hmmm ja vart och när gjorde jag tatuering då?

TATUERING ?


Utkast: Maj 31, 2010 ... kom lite sent!

hej babycakes.. håller på att tvätta för fullt, sen ska jag ut och träffa emma.
skolan + jobbet gick bra idag, efter skolan åkte jag förbi stan en stund, men det på tok för mycket folk så jag palla inte och drog hem, tur att man har nära och bra då ? men fick med mig en bikii hem, jätte söt!


dagens outfit, hyffsat nytt linne..
urringat nog? HAHA


härlig måndag!

godmorgon mina älskade!

vilken bra dag! iallafall änsålänge.. jag vaknade av mig själv vid 05.00 och sov en halvtimme till. har dock bara sovit 4 timmar inatt! menmen, det var inte särskillt jobbigt att komma upp.

tog tunnelbanan kl 10 i sju och kom till jobbet för en liten stund sen. känner att jag satt på mig fööör mycket kläder idag, dör av värmeslag- men kan inte ta av mig tjocktröjan heller. för det är såkallad klädkod här. ''inte för mycket hud'' plus att skavsåren från klackarna skaver. men whatever, ska ta tag i lite små grejjer på jobbet nu ! vi höres. PUSS


äntligen sommar! =)

...

i want it to feel well. and i want it to work, i want you to hold me in your arms, i want to give it a chanse... but its more complicated then you think. its not what i want. because its  feelings from the past who don't want to disappear. i want to try. but i don't know how much more my heart can take.. if you're just like the other, i think its best to forget it all. because i can't take it again! i want to ive it a chanse if you're with me, on the same side as me.. but if you're not, .. i don't know


All I can say i love you till the end


I just want to see you
When youre all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I cant escape
I love you till the end


min helg!

hej på er! förlåt för en förjävlig uppdatering! den har verkligen varit på .... aa jag vet inte ..

men iallafall, i fredags festade vi! haha blev lite spåntant sådär liksom! men det är så vi gör det här i stockholm och det var väldigt roligt faktiskt! hade en as bra fredag! jaa sen så vaknade vi på lördagsmorgonen och tog det jätte lugnt, men sen började vi fixa oss och åkte in mot grönan. där mötte vi  chris,anden,agge,niklas,pontus och några fler? kommer inte ihåg allas namn.. men whatever. vi hade det skit kul där inne. =) som man ska naturligtvis... sen efter dom stängde drog vi hem och kollade film. men jag decka haha!

idag har jag SOOOOOVIT. så jävla skönt att sova ibland! imorrn blir det jobb och skola! sen ska jag hem och sova igen haha. jag har bestämt att jag ska ta en slappar vecka. men får se hur det blir med det haha. kanske hittar på nått imorrn istället? jaja skitsamma.

ska ta mig tid och kolla på ett ytterst pinsamt klipp nu... om jag orkar slösa min dyrbara tid dvs  HAHA!

detta skrevs för 1 tim sen...

kanske dags att börja fixa sig?

min fredag

ojj ojj ojj.. haha! sitter just nu och lyssnar på denna låt =) vi ska snart börja fixa oss och dra oss härifrån. ska möta chris och hans vänner vid två är det tänkt men blir nog en aning senare skulle jag tro. vi va ju på fest igå typ, sen så gick vi runt med tobbe i stan innan vidrog oss hem, då hade emmas pappa stekt pannkakor till oss :D as snällt jaja hur som haver så ade jag en nice kväll igår !

haha fun fun fun

nämeeen tjooooo, förlt en en engång för dåliguppdate.. men nu e vi hemma ska sova. ska upp tidigt imorr för vårt äcentyr :D vi träffa tobbe från kälbu bebiiiisss idag också :d AWESOME :D 
jag har jaft roligtidag. puss hej! 

ett roligt inlägg

cha cha!
kom nyss hem till emah! förlåt för en dålig uppdatering men jag hade fullt upp igår. men nu ska jag sova ett tag! vi hörs ikväll! 
puss 

nothing special

nu slutar jobbet, dags att dra sig hemmåt. ska ta en tupplur, sen ska jag fika med m&m sen ska jag möta upp emma!
fullt upp med andra ord.
tjohej!

UNDERBART UNDERHÅLLANDE BLOGG

jag har hittat min nya älsklings blogg! :D
så underbar!

man kan inte göra annat än att älska denna kvinna! =)

eiiuwww

det finsn en kille som bombar någon sida jag har ? jag får ca 20 mail om dagen med just honom som antingen skickat något eller liknande... blir galen. så jag tänkte nu idag, - okej jag går in och kollar vad det är för något?
vad möts jag av ? jo denna rediga äckelman!


ursäkta men har han inget annat för sig eller?
dessa peddo gubbar borde gräva in sig i en kojja i skogen -.-

svar på kommentar

Anonym om onsdag:
hur är du som person? du verkar så oseriös hela tiden ?

svar: haha ja jag är rätt flummig. om man känner mig tillräckligt bra så vet man hur jag är som person! jag är rätt oseriös men absolut inte hela tiden. jag kan vara jävligt allvarlig och bestämd också,, men det har sina anledningar i såfall. men för det mesta är jag glad, flummig och oseriös! haha =)
det kan man se på många bilder att jag inte gör mig till utan att jag bjuder på mig själv! sen självklart gör jag inte alltid det? men för det mesta.. några exempel ( fula men whatever ) är:






















torsdag - redan på jobbet

godmorgon, eller goddag kanske?

kom nyss till jobbet, det är lunch stängt, öppnas om 20 min igen.. så då kan man ju passa på!
btw har ni sett och kännt de sköna vädret? jag äälskar sommaren! och jag älskar att det är torsdag idag dvs att det är fredag imorrn, dock blir det för hoppningsvis en lugn dag imorgon, jag och emma ska också ''till de förbjudma'' HAHA och sen blir det nog filmkväll på kvällen..  om det inte kommer upp någon fest då drar vi nog på den!


hur som helst så ska jag jobba fram till kl 16.30! jag har även kollat mina jobbtider! det blir skitbra och jag kommer klara mig galant ekonomiskt i sommar! vilket är ett BIG + ! inte alla som lär ha det så
LOVLY!

<3

min allra bästa vän och syster genom allt!





svarar på en puckad kommentar

Anonym om Videoblogg svar på kommentarer!:
amanda jag tycker du ska ta det lite försiktigt hjärtat! du som går och skryter om att du blivit misshandlad... hahah så jävla patetiskt!
IP: 85.225.243.38

svar: skyter? när gick jag och skröt om det? det är ingenting possetivt direkt, så finns inget att skryta om idiot?
för att jag svarade på kommentarer förut angående det så skryter jag inte.. jag är en av få som KAN prata om det. för att jag kommit över det trots att det alltid sitter kvar. för alla blir inte misshandlade och för dem som blir det så är det klart att man kommer ihåg en sådan grej? inget konstigt med det! men för att jag har valt att tala omn vad jag tycker om hon som gjorde det och för att jag har valt att svara på några fråger om det så är det knappast någonting jag är stolt över.. ? och visst jag överdriver i mellanåt, proveserar om pengarna, självförsvars kurs hit och dit. men tro mig fick jag välja så hade jag knappst valt pengarna. att bli misshandlad är ingenting man skryter om, det är en ren jävla förnedring som jag tror ingen vill vara med om!!!

men det är ju ändå i mitt liv och mig som det har hänt eller hur? så jag väljer vad jag vill skriva om angående det och inte. tros att jag inte skryter om de, så måste jag få säga vad jag tycker. hon visade vad hon tyckte om mig genom våld. jag visar det genom att skriva! jag har inte gjort ett enda fel i det. så sluta ta upp det hela tiden så slutar jag ju skriva om det eller hur? jag svarar ärligt och rakt på frågor jag får. lite skillnad på det och att vara stolt över en jävla misshandel. för det är jag verkligen inte. och det tror jag ingen är som blivit det.

dom som känner mig på riktigt VET att jag knappast är stolt över det. TVÄRT OM! fråga vem som helst av mina vänner....  

att du ens säger det är så jävla patetiskt!

onsdag

hejsan på er alla coola, hoppas ni inte saknat mig allt för mycket.

jag kom nyss hem, idag har jag vart i DFDAF ( den fina delen av förorten ) viksjö med andra ord! sen efter det så köpte jag nya skor sen efter det åke jag till emah =) vi lagade mat osv.. bara en chillkväll hos henne. sen kom hennes mamma hem haha och hon var ski roligt haha! emma don't worry jag gillar henne!! (;

sen så åkte jag hem och har kollat igenom lie jobbtider osv.. imorgon ska jag och mamma träna kl 06.00 på morgonen :o sen blir det skola och sen jobb sen fika med morfar och mormor. som kommer hit och ska laga min dörr haha! finally.


tillsammans är vi olagbara

fliick och amanda's älllskade videoinläääägggg


osminkad och redo för sleep

vet ni vad jag kom på ? eller fick höra också av antonia. att vi börjar kl 11.00 imorrn! :D fan va skönt.. men hur som helst så ska jag ändå sova! men lyyyyx med andra ord? nu kan jag sova gott!


där ser ni mig utan smink... ingen vidare skillnad mot hur jag brukar se ut på dagarna! så leave it =)

23.47 snart slut på tisdagen

nej nu ska jag börja blogga som vanligt ( för de mesta iaf ) och inte massa trams om onödiga männiksor.
jag ska inte tråka ut er mina söta bloggläsare om massa crap! haha

jag ska iaf snart gå och lägga mig måste ju få min skönhets sömn right?  .
imorgon har vi gymnasie elever nationella prov i matte. det ska nog går lika bra som min engelska nationella idag som jag fick vg på som sagt =) sen så blir det att hälsa på bror 1 och bror 2 mina gulligullisar!

sen emma om hon mår bättre. men det tror jag! lill-lördag imorgon juuuuuu
hur som haver så tycker jag vi hörs imorgon, om jag inte kan sova så kanske jag slänger in nått. men vi får se hur det blir med den saken. är grymt trött idag!
annars godnatt



emma,falle & jag..








hmmm jaa vart är det vi ska ?


en värld full av .... ''handikappade''

haha ja som sagt hej på er. jag har torkat tårarna och rivit sönder mina väggar klart nu! =) men det är niceeee.

nej men jag har städat mitt rum, inte be man mamma om det inte.. här på soppvåningen sädar man själv. vilket hemskt liv va? aja iallafall så skulle jag träffat emma men hon mådde dåligt.. så hon skulle bara ta det lugnt. och jävla skit också, jag missade desperate housewifes också. såg jag nu...

jag får väll kolla på min fiiiiina manikyr istället  ja menar det är ju det man gör här i stan? sen ska jag nog drick liiiiteee champagne kanske? fira att vi har så mycket roliga männiksor här i livet.. vad vore livet utan dessa muppiga männiksor som man inte kan göra annat än att skratta åt ? det är värt att skåååla för tycker jag!

nej ojj vad klockan rinner iväg när man har roligt.. måste kolla på min manikyr nu! puss puss bloggeeeeeen!

btw, lite sämre än väntat faktisk, prova ett övningsklipp innan nästa gång? det gör alltid vi :D pusssssssssssssssss älsklingar


ooohh noooooo :'(

asså ni kan inte fatta vad som hänt :( asså jag bara gråter jag vet inte vaaaaaaad jag ska göra ..... :(
det var några snorungar som driver med mig och emah :( förstår dom inte att vi blir ledsna :( jag vill bara flyttaaa härifrån nu från min soppvåning.... jag orkar inte mer. verkligen ingenting mer..... buhuu det är så synd om mig!

måste gå nu bloggen. jag orkar verkligen inte mer. 
abooo hejdå 

S***N* j**L* S***Ä***G

"##¤%Q¤Q¤%&//¤Y&/&/¤#%#/(=?(?(/)(RW#!"!#"¤%#%#%¤T%#%REE¤%#&¤/())(/&%#""##¤#%¤#$€$£@£$€{€£££$€[]}\\][€£££$

damp


sämsta vädret

brrr kallt! vad är det här för jävla väder? regn och minusgrader typ..

iaf så efter skolan träffade jag alex vi var hos mig och chillade. sen rökte vi vattenpipa =) dock hade vi vinterjackor på oss haha men men ! sen gick vi in till mig igen.

alex drig hem nyss så jag ligger i min säng och dör. är så jäkla trött! fryser och ja allt det där..
känns som om det är höst igen....

men man ska inte klaga. livet är underbart för övrigt! lönen kom idag för övrigt. för dem som jobbar dvs
 

pelle blir FARLIG

pelle är jäääääätte sur! ;o jag vill nästan gömma mig :( det är jätte läskigt juuuuuuuu!

han sa att han skulle ge mig en smäll :o trots att han kommer från odenplan. han fick en skvätt vatten i håret och han lackade satan :o man blir rädd!!

tänk er en blomma som blommar fint, sen en dag blir den människoätare :o förstår ni vilken kontrass!!!

nej jag måste skaffa skydd och svärd nu. hejråå


goran gästbloggar

Hej alla där ute som tycker om att kolla på Amanadas Bloggie.

Just nu sitter jag på lektion med Amanda. just jag glömde presentera mig själv.

Jag heter Göran utan prickar altså Goran.

Jag vill hälsa till alla förutom krash barnen i barkaby.

just nu sitter jag på lektionen med amanda sigge.

Hon e helt galanen hon skriker på läraren. haha hon spotta på golvet och sa till pelle att ta bort det. och vet ni vad HAN GJORDE DET AHHH. så jävla äkligt.
Men inte nog med det han pelle klija sig själv i ärlset och sa att jag skulle lukta på fingret han klija sig med Hahha Oh my god. diskusting your know.

Men i allafall Amanda är en snäll flicka.

Det var allt för mig Hejdå sötonar där ute ;).


lite mer info..

cha cha!

sitter i skolan nu, blev lite stressigt imorse. vi vaknade vid sju och åt flingor =) r*kte morgonc*gg och fixade oss. dock har jag inte så mycket smink på mig idag, har en mysig kofta som är emmas.. och ja det är en chill dag helt enkelt. blir skit förbannad på vädret! jävla förortsvädret. sånt väder som bara borde få vara i förorten haha!

iaf så ska vi göra ett arbete och duktig som jag är och vg som jag fått i samhälle så är jag snart klar. och japp ni hörde rätt VG ?! helt fucking awesome..

om två veckor slutar vi i jensen skolan.. sen blir det tvåan. fan vad glad jag är att jag inte går med 94:orna... emma&falle är dock ett undantag för dom är UNDERBARA!

hur som haver så igår tog vi det lugnt, astrid kom förbi emma ett tag sen mötte vi josefine.. en tjej som bor vid emma. men dom drog hem och jag och emma gick och hyrde film, köpte glass och kollade på wallander och desperate housewifes. sen deckade båda två som små prinsessor (a) aaaw vad sweeeeeeeeeet!

nej nu ska jag fortsätta jobba, hörs sen! hej


godmorgon!

godmorgon everybody, nu rullar jag till skolan från emma. vi hörs senare! jag tror jag ska möta upp alexandra efter skolan och prata lite. så ska ringa henne. annars så har jag inga batterier så det e ingen idé att ni ringer för den kommer förmodligen vara avstängd! så ni vet det... 
ha en bra dag =)

Sleepover!

Sover hos Emma ikväll, så nu blir det B&J + Wallander, awesome!

Videoblogg svar på kommentarer!


älska vädret

slutar snart från jobbet. det har vart otroligt lugnt idag! men hur som haver. så åker jag in till stan alltså stockholm! eftersom allt utanför tullarna anses inte tillhöra stockholm stad!  jag käkar med emma och falle på något fiiiiiint café haha !

vi hörs när jag kommer hem sen. puss

endast 8 veckor kvar! sen drar vi =)

inget gick som det ville imorse... :(

hej alla flashiga och trashiga
omg glömde måla på manikyren imorse ... my life is over!! och ingen caffe latte blev det heller.den gick sönder och har inte råd att laga den. så det fick bli vetten med bröd! jag tror jag måste gå och dö nu! ... och sen satte jag på mig samma tröja som jag haft i flera dagar och målade naglarna grönt fast rev bort det mesta så det skulle se ofixat/trashigt ut! och sen målade jag rött läppstift som hamnade utanför men det struntade jag i. och sen klippte jag av ett par mjukisar så det blev shorts. men jag ångrade mig och satte på mig ett par gamla strumpbyxor istället som va sönder men det gör väll inget?

mitt flashiiiiga liv har just blivit ett förortsliv! :( ska nog gå och boxa nån i ansiktet och sen leta upp ett solarium och låsa in mig där med en flaska vodka. så hoppas jag det blir bättre sen! sen ska jag skära mig lite på armarna som bonus!

nej nu ska jag ut och ge någon fett med stryk! jag tyckte jag hörde nån som kallade mig förortsbarn! och då blir jag våldsam och sur.


min klädstil idag!

googla sig själv ?

jag skulle googla mitt namn på google för att se om det fanns and guess what liksom?
det fanns där nummer fyra på listan haha!

många som söker ?  hehe javisst


söndag

hej på er igen.. nu ska jag berätta om min dag, först så vakande jag och sedan drog jag till stan, träffa anna och alexandra en liten stund. sen åkte jag till jakan med pappa, sen hem till farfar med släkten.. =)

sen hem till pappsen med familj. i den fiiina delen av förorten gott folk!  ja sen så åt ja middag där osv.. sen skjutsade papi hem mig. nu är jag hemma ska snart sova..

imorrn blir det skola sen jobb sen fika med emma =) känns som om jag inte träffat henne på länge, fast det var i fredags? freaky va?


jag och sara agrell bebiii

fliick och amandasigner

sitter och pratar med emma babyyyy larsson i telefon! vi pratar om allt möjligt, ( kolla bild ) =)
vi ska ses imorrn såklart? aldrig utan min baby! vaggan till graven visst emah ?



some pics






uppdaterar senare

förlåt för en dålig uppdatering men har vart väldigt upptagen =)

är just nu i skälby hos min farfar och firar han, sen åker jag vidare mot viksjö till nästa födelsedags firande..
igår så grillade vi osv, med chris agge tony emelie jag och antonia.. det var nice. sen så kom jag hem vid 02.00 tiden ungefär. blev en tidig kväll igår med andra ord!

jag uppdaterar bättre sen med lite smått och gott ;) kan ju behövas förklara ett och annat för alla idioter där ute.. jaja back to buisness.. vi hörs sen okej?
puss

lördag + fint väder

godmorgon fiiiiiina stockholm där solen lyser, känns som att jag måste skynda mig lite ska sola på emelies tak haha. sen så drar vi nog in till stan. =) ikväll blir det rätt lugnt men lite vattenpipa och så.. as mysigt!

igår så var jag ju först i viksjö bilder kommer.. sen så åkte jag in och mötte emma och vi drog till långholmen där chris och massa var. träffade massa av emelie kompisar typ. så det var nice. se gick vi till tunnelbanan eller emma gick till taxin och jag chris och agge(?) noch några brudar ( vet ej namn ) gick till tunnelbanan som sagt!

måste bara säga att jag tror jag aldrig sett tre mupps på rad någongång, det var iaf skit roligt! trash borde iaf inte få vistas i stan.. =) hahaha skämt osido'

iaf jag kanske borde fixa mig nu, sen dra mig till hornstull ?

till emma larsson FLIICK: ring mig gumman när du ser detta! puss

videoblogg FLIICK och amanda


upprörande

okej.. nu häktas tre personer som har brutit mot narkotika lagen.. och sla få ett hårt straff. dem var rätt unga! men okej sen när blev ett j'vla knark innehav värre än mord. jag tycker att undommar som mördar ska ha minst lika mycka straff som en fullvuxen man eller kvinna. ''dom är bara barn'' hör man alla jävla poliser och advokater säga.. men come on! är man 17 eller nått år mer eller mindre så vet man för i helvette vad som är rätt och fel och man vet att det INTE ÄR OKEJ att ha ihjäl en annan människa.. så det finns inga ursäkter för dom idioterna överhuvudtaget...... har man gjort något så får man stå sitt kast helt enkelt.

om man inte fattar när man är 17 år, så lär man aldrig fatta.. men visst vi sätter in en mördare i ett år och sen släpper han/hon fri =) och hoppas ´på att han lär sig och inte blir så arg igen att han mördar en annan brud....

samma sak men dom som slåss våldtar.. mest slåss.. en gång kan vara missförstånd, två gånger ''vad håller hon/han på med'' tre gånger, tänker man någonting måste vara fel.. men när man är uppe i typ 5 gånger så undrar man ju vart fan förnuftet tagit vägen och vilken del av hjärnan som är hjärndöd? spärra in idioten om den inte kan vistas ute utan att störa sig på folk! och slåss... blir så förbannad på sverige när det gäller brott. samma sak som med mord, man vet att man inte får misshandla en annan människa! och har man inte fattat det så har man ett fel= spärras in för vård! och är det så att man fattar men inte kan kontrolera sig bra = spärras in!!! 
vista inte dessa männiksor ute bland normalt folk! 

 

vissa överreagerar, men jag ska sova

vilken grejj det blev då.. här får vi tydligen inte ha åsikter.. men vänta lite nu! om vi backar tillbaks tiden någon månad eller två så gick det jävligt bra att skriva saker? men bara för någon annan säger något så blir det till värsta grejjen?

kan ni aldrig ta det lite oseriöst? måste man hugga tillbaks på en gång? tål lite skämt förfan ! skaffa er lite lugn och ro runt om er någongång.. jobbigt med bråk/tjaffs al the time dygnet runt ;o borde vart nog med det nu ?

jaja hur som helst., borde nog sova nu.. skola imorrn sen träffa emma och sen blir det viksjö! ååh jag älskar viksjö! hahahaha.. =) nej jag ska sluta nu.. fasen nu fåre va nog!

men.. vi hörs imorrn? ja det gör vi allt. puss god natt på er, CHA CHA BLOGGEN


i looove you, vaggan till graven ;p <3


en till kommentar.. vilken kalabalik :o

HHEEEMLIG AS HEEEELLL BIIIATTCCCH om svar på tal :D:
ja det klart du börjar gråta :( pontus dannefalk din dtörsta love liksom? ;) var det verkligen värt attt bli misshandlad för honom? bara en fråga då asså!
ja, tänka sig att vi från barkarby/skälby aldrig kan ta något med en nypa sallt, gud vad tråkigt.. tänka sig att du aldrig lägger ner med dina "humoristiska" skämt om oss.
Rött läppstift är fan jävliiiigt sexiiiigt om man jämför med ditt äckliga LJUSROSA kladd ;)

och förstår inte vad det spelar för roll VART man är? om man sitter utanför en mataffär eller om man sitter i stan? vad är det för skillnad? är ganska säker på att huvudsaken är att man träffar sina vänner? det gör väll du antagligen med?
se upp så du inte förklorar your friens from viksjö (FÖRORTEN) när du sitter och driver om det, det finns alltid någon som tar åt sig eller börjar tröttna, eller hur?
lägg ner med dina jävla skämt om oss nu, har börjat tröttna som fan på dig nu amanda! att du fortfarnade inte kan släppa oss, utan måste sitta och göra videosar om oss? jävligt moget och VUXET du bruden

SVAR PÅ TAL BIIIIATTCHH! :D

jaa eller hur, sitter och skär mig i armarna också.... :( :(  njaa näst största* faktiskt :D
OM DET VAR VÄRT ATT BLI MISSHANDLAD FÖR HONOM? nej det var det absolut inte, men det var ju inte riktigt det allt handlade om utan om att bruden har en skruv lös och behöver vård. sen var pontus en del av anledningen ja.. för att cp bruden inte kunde ta att han inte gillade henne.

men att ta upp den var inte särskillt nödvändigt tycker jag.. det är någonting jag mått dåligt för och redan klar gjort för alla.. men jag tackar för 10.000 kr och en självförsvars kurs :D tack tack! skämt osido

haha ja tänka sig det va? jag tog precis upp mina humoristiska skämt om er.. var ett tag sen eller hur? men en sa jag inte riktigt förstår.. hur kan ni ta åt er åt ''mina humoristiska skämt''? nämnde jag någon av era namn kanske?

haha ååå ja det är det säkert =) skit gulligt med rött kladd istället för ljusrosa :D
och nej varför skulle jag förlora mina vänner, mina vänner jag har är mina vänner! du vet vänner= människor som finns vid ens sida! varför ska dom ta illa upp för? barkarby/skälby är inte likadant som viksjö? ser ingen likhet alls faktiskt. ?

jaja om du tröttnat så mycket på mig, varför inte sluta läsa min blogg? =) så slipper du störa dig?


FLIICK OCH AMANDASIGNER hiss& diss :D


på en dag.. på 10 minuters skrivning kan en vänskap på flera år brytas HELT..

nej! ingen är perfekt. och ja! alla är lika mycket värda. alla har något att älska.. och ja vad håller folk på med? jag kan inte göra mer än att hålla med om dessa saker. nu för tiden är det sjukt hur folk beter sig mot varandra!
skulle du/ni också tänk på hur ni betedde er.. eller hur? ingen var perfekt - som sagt nej absolut inte.. men man kan ha mer vett i skallen och veta vad som är rätt och fel.. oavsett om man är perfekt eller ej??!

jag menar jag är inte snällaste människan och absolut inte perfekt. men en sak jag ALDRIG har gjort är att berätta det allra tyngsta och jobbigaste och hemligaste sakerna någon sagt till mig! hur ovän jag än är och hur mycker hat eller irretation det än finns så skulle det aldrig falla mig in.. visst skitsnack det tänker jag inte undanhålla, jag pratar skit säger dumma saker men närmre än så går det inte. jag VET vart gränsen går!

jag har haft vänner som vetat en del saker, och jag har vetat en del saker om dom också om inte minst den ena som jag kallade min bästa vän. jag lovade att alltid finnas för henne genom allt. jag lovade att aldrig lämna henne och tvärt om. hon skulle vara vid min sida tills dagen då vi var klara med livet. det löftet är nog rätt bortkastat nu för tiden.. men en sak som jag lovade eller inte ens lovade utan det var en självklarhet för mig att inte säga det. det var hennes hemligheter, saker jag visste hon sa i förtroende! vilket jag trodde var tvärt om också. men ibland inser man för sent vilka som var äkta och inte.. en bätavän gör inte som hon gjort. en bästavän sjunker inte lägre än så...

och nej jag tar ingen skit från någon! inte ens en person som jag älskar/älskade! jag är ingen dålig människa ör det!

jag har gjort otroligt mycket tabbar,fel och dumma saker i mitt liv. MEN utan dessa saker skulle jag aldrig lärt mig eller vart den tjejen jag är idag. haft dem erfarenheterna jag har om hur du måste tänka innan du gör saker. mycket har förstört för mig och fått mig på så djupt vatten att jag inte orkat mer, de har fått mig att vilja sluta kämpa. men i och med att jag fortsatte mig igenom motvinden och alla svårigheter så lyckades jag! jag är inte stark men mycket starkare än för bara ett år sen.. jag har tagit mycket skit, gått igenom riktiga svåra tider och gjort en del dumma saker. men allt har en mening och meningen med allt det onda så har det fört med sig något bra!

jag är snart vuxen om ca 8 månader.. på den tiden ska mycket mer hände för att jag ska vara mogen nog att ta hand om mig själv.. för jag är inte mycket mer än människa, jag har också mina fel, mina svackor.. jag säger mycket jag inte menar. men oavsett vad och jag menar OAVSETT.. så håller jag det jag lovar när det gäller tillit! hur mycker som än händer och hur mycket någon än sårar mig, trycker ner mig eller hatar mig. så vet jag att alla har ett inre. ett inre som inte är lika starkt som det verkar på utsidan..

 folk har ett hjärta som kan göra jävligt ont. och jag vill inte vara personen som krossar det eller får en person till sitt svagaste jag..
en person jag älskat eller älskar vill jag inte svika så mycket.

men som sagt alla är vi olika, jag är bara en av alla människor där ute. men jag vet att alla gör fel och dumma saker men det finns en gräns och den gränsen skulle jag aldrig överstiga!...


svar på tal :D

svar på tal till ''SÅ fucking HEMLIG''  som vanligt vågar du/ni självklart inte stå för vem du är =) menmen..

för det första så ja absolut får ni sitta där, men vafan någon gång kan man ju växa upp? någongång kan man mogna eller vad säger du? fast det är klart alla har ju inte förmågan att göra det haha =)

sen så får du/ni gärna tycka det, jag tycker det är fint =) sålänge man inte har för mycket och det har jag inte satt vart vill du komma?  och HAHA okej skälbykillarna tycker det? ooooh nooooooo jag börjar gråta :( och speciellt pontus dannefalk !!!! herregud min värld rasar samman .... :(:(:(:(:(:(  HAHA DAGENS!!

och dessutom tycker jag inte det är särskillt stor skillnad på att bomba sina läppar med RÖTT läppstift eller att ha glänsande läppglans  inte särskillt stor skillnad!

att ni i skälby/barkarby aldrig kan ta någonting ''med en nypa salt'' ??  att det alltid ska bli kallabalik varje gång någon öppnar käften om er, stackare =)

och btw emma är en skitfin tjej som ni inte känner mer än elizabeth's skitsnack.. men man ska inte tro på allt man hör eller hur? fast iuförsig, utvecklingsstörda som ni är, så kanske ni inte förstår att det alltid finns två sidor av någonting?  jaja lämna mitt underbaaaara liv ifred nu! och lev vidare erat utanför en matäffär om det fortfarande är roligt efter snart ett år :D

svar på kommentar - om turkiet

en annan amanda om tiden går, förändring man får.. godnatt:
kan du inte berätta lite om din kommande turkiet resa? :)

svar: jo haha visst kan jag göra det, den 16:e juli bär det av till turkiet alanya igen! denna gång med 2 passagerare till! min mammas kompis och våran kompis melanie =) ska bli såå awesome så det är inte klokt haha! sara är med som förra året såklart!

vi åker då den 16:e juli och kommer hem den 31:a juli. alltså två veckor. planerna är väll inga speciella, men vi ska festa ofc? sen så har vi lite planer att åka big baba tillexempel som last year. det är en partybåt där man får dricka och äta hur mycket man vill! sounds awesome eller hur? men det ska bli så ot underbart och jag längtar som fan! tror vi kommer ha det kanon!

vi får inte glömma hälsa på min ''kille'' *host* Ringo... ett rikligt fult mongo där nere HAHA, han var inte så ful första gången man såg han, men sen eeeiiuw. mår dåååligt! jaja hur som haver så ska det bli skit roligt och ingen kommer kunna slå min sommar. ska berätta mer om hela sommarn i nåt annat inlägg =)

torsdag / tummer ner för socialdemokraterna

naaaw hej sötisar kom nyss hem från stan med falle och emma. mina älsklingar! jaja hur som haver så ska jag tvätta nu? haha sounds great älleh?!

vi har pratat politik haha, med några vakter utanför rosenbad, how nice?! jag hatar sossar, mona m*sl*m och  alla dessa patetiska människor som klagar över moderaterna. get a job och sluta klaga suckers! STOLT MODERAT! hur som haver så har vi tagit massa kort idag, dem kommer på fb. hatar denna uppladdning av kort på blogg.se.... dom är säkert sossar eftersom dom inte har en smart uppladdning-.- ! =)

senare ska jag träffa sara strand syster! ska bli roligt och mysigt att få träffa min bebo! imorrn ska jag förmodligen jobba? men har inte bestämt mig än, måste ju till skolan!!! jaja ska sluta med mina långa inlägg! haha ;o


me and maggan :D


tiden går, förändring man får.. godnatt

nu ska jag sova, vi hörs imorrn sötnosar!
puss sov gott!

haha ett och ett halvt år sen ;o

såhär nu typ... ;) skillnad va?

snodde från antonia

Vad/vem fick dig att skratta idag? emelie och antonia, emma och falle HAHA! alla dom går inte att ha tråkigt med helt klart =)
Vad gjorde du 8.00 imorse? väcktes av väckarklockan men gick ej upp, utan somna om...
Vad gjorde du för 30 min sen? Haha hmm lyssna på musik tror ja?
Vad hände dig 1993? föddes osv?
Tre ord varför du sist spydde? för mycket alkohol
Vilken färg är din hårborste? Svart
Vad köpte du sist? det man inte borde..
Vad fick du senast i present? hmm ingen aning..
Vilken färg är din dörr? Vit
Var förvarar du dina pengar? i arslet.. men nej i plånboken ofc?!
Hur var vädret igår? skiiiiiiiiiiiiiit fint väder
Vart kramades du sist? utanför stadion, emma och hennes mamma =)
Vad ser du fram emot? helgen och sommarn
Vad är 15? en siffra idiot ... -.-

how am I supposed to live without you


Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone

hur mycket jag än intalar mig själv så går det inte att undgå.. jag saknar dig varje jävla dag!


videoinlägg av fliick och amandasigner


videoblogg coming up zoon

haha because we're so feeeetch!, coming up zoon

lill lördag haha(?)

nämen tjo

nu ska jag berätta om min dag, blev inte riktigt som jag planerade md tanke på mitt onda osv, menmen.. jag var ju först på sjukhuset, har nu kompresser ** ber om ursäkt för min fel stavning som alla verlade störa sig grovt på... HAHA! jaja sen så var jag ju i skolan sen träffade jag falle och emma. sen har kag bara tagit det lugnt, träffade jikke ett tag på kvällen. men sen tog jag och emma det lugnt, mamma var ju inte hemma så passade på att åka hem till emma sen och vi bakade. eller aa emma gjorde HAHA sen gjorde vi videoinlägg hehe! kommer i nästa inlägg ! och ja vi är seriösa =) sen åkte jag hem med mamma som hade vart ute och ätit.

ska försöka sova snart, går dock inte så bra. men imorrn blir det skola kl 9.00 måste fixa lite hemskrivningar osv. btw det gick jätte bra på mitt prov i samhälls ekonomi, GRATTIS TILL MIG!


hihi you are wonderful baby

onsdag

haha vad söt du är mormor lilla! jag vet att det står fel men vafan same shiit =)
jaja anyway hinner inte skriva nu, vi hörs sen pussssssss 
jag och bebiiiis emma :)

onsdag

haha vad söt du är mormor lilla! jag vet att det står fel men vafan same shiit =)
jaja anyway hinner inte skriva nu, vi hörs sen pussssssss 
jag och bebiiiis emma :)

gissa vem som var på samma ställe som jag :D

godmorgon, hemma igen efter en morgon på sjukhuset. men jag ska inte klaga över det för lyssna här!

jag står och väntar på hissen, en liten bebis eller ja 1 år kanske kollar på mig och jag vinkar åt en ( eftersom jag älskar bebisar ) så den blir glad, eftersom det typ va sjuk.. sen så går vi alla in i hissen, så fortsätter den lilla prata med mig lite typ. och kollar så jag pratar med den tillbaks. sen kollar pappan upp och ler då är det; MICKE PERSPRANT :O:O:O ni vet från beck... haha !  =)

sen går jag in i väntrummet och anmäler mig i receptionen, sen sätter jag mig, då sätter sig dom brevid mig :D det var väldigt trevligt faktiskt. han verkar som en riktigt trevlig man irl. :D så det var roligt. hans stackars son hade feber... haha jaja nu har jag kompasser överallt känns det som. och mamma är och hämtar medicin till mig.  asså kompasser som man har som plåster ni vet sånna där stora vita grejjer ? jaja nåväl, ska böa fixa mig snart, sen blir det skola.. trots att det gör ont, men vafan det funkar!

puss

18/05 dagens bilder





jag i tv4 sändning ;) ahaaaahh haha !

emma babblar på OM alla smurfar som bombaderar sveroge och sedan lkagar på oss HAHAH ni skule sett reporten :p

2010-05-18 underbar kväll me emma&falle

vilket underbart väder det var idag! eller hur?
idag träffade jag iaf emma och falle vi fikade och massa, trots mitt onda jag hade... ska till sjukhuset imorrn bitti, vi gör ett nytt försök!

iaf så har jag vart med om sjukaste sakerna idag :o haha först en gubbe som ville ta ''idol bild'' me oss hahahha wtf liksom? sen tv4 sändning där vi fick prata hihihi! sen så en smuuuuurf som smygfotade oss. sen en cp stööörd bru på tåget HAHAHA hon satt och snackade med sin pojkvän typ? och emma svarade på de hon sa asså aa ni fattar lite på skämt, om tjejen sa, men glöm ej min plånbok, så svarade emma nej då ska inte! så det blev typ bråk mellan dom, tjejen lackade HAHA, och kallade emma orrefors HAHAHAHA xD

jaja anyway, sen stack emma så jag och falle mötte upp en tjej som hette josefin järild typ (?) aa vi satt i kungsan en liten stund, sen drog järild, så jag och falle gick till wayn's coffe ( stavfeeeeeel x100 );p och köpte en islatte! :D as nice! sen drog jag hem fixade mig och sen iväg till morbror som fyllde år haha!

nu är jag hemma har ont ont ont, läkarn imorrn. sen skola sen fika med emma och falle på café 60 =) myysigt!
jaja sleep time!

dagens biler kommer i nästa inlägg,
 

hjälp mig nu nu nu

ska sova nu, så jag kan få åka in till sjukhuset imorgon. får paniiiiiiik! godnatt


du vet nog vem du är..

vad var skillnaden denna gång? vad var det som gjorde att det blev såhär. när vi verkligen lovade varandra att det inte skulle bli så som alla andra gånger. betydde vi verkligen så lite för varandra ? och var det inte mer värt än att allt skulle brytas för en sån liten grejj..

ibland tänker jag tillbaka på alla bra stunder, och kan sakna det. men jag intalar mig själv att det inte är bra! det är såhär det ska vara. vi lever helt olika liv du och jag nu idag. fastän vi levde exakt likadant förut. är allt mitt fel och var et jag som ställde till allt, eller var det kanske bara ett bråk som vi både trodde skulle lösas av sig själv så småningom? men båda sket i det och nu ör vi här idag. helt olika. helt olika världar! förut så lika men nu så olika!

frågan är.. är vi verkligen det? eller är vi trots att lika i våran ensamhet? har vi det dör hårda skalet även då? eller kan du också inse att det var onödigt och ångra en del i det stora hela?

jag vill inte ha tillbaks det livet. MEN hur mkt jag än vill glömma och skita i det. så kommer det dagar, som påminner om minnen, och dagar som jag bara vill berötta allt som hänt. 
men allt gick till överdrift som ledde till att vi är där vi är idag, ensamma utan varandra. utan löftet vi gav  varandra.

det kommer också dagar då jag önskar att allt detta aldrig hänt. men nu har det det och allt har en mening. även fast jag inte riktigt förstod meningen med detta. jag lever mitt du lever ditt och antagligen är det väll så det ska vara ?! jag är nöjd med mitt liv absolut ingen tvekan.. men vissa dagar känns det som om någonting saknas...

fn va fiiiiiiiiint väder det var idag!

hej på er, jag har ont som fan. ska till läkaren imorrn!

idag dårå,fan va fint väder det vaaaaaar! iii loooooooooove it!!!!  var i skolan sen till viksjö hälsa på pappsen med familj! <3 sen träffade jag upp my girls + jerry och sebbe! det var niiiicee. sen skjutsade jerry mig till stationen =) nu är jag hemma. ska sova snart ska vara på sjukhuset kl 08.00..................................... -.-


måndag väntar...

nej ojj nu måste jag sova, börjar dock kvart i två men ändå? jag e skit trött från denna helg. har ju som sagt festat varje dag ;)

nej sovaaa och måste bara skirva av mig mina agressioner just nu. DU ÄR SÅ FUCKING FUL DIN LILLA ÄCKEL PISSMYRAAAAAAAA! hatar dig verkligen i really do ;) du är sjuk i huvudet på riktgt och få jag chansen någon gång så ska jag ge dig som du förtjänar... din jäva mupp.. HAHAHA HELA DU ÄR ETT SKÄMT LILLA GUMMAN =D

såå skönt att få ur sig detta ;) nej godnatt alla söta,fula,snälla, dumma, trashiga och fräsiga :D hehehehehehhe!

dags för en lista tycker jag

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1 

Vad tycker du om kärlek? någonting bra i stortsätt

När kramade du någon sist? idag

Saknar du någon speciell person? ja de gör jag väll

Har du svårt för att bli kär? ja...

Är du singel? secret

När fick du senast en komplimang? för någon timme sen

 

 

 

HAR DU NÅGONSIN:

varit medvetslös: aa, skidolyckan bl.a

Hånglat med nån riktigt ful: hahah norsken... haha ja de har jag!

Hånglat med fler än 50 pers: ja det tror jag...

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? haha vågar man svara på den? men mm aa de har jag...

Gjort något riktigt dumt? OM jag har ;o

Gjort något du verkligen ångrar?
aa absolut

Åkt ambulans? yes

Gjort nåt olagligt? aa kört moppe utan hjälm, körkort och alkoholpåverkad..

Fått din mamma att gråta? aa tyvär..

Slagit ner någon? Nej inte direkt men en box ;)

Skämts över dina föräldrar? Haha aaa

Sagt jag älskar dig och menat det? ja menar det alltid

Tar du droger? neeeeeeeej!

Dricker du? ja de gör jag. dock inte smuggel grejjer! USCH

Vilka kläder sover du i? trosor och linne/t-shirt

Vad hatar du verkligen? äckel gubbar.. mördare och våldtäcks män. folk som tror dom blir bättre genom att slåss och jämt vara i konflikter..

Är du ensam nu? aa mamma bortest =(

Vill du gifta dig? ja absolut

Vill du ha barn? ja, jag ska ha barn =D

 

 

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? jag

Såg dig gråta? Oj hmm.. kommer inte ihåg var så länge sen

Fick dig att gråta? kommer inte ihåg

Du delade en dricka med? sara o mellson

Du gick på bio med? måste vart sara

Skällde på dig? mamma haha

Sa någonting till dig och vad var det? 'hemlig' & hemlig text =D

 

 

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit?
Nej!

Kramat någon? jaa

Pussat någon? aa

Köpt någonting? Ja

Sjungit? njaa jag försöker. har dock ingen röst för tillfället

Saknat någon? ja absolut


nattbloggning

ååh jag får ångest, jag vet inte vad jag ska göra. kanske är det dags för mig att ta det där steget nu. sluta leva hit och dit på olika sätt. och prova på ett nytt kapitel ur mitt liv. kanske är jag rädd? rädd för att det ska bli som förr.

ibland känns det så lätt att skaffa de livet. medans ibland får jag ångest för jag inte vet vad jag vill.. vill jag göra på det är sättet? eller är det endast ett plåster för att läka tidigare handlingar?

jag vet inte, jag vet vekrligen ingenting. anatar att jag bara är rädd för att mogna upp och sluta leva som jag gör. eller rädd för att göra allting fel. rädd för att inte räcka till! just nu går tankarna i huvudet runt runt... och jag måste göra ett val.. och det är snart! frågan är.. är det värt det? eller komme rjag ångra mig som alla andra gånger?


seg dag

tillbaks, om ni förösker nå mig på min mobil så kan jag tala om för er att det går ej! för den är avstängd. ringer ni mig på annat sätt så hör ni inte vad jag säger iaf, för jag har inte någon röst för tillfället....
eller jo men vääldigt hes att det knappt går att prata! :(

ont har ja också... vilken skitdag det här blev. jag är hur trött som helst. men ja menar jag har iof festat sen onsdags... kommit hem mellan 4-6 varje morgon.. kanske inte så konstigt ?

nu blir det film! puss

ute och går (y)

hej hopp, nu ska jag ut och gå med ricco, dags för honom att komma ut. så skälbys skogar here i come ;)
puss hörs sen

konstigt konstigt

godmorgon, jag tror jag fortfarande lever kvar i en dröm eller nått?? för den här morgonen är för konstig för att vara sann?!

jaja whetever. vaknade nyss. ingen här? strange #1 ska gå på toa kolla mig i spegeln hittar min mobil där inne? strange #2 går ut i köket och sen till tvättstugan hör en duns och röster, kollar men nej ingen här eller utanför? strange #3!  ska ringa på min mobil, går ej? fucking STRANGE#4 kollar i min väska efter mitt alla mina grejjer. hittade en sak som jag inte har en aning hur den hamnat där. STRANGE #5 !!!!!!!!!!

hur som helst så var vi hos mellson igår, jätte många. orkar inte skriva alla, men grejjen var den att vi skulle dra vidare till bruket med alla. men så böev det ej av någon konstig anledning så vi stannade där. men det var fun fun! det med.

blev lite små irreterad på vissa, så jag gick hemmåt... ringde sen taxi som kom efter 5 min. och kom hem vid halv 4 eller något sånt?

nu ska jag äta frukost, det blir nutrilett =) hörs senare!

melanie gästbloggar

tjatja bloggen ;) amanda är i duschen nu och smeker sig själv :o oh aaah ooh låter det. aja jag låter henne! menmen jag tänkte bjuda på lite bilder som jag tycker amanda får bjuda på ;) pössss



orkar ej mer, vill inte vara kvar jag längtar efter minmin käre mor å faaar!!!!!!!!! thats life biatch

vi kör för 4:e dagen i rad

heej på er! TAGGGGGAAAA TILL! =D

kom nyss hem till mellson, efer en så jäkla skön dag. vi vaknade ju drog till donken sen till stan och fixade med mitt armband osv. sen drog vi till skälby satte oss och solade och åt kanelbullar HAHA mellson var taggad på kanelbullar för saaaatan !! :D

sen kom anna efte en stund när vi spelade kubb HAHAH sen så satt vi och solade osv, sen drog vi till jakan hem till tim och micke sen därifrån till mellson dit vi nyss kom! nu ska jag ducha här sn fixa mig, mellonen ska laga mat hihihi :D sen ska vi dra till ett ställe och grillllllaaaaaaa :D fest ute kan man säga, oh it's so lovlyyy! älskar sånt på sommarn. våra grabb polare är ju där också! så dt blir aaaaas nice =)

men ja vi hörs nog icke mer idag, men imorrn?! aja puss hej!

varning 15 års gräns!

godmorgon, ska dra iväg och sola nu med mellson! men jag uppdaterar om gårdagen...... senare!
här kommer bilder! KNAAAAAAS




dags att rulla mot mitt place!

nu drar vi från sara till mig =) möter också upp mell och linnsan på vägen! wondeful like crazy..
uppdate you later, pöss


osminkad/ofixad amanda!

gårdagen

en del av gårdagens bilder...
















hahha grabben som hade deckat i medis HAHA

robert strand gästbloggar

tja big rob här! rob som i robbery, fett tungt peace out, a town! hajjar ni stilen vänd på plattan vill ni se vad jag kan ge ? det var allt jag hade att säga hej då!

hälsning till linn signer, grodor är gröna fiskar är rosa..

home at sara

hallååå, jag sitter på saras balle och partajar hehe! igår så¨var vi på en fest och tog bussen hem vid tre halv fyra typ. sen gick vi upp och har käkat osv, sen ska vi festa ikväll! jag sara mell och linn =)

vi hade skit kul igår, blev dock lite små drygt eftersom vissa tjejer är dumma i huvudet... -.- hatar sånna tjejer..
men men nu ska vi fortsätta chiiiilllaaaaa galet :D
pusss


nu drar jag

cha cha! nu drar jag till viksjö, sen hem till micha i hässelby ;) vi ska kirra lite grejjer!
puss

dagens


gårdagen + denna dag

godmorgon!  är de fint väder ute? jag har inte orkat gå upp ur sängen och kolla de än hehe! seg som fan... men jag ska snart ta mig i kragen och bege mig upp. och sedan fixa mig, och dra vidare till viksjööö! sen ska jag väll träffa flicksen, sen ikväll eventuellt följa med katta och massa på fest =)

ja igår så var vi hos oskar, eller ogge som han kallas. det var ganska många där, men jag höll mig i skinnet  bra va? men iaf så drog jag dit med antonia,terese och kajsa. sen träffa jag malin där! en gammal kompis. de va kul och se henne igen =)
drog hem vid 2 kom hem vid kvart över, typ eller halv kanske :o jaja skitsamma. mamma gick kl 09.00 imorse, lä som fasen hahaa, men trots det somnade jag om, och ja valknade nu typ!


dags att gör något nu kanse, vi hörs om ett tag! puss

btw, jag hade jätte trevligt igår! ;)

hemma igen!

chaaaaaa chaaaaaallahopp gummi snopp! haha

kom nyss hem tidigt vaaah?? =) har vart på fest hos någon antinia kände, ja typ där hon bor. men ja iallafall inga bilder tagna men de gör inget vi hade kul ändå! ;D sen åktee jag taxi heem, bussen hade inte bärjat gått än och tåget slutade gå. så ja hur ska man annars komma hem ??!

iaf på festen var det en kille som var skiiiiit lik simon i paradise hotel :o helt sjukt! och gissa vad ? jo självklart blev vi både kallade jacki&simon på festen av dom andra -.- suck suck suck. ajjjjjjjjjaaaaa whatevaaah

vad har ni gjort denna lill lördag som denna?
imorrn torsdag fekke hela dagen med mina flicks :D wihoooo. =)

ps. ilove you naaaaw haha skämt osido

middags time

så  nu har jag fixat mig, nu blir det middag med mammsen!
ciao




lill lördag, äntligen långhelg

solen skiner himmelen är blå är det inte underbaaart ??
jag älskar dessa dagar. jag gick iaf till skolan imorse gjorde prov och har haft redovisning. gick väll som de brukar haha! men vi har haft det roligt idag iaf! och det är det viktigaste tycker jag =)

hur som haver, så innan jag stack hem köpte jag lite nytt, dels till ikväll och ja sen två andra saker. men det tänker jag ej säga vad det är mohahah!
ikväll ska jag nog vara med antonia och emelie. vi ska nog iväg ikväll. men kanske träffar 'han' istället! men vi får se hur jag gör.

dagens FIIINA bilder haha! ...(?)











styrkan att ta sig igenom jobbiga saker

styrkan att kunna gå vidare är de inte alla som har.. att kunna gå vidare från något som betytt något eller någonting som vart jobbigt är nog en av dem svåraste sakerna att göra i livet. det kräver vilja och styrkan ll att kunna det. det är inte bara något man bestömmer sig för en kväll och gör dagen efter. det kräver tid och tålamod. man måste alltså vilja gå vidare för att lyckas. dock är det många som vill men inte heller kan.

jag är inget proffs, jag har själv tänk mig själv som en av dem svaga. en av dom som aldrig kommer kunna gå vidare och må riktigt bra. men jag har insett, jag är inte en av dom.. jag är en av dom som kan lyckas.jag är en av dom som har båder viljan och styrkan och har verkligen fått stå ut och haft tålamod. jag har gått genom motvind vissa dagar och vissa dagar har varit enkla!
vissa dagar har allt kännts omöjligt och viljan har blivit svag. men trots det har jag härdat ut. och jag är stolt över det idag.

jag har tagit mig ur en stor del av mitt liv på senaste veckorna. jag har försökt så länge men kanske inte alltid velat helt 100 %. men jag bestämde mig för någon månad sen. att nu är det nog! jag måste ta mig ur detta för det gör mig svagare och sliter ut mig dag för dag. viljan fanns där och inget kändes omöjligt.

jag kan inte säga att jag är helt klar. för vissa dagar är besvärliga och vissa är hur enkla som helst.- men trots det fortsätter jag att intala mig själv att det är det bästa för mig. vilket det är. ingen människa orkar ta så mkt som jag gjort det senaste halvåret. jag har kämpat men fått inget tillbaks. alltd funnit där osvosv.. man kommer då tillslut till en punkt då det är nog. och man inser att det är inte OK!

jag är på god väg, min vilja finns fortfarande där, att klara detta. jag är snart klar men inte riktigt än. det tar tid. men det viktiga är att inte ge upp! det borde ingen göra. det finns så mycket annat att lägga energi på än gamla kärlekar / gamla problem/ händelser osv osv..
Att ta sig igenom något jobbigt är en styrka. för styrka är inte att aldrig falla, utan att resa sig upp efter varje fall..

någonting alla borde veta är att det finns alltid något att älska hos dig. och kan inte personen se det tillexempel. så är det inte rätt. ingen är perfekt, men ingen är heller värdelös och obetydelsefull eller dålig på alla sätt och vis!
jag tror på att det finns en för alla.. !


snälla hjälp mig!

okej i neeed so mich help. jag har ångest som vanligt!
vad ska jag göra med mitt hår? snälla hjälp mig nu!
ljusbrunt vs mörkt/svart ?



hälsat på familjen!

tjo tjo. dagen flöt på som vanligt, men vid 2 tiden åkte jag till viksjö och mötte upp min låtsas mamma och mina bröder och tog en fika! as mysigt.. =) efter det gick vi hem. min äldsta lillebror var ute på gården med sina kompisar, haha tänker tillbaks på mig emma och rebecca haha!

men jag katja och lilleman eller BOBBOKYCKLING hhahaha.. var där också och ja. sen kom pappa träffade honom det var braa. och ja kvällen flöt på.. åt middag där  också. och lilleman satt i mittknä jätte länge och bara mös. gulleeee :') det var riktigt roligt att träffa min andra familj. har ju två. lika betydelsefulla! så det var bra och  mysigt att träffa dom!

sen kom jag nyss hem och har kollat på desperate housewifes. awesomeee! i love it!
imorrn blir det skola och sen får vi se. sen lååång helg. PUSS


haha min lillebror som älskar att dammsuga? ja konstigt nog är han min lillebror när det gäller städning.. tvivlar inte direkt på var det kommer ifrån, miss colle collerado  ( bara två st som fattar )

sådan syster sådan bror 


goodnight for today

ja hej! eller godnatt ska sova nu.. eller inte nu nu nu.. men snart!
allting blev genast väldigt jobbigt nu. nej sova på saken låter som en bra idé!

fullspäckad helg!

ooooh yeah! vi börjar 09.05 imorrn istället för kl 08.00 =) ooooh so happpiie! hehe

har kollat på tv hela kvällen börjar bli jäävlit trött på det nu! seriöst. vill ha helg nu nu nu! men två dagar left sen blir det weekend! och jag har huuuur mkt planerat som helst. hur ska detta gå?  jobbigt att ha mycket vänner haha!
nej men det ska nog gå an! ska träffa alexandra ( fridén) emma larsson http://fliick.blogg.se =)  vara med tjejerna! rebecca anna sara mell, micha emelie emma och ja alla dom!

sen antonia http://inmyradar.blogg.se =) och sen jenny förmodligen.. sen var det nått mer , men kommer ej ihåg ?!
hmm aja whatever. hur som haver så är det fullt upp! men det niiiiiiccceeeee

som sagt måndag - check. nu återstår 2 dagar och dem går säkert fort! matteprov på onsdag också .. mmmh i love it!

me like

asså jag bah äääälskar toffsar! haha nej jag drev men jag älskar verkligen svenska hollywood fruar =) speciellt maria! så jävla underbar.. kan inte vara någon som ogillar henne ?! gaalet underbar iaf!



me and mels



awesome! ;)

jag träffade en kille på en fest för nån vecka sen, som jag har skrivit med  fick reda på att han skriver och sjunger låtar!
han är jätte duktig så jag har lovat att länka han =)!

ett smakprov på en av låtarna han gjort:


för att komma till alla hans låtar klicka här!

bild på han som sjunger =) :


maybe this is a start of something new?


i don't know what it is.. but i know that the past is over.. i'm so done with you.
and i'm going to live my life at 100% now! you're not a part of my life anymore! and i loooove it! =)


juicy and tropical



 &
gulligt till sommarn ?! =)

måndag - check!

hej på er, hur är det med er? jag mår bra idag trots att jag har en hemsk dag men har druckit en pk haha! gosh va längesen det var, ty januari eller nått tror jag ?! jaja jag drack den och blev HIPAD ( stavfel ? ) men jaa. iallafall sdatt i skolan ett bra jävla tag ! iuförsig så kom micha och alexandra dit så vi satt inne i ett grupprum i typ 2 timmar haha?!


nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar hehe  sen ikväll blir det lugnt för min del, har ju skit ont i min höft fortfarande ..... hemskt! måste bli bra till lång helgen för då ska det flippas ur totalt! ta det med lite ironi


dagens!

nighty nighty my loves

nu ska jag sova, imorrn är det fullt upp! skola, plugg och träning på kvällen. ni vet jag går ju på en sport =) men vad vet ni fortfarande inte... HA HAAAAAA!
god natt!

nighty nighty

en vanlig dag i skolan HAHA








summer style

jag vill ha sommar nu nu nu!
soo summer style


one more time


om min kväll igår! STORSLAGET

chaaa chaa!

idag är det söndag och det är en ångest dag men jag mår bra trots att det är söndag idag =) how nice är inte det ?
igår var vi på fest i sätra efter mycket om och men! skulle åkt till en annan fest men det blev lite knas mellan vårat samtal med han jag snackade med ;p och ja, det gjorde att det blev lite knas! men jag hade roligt iallafall,

jag skulle dit med micha, melanie, rebecca, antonia, paulina, dessi,alma,bella och teresa. och en tjej som heter sara tror jag. men det blev massa knas så det var bara jag micha rebecca melanie och antonia som drog dit. sen mötte vi paulina och teresa vid stationen. det blev KNAS när vi kom in. alla tjejer fuckade ur och vi försökte dra bort dom från paulina.. jävla retards. men sen så efter mycket kort och smörande från dessa tjejer så gick vi in och fuckade ur på dansgolvet haha!

det var skit många där som man kände hyffsat. dök upp lite folk titt som tätt haha. en kille som heter david.
wille och martin dök upp där från ingenstans.. haha, sen antonias kill kompisar.
träffade även mot slutet katta en tjej i ( viksjö? ) eller nåt sånt, och hennes kompisar
  

runt tre drog jag micha,antonia, teresa,katta och hennes kompisar,adam, och hans kompis och ja massa andra hem, sen drog jag och micha hem till mig och sov!  somna direkt..  ja runt halv fyra typ kanske?!
sn imorse vaknade vi kl 12.30 haha! mamma gick iväg och köpte frukost så vi åt frukost, och nu nyss följde jag henne till tåget =)

det var en nice kväll igår och jag hade jätte roligt! bilder var det bara paulina som tog, så vet inte om det är nått att lägga in..! . elmen min enda bild från igår början av kvällen!


HAHA beccs,melly och micha


lördag!

godmorgon på er! shiit vad jag sovit bra inatt! tror jag behövde sömn! har ju vart en fullspäckad vecka!
idag ska jag va med tjejerna tror jag! om dom inte bangar... -.- as usual! men jag hoppas dom har lite rolighet i kroppen! annars vet jag inte vad jag gör...........

aja! juste ni ska få se bild på lill-kusinen hihi =)

:)

Utkast från igår 7:e maj 23.40

o-m-g !! kolla klockan... tjugo i tolv och det är fredag, och vart är jag? jo hemma. har bara myst galet idag med charlie snutten! sen beställde vi mat och grejjer så då blev det senare än tänkt. har även bara tagit det lugnt i dag för att min löft typ är ur led känns det som! men det är bara en grov sträckning.... ? som dock skulle sitta i några veckor eller en månad...! whataaa hell?! =o

aja iaf har nyss fått salvan som domnar bort det onda, ja smärtstillande. men det är AS läskigt! eftersom det känns som att jag kissat på mig typ, för de är som om de är blött på mitt ben och lår... ? as konstig känsla iaf!

hur som haver så var det en lugnt fredag men helt okej. imorrn blir de andra bullar, om min höft är hyffsad OK såklart haha =)


jenny pearzon gästbloggar!

TJAAAABBBAAA!! Nu sitter vi fula äckliga snorungar i ett grupprum och chillar.
Amanda är fett cool, jag diggar! Vi fnizzar massor för vi är LIKSOM SKAPADE FÖR EN VÄNSKAP!!
Antonia och Emelie är också busiga..
fast pelle är bög för han snor mina smycken.

nu har vi prov, luktar IG OHYEAH


glad men har ont som fan!

FREDAG äntligen!  man ska vara glad och må bra.. jag är glad , jo det är jag! men om jag mår bra, eh nej!!!!

jag ska förklara varför!
jag vaknar av att antonia ringer mig och kl är halv 8 och vi börjar idrotten kl 08.30. i KRISTINEBERG's IP..... ?!
jag hade alltså försovit mig.. MEN jag kastade på mig idrottskläderna och åkte till fridhemsplan, mötte jenny och sedan åkte vi till kristineberg vi var där prick HALV! =) men såklart är inte idrottsläraren där...... jo för vi började kl kvart i 9 !! -.- ÅNGEST.

hur som haver, vi körde igång med joggningen i typ en kvart, sen skulle vi spela polo! jätte roligt! haha älskar att slåss med klubban =D =D får ur mig aggressionerna haha..

nu kommer vi till varför jag INTE MÅR BRA... =( jo för i slutet av lektionen efter en sådär 1-2 timmar, så ska vi göra stafett, svårt att förklara men men ska ta den andra typ haha! hur som helst, min tur att springa, jag springer för fullt, håller på att ta fast den andra så vi ska vinna ( det var det de gick ut på ) precis när jag börjar komma åt den som springer framför mig, så är det en markering varft man ska springa, som jag håller på att springa innanför, så jag hoppar med ena benet rakt ut för att hamna utanför ''konen'' min höft sträcker sig och jag kommer ingen vart!!!!!

alltså jag sträckte min ena höftben på häger sida som gör att det låst sig.. och jag kan då inte springa eller gå fort, och det gör ont när jag går! det värker när jag sitter och strålar i hela mitt högerben!

detta var anledningen till att jag inte mår bra idag! annars är det en okej dag faktiskt..  ikväll är det oklart vad som händer, men en sak är säker. jag ska hälsa på charlie min ÄLSKLIIIING! ååh ska bli så mysigt. (a)
vi hörs latero!


jag och emelieeeeeeee KLAS! :D häromdagen dock!


snaaaaart helg!

ojj va längesen jag skrev haha! men jag har haft vääldigt fullt upp! har börjat på min nya sport som jag kommer gå på måndagar och onsdagar, guess what it is ?! haha =)

sen så har jag pluggat till mitt prov imorrn, och jobbat och vart i skolan och ja osv osv... snart helg igen! ska träffa babe  =) ! men vi får se, blir säkert nån fest! wihaaa!. imorrn börjar jag halv nio med idrott, sen flyter dagen på för fullt..

ska bli bättre på min uppdatering men ibland hinner ja verkligen inte.. sorry for that my lovers and... haters!
haha, nej nu ska jag sluta borsta tänderna och lägga mig i sängen! puss o hej!

hahaha SUPER sliten.. dock osminkad + pyjamas haha! !  men whateverrrrr
jag bjuder på den, the natural me!

tisdag

uppdate; sitter hemma och har städat hela lägenheten, hoow fu*king nice?! =) ska jobba på min samhälles uppgift! sen fixa mina naglar tror jag haha! idag så hade vi nationella prov i engelska, jag DOG! så jävla dåligt sopm det gick! plus att min engelska lärare typ är en djävul? jävla sur k*rring! -.-

efter skolan åkte jag nästan direkt hem iaf! är en rätt lugn dag idag! skönt det med eller hur? vilar upp mig till imorrn sörrniiii, fööör då.. jaa dååå! haha

jag just nu!

sliten och trött!


this was not my dream!

i want my heart unbroken!
i need my soul to heal at least.. what can you say to make me forget the past?
i prayed that you would stay. but you turn around and walk away!

why have i always trust your sad eyes, who telling me that i should stay? 



 

...

vet inte vad jag ska göra längre! orkar verkligen inte det här mer...
jag slits ut mer och mer! hur mycket mer ska jag orka..


i skolan kl 10.00

godmorgon, sitter i skolan och ska jobba på mitt hemprov i samhälle.. omringad av blattar......... jobbigt!! killarna sitter och gör ett prov och frågar mig om svaret haha?! fel person att fråga tror jag.. men ofc svarar jag haha, så nu lär dom få fel HAHA så det kan gå! muhahha.

jag börjar om en och en halv timme!! ångest! helt ensam fram till dess. döööööör. haha aja anyway, idag är annars en rätt bra dag, solen skinr himelen är blå! dock har vi nationella idag ?! ångest på det också.. engelska hör övning! ommrgå åt skogen menmen, ska göra mitt bästa!

nej nu ska jag leta reda på goran så ja slipper jobba sjäälv!! :o
pusshej!

är ba tvungen!

HAHA, jag måååååååår dåliiiigt! du är så .... haha inga ord!
hahaha orkar inte... :p flashyy trashyy :D

måndag 1/5 2010

chaa chaa!

kom hem vid kvart över elva ungefär. har haft en dag med fullt upp! först fördjupning i skolan. sen hem fixa mig. sen skola igen. skolan slutade kl 16.50, åkte till ikea och därefter hem snabbis, sen till café 60 med emmis =) as nice, och mysigt! sen hemn, skicka in tid rapporten för jobbet. sen prata lite med mamma..
ja det var väll min dag i stort sätt! hehe..

gick också förbi mordplatsen som nu mera är minnesplats för shantal.. hon som blev mördad precis vid mig.. SCARY! ajja, vi fucka ur på ikea hahah.. nej liiite överdrivet men jag skulle kolla lite grejjer bara!

skolan gick som smort!  imorrn blir det fördjupning kl 10.00 tror jag.. sen skola till 16.00/17.00 typ'?!

och VET NI.. idag säger vi hejdå till den gamla amanda och säger hej till den nya. för på onsdag så ska jag göra en sak... vem vet vad?! det får ni se på onsdag!

idag kom också min kusin, en liten pojkeeeee.. gullisnuttpluttt.. =)
nej nu måste jag sova. ska upp tidigaro imorrn. så eeeh. käften bye

dagens bild HAHAH.

usch och fy! dagens hemska bild! menmen jag bjussar på de sörrrrniiii ;)
natti nattiii

berättar mer imorrn

luugn ba lugn, jag LEVER. det är inte jag som blivit mördad på min gata där vi bor... otäckt som fan! så tyvär för er som hatar mig, im still alive! ;)


hah berättar mer om valborg imorrn typ, och lördagen.
var på luka's inflyttningsfest iafi spånga/bromma vet inte riktigt.. , galet nice! =) menmen nu måste jag sova. vi hörs imorn.
4 bilder..


på tåget på valborg haha!

körde mini-cross på dagen på lördagen... :D

hanna, anthonia jag lillerik johanna luka och joel =) lite chill sådär

ojjjj hahhhh! jaja whateveaaah!

sleep på den nu


las vegas

goooodmorgon, jag ska sova igen! igår var det VALBORG?! HAHAHA vi hörs sen. skrattattack! hahahaa




RSS 2.0