iaf så ska jag planera lite gotland idag sen ska jag försöka hinna med att träffa farmor.

igår träffade jag jenny, det var så kul att träffa henne. det var så länge sen och jag har verkligen saknat henne  

just nu ligger jag i soffan och ska nog snart äta haha! rolig information eller hur :p jaja puss o hej!

riktigt fräsh o snygg haha not!

dags att bege sig till stan ( hem )

tjanna tjena hallå,

har nyss ätit en gnutta mat. men har GROVT ont i magen så jag döör! mensvärk osvosv! usch usch. men well well jag ska dra mig hemmåt nu, ååh äslkade hem ska kasta mig i sängen min UNDERBARA säng! sen ska jag fixa mig och sen blir det utåt dels för att träffa jenny penny päron pung baby boom!

nej nu ska jag göra det sista och dra mitt as från stolen och draaaaaa  wihaa hej!


Black Eyed Peas - Someday


me and sara ♥

några klipp man alltid kan garva åt!

HAHAHA JERRY :P

förvirrad afrikan JA DU VET JAG TYCKER KANSKE ATT DE ÄR BRA!


haha death ah ah, TOMATOS HAHAHA 

gammalt arkiv


HAHAH KOLLA VAD JAG HETTE, EN SKIIIIT GAMMAL BILD!
tror ja gick i sexaneller nått, och va skit stolt över min ksss tröja hahaha! ... herregud asså!


Someone like me


Don't let your head rule you heart
Don't let your world be torn apart
Don't keep it all to yourself
Just let all your emotions run free with someone like me
That's the way it should be
Someone like me
I know Its hard when you're feeling down
To lift your feet up off the ground
We make mistakes but doesn't everybody
You don't always have to agree with someone like me

We know the story so far
(what you want and who you are)
What you want and who you are 

Let all your emotions run free
You don't always have to agree
With someone like me
That's the way it should be
Someone like me
Someone like me


so little time


don't forget about me..
it was too little time and too much to go!
from now, i donät think about tomorrow and how it would be..

its too little time for that!


mysig kväll

godkvällen!

har kommit hem från bion, ja hostade sönder där inne men well well vem fan bryr sig ?!
filmen var iaf braa, det var den här knight and day. med Cameron Diaz och Tom cruise.. ( stavfel? )  jaja hur som haver så ska jag till sjukhuset imorrn ... here we go again! måste göra massa nya prover eftersom jag fuckat upp hela grejjen igen nu. sån't e livet när man lever livet eller hur?!

efter det ska jag träffa girlsen. planera inför gott-land! haha , amen det är GÖTT!
på kvällen ska jag festa WIHA såklart?! what else liksom? nej men vi får se.. tror de anyway!

snart ska jag sova iaf! men ska blogga upp mig lite först =)

bio i stan med flicksen!

hej på er,

jag har träffat mina bebisar idag, rebecca emma och anna! det var kul och träffa dom pratade massa om resorna vi alla vart på... haha

sen så har jag käkat middag med mamma andis och gisela.. nu ska jag duscha och fixa mig, sen blir det stan på bio och sen får vi se!
nu måste jag hänga upp tvätten haha. sen FIXA mig.

har ont i hjärtat, vill tillabks till alanya! vill inte vara i fitt sverige.... ,well well åker ju till gotland om 2 dagar så det blir nice! alla tjejer drar och fuckar uuuur hahaha..

nej tvätt, sen dusch WIHAAA! -.-
puss


kan ni alla bara garva åt den här BRUTALT fula bilden HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!

whats happend in alanya..





WHATS HAPPEND IN ALANYA, STAYS IN ALANYA!


brutal jävla kväll!

igår var i stortsätt en galen kväll, jag åkte till jakan och mötte rebecca sen gick vi till viksjö hem till melanie, där var steff och norrby och linn! vi var där och satt på balkongen, sen så  drog norrby och steff så de va jag Linn Rebecca och mellis kvar hos melanie, vi körde vårat kortspel vi köpt ( sanning eller konka. elaka verisionen )

sen så drog vi på ''fest'' men där var vi endast i några minuter sen åkte jag och mellis taxi till skälby hem tillmin mormor och morfar!

bilderna är från sanning&konka spelet elaka verisionen.. + andra bilder


konka: ''visa med händerna ... ''

konka: '' gör ett sugmärke ''
 
linn skulle klä av sig till underkläder och smörja in sig med lotion så sexigt hon kunde!
kyss spelaren mitt emot

vi blandade en drink till melanie med vinäger,citron,vin och vodka

dansa som en apa och låt som en ambulans

ta av dig kläderna och porrdansa mot räcket

ser ni vad bruna vi är :)

jag har ingen aning om vad vi gör..

eftersom jag hostar så ser jag ut som ett mongo när jag får host atackerna hahaha

rebecca och linn försöker göra DEATH AH AH
 
konka: klä av er till underkläder och lägg dig över den andra spelaren och låt den smiska dig 5 gånger
haha GROVT!







RSS 2.0