upprörande

okej.. nu häktas tre personer som har brutit mot narkotika lagen.. och sla få ett hårt straff. dem var rätt unga! men okej sen när blev ett j'vla knark innehav värre än mord. jag tycker att undommar som mördar ska ha minst lika mycka straff som en fullvuxen man eller kvinna. ''dom är bara barn'' hör man alla jävla poliser och advokater säga.. men come on! är man 17 eller nått år mer eller mindre så vet man för i helvette vad som är rätt och fel och man vet att det INTE ÄR OKEJ att ha ihjäl en annan människa.. så det finns inga ursäkter för dom idioterna överhuvudtaget...... har man gjort något så får man stå sitt kast helt enkelt.

om man inte fattar när man är 17 år, så lär man aldrig fatta.. men visst vi sätter in en mördare i ett år och sen släpper han/hon fri =) och hoppas ´på att han lär sig och inte blir så arg igen att han mördar en annan brud....

samma sak men dom som slåss våldtar.. mest slåss.. en gång kan vara missförstånd, två gånger ''vad håller hon/han på med'' tre gånger, tänker man någonting måste vara fel.. men när man är uppe i typ 5 gånger så undrar man ju vart fan förnuftet tagit vägen och vilken del av hjärnan som är hjärndöd? spärra in idioten om den inte kan vistas ute utan att störa sig på folk! och slåss... blir så förbannad på sverige när det gäller brott. samma sak som med mord, man vet att man inte får misshandla en annan människa! och har man inte fattat det så har man ett fel= spärras in för vård! och är det så att man fattar men inte kan kontrolera sig bra = spärras in!!! 
vista inte dessa männiksor ute bland normalt folk! 

 

Kommentarer

skriv något sötnos:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0