en tanke

valde jag bort dig&er för det här? jag har nu ännu gjort ett misstag. men med allt dåligt kommer något gott. jag har vunnit vänskap men även förlorat enormt mycket! trodde aldrig jag skulle sakna er? nu med verkligeheten framför sig, så är det er jag tänker på varje dag, hur hade vart om vi hållt ihop även nu?


glass!


vad vore inte bättre än gratis glass på sommarn? enkelt och smidigt kan du få gratis glasskuponger till din mobil! gör som många andra och även som jag tryck på bilden och bli medlem, du komer inte ångra dig!

we all <3 ice cream

haha my love


here i'am =)

nu har jag lunch rast, så jag passar på att slänga in ett inlägg hihi. det är grymt varm här uppe på kontoret men ac'n är på så jag inte svettas ihjäl... snart börjar arbetet igen! come on..


vad säger ni, passar jag in?!

min älskling ligger självklart brevid mig


tisdag

godmorgon sötis,

ska dra iväg till jobbet snart, slutar runt fyra idag också. hinner tyvär inte med någon bild på min outfit men det är inget speciellt så ni dör nog inte =)

på söndag blir det båstad, BUSSRESA!? 8 timmar tar det *suck* men den som väntar på nått bra väntar aldrig förlänge right?! 

mr right

ett år har gått sen jag såg dig för första gången i mitt liv.. de var för exakt ett år sen allt började... sagan utan ett slut, trodde jag.men jag hade visst väldigt fel!

jippiehoe

hej sötnos, kom hem för ett tag sen.. vi var först på middag hemma his bettsy och pratade om båstad med våra päron.. lite oense var vi allt, menmen det får väl gå.
iaf så drogvi därifrån sen för att träffa doggiiii och joel typ(?) men så blev det inte utan vi raggade upp några tyskar i tanto och satt och snackade med dom, lärde dom svenska ord hahah. pratade om emosarna i sverige och dom sa;
( tyskarna )  they look like sausages?!
hahaha bästa idag ;p iaf så drog vi hem därifrån sen, jag kom hem och kollade mina gymnasie grejjer, och fick då se att jag kommit in på jensen västra. känns rätt skönt. för bussen dit går precis utanför mig, och min syssling går där och min mammas ex dotter. så det blir nog bra =) nu ska jag snart sova, för att komma upp till jobbet imorrn igen, se yah puss

jag och bettsy

sexigt värre haha

riktigt snygga(?!)

min bebis tycker det är varmt ute .. :(

grillade äpplen? eiiuw !

gymnasiet

JAG HAR KOMMIT IN PÅ JENSEN VÄSTRA :D mitt andra hands val =)
grattis till mig

vaaaaarmt

tjena tjena, och årets solbränna. sitter hemma hos en arg josefine, jag ska hålla käften så man inte riskerar att få spö?! iaf så har jag jobbat idag, varmt varmt... hade glömt bort att vi skulle på middag emd våra föräldrar hemma hos bettsy idag, så när jag satt i varmen så satt jag och tänkte att vi skulle bada för vi hade bestämt det... MEN så kommer man på att man ska på middag. men det ska bli mysigt iaf! sen senare kanske vi drar till djurgår'n och badar.. well well..

nu ska jag sluta babbla och fixa mig klart! =) puss sötisar

detta händer inte



jag blir emo! jag skaffar mig nya vänner och hänger på plattan med ''korvliknande'' rastaflätor i olika färger i håret...

jag tycker mitt hår är fult och vill efterlikna britneyspears så jag rakar av mig allt mitt hår, och går stolt ut på stan och visar upp mig.

jag slutar med läppglans/läppstift börjar endast med läppsyl... jag tycker läppglans är så äckligt och vill dessutom se helt natural ut på läpparna...

jag flyttar till förorten och hatar stan! tycker inte alls om avgaserna inne i stan och vill bara vara ute på landet. mina barn får aldrig åka till stan utan gasmasker...

jag köper ''färgjeans'' jag tycker det är så otroligt snyggt! så jag skaffar mig flera olika som gröna,röda,rosa och gula..

jag älska mjukisbyxor.. och det ända jag andvänder är stora mjukisar.. tycker ingenting annat är fint.
mjukisbyxor is my life <3


uppdatering

hej sötnos, förskyld och ont i halsen på sommarlovet great!

nu i veckan blir det jobb som gäller fram till fyra.. vad gör man inte för pengar?! iaf så har det bara vart en lugn dag idag skulle lagt mig i solen tt tag men så blev det inte... imorrn så ska jag först jobba som sagt sedan till lövsta tror jag, grillning ska det bli. pratade med bettsy när jag var på väg hem, och stackarn skämdes hahahha.. varför ska jag int ta upp här to bad bitches!

men nu ska jag snart sova tror jag, peace n' love

svar på kommentar

fråga:vart i turkiet ska jag och sara ?

svar till dig caroline: vi flyger till atalya sen bor vi inne i alanya vid cleopatra stranden!


här är stranden neranför där vi bor, endast 40 steg  från dörren... lovly

flopp lista


ostbågar.. det gör en bara fet eftersom det är beroende framkallande, tar du en så tar du automatsikt flera och flera och tillslut kanske en halv påse 'är uppäten... sen så lukatr det så otroligt  äckligt.

slisk killar?! asså jag förstår mig inte på killar som kommer och gnider sig mot en på tex klubberiet osvosv.. man tar bort dom och går därifrån, men så kommer dom tillbaks och trycker sig mot en?! USCH

stora piercing kulor.. hatar de helt enkelt, så otroligt obekvämt och fult! små söta diamanter ska det vara!

oäkta löshår, jag har själv haft det men det är så sjukt äckligt och fult! det är endast fint i början men det blir snabbt risigt och sliskit... ska man ha löshår så ska man ha äkta =)



Lördag

Tjena Tjena och årets solbränna Haha, sitter på tåget på väg till stan ska möta bettsy där och senare dra vidare till tyresö (willes land) kommer antagligen spendera hela kvällen och dagen där.. Hoppas ni får en bra lördag sötnosar =) puss

visste du


jag har gått golfkurs... jag var ungefär 10/11 år kanske, då min familj satte mig i en golfkurs på mitt sommarlov! det var otroligt tråkigt, och jag sprang mest runt och larvade mig.. golf är inte min grej faktiskt men jag har iaf fösökt =)

a secret


jag pratar i sömnen...  japp det gör jag, lite pinsamt dom gånger man sover med sin kille eller liknande? men det är iaf vad jag gör.. inte varje natt, men det händer. lite roligt är det iaf haha ?!

EN GAMMAL GODING HAHA!


enjoy it, för här kommer den igen =) puss lovers!

klubberiet bitch!

heeeej älskling! sitter nu hemma hos josefine och guess what?  jo vi har vart på klubberiet och DANSAT LOSS!  hahah, skit rolgit var det förutom alla äckel då...

iaf så hade vi grymt roligt, sen kom vi hem nyss för ett tag sen, josefine ligger bara och pratar med wille -.- så vad blir det över till mig? nothing!!! haha jag<3datan

förlåt ännu en gång

hej sötis, är hemma nu ska duscha och fixa mig iordning! sen drar jag ut.. förlåt verkligen för dålig uppdatering men det är sommar och det finns då ingen tid till det! hold on!

skämmit

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA jag dööööööööööööööööööör !
pinsamt grabben ! hahahhahahhahahaha

my world is nothing whitout you..


ännu ett liv

michael jackson är död...

visst han har vart med i en och annan skandal.. MEN poppstjärnan är död.. kungen av popp har gått bort!
ännu ett liv har försvunnit detta år..


okej i miss you..

när jag  inte träffar dig vill jag bara vara med dig. men när jag är med dig vill jag bara bli av med dig...
det vi hade då är över det vet jag.. jag vill inte ha tillbaks det, det handlar inte om det...
jag vill kunna umgås med dig som vanligt igen, veta att varje morgon jag vaknar så är det av ditt sms.. varje dag vill jag känna att vi ska träffas som vanligt i  *okänd adress*! det handlar inte om kärlek, det handlar igentligen inte om någonting annat än våran vänskap vi hade... jag saknar dig! det bara är så?! oavsett om jag vill eller inte så är det så det är. Att veta att vi inte kommer sitta där tillsammans igen gör mig så otroligt ledsen..

det var alltid du och jag, det var alltid vi som var emd varandra innan vi träffade alla andra! nu när jag träffar dig står vi bara tysta framför varandra utan att säga någonting .. vi har ingenting att prata om längre, vi har ingenting att uppleva, vi är INGENTING längre, inte ens vänner.  du har vart en idiot jag har vart en idiot, vi har bråkat om löjliga grejjer vi har tjaffsat om allt möjligt, men de har alltis slutat med att vi blir vänner igen och träffas och bara harvar åt det vi bråkat om!

det finns så mkt saker som jag skulle kunna ta upp som vi gjort tsm, som jag inte sagt till NÅGON! sista gången vi bråkade, jag trodde det skulle sluta som det brukade sluta att du ber mig träffa dig?! men den här gången blev det annorlunda.. det var slutet av din och min vänskap!

samtalen vi hade varje kväll och  varje dag, jag saknar dom faktiskt! dagen då du ringde mig och jag var ledsen och tyckte allt var jobbigt så du bad mig komma till dig och vi bara satt och pratade och skrattade som vi alltid gör när vi är med varandra! det gick för långt, vi förstörde våran vänskap, men du vet det jag vet att vi verklgen trivdes med varandra... jag saknar dig och det ändras inte, pga att tiden är över. det ändras den dagen vi får kontakt igen och det kan bli siom förut... VI förstörde våran vänskap som vi hade byggt upp, jag har försökt bygga upp den men fick inte din hjälp, du har försökt bygga upp den men fick inte min hjälp...
 
jag saknar dig don't matter what you say and do..

svar på kommentar - svar till dig

Postat av: B

Kan du inte skriva lite information om dig själv? :)
Alltid bra att veta!


jo absolut kan jag det...

jag heter amanda signer och bor på södermalm hos min mamma då jag hamnat i massa bråk med min pappa osv..
på frittiden umgås jag mesta dels med mina vänner och festar elelr bara tar det lugnt...

jag förlorade min oskuld när jag var 14 år men en person jag egentligen inte ens gillade..  men,

jag har bara haft ett seriöst förhållande men endast gillat EN enda på rikgtig och det är pontus som många frågat om... det ör dock inte samma person jag haft förhållande med... jag har svårt för att lita på killar och däför svårt att ta till mig av vad dom säger till mig, jag har sjukt dåligt självförtroende som gör att jag litar inte på nör en kille säger att den gillar MIG! jag har lätt för att få ''småkänslor'' för många men blir lika lätt ''OFF'' på killen... det gör att jag slängt bort en och annan kille som jag verkligen ångrar

jag haft gjort så otroligt många misstag i mitt liv som fått mig att inse vad jag gått miste om och saker jag måste läara mig att leva utan.. jag har gjort så mt som jag ångrar i mitt liv som fått mig att förstå att jag måste börja leva mitt liv annnorlunda...

annars så är jag faktsikt en rätt trevlig person som lever livet och nästan jämt är glad och possetiv.. men 'ven jag har mina stunder då jag mår dåligt...

Jag har också släppt vänner som jag än i dag ångrar att jag släppte... vänner jag verkligen  behöver, vissa kommer tillbaks men vissa är borta för all framtid, vissa sakar jag mer än andra!

jag har vart med om misshandel som tagit otroligt hårt på mig... som fått mig att ge upp helt, men jag har kämpat och byggt upp mitt liv igen som gört att jag varje dag kan leva mitt liv och ha roligt trots att jag egentligen innerst inne har vart otroligt ledsen!

jag ska nu börja första året på gymnasiet och ska läsa beteende.. när jag blir stor vill jag hjälpa barn som har det jobbigt via bris eller liknande..

(
vet inte vad jag mer ska berätta om, om det är något mer du vill evta så skriv bara =)  )


...

hemma nu äslklingar! är så jävla irrterad!


torsdag

jag och finen har solat hela dagen, här kommer bilder så får jag önska er trevlig kväll, jag ska ut och röjja haha =)



förlåt för tråkigt inlägg

gomorgon darlings!

jag och hjördis somnade direkt när vi började kolla på filmen... idag ska vi åka och sola i skälby, sen ikväll får vi se hur vi gör! men vi hörs puss

 
dagens låt hahha

jag<3jävlas

GUMMAN your life is over =)

kort och tråkigt

hej sötnos, förlåt för en dålig uppdatering men har  vart upptagen haha!

imorrn så ska vi sola och bada i poooolen weei =) sen på kvällen får vi se vad som händer, hjördis ska sova hos  mig idag och just nu sitter hon och äter choklad.. onödig info kanske?! orkar inte srkiva mer byyye bitches


hjördis

den bjuder vi på

(video kommer senare )

shake that as!

Anonym om BIG SURPRISE?:
är du gravid? :O


OBSERVERA ALLA LÄSARE! jag är INTE gravid... det var givetvis ett skämt för att se ögonen hoppa ur de flesta som läser hahah! jag tjänade iaf 150 läsare på det mohahah! så inlägget jag skrev igår/inatt stämmer alltså INTE =) ibland är jag bara för busig

TO BAAAD BITCHES!

:)

hejsan sötnos, ikväll blir det fest hihi =) uppdaterar senare puss!

BIG SURPRISE?




tolka det hur du vill!

blåst amanda?

är det bara jag som inte förstår mig på photoshop hur det funkar? får ADHD snart!
är jag blåst ellr äe det allmänt svår?!

min flipp lista


 
gaybloggen.com
underbar blogg, finns inget negativt med killen! tycker alla ska uppskatta honom för att vara så stark som står för sin läggning och som också bjuder på sig själv till 100 %.

pushup bh.
älskar det...

rosa... passar alla människor! sjukt snygg färg på både blondiner och brunetter. rosa är helt enkelt finast =)

sommarlov! jag älskar ommarlov, att vakna på morgonen av strålande sol och veta att man inte har något att passa
that's love

shopping, just love it! haha seriöst shoppa det är det bästa jag vet! men det tror jag alla håller med om?!

tungpiercing.. jag älskar min tungpiercing vet inte vrf men jag gör det! sen har manalltid nått at göra vid tråkiga stunder haha =)



en väldigt posetiv lista blev det idag haha..

..

tomheten efter dig, vanan att ha dig vid min sida känns så konstigt?! trodde verkligen att du skulle vara med mig den här sommaren, men så blev det inte.. jag saknar dig faktiskt!

did you know?



jag endast vart tsm med 4 killar i hela mitt liv?
tro det eller ej, menjag är inte den typen som har pojkvän, kanske låter helt sjuktmen så är det faktiskt... jag glider mest runt blir på g och går til nästa... jag har haft fura förhållanden som är då ''på riktigt'' eller vad man ska säga asså inte fråga chans osv!  kanske låter som en slampa ellr whatever u think?! men jag menar på att jag har inte förhållande osv, jag lever som singel och har många olika killar!

haha what?

sanna om did you know?:
tagit från mig med visste du att? :o

svar: okej? för det första läser jag inte din blogg.. visste inte ens att den existerade? så hur ska jag kunna härma dig haha.. dessutom tror du att du är den ända som har så eller? jag emnar dom flesta bloggar påminner om varandra al the time.. det är inte bara du som bloggar här i sverige?! så kominte och säg att jag härmar dig och din töntiga blogg!

tisdag

hej sötis,


kom nyss hem har vart med sara... vi satt först på gerdas och åt. sen så drog vi vidare till kungsan och fika och åkte nån grej som fanns där haha. skit roligt en riktig rekomendation! sen så drog vi runt lite här och var runt om tc... drog mig senare hemmåt och hon skulle till sin brorsa.. voi har planerat inför turkiet resan osvosv..

nu blir det bara att kolla runt lite bloggar och så =) puss

gerdas utsikten

mys

sara strand

lovly..

ute restaurangen vi satte oss på.

i kungsan

haha sjukt rolig grej...

jag och mammsen som får ära att vara med på bild haha

jag kommer sara håll ut haha

ska ut och träffa sara... vi hörs sen darlings! ( jag är seg och hon har fått vänta haha )
PUSS

bloggtorka

godmorgon sötnos, vaknade nu. sent som vanligt haha.
ligger fortfarande i min säng just nu men ska väl upp nu tror jag. har inget att skriva så jag uppdaterar senare. puss

godnatt 02:44

nu ska söta jag gå och lägga mig... herregud måste börja sova tidigare så jag inte sover bort hela dagarna. imorrn kommer jossi till mig på morgonen! sen kanske vi drar ner på stan en snabbis ? wellwell godnatt sötnos

( om man kan sova dvs ... bara äcklet slutar skriva till mig på sms, fattar han trögt? haha alla dessa killar...)

happyface



sofia . om snö:
din blogg är helt grymt bra, du skriver verkligen vad du tycker, och det är sjukt kul att läsa ! jag läser din blogg varje dag .. helt underbar amanda :)

- tack för den snälla kommentaren =)puss

did you know?


jag har ridit i åtta år!
slutade för ett tag sen pga att jag inte kunde utvecklas i kin grupp osv.. men jag har faktiskt tävlat i hoppning,dressyr, och trav! trodde du aldrig vah? =)

måndag kväll

kom nyss hem, efter en rätt chill kväll..

först så drog vi till barkarby och sen skulle vi ta tåget 01, möta david och hans kompisar. sen gled vi runt lite och så, men sen åkte vi till kajen eller vad de nu heter i gamla stan, sen därifrån vidare till café 60. men sen skulle vi dra vidare på fest hahhahaha. jaja nu är jag iaf hemma. har inte mycket mer att säga puss så länge


kajen gamla stan

david och båten han hoppade på haha

teddan :)

just nu

natttröja haha


snart ska vi gå

hej sötis, sitter hemma hos jossi nu. vi ska snart dra oss till stan, men måste köpa lite till ikväll först.. så det får väl bli coop eller nått tror jag. vi ska även träffa david och viktor och kanske några fler(?) vi får väl se hur det blir med det...

Har ni också lagt märke till vilken värme det är idag?! det är sukt varm ute,  helt lovly..
hoppas ni också får en underbar måndag, som oss! puss and ciao



dagens!

nothing can let me down!

ska ut nu träffa jossi och ronja... vi hörs ikväll! puss

haha du skämmer ut dig

Linnéa om :):
Du är konstig..vet du det?
Du snackar om utseende som man gjorde när man va tre.. Cc ser bättre ut än dig, det vet du nog själv inerst inne också. Och om du verkligen skulle veta att du såg bättre ut en henne skulle du inte ens behöva kalla henne fuckface osv. För anlednigen i slut ändan till att du kallar henne fuckface är för att du är osäker i dig själv och ditt utseende

SVAR ! okej om det är så som du säger... vad har du då för förklaring att du gått och sagt massa om josefine? är det för att DU är osäker i dig själv och ditt utseende då eller? är det du som har canser då eller? och är det igentligen du som är hora slampa osvosv.. eftersom du kallar henen det!  haha asså du säger ju emot dig själv =)
hennes utseende gör henne FUL! eftersom hon har ful personlighet så blir hon ful i mina ögon!
precis som du!  och en sak till linnea, var det inte du som inte läste min blogg haha =) du är pinsam fan!

playerfjortis

haha komemr du ihåg? =)
( observera att klockan var 5 över åtta på morgonen, därför är rösterna inte sådär skit snygga, men vi bjuder på det )

i hate it!


killar som är för på... det är seriöst det värsta som finns, inte för att det är bättre med fegisar som inte vågar skicka sms över hvuudtaget, men det är inte helelr roligt när dom är FÖR på.. och det värsta är ju att vissa är precis likadana i verkligheten som på sms och det är ännu värre, kolla bara konverstionen här nedanför, han är sjuk!

(jag) '' fuck of and die du är för ful för mig :) ''
(han) ''du bara kastar bort min kärlek i avloppet''
(jag) '' konstigt... ''
(han) '' men om jag vill gifta mig med dig :$ ''
(jag) '' då blir det svårt ;) ''
(han) '' att säga nej? ''
(jag) '' haha nej. svårt för dig att ta mitt svar ''
(han) '' så du vill inte träffa mig i framtiden? ''
(jag) '' hmmmm..  NEEEEEJ! =) ''

måndag

godmorgon! har ni sovit gott? jag har iaf sovit som en jag vet inte vad...


har precis fixat mig lite grann, riskorn idag menmen det kommersånna dagar också. mamma står och gör frukost till mig hehe =) snart så ska jag iväg  men ni får inte veta vad it's private men jag skriver senare..
puss så länge sötnosar


02:29

dags att sova sötisar... vi hörs imorgon godnatt puss

did you know?



jag har tävlat i skidåkning? japp det stämmer, för några år sen så tävlade jag i slalom... amazing huh?
det var faktiskt sjukt roligt !!? tyvär gick det ju inte sådär skit bra menmen, kom 3:a... alltid något. nu var dt ett tag sen och på senaste år efter min skidolycka jag var med om så har det inte blivit så mkt skiåkning..
det trodde du aldrig va?

prenumera?

nu kan du prenumentera på bloggen, klicka bara på kappen över ''dagens namn'' =)

<--------------------

happyface

Parna om flipp eller flopp:
Din blogg är sjukt bra..
Och jag älskar ditt sätt som du skriver på...
Du kommer komma långt..
Och jag kan säga det här 1000 gånger till:)<3

-sånna här kommentarer får man inte nog av... fortsätt med sånna gullungar! puss






snö

kan ni tänka er att det nyss var snö ute och nu sommar? lovly
finns inget bättre än sommarn right?! skulle jag få välja så skulle jag välja sommar al the time..

secret



jag kan laga skit bra mat! många ungdommar kan bara köttbullar,spagetti, mackaroner,pannkakor osvosv... men jag faktiskt laga grym mat, som steka kött!? men darlings tro inte att jag kommer bl eran kock nu, trots att jag vet att ni önskar det hahah =) nej men allvarligt så kan jag faktsikt laga mat, även om det inte hönder ofta så blir det jävlit gott när det väl händer... don't u think?!

HEMMA NU

hej älsklingar hur mår ni? trötta efter festandet i helgen kanske...

det är iaf jag, så jag kom hem tidigt idag också runt tio, har duschat pratat med mamma osvosv..  nu blir det väl bara data och ta det lugn. kolla igenom alla kommentarer man får... dom flesta är faktiskt bra och possetiva sen finns det ju dåliga också, men vad vore en blogg utan kritik ? inte lika roligt va.. för jag har ju märkt hur mycket mina läsare älskar bråk, skavaller och elaka händelser.. menmen det är grönt!

iaf så har jag icke brutit mitt löfte till er mina kära älsklingar! bilder från dagen... Enjoy it

fredrik och finen

josefine älsko

finen och stavve ( stavve visar en grej i privata snacket haha )

nathiiiiis

datanörd haha

fråga mig inte haha

haha nathis städar =)

nathas place

hej sötnosar, sitter hemma hos nattas pappa just nu...
vi håller på att laga mat haha, mästerkockarna ?! =) idag så kom natta till oss hemma hos jossi och sen så drog vi till barkarby och träffade fredrik och stavve. vi drog hem till fredrik  och stavve lackade sin bil haha!
sen drog vi till donken och dom käkade.. hade lite privat snack hahhahahahah,

nej nu ska jag va lite social mot flickorna.. vi hörs senare med massa bilder, miss me

out and go

nu drar vi ut... hörs sen !

flipp eller flopp



noppa ögonbryn!
så sjukt jobbigt, men det är ett måste var och varannan dag!? finns typ inget värre-. men vill man vara fin så får man lida pin right?

avundsjuka idioter!
haha det ända man kan göra är att garva åt dom... avundsjukan har dessutom gått för långt, att till och med någon blir dödad pga avundsjuka är helt sjukt! men avundsjuka uppstår ju även i vardagen, folk snackar skit osv pga att dom är avundsjuka..


söta, trevliga läsare
dom som verkligen står för att dom gillar ens blogg, strongt!
många kan gilla en blogg men inte vågar erkänna det ?! men dom söta läsare som är trevliga och berättar att dom gillar min blogg osv dom är värd kärlek här ifrån bloggen! så tack alla söta darlings som uppmuntrar mig med att fortsätta skriva =)

plattång...
i love it! så sjukt bra uppfinning haha..

im lovin it



man blir alltid så glad när man får gb:n om att dom tycker om ens blogg osvosv...  fick nyss ett jätte gulligt gb av en tjej som tyckte om min blogg! lovly..

mer av det darlings

it's signer bitch


21/6

godmorgon älsklingar,

jag och josefine vaknade för en stund sen och har ätit frukost ute på verandan, eftersom det är skit fint väder =)
vi ska träffa natta idag tror jag... sen ikväll så får vi se vad som händer. mamma har iaf kommit hem från sjukhuset nu och det va inte så farligt förutom hjärnskakning osv.. aldrig ska det ta slut med grejjer som händer!?

see yah


riskorn haha

:)

Linnea om svar:
cc är inte fuckface, du är!

JAPP okej tyck det du, i don't give a fuck ugly..  =) men jag tycker inte att DU ska kalla mig fuckface utan att ens kolla på dig själv innan!??  du är däremot ett ritkigt fuckface... usch blää mår illa bara jag tänker på dig!

this day

hej darling!

vi har kommit hem till finen nu och finen somnade direkt när hon la sig ner haha, själv ligger man här och har då lite småtråkigt.... men det är ju det hon brukar ha när jag deckar!

idag så började kvällen med att vi va lite med pontus,fredrik och denver.sen så efter ett tag skulle dom dra så vi drog runt lite värmde oss vid brasan och bara tog det lugn och pratade.. sen så träffade vi upp stavve och fredrik åkte till welcome hotel där danne,nosse och rönn och dom var... men jag pratar ju inte med dom satt. sen så drog vi hem till fredrik en stund sen släppte stavve oss vid welcome igen, vi var då inte redo att gå hem ännu då klockan bara va 11 typ, så vi åkte till spånga och träffa några =)

sen drog vi hem... har pratat en del om det tråkiga som hänt, min mamma är på sjukhus och det gör att man verkligen förstår allvaret.. love to you mami!

sen fanny träffade vi idag och hon är en trogen läsare till oss så en hälsning till henne =)






stavve :)

..

mamma jag älskar dig mest av allt!
du är mitt ALLT!

och DU den här gången vet du inte vad du gett dig in på! FUCKFACE

om honom


tänker verkligen på dig när jag hör den här låten... haha minnen asså! =)

nu drar vi ut

sötnosar nu drar vi ut.. sakna oss inte för mycket haha! eftersom vi är all you want eller hur? =)

outfit

you're out!


kommer ihåg den här  bilden, kommer ihåg den här dagen! kommer ihåg DEN HÄR TIDEN!
men vet du? jag saknar den inte längre, när jag ser bilderna på ''oss tre'' får jag ångest hur fan jag stog ut..
you're out now! du är någon vi inte vill ha någonting att göra med. du har ingen betydelse för någon av oss längre!
jag trodde inte ''lilla'' du kunde göra sånt du håller på med nu!
du är igentligen inte ens värd att nämnas något mer i min blogg nu, jag tänker inte säga att jag ångrar tiden men hade jag få göra den ogjord skulle jag absolut göra det utan tvekan!
hoppas du är nöjd med det du håller på med och dina val du gör!
du har passerat min nivå, och för att göra det krävs mycket!

finens place

sitter just nu hemma hos finen, vi ska äta snart sen ska vi antagligen dra ut tror jag. men vi hörs sen senare lovers!

en hemlighet


visste du att jag älskar sims 3?! det är sant, jag och josefine satt från klockan 20.00 till kvart 03.45 en natt och bara spelade sims... det är faktiskt grymt roligt för er som aldrig provat det... man gör sig själv som en egen gubbe man festar och raggar skaffar familj och styr ett helt liv vad den ska göra och säga! sjukt roligt iaf.. =)

lördag och vad ska man göra?

så ett inlägg till er mina kära läsare!

jag ska göra mig iordning nu åka till barkarby och sen ikväll får vi se vad som händer ska iallafall vara med min underbara bästavän JOSEFINE FASTH! och vi kommer nog alltid på något roligt! eftersom alla villvara med oss =)
 i know you love us! hahahahha!

bilderna från igår får komma senare, det är inte jag som har dom satt. men jag lovar att dom kommer snart!
hold on..

svar

Anonym om tönt tönt tönt:
du har inte sagt emot nångång? och sagt emot mot vad? asså vad snackar du om. mupp. behandla folk hur ni vill? jag är otroligt snällare än dig


svar: nej jag lät dig slå mig jag lät dig putta ner mig för trappan jag lät dig MISSHANDLA mig utan att göra ett piss, utan att ens göra självförsvar! jag har låtit dig behandla mig hur som helst låtit dig gå rund och ljuga ihop en snyfthistoria för at folk ska tycka synd om dig, jag har låtit dig hitta på saker om mig till andra utan att ens säga till dig!

är det jag som är mupp? .. du vet muppar är sånna som har något fel, och det är det inte jag som är utav dig&mig! ja men absolut du är snällare än mig sjävklart CC ?! seriöst är du störd du vet vad du har gjort för fel i ditt liv och det är inte i närheten av mina fel ! du är på en SJUK nivå.
och när det gäller att  jag tycker ni behandlar folk hur ni vill, så är det ju så det är ser du inte verkligheten framför dig? ser du inte vad du håller på med?
 
DU misshandlar mig för att jag var på g med PONTUS? han VALDE mig och jag får gilla honom hur jävla mycket jag vill utan att du ens ska öppna din käft! du var bara avendsjuk det var det de handlade om, 
PONTUS VALDE MIG SOMMAREN 2008 OCH DU KAN SÄGA VAD DU VILL OM DET. 
 precis som igår när danne,jesper och purre gick till oss och ni inte fick följa med, då kröp avendsjukan fram igen, Då var du direkt tvungen att förstöra! ser du inte att det är sjukt hur du beter dig? och du säger att du är snällare,bättre osv än mig. men varför beter du dig som så jävla mycket omognare och dummare än mig då?! FUCKFACE

bye bye

och till DIG  linnea- du hade aldrig lärt känna alla i skälby utan finen så tänk dig för vad du snackar om.. du vet att för snart två år sen så var du ingen, du var inte synlig inte för någon... sen hittade du vänner som gjorde dig till en annan person, du började BANTA ?

sen så lärde du ju känna josefine, kom in i ''hennes gäng'' du hade aldrig kännt danne jesper nosse osv utan josefine. och du verkar inte fatta att dom var bästavänner, men någon sån har du väl aldrig haft? du sumpar alal chanser du får när du hittar vänner, gör bort dig, och blir lämnad.. springer som en hund efter folk?!

sen sitter du och klagar på folk, deras familj, deras liv och hru dom ser ut hittar på att dom har sjukdommar osv men grejjen är den att det finns så mycket folk skulle kunna klaga på när det gäller dig, det värsta vet du vad det är, jo att du har ingen framtid, du kommer sitta utan jobb utan vänner utan ALLT. för att du hade för mkt luft och trodde att du kunde leka med folk som du vill när du var ungdom! du har förstört för dig själv och det är ingen annan än du som förlorar på det...

är  så trött på din stil och hur du beter dig. du ska inte få jävlas med mig eller mina vänner igen! hoppas det går in i din trånga skalle en gång för alla!
BYE

tönt tönt tönt

JO linnea det gjorde jag! =) men du var ju så full som alltid så du kan ju knappast komma ihåg?
spelar ingen roll vad du säger, du är nobody!

ahahhahahahahahhaha

ja det här är då bettsys kära kusin TIM! förlåt men jag måste ha den i min blogg, så jävla roligt!

midsommarafton som slutade i kaos!

hej sötis,

skit roligt hade vi hela kvällen och dagen, ronja mådde dock lite dålig och var tvungen att åka hem... det blev senare och började sluta i kaos... som vanligt finns det dom som bara vill förstlra är så trött på dom människorna, kan inte nämna namnen men ni vet vilka ni är och mitt hat till er nu går inte att förklara!
för första gången slog jag tillbaks! det fick vara nog DU ska inte få jävlas med mig igen fattar du?
och sen har vi då sånna som slår ens föräldrar ? hur SJUK blir man inte då?

när jag såg vad DU gjorde med min mamma sprack det! du ska vara glad över att ''våran'' vän stoppade mig och tog mig ifrån där du var. okej att du jävlas med mig slår mig för ''att du hatar mig så mycket'' men när du går på min mamma sprack det rejält, jag är trött på hur fan du behandlar folk, LÄGG NER! skaffa dig ett liv och försök rädda dinframtid istället för att göra den värre.

jag är inte den som tänker sitta och bara ta skit och slag från dig mer, jag har gjort det två tillfällen nu har JAG fått nog. du ska INTE öppna din käft igen du ska inte få röra någon av varken mig eller min mamma igen! men som sagt var gla för att ''våran'' kompis tog bort mig för annars vet jag inte vad jag hade gjort med dig!

det är jag glad för, för det sista jag vill är hamna på samma nivå som dig! som du sa till mig, '' mitt hat för dig är till och med större än hela dig. '' 

( förlåt för ett argt inlägg sötisar men ibland rinner bägaren över )
juste bilder kommer senare


midsommarafton

glad midsommar alla sötisar och fula där ute =) bli inte så mkt uppdatering från min del idag men jag lovar er massa bilder imorgon från dagen&kvällen ... have a nice day lovers

IDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

 till dig ''Puupcorn/kånkelbä[email protected]''

för det första tycker jag du är jääävligt omogen och FEG som inte vågar skriva ut ditt riktiga namn! och så smartär du inte heller eftersom jag fatta att du är ''en av skälby'' eller ska jag säga NI?

blir så jävla förbannad på er att ni intehar ett jävla fucking liv där borta att ni måste sitta och kommentera från ett fucking påhittat nman??? seriöst hur gamla är ni? och för 10000000:e gången FINEN HAR INTE CANCER! HÅÅÅÅÅÅÅÅÅLL KÄFTEN NU!

så jävla patetiska äckliga H*RUNGAR LÄÄÄÄÄÄGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG NER!


( förlåt alla FINA bloggläsare men blir så trött på idioter som inte an hålla käften! )

yesbox

nu drar vi på fest, vi hörs imorrn ...puss


<3 ...


mormor och morfars place

home at mormor och morfar i skälby! jag och finen har vart här ett tag, men ska snart dra till barkarby för att hämta grejjer inför imorrn. det kommer bli fett najs och min mami är så snäll som köpt cider till oss haha.

idag har också vart en sån dag då jag älskat att jävlas med folk, som i matäffaren haha, jobbigt va? whatever...
jag har också vart en snäll flicka idag och hjälp josefine med hennes design, now good luck honey =)

nu ska vi bara äta sen drar vi ut! vi hörs senare...


old picture

at home

hej sötis, hemma nu med josefine. vi har vart och fixat grejjer till imorgon på midsommar.
sen snart ska vi dra ut til skälby, ska sova där inatt. sen imorrn så blir det fest haha!

jag blir så lack på vissa personer. personer som förstör för andra och personer som väljer det dåliga framför det bra. persober som behandlar sina vänner som skit, personer som bara sviker och gör en ledsen!

aja nu ska jag packa uppdaterar senare.. miss me!

Josefine gästbloggar

Hejsan alla söta det är Josefine här
Har ni spanat in min blogg någon gång? Om inte, så gör det fort.. För den är så grymt bra, skriver om alla mina tankar. Och jag är inte den där 'I know you love me' bloggerskan, utan jag skriver om mina skit dagar också. En toppen blogg, som har mist alla sina besökare.. Hoppas att ni spanar in den, och även stannar kvar. Puss puss


dagens flopp



dagens flopp. jag förstår mig verkligen inte på emosar... jag vet dom har en egen stil osv, jag har själv skrivit ett rätt snällt inlägg om dom om ni bläddrar neråt, men när man lägger upp bilder på pea på sina skärsår? nej då går det fan för långt. jag ser ingen anledning till att sitta och skära sig i armarna om dagarna ? vad vinner man på det? om man mår så dåligt, gå ut skaffa er ett liv, sitt inte hemma och tyck synd om er själva `? seriöst ni vill bara ha uppmärksamhet!

( bild tagen från pea )


alla dessa idioter

idioter idioter... ni kan inte trycka er mig genom att säga saker jag själv vet inte stämmer.. ni sitter och kallar mig fjortis osvosv.. men hallå? skaffa er ett lexikon för fan, det verkar vara det ändå ord ni kan. plus att det är inte direkt så att jag bryr mig vad ni säger.. ni klagar också på mina åsikter i min blogg, men i min blogg så är jag the one and only =) så bara lägg ner! '

- jag kunde inte bry mig mindre...

wannabe ?

asså jag förstår verkligen inte dessa wannabe fjortisar som tar ens bilder och säger att det är dom? seriöst är dom så fula att dom måste ta ens bilder och låtsas ? FAILFAILFAIL! '

-till dig då lilla wannabefjortis.. sluta ta mina bilder och låtsas vara du, om du är ful lev med det! inte mitt problem =)

haha


how can you be so heartless


låten säger allt jag känner för dig!
i will remember you!

du fick mina läppar alltid att le

Det förvånade mig när jag stog där skulle hälsa på dig men du bara gick förbi mig som om jag var luft.. jag trodde du kunde stå emot grupptryck jag trodde du fortfarande hade kvar styrka om att kämpa för oss, men jag hade nog väldigt fel. du har gått med dom på deras väg. du har valt din sida då du sket i mig totalt den där dagen.

vi kanske aldrig mer ses nu jag vet inte.. vi har valt olika väger du och jag, du har dina vänner jag har mina. men jag hade hoppats på att det inte skulle bli så, jag har hört av mig så du kan inte säga att jag inte har det.. för jag har försökt men bara känns besvärlighet från din sida.  jag ville inte ha det såhär, jag trodde det här skulle bli din&min sommar tsm.. men tider förändras..

du anar inte hur mycket jag har tänk på det här och hur ledsen jag vart pga det som blivit nu, utan dig så existerar jag inte, du är min andra halva som jag vägar att tappa. oavsett hur det blir. jag vill inte missta dig men jag behöver hjälp från din sida också! stäng inte ut mig för att jag valt en annan väg än dig. jag älskar dig kan du inte bara se det? ge inte upp hoppet jag kommer inte släppa dig oavsett vad du säger.

, jag kommer aldrig glömma hur vi lärde känna varann, vi var alltid med varandra dagar som kväll. vi har gjort resor och vi har gått igenom så mycket du och jag. det är det som gör så ont att det verkar vara över. du borde förstå så många gånger som jag förklarat hur mycket du betyder för mig... jag har inte mycket kraft kvar, jag har mycket annat att tänka på som du själv vet om...  jag hoppas du mår bra och är lycklig med ditt liv, att du får e underbar sommar. synd bara att vi inte fick den tillsammans. jag älskar dig och det kommer aldrig ändras



svar på frågestunden

har du nångång haft sex me nn du gillar? verkar som du bara glider runt...?
svar: ja det har jag!

vad betyder bloggen för dig :) ?
svar: den betyder oerhört mycket för mig, eftersom det är här jag kan skriva ut hur jag känner och tänker.. som en dagbok!

är du en sån som tycker dataspel är töntigt som cs och så? vill du bara hänga på stan eler asså typ va ute? alla har så mycket åsikter om oss som spelar datorspel, skulle du dissa en kille bara för han spelar dataspel???
svar: haha nej jag kan inte säga så mycket eftersom jag sjäklv sitter och spelar sims 3 när jag och finen inte hade nått att göra en regnig dag... så jag förstår vissa som gör det vissa dagar, så kan faktiskt inte säga så mycket om det. =)

gillade du potus efter han dumpa dig?
svar: ja det gjorde jag!

du har sagt att du bara gillat en kille PÅ RIKTIGT i ditt liv
vem var det? ;s
svar: pontus

sjunger du i duschen? (AAA)
svar: haha ja alltid

har du haft sex med jikke på en toa ahahhhahahh
svar: nej det har jag verkligen  inte!

jag har en fråga om sommaren 08...
va det då du var på g med pontus? ångarar du att du gillade honom?! .. kärlek är inte roligt asså!
svar: ja jag var på g med han sommaren 2008 . nej det gör jag inte, ångrar ingenting!

varför blev du misshandlad av cc / egoist?
svar: ska vara helt ärlig, så vet jag inte det riktiga anledningen... har hört så många olika anledningar så vet faktiskt inte vad det är som stämmer..

vad skulle du göra om du fick vara kille för en dag ? :D
svar: prata med mina killkompidar och få veta sånt som jag inte får veta nu när jag är tjej haha (a)

hur lärde du och josefine känna varann?
svar: jadu den frågan kommer alltid upp.. vet faktisikt inte men tror faktiskt det var genom cc som frågade om jag ville följa med hem till hennes pappa och sen skulle jag och finen åka tillsammans dig för hon var redan där.. då blev det bara att vi började umgås osv.. tillslut blev vi jätte bra vänner. men sen blev vi ju osams som alla redan vet tror jag.. sen lärde vi ''känna'' varandra igen pga att vi inte orkade vara osams längre. och nu back toghether again =)

varför är du wannabe dessi? óch hur känns det att veta att skälbyboysen har andra tjejer än dig nu och hur går det med killarna nu då
? lite tomt va?? hahahah
svar: jag är då inte wanna be dessi över huvudtaget!  haha jag bryr mig faktiskt inte särskillt mycket om det, visst jag saknar tiden då jag var med dom för vi hade alltid roligt, men jag har ett umgänge och  olika killgäng som vi umgås med. så jag är rätt nöjd med mitt liv iaf!
Och med killarna går det sissodär.. jag har sumpat chanser när det gäller killar pga saker jag gjort som är rätt taskigt om vi säger sp, men jag vill även inte ha förhållandenunder sommarn eftersom det är då man kan ragga ;) haha så i stortsätt går det rätt bra, vill jag ha mig en kille så är det inte så svårt att fixa ;)

är du oskuld om inte hur många gånger har du haft sex?
svar:nej jag är inte oskuld! och hur många gånger det vet jag faktiskt inte...

rosa eller lila? rosa
singel eller förhållande? både och
blogg eller pea? blogg
msn eller pea? pea
har du kille? nej
dig själv med tre ord? jag är bäst ( hahaha )

fin blogg
svar: tack =)

hur länge har du bloggat?
svar: jag har bloggat sen våren 2008, men har bytt blogg jag vet inte hur länge haha.. =)

vem är din bästa kompis?
svar: jag har många bästakompisar.. favvoriserar inte någon! mina närmsta

vad har hänt mellan dig och anna, är ni inte kompisar längre ;o
svar: det är så mycket jag är rätt så besviken på henne pga vissa saker... men samtidigt så saknar jag henne grymt mycket. jag kan ta på mig vissa saker som hon klagar på mig om, MEN det finns vissa saker som har gjort att jag är besviken och ledsen på henne. för jag trodde hon kunde stå emot ett grupptryck för det är den anna jag känner!

vad är ditt fullständiga namn?
svar: Amanda Signer (?)

=)

svar på frågestunden
kommer
zooner then zooner sweeties!


snabbt&onödigt

we are back on track haha, vi är hemma nu igen... har kollat på karlsson vart lite barnsliga haha =) vid två ska vi iväg med mammsen och köpa grejjer! nice price... josefine sitter där nere och kollar på nån grisfilm som suger! så jag passar på med ett inlägg hihi.

senare ikväll får vi se vad som händer men det blir väl lugna puckar och laddar ibför morgondagen då det blir FEST weeeei. nu ska jag ner och kolla på ''gris filmen '' som suger! haha goodbye my lovers, miss me!

kläder right now!

tjululu

godmorgon kära läsare.. visst är det ett mirakel att jag och finen redan är vakna nu på vårat sommarlov? haha. vi ska iväg till sjukhuset nu på morgonen men kommer hem om kanske två timmar... senare ska vi dra oss ihem till mig!

igår var det kaos... min mamma var ''borta'' och jag var jätte orolig, ringde som en galning utan svar i tre timmar! men senare vid halv ett hittades hon. hon hade ätit ute och inte haft batterier... haha nu vet man verkligen hur orolig man kan bli. not good!

annars igår så gjorde vi inte så mycket satt, vid en kaj inne i stan med david viktor,ronja och alex... i te sådär jätte rolig hade vi inte men det kommer väl sånna dagar också nu p´sommarlovet?!

men nu ska vi åka, uppdaterar senare sötnosar!

hur lärde jag känna myggan?

jag fick en kommentar om hur jag lärde känna myggan för ett tag sen haha, förlåt för ett sent svar!

de var vintern 08, jag var med denice och vi satt hemma hos hennes mammas kompis som va borrest och jag drev med killar och visade mig i webbcam... jag hade dragit ner tröjan så att bh:n syntes och drev med killar på hennes msnlista.
en av killarna börja fråga efter mitt namn osv... jag sa att jag hette malin eller nått liknande,

detta var just miguel som han heter.. sen träffad jag och anna han och alex typ ett år seare, det var då vi började lära känna varann =)

myggan!♥


flipp eller flopp



• tuggumi
tänk er - vad skulle vi göra utan tuggumi? ett sånt otroligt bra hjälpmedel... om man tex ätit mat med vitlök och sen ser en grymt snygg kille som man bara vill gå till, så kan man bara ta upp ett tuggumi och så vipps... så är man super fräsh!

  midje kjol
skit snyggt. någonting som passar både på vintern och sommarn! en snygg tröja med en midje kjol.. beautiful huh?
iaf så är det mode och man hittar lätt midjekjolar lite här och var om man drar sig in till stan... skitsnyggt!

pengar
vad skulle vi göra uta pengar, jag vet det låter helt sjukt att pengar betyder så mycket... man säger ju att pengar inte gör en lycklig, men det underlättar och hur skönt är det inte att öppna plånboken och känna sig rik, gå ut på stan och shoppa loss? i love it

ipod
ja vad ska jag säga mer än wonderful! själv så älskar jag min rosa ipod =)

  hårförlängning
tänk alla med kort hår, va lätt det är att lösa det med hårförlängning?! tycker at det är en skit bra uppfining... jag menar håret gör väldigt mycket hos någons utseende, det kan räcka med snyggt hår så kan en människa genast bli snyggare ;)
ochmed hårförlängning så räddar dom ju otroligt många utseende som blir förstörda pga håret...
så med hårförlängning..
ugly can be beautiful =)

randigt
det är faktiskt dagens mode, randiga tröjor m.m!
tcker också det är skit snyggt nu på sommarn till typ vita jeans... me like !



• 
''färgjeans''
det är däremot någonting som är riktigt fult, jeans somär färgade, rosa,gula,gröna eller lila...  spelar ingen roll om det skulle sättas på första plats inom mode, skulle ALDRIG sätta på mig det..
sjukt fult!

• sommarförhållande
visst är förhållande mysigt och bra, men hmmm not at summer?! skönt att kunna vara fri och göra som man vill, inte tänka på någon speciell eller tänka på att såra någon... du slipper helt enkelt gå runt och vara orolig själv också över att din partner är otrogen mot dig... bara att leva livet som aldig förr =)

• telenor/halebop osv..
j*vla random operatörer som försöker göra sig lika bra som comviq men som då inte lyckas... dåligt nät dyra räkningar och sämst sms funktion... låter det som ett förslag för tonåringar som lever på sms kanske? NEJ
bort med skiten och skaffa comviq boys and girls

•folk som inte andvänder parfym/smink etc..
seriöst försår mig verkligen inte på personer som inte andvänder parfym t.ex '? vill man inte lukta gott, asså jag klarar mig inte utan min parfym...
samma sak med smink..
Jag tycker absolut inte att man ska sminka sig jämt och ständigt... men dom som inte ''kan'' andvända smink för det ''förstör'' hyn? my god! ge er och våga prova smink nångång... till fest eller liknande. så farligt är det inte och vissa kan vekrligen behöva det!

sommaren 2008


haha våran trekant ( icke seriöst )

jag och marielle på ''skrattstock''

en dag jag aldrig glömmer ...

gotland med denice

sol&bad @skälby ''m&m''


jag, anna och emma

jag och rebecca

jag och marielle... saknaden efter dig är stor

tiden då det var vi

area... </3

sommartider

godkväll, vilken bra dag det har vart idag... vi träffa jikke och joel först sen deras kompoisar vid fridhemsplan.
senare så saatte vi oss på bussen till gullmarsplan men vi gick av i skanstull och gick till donken.

inmorrn ska ni få se en överraskning just for you! vissa kommer bli glada vissa andra kommer bli mindre glada och vissa kommer tycka det är dumt med det val jag gjort. men it's all about me!

idag har jag också köpt nya piercingar, en grön och en blå =) skiiitfina.
det blev tyvär inte sp mycket bilder idag.. men jag lovar er många imorrn! förlåt darlings...

haha några killar som ville att vi skulle skriva autograf på deras arm =)

finen och jacob

joel

i rålis ( jag ser hemsk ut på bilden )


det var väl antagligen bara att njuta av denna dag, eftersom det ska bli regn imorgon igen -.- men tack gus för EN bra dag...

TIME TO GO

nu ska jag dra ut... lite seg jag vet men jag har duschat, ätit städat sminkat mig valt kläder osv.
ska träffa ronja och finen i barkarby sen drar vi kanske in till stan eler något vem vet? jag måste köpa lite things...
puss and ciao

( ska ta massa bilder till er idag också.. =) )

time for this


FJORTISBOY

hahaha!
vet ni, när jag var på grönan med klassen så var det en kille där som va MEGAfjortis. han hade stilen man hade för ett år den typ. sen var jag på grönan med josefine på fredagen ( skolavslutningen ) då såg jag han där igen, fast då hade han färgat håret?! men fortfarande den där fjortisstilen...

jag hade då sett han två gånger på grönan, han är ju svårt att inte se haha =)
iaf så var jag inne på min gamla blogg, då han hade någon kommenterat  sitt blogg namn och sen skrivit : lite finare lite bättre...
så går jag in och ser att det är han? omg liksom hahahha. vilket sammanträffande !

är det inte lite komiskt? fjortisboy number one talar ut hahahaha, my god!

...

 
jag visste inte att en klass kunde betyda så mycket för en.. även alla stunder jag vart onöjd så inser man nu hur mycket jag saknar klassen. vill inte sluta, öckar det här bara vore ett lov eller e lång helg att vi snart ska träffas i skolan igen, precis som vanligt.. men allt är över, över på riktigt!

ni som går i 8:an va nöjda med er klass, för jag lovar er att ni kommer sakna den när det väl gäller.
klass 9f i miss you!

morsning korsning

godmorgon, tillslut somnade jag haha.

vaknade för en stund sen och ska äta frukost nu, duscha och sen träffa josefine och ronja =)

idag ska vi ha kul, jag ska ta och sms mr hemlig nu och se om han vill träffa oss kanske ..
jag glömde säga igår att jag fick ett jätte fint armband av ronja bebis, thank you baby <3 
sen ska jag inte glömma elizabeth som jag saknar för hon är bortrest... ''/ mis u

och en sak till SOMMMARN är tillbaks wiihoooo =) jag är fan överlycklig så ikväll ska vi väl grilla eller något om inte någon fest?
men nu ska jag duscha sen frukost puss älsklingar&idioter

fuck this



aaah* varför drack jag en sån här idag? nu kan jag ju inte sova... har försökt allt! räknat får, tänkt på grejjer sjungit... druckit vatten, läst en tidning ( bilmagasin )  men ingenting får mig att somna?
klockan är förihelvette snart 4 och jag ligger helvaken ?!
snälla kära gud kan du göra så att jag somnar ?

goodnight

nu ska jag sova...  vi hörs imorrn darlings!
nightynighty

emosar


varför vill dom sticka ut så otroligt mycket? är det pga att dom  vart mobbade? eller ''osyliga''.
jag tycker att alla snackar så mkt skit om just emosar att dom är fula osvosv.. ( även jag )
men jag tycker faktiskt synd om dom, jag menar många av dom har säkert ett bra liv, med bra familj och vänner, men detta är just deras stil.. precis som vissa av oss gillar kjolar&klänningar så gillar dom sånna här kläder. jag tycker personligen att vi alla ska bry oss om dessa människor, även jag själv som stör mig otroligt mkt på dom!

förlåt alla emosar därute =)

( kan tyvär inte visa ansiktet, vill ej bli anmäld av bruden! )

me and i



för sig som inte känner mig... - jag är inte alltid sen snällaste personen man kan stöta på, jag kan vara rätt otrevlig mot dom jag inte känner eller dom jag inte gillar! jag visar endast kyla vid första ögonkastet... men när man väl börjat ta kontakt med mig visar jag genast min bra sida och mina trevliga egenskaper...

för dig som känner mig... - visst är jag snäll rolig osvosv.. men start a fight, och jag är den jävligaste fiende du an tänka dig... jag kan vara riktigt elak om det går för långt. men när jag är vän eller ''bekant'' med någon så är jag offtast trevlig och glad och bjuder rätt mycket på mig själv. jag  är inte någon svår människa att handskas med. jag ställer offtast upp för mina vänner och siter och lyssnar om något är fel, kommer med förslag om hur man kan göra livet bättre...

i stortsätt är jag en trevlig person.. men ibland får även jag nog av idioter och what comes around, goes around!

i<308

hur kommer det sig att sommarlovet börjat så otroligt dåligt? jag menar förra sommaren var ju så jävla bra!
den här sommaren kommer innehålla många ga mla minnen som fortfarande gör ont!

den här sommren kommer bli helt annorlunda än vad jag trodde.. för bara några månader sen trodde jag att det skulel bli helt annorlunda... tänk vad tiden kan gå snabbt, och förändras på en enda kväll..? det är helt sjukt.

sommaren 08 in my heart forever


sorry baby

hej älskling,
jag ber  om ursäkt verkligen ... ska bli bättre på uppdatering men har inte haft tid, och nej bloggen går tyvär inte före allt annat.

har inte haft sådär jätte kul faktiskt, japp det är faktiskt sant ibland kan faktiskt vi också ha no life... även om de inte händer ofta!
iaf så satt jag och finen hemma igår och spelade sims 3 hah... skirroligt att göra sig själv ovh bara sitta och spela.

idsg på morgonen blev det också sims 3, man kan helt enkelt säga att man fastnar. menmen sen drog vi oss ut, sen åkte jag till min farmor och farfar  åt med min farmor. sen drog vi ut igen! inyte sådär jätte roligt, tills vi träffade kevin m.m
hahaha dagens roliga på tåget med dom!

kom hem för en stund sen och ska bara ta det lugn osvosv... imorgon blir det andra bullar =) puss på dig sålänge

fyyfaan vilken dag

hej älsklingar och idioter

vilken dag, usch hatar dagar som dessa. jag och josefine gick iväg och hyrde mastermind ( wallander ) och nu ska vi åka ofixade och sliskiga, som riskorn till förorten... fixa oss och äta sen får vi se vad som händer...

men jag skriver senare sötnosar! ciao

i got my eyes on you



lördag

hej sötisar, vi har precis tjockat ods massor haha.. ibland får man väl det antar jag. men nu mår jag riktigt illa!
vi träffade ju david olsson och hans kompisar, sjukt trevliga grabbs!
någon roligare än david får man ju leta efter hahah.

nu ska jag tvätta bort mitt smink osvosv... vi hörs imorgon bebisar!

bild: finen&david

kortfattat

hej sötnos. josefine ska sova hos mig idag..
vi va och träffa david och hans två kompisar och gissa vem vi stötte på såklart den man minst vill stöta på! men glad är man ändå haha. skulle bara berätta att vi levar och så, men vi hörs senare puss

gamla tider..










lördag och 1:a dagen på sommarlovet

godmorgon sötis!

har vanat för en liten stund sen och ska fixa mig sedan åka iväg med mamma till ikea.. efter det sla jag träffa josefine.
så jag skriver senare hemma hos henne skulle jag tro. ( om jag får ) haha.

så.. have a nice day boys and girls

låt bilden få tala för sig själv!

lyckad kväll

godkväll käraste!

en kväll på grönan slutade otroligt bra haha, mycket skratt och såklart när jag och finen är i farten så älskar vi att jävlas med folk mohaha *smile*

iaf vi åkte insane och jag börjar faktiskt tycka den är riktigt skön! vi åkte extreame jag vt inte hur många gånger, och den har verkligen blivit grov! riktigt läskig nu faktiskt... fast alltid roligast!
och jag fick äntligen upp josefine i uppskjutet =) fick dock muta henne, menmen vad gör man inte?

sen så åke vi hem till mig vid tolv, eller vi gick från slussen! duktigt gjort av oss right?!
sen va vi här en stund, nu ska jag snart sova. för jag ska upp till ikea imorrn med mammsen och köpa lite grejjs hihi..

sen senare ska jag träffa finen, nu har sommarlovet börjar wihoo! sola bada ute o grilla... ska jag raka min frilla?
haah fan va rolig jag är! nej men nu bärjar det bli för mkt flummför min del så god natt!

goodbye my lover

usch vad tårarna runnit idag. tror inte jag gråtit såhär mkt på länge...
Änu sitter vi iaf hemma hos mig ska äta sen får vi se hur det blir med grönan.

är inte alls på humör nu... vi hörs senare. puss


har jag?

facebook? - JA  ( amanda signer )
playahead? - JA ( signer@ )
lunarstorm? - NEJ
blogg? - JA  (http://amandasigner.blogg.se )


playahead: vissa av er kanske tycker det är jätte töntigt med playahead, men i like it!
 inte samma orsaker som förut under fjortistiderna.. utan att man hittar lätt musik och får lätt reda på vem som är tillsammans med vem!  tycker det är skit smart. man kan även söka på vem som helst och se dens sida... skillnad från facebook exempel. där måste man vara vän för att se foton osvosv...  nej säg vad ni vill, men det är är ett plus i kanten för min del fortfarande.. 

facebook: yes en nu sida för alla slags åldrar, man ser ganska mycket information osv.. hittar lätt folk man känner genom at endast söka på deras namn.. MEN det finns otroligt många nackdelar med fejjan.. du kan exempelvis inte ha musik p din sida? det är svårt at förstå allt! och en viktig detalj, man måste vara vän för att se varandras sidor.. men tänk om det är något retard som inte fattar hur man accepterar? så sitter man där och kanske vill se hans/hennes bilder..

lunarstorm: bara för töntigt, jävla randomssom fösöker efterlikna playahead fast misslyckas! nej usch hatar lunarstorm, en blandning av fjortisar,peddon och retards -.-.

blogg: bästa som finns, för er som undrar hur dt är att ha blgg, om det är jobbigt osv.. Nej det är inte jobbigt klart om man har lovat sigsjälv att uppdatera offta men orkar inte kan det vara jobbigt att ha en blogg.. men annars så kan ni tönka er som en dagbok där du offtast kan skriva ut vad du känner osv. det är som en öppen dagbok! jag själv älskar att ha blogg. bryr mig inte så mycket om hur jag skriver, tycker bara om sysselsättningen att komma hem sätta sig ner och skriva sina tankar funderingar och sysslor om dagarna.. *

gå med du också sönos! klicka här

avslutningsdagen

hej darling

sista gången jag fixar mig för att gå till viksjskolan... känns rätt sorgligt men helt otroligt också. att någonting som man hatat så länge faktiskt kan göra en ledsen en sån här dag. än så länge har vi tur med vädret. huvudsaken är att det inte är regn.

jag har fuxat mig klart så jag ska snart om en halvtimme ungefär dra mig till tåget. usch känns sorgligt allra sista dagen jag ser alla :'( menmen nu börjar vuxen livet och det är dags att mogna! puss

sista kvällen

nu ska jag sova, en jobbig dag imorgon framförmig.. uppdaterar imorrn senare, innan grönan.

känns helt sjukt att det här är sista kvällen jag sover och går upp dagen efter för att åka tåg till min skola. det är sista gången jag sätter mig på bålsta tåget för att komma till viksjöskolan! trodde aldrig det här skulle komma  från mig, men jag kommer sakna det !

nu måste jag sova, puss darling&god natt

skit rädd


varför tror ni det blir så att man blir så rädd innan man ska åka saker? jag vet inte men varje gång jag står längst fram i kön så blir jag så nervös och rädd avmig. men när jag väl åkt den så är jag inte alls en fegis... haha ni kanske tror jag e en fegis som inte vågar åka något alls..en tvärt om snarare... det är bara det där i början som görmig så nervös!

för hur skulle det vara om man dog i en sån här? tragisk död kan man ju alltid kalla det haha...


och ja sen ska jag inte glömma svara på min låtsasmammas kommentar!
det var hon som gjorde så jag aldrig mer våga åka fritt fal.. ;p haha, jag va åtta år ungefär och gick och skröt om att jag hade åkt fritt fall och att de inte alls va läskig... så hon togmed mig i den.. lämgst frami kön kommer sanningen fram - jag hade ALDRIG åt den innan..sjukt rädd var jag!

men jag lovar att nån mer gång i livet ska jag sätta mig i den där röda stolen och åka upp över stockholm! frågan är bara NÄR!

9f


kommer sakna er tjejer,trots mycket tjaffs och bråk vi haft i de här tre åren.
så kommer det kännas tomt att lämna er alla imorgon
''/ <3

the truth



•jag är sjukt rädd för blåatåget på grönan?
japp det är faktiskt sant, jag är skit rädd för blåa tåget, jag vet inte vad det är men jag kan bara inte kolla hela vägen ... levande bevis ärbilderna från igår på grönan... ( skit ful bild jag vet, men whatever .. )

lyckad sorglig kvälll

äntligen hemma, hoppas du inte längtat ihjäl dig sötnos!

vilken underbar kväll med mycket skratt och tårar fällda, mer blir det antagligen imorgon...
känns så sjukt  att det är över nu? jag har gått tre år i viksjöskolan och jag har gått ut min grundskola? nu börjar vuxenlivet på allvar... nej det är helt ofattbart och jag blir bara så ledsen av att tänka att ikväll va sista gången vi satt där tillsammans allaihoppa.

imorrn blir det då avslutning med mycket tårar och kranar, säga hej då osv... sen senare blir det grönan med josefine och våra mammor haha..
ska inte glömma o säga att jag köpt  nya fina undekläder idag hihi =) keeplovin

bea och jag på avslutningskvällen..

del av klassen

lite får man bjuda på sig själv.. ;)

bästa so läraren <3 kommer sakna dig

kabarén av lärarna

nyköpt, gulliga va?


?

kanske har jag träffat in drömprins? =) never know...

tjululu

sötis..

asså vart är världen på väg? var i jakan idag och en tjej hade slagit och dragit en tjej i håret utan andeledning? asså vilka sjuka männiksor vi har! kan dom ge sig nångång ?

misshandel verkar vara det enda folk håller på med nu för tiden... blir så arg på det och det måste stoppas!

iaf så ska jag åka nu snart men ni får inte veta vart haha too bad!
sen senare blir det sista kvällen m gänget som även min mami ska med på. elelr allas föräldrar ska det..

imorrn åker också my lovly friend bettsy iväg utomlands ''/
 im gonna miss u babe!

vi hörs senare biatches

gröna lund bilder


extreame(carro,johan,jag,dario )


jag carro, johan och dario :)
 
påväg mot grönan (jag,mickan,bea,sophia,tove,julia,carro,kim ) fotograf: ´denice haha

<3


1 dag kvar..

godmorgon babe..

vilket jävla humör jag är på idag. ursäkta!
bettan och finen ska på nrj på grönan ikväll men jag pallar inte så det får väl bli sista kvällen med gänget istället!
nu ska jag bege mig till jakan för att äta haha. senare rör jag mig nog hemmåt. kom nyss till sara.

men jag skriver senare darlings, håll ut!

svar till er!

svar till er som kommenterar!!

blir så trött på onödiga kommentarer som endå bara är skitsnack...
att jag vill vara som dessi eller va fan du nu skrev? vännen du vet inte vad du snackar om så bara läägg ner!
haha..

sen vad jag tycker om linnea snabb?
hon är verkligen inte underbar så sluta bomba med dina kommentarer om att hon är det.
visst alla får tycka vad dom vill, och det här är MIN blogg och jag säger vad jag vill och vad jag än tycker!

- jag har inga ord för vad jag tycker om henne. inte bra kan jag ju säga iaf.

så sluta bara kommentera om du nu stör dig så mycket eller ogillar mig så mycket, att ni du/ni ens orkar slösa energi på mig ? om jag är så hemskt. klicka då bort rutan med min blogg isåfall, =)

PUSS TILL ALLA IDIOTER

goooood day!

hej sötnos.

kom hem för en liten stund sen efter en hel dag på gröna lund med klassen lovly!
jag har då åkt allt utom fritt fall. jag skrek lika mkt varje gång. och den nya insane JAG DOG! har aldrig vart med om läskigare haha...

det var faktiskt en skit bra dag med mycket skratt, jag och johan.s hade skit kul åt några tjejer i uppskutet som hade en annan dialekt och satt och roppade på Erika... haha så vi satt och härmade henne varje gång uppskutet sköt upp och åkte ner !

här kommer massa bilder, just for you baby

i kön till extreame, inte så nervös...

johan,denice och amanda

innan extreame.. SKIT nervös

johan och rasmus uppskutet

min favorit.. poppexpressen =)

 flygande mattan... typ

mina snygga miner

sista fotot på 9f ( dom som va med dvs )

time to go

ska till tåget nu, kommer inte kunna skriva något mer idag, förnst jag kommer hem från gröna lund!
ni får ha en bra dag älsklingar MISS ME!


vad ska man ha på sig?

japp det är då frågan en dag som denna ?! vad man ska ha på sig...
sitter här i morgonrock och funderar, jäkla sverige. kan det inte bli varmt ute snart?

skit onsdag

godmorgon babe!

j*vla skit väder.. vi ska ju på grönan idag med klassen.. menmen det är väl bara att stå ut.
nu sitter jag iaf och sminkar mig och ska till skolan sen, inte för att jag har nått att göra i skolan eftersom jag blev utslängd ut kören och inte har någon annan kurs.. så det bliratt rensa det sista i skåpet.

ni minns väl att jag solade för nån vecka sen ? iaf så flagnar jag nu ;o inte alls roligt..
men nu ska jag platta mitt hår osvosv..

puss vi hörs snart

sista för idag

snart är det sommarlov och jag bara längtar tills jag går ut från min skola och veta att jag ALDRIG mer kommer tillbaks dit... så skönt!

nu är det planerat o klart.. jag finen och våra underbara mammor haha -.- ska på grönan på våran skolavslutning.
sen så på torsdag får jag min parfym lovly!

men nu ska jag sova, vi hörs imorrn sweeties.. loveyah

home..

hej darling

är hemma nu har vart på middag hemma hos min kusin hihi, trevligt trevligt!
idag innan så har då min elaka styvmor köpt mina avslutnings kläder =) thank you biatch hahhaha skojja...♥love too you.

sen så mötte vi upp, bettsy,vendela,filippa ( stavfel? ) och josephine ( stavfel? ) sorry sorry men vet ej hur ni stavas!
vi stog i hummlegården och sådär... dom skulle dra vidare medans jag fick åka hemmåt haha...

imorrn är det grönan som gäller, och linus min kära klasskamrat har LOVAT mig att åka uppskjutet och extreme med mig (a) glöm inte vad du lovat nu pöööjk !

nu ska jag duscha men skriver senare igen,, puss så länge

svar till dig idiotfan

Anonym om för första gången videoinlägg!:
hahhahaha, vilka är det som kallar folk hora här igentligen. Nu gjorde ni bort er, MAN FÅR HA SEX MED VEM MAN VILL.. så lätt det inte förut :)
IP: 193.150.215.160


vet du om att du är rätt störd och dum i huvudet? som  dessutom inte ens skriver ut ditt namn ? hahahaha
Jo man får ha sex med vem man vill. man ska inte behöva bli kallad hora för det. och nej vi gjorde INTE bort oss =) det är du som gör lilla gumman =)

A♥A

Anna bebis, jag kommer aldrig glömma dig hoppas du vet det! din och min vänskap kommer alltid ligga nära mitt hjärta. och oavsett hur det blir nu när vi inte ens kommer träffas i skolan på våra raster och bara stå och babbla på som innan, så ska du verkligen veta det att det kommer alltid vara du&jag även om det inte alltid känns som det.

jag älskar dig och våra minnen är oförglömliga. du&jag Anna, i love you♥

hemma hos B

hej sötnosar,
sitter och äter tårta haha, lucky me !

skriver när jag kommer hem för jag ska träffa min söta kusin!..

för första gången videoinlägg!


''/ <3


det går frammåt

hahaha bästa! nu har lehme videon kommit upp på youtubes sök.. när du söker på lehme så hittas den =)
HAHAHHA!

klickahär för att se videon

let it go

okej du gillar mig... men du känner inte mig. jag är inte alls bra för dig. jag ör inte den personen du tror att jag är...
jag kommer inte få dig att må bättre, jag kommer inte vara den som du vill ha egentlgen. du kommer hitta din kärlek också jag lovar! men jag är inte hon! du vet inte vem jag ör, du vet inget om mitt förflutna, om mina tidigare killar! du vet ingenting om vad jag gjort i mitt liv osv, det gör att du har en annan bild av mig än vad jag är!

snälla du måste släppa tagen om mig, för jag har inte dom känslorna för dig som du har för mig.
jag tycker om dig som vän, men tyvör inget mer.  släpp tagen om mig nu och gå vidare för jag är inte hon,
jag är inte rättperson för dig. och kommer verkligen inte få dig bättre och lyckligare snarare tvärtom .. ''/


jag har gjort ett stort misstag!

att göra misstag är baldn det värsta som finns, att ha gjort en val men sen inse att det inte alls var bra gjort. och allt är försent. att göra ett val utan att ens tänka.. det har jag gjort så många gånger!

att välja bort en kille som man egentligen ville ha (?) hur dum är man... och sen är det försent och killen vill inte prata med dig mer...
jag ska berötta vad som hände mig; jag höll på med en kille och sen började han säga att jag var den enda för honom och att han gillade mig osvosv.. då blev jag off. som jag alltid blir när det gäller sånna saker. från början ville jag ha honom men sen när han ville ha mig så ville jag inte längre och gjorde saker för att han skulle sluta hålla på med mig och sluta försöka tro att det var något mellan oss.. Jag gjorde rätt dumma saker, jag strulade med andra framför honom. det gjorde att han blev så som jag ville. men efter redan bara en dag så ångrade jag mig, jag insåg vad jag hade gjort och ville ha tillbaks honom på min sida.. bara för att ha honom där? men jag fick ta konsekvenserna fördet val jag hade gjort, han kom inte tillbaks. snarare så blev det bara värre mellan oss. och nu är vi inte ens vänner längre!

okej det var jag som gjorde ett val jag vet det! men det är jag, jag blir off när det går för fort fram... men fan varför måste han bara gå sådär.. visst jag gjorde dumma saker sa dumma grejjer också som stick osv. men jag hade hoppats på att han skulle hålla ut, förlåta mig.. men det gjorde han inte. han blev så mot migsom jag vart mot han...

jag får ta det jag skapat. så till dig som läser det här, innan du gör samma misstag som jag gjorde, tönk efter vad du verkligen vill? det är inte ofta man får tillbaka någonting man kastat iväg. har man tur får man tillbaka det. men det är inte ofta, vanligtvis får man leva i skiten man själv skapat, gå vidare och inse sina fel och brister man gjort.

så tänk er för innan ni gör ett val, är det här verkligen vad jag vill? kommer jag ångra mig?
i made a misstake och får nu leva med det. för han kommer aldrig mer komma tillbaks...

det blir bättre

godmorgon baby,

är inte alls på humör idag, känner mig rätt nedstämd och ledsen. men vet inte riktigt varför'(?)
har ocså beslutsångest inför torsdag... vad ska jag göra? jag kan inte skriva ut vad det är här på bloggen för det är alldeles för privat för er mina sötnosar, to bad!

dagens outfit;

you will always be one of the best of my life

jag tror du redan vet allt jag tycker om dig! att jag älskar dig och är glad över att vi är en tillsammans igen..
men du ska verkligen veta det josefine, utan dig hade jag inte klarat mycket, utan dig är jag inte hel. våran vänskap är stark och tillsammans är vi starka och klarar allt.

du vet att jag ALLTID finns vid din sida, att jag alltid ska ställa upp för dig. att jag aldrig mer vill släppa dig. jag har gjort det misstagen men tro mig det var en tid som var bland det svåraste jag gått igenom. i need you <3
och jag önskar du hade vart med, men nu var du inte det och det går inte att göra något åt det... hänt är hänt.. du ska vara stolt för att du hjäpte kig så pass mkt som du gjorde. det har inte vart lätt för dig heller.

och du är stark, du är underbar och har så mycket bra i ditt liv, sånt som inte ''dom'' har.
jag är glad över att du är den där glada och roliga josefine igen. i have miss her!
du& jag livet ut nu!
folk gör misstag men man lär sig right?

i love you och släpper dig inte igen!

dagens roliga!

att min lillebror kallas BO-BO KYCKLING (?)
 HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
herregud vilket smeknamn!?
sötnos!

min misshandel! jag talat ut

Postat av: anonym

ja jag håller verkligen med... men du kan du snälla svara på en fråga - hur kände du när du blev misshandlad och vad hände o så ;o snälla berätta vill veta alltihopp,

kram

SVAR: det kan jag faktiskt göra... det är nog dags för alla att få reda på det nu.. men jag kommer inte nämna några namn!

Det var nyårsafton och jag och tre vänner skulle fira den tillsammans, vi skulle ha 'fest' med våra killkompisar.. vi var först hemma hos hon som bodde där och åt middag och så. fixade oss tillsammans och gjorde oss fina. jag och en av tjejerna vi kan kalla henne för tjej 1 stog och lockade håret tillsammans inne på toan och ingenting var konstigt...
sen så börjad dom andra komma vi satt och drack lite grann, emn inte överdivet mycket!

jag och tjej 1 stog i köket med några killar och shottade lite. ( jag tog en halv shot ) det var en kille där inne som min andra kompis ( tjej 2 kan vi kalla henne ) gillade. hon hader köpt en ring till han och allt. hon var kär i honom helt enkelt.
han och jag kramade om varandra och sa gott nytt år och så.. då försvinner tjej nr 1 ur köket, men kommer sedan tillbaks... då kommer tjej nr 2 och greppar tag i mig och ska snacka med mig inne på toaletten på övervåningen. vi går in på toan och hon står och säger att hon är så besviken på mig hur fan jag kunde göra såhär mot henne osvosv...

jag förklarar att vi inte gjort någonting, och hon påstår att jag strulat med hennes kille. vilket jag absolut inte hade gjort!  jag säger att ''tjej nr 1'' var i köket hela tiden och att hon såg att jag inte gjorde något med honom... Efter det att ''tjej nr 2 '' skrikit och så så öppnar hon toalett dörren och roppar upp henne. Hon kommer snabbt upp och verkade veta precis vad det handlade om... dom låser dörren och jag sätter mig på toalett stolen.. '' tjej nr 1'' på badkarskanten och ''tjej nr 2 '' går fram och tillbaka och verkar både hånskratta och gråta men verkar framför allt väldigt arg! vad jag tyckte...

jag säger lugnt till ''tjej nr 1 '' - visst har inte jag rört ***** ( tjej nr 2 kille ) hon säger argt att jag visst hade gjort det men byter snabbt samtalsämne och säger- varför går du runt till alla och säger att du gillar ****** ( en kille jag vart på g med ) men inte till mig?
jag svarar att jag inte gör det och att jag inte alls sagt det...

då tar någon av dom tag i mitt huvud och ruskar det fram och tillbaka.. jag sitter bara och kollar ner i mitt knä, jag känner att huvudet slår i någonting men istället för att göra motstånd så sitter jag bara och tänker att det snart är över, stå bara ut. men jag kände hur rädslan spred sig i kroppen, och hur skulle det här sluta, jag tar tag i mitt hår som någon av dom håller i för att det inte ska göra lika ont. sedan får jag en spark upp i ansikten och känner hur det återkommer ungefär 3-4 gånger.. jag börjar bli mer rädd men ändå så jävla chockad... fattade inte att det var sant. ville bara att allt skulle få ett slut. tillslut öppnas dörren ut och både försvinner ut ur badrummet, jag springer in till ''tjej nr 3'' rum där hon är. och berättar vad som hänt.. jag kan inte andas för att tårarna hade kommit och smärtan i ansiktet och huvudet gjorde ont.  jag var uppjagad men forfarande otroligt chockad...

men det var inte det ända som hände, efter mycket där i mellan så ber ''tjej nr 1 '' mig att dra därifrån och att ''tjej nr 3 '' var hennes bästa kompis och inte min. när jag då ska gå ner för trappan känner jag hur någon puttar till mig och att jag ramlar ner till mitten av trappan där jag ligger kvar.  hon ställer sig då framför mig ( tjej nr 1 ) och slår mitt huvud i trappan 3-4 gånger... ruskar det fram och tillbaka... '' tjej nr 3 '' försöker dra bort ''tjej nr 1 '' men hon lcykas komma låss och komemr då med 3-4 slag mot bröstet/halsen. sedan får dom andra som står vid trappan tag i henne och tar bort henne, då tar jag mina saker och springer därifrån... sen resten är bara ointressant, min mamma kontaktas och polisen kommer på plats osvosv..

mina känslor, under det som hände var mycket blandade.. jag kände rädsla,sorg besvikelse och ilska... under händelsen på toaletten så könde jag bara rädsla över vad som komer hända, och om det kommer få ett slut? jag ville bara ut därifrån men insåg att de var två mot en och hade då ingen chans.. jag kom inte därifrån.. men jag sat med ansiktet ner i knät för att inte kolla upp. knipte igen ögonen och ville bara att det skulle gå över.

sedan kommer sorgen och smärtan. jag var panikslagen och förstog verkligen vad som hade hänt...
nör sedan händelsen i trappan hände, så hann jag inte reagera förnst jag låg i trappen och insåg att jag blivit knuffad. då kände jag ännu mer rädsla av vad kommer hända nu då? kommer det bli värre? jag satt även då bara och kollade ner och knep ögonen... ville göra motstånd men var för svag för det. ville bara därifrån men visste inte om jag skule det. vad skulle hända nu? varför jag? vad ska alla säga vad kommer hända sen, hur ska jag göra? det var otroligt många känslor och tankar som åkte runt i mitt huvud under detta.. men framför allt rädslan som inte går att beskriva, men en rädsla som jag kan drömma om att jag har fortfarande, händelserna som jag fortfarande drömmer om om hur allt gick till. hela händelsen en gång till. lika hemskt varje gång..

folk som inte blivit misshandlade vet inte hur det känns psykiskt innan man själv vart med om det. vilken slags rädsla du har och hur ledsen du känner dig, hur allt bara rasar framför dig. hur förstörd du blivit.. själva skadorna man får är inte i närheten av vad du känner psykiskt...

den här händelsen och de tankar och känslor jag hade/ har komemt tillbaks, och alla bilder av tjej nr 1 som stog framför mig med ett sånt hat att hennes ögon blev svarta... dom bilderna ser jag varje gång jag blundar och har i huvudet dag som natt. kommer aldrig glömma det.. det har tagit otroigt mkt på mig, och att jag änn i dag nu ett halv år senare fortfarande ser allt varaje gng jag sluter kina ögon. att jag drömmer om händelsen ofta och fortfarande kan känna klumpen av rädsla nör jag tänker eller berättar om det här. ..


dagens pics


haha jag bjuder på den

jag och josefine fick då för oss att åka spårvagn haha? jag kan ju säga att det gick fan inte fortare än k'rlektunneln på grönan... men nu har man gjort det också, ett steg närmare begåvning än innan =)

a good day

hej älskling,

hemma nu och sitetr och äter lasagn som min lovly mum lagat.
idag så har det vart en rolig dag med mycket skratt för min och josefines del... haha alltid lika roligt med henne !

sen så har min mamma och hennes mamma fått för sig att vi ska göra något roligt på fredag alla fyra tillsammans haha`? så vi ska på grönan hahahah, finens mamma tyckte det skulle bli jätte roligt. men min mammaär ju en fegis så jag vet inte vad hon tycker haha. så ja min och josefines avslutning blir lugn och förmodligen rolig ändå!

sen så min *host* underbara skola har slängt ut mig från kören wihoooo let's go =) thank you viksjöskolan!
imorrn blir det kolla avslutningsklänning eller liknande, som min käraste pappas förlovade fästmö hahah ska köpa åt mig! lovly you.. 

( bilder kommer snart )

hahaha


 vad gör man inte för sina läsare =)?

pretty woman


i know you love me today

se det possetiva i ditt liv

se inte ner på det dåliga i ditt liv! se det som är bra, om du har nånting att må dåligt förgå inte och gräv ner dig i det... se allt det som är bra och koncentrera dig på det istället.

det kommer alltid svackor i ditt liv då det är mindre bra än andra stunder i livet. du kommer alltid ha bra dagar och dåliga. du kommer alltid ha någonting att gnälla över och någonting att vara stolt över!

lev ditt liv, och gräv inte ner dig för nånting som får dig att må dåligt. lägg det bakom dig och njut av stunden. du har bara ett liv och gör det bästa utav det då, varje person är unik och bra/dålig på olika saker, ingen är perfekt.
vissa har det bättre/dåligare än andra, thats life helt enkelt...
gör det bästa DU kan av ditt liv, när någonting går snett bearbeta det på ett bra sätt, och det är inte att tycka synd om sig själv, eller stänga in sig i sitt rum utan mat och umgänge...

lev ditt liv som du gjort innan, försök tänka på possetiva saker, som dina underbara vänner, din familj, vad som är bra ,med dig själv... så går det lättare att hantera någonting som är dåligt...

tänk om jag skulle se ner på det dåliga i mitt liv hela tiden, om det händer någonting som jag mår dåligt för, om jag då börjar tänkapå hur värdelös jag är i skolan, hur mycket jag gör fel och hur många misstag jag gjort i mitt liv, hur mycket jag utsatts för som fått mig att må dåligt. tänka tillbaks på saker som jag aldrig glömmer psykiskt... då blir det ju bara värre och jag mår sämre än vad jag kan göra.

istället ser jag på det possetoiva, att jag har vänner som verkligen bryr sig när det verkligen gäller. Att jag har en pappa och en mamma som fortfarande lever.. att jag har männiksor runt om mig som jag vet bryr sig om mig om det skulle vara något. jag har en hyffsat liv, jag har kläder mat och frihet.. jag har det jag behöver, jag har en tv en dator, bor i en hel lägenhet. har ett eget rum. osvosv!

genom att tänka på det här så gör det mitt liv lättare att hantera det dåliga. och att jag kan le varje dag, kan umgås med folk jag kan älska mitt liv trots de svackor som alltid kommer finnas där osv...

always look on the bright side of life...


puss på mig själv



godmorgon måndag

hej sötis,

ska åka till skolan nu. det är fint väder men ganska kallt ute märkte jag nu på morgonen, endast 9 grader eller något sådant...

efter skolan får vi se vad som händer, men jag lovar er uppdatering då. hoppas ni får en bra dag sweeties, jag är på bra humör och jag har en sån dä - i love myself dag idag =) puss på er


helt seriöst!

Enjoy it

älsklingar!

Är så glad att jag har er vid min sida. med er kan jag skratta,gråta,skrika och allt! det är det som är äkta vänskap.
utan er hade jag aldrig klarat det här jag går igenom nu.. jag älskar er josefine&elizabeth!
jag finns vid er sida oavsett, det ska ni veta..
iloveu


don't worry we're normal ;)



























jaha såhär kan då en lördagskväll se ut om man är grounded haha..
always look on the bright side of life eller hur?

nu får det vara nog!

kan folk sluta hålla på? misshandel sker varje dag.. men att det blivit så mycket värre är ju fan sjukt?!

en flicka blev inatt misshandlad av en tjej och en kille i samma ålder ( född 93 ) hon dog senare av sina svåra skador..

Flickan, född 1993, fördes till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda. Polisen misstänkte direkt att hon mördats. Flickan hade utsatts för yttre våld men inga sexuella övergrepp vad man ännu kunnat se. Hennes kropp kommer att undersökas av rättsläkare för att fastställa exakt vad det var hon dog av.

en av dom blev anhållna men senare blev den andra anhållen för medhjälp till mord ( misshandel som ledde till mord )
det är ju det som är det värsta att om det är två, så är det den ena som lurar med den som ska bli misshandlad.. sen kommer den andra och gör själva misshandeln...!
Båda de anhållna umgås i samma kretsar som den mördade flickan!



asså det är helt sjukt att det ska behöva gå såhär långt? att dt leder till mord. fattar ni inte snart att det är värre än det verkar? tillslut händer detta... ''/

camilla



camilla carlbom *1993-2004*
koh phiphi 09:50  


because of you

Tack danne =)

vi vill verkligen tacka dig för tack vare dig så har det blivit såhär, thank you



<3

someday love will find you..
if he ever hurts you
, true love won't dessert you, 
you know i still love you.. how we touch and went our seperate ways


``

detta händer aldrig mig!

• jag blir emo och skär mig på armarna för att få uppmärksamhet...

•jag är så trött på killar att jag blir läbb och försöker först på mina bästa vänner!

•jag blir trädgårdsmästare när jag blir stor och älskar djur och småkryp..

•jag dumpar min konstiga musiksmak och börjar istället lyssna på hård rock

• jag köper gladiator skor.. förlåt men kommer aldrig hända!

•jag misshandlar någon.. kommer ALDRIG hända jag har för stort hjärta för det...


tjulululu

hejsan bebos,

hemma nu... är så otroligt besviken på många! är förbannad också att folk inte kan uppföra sig! blir så lack.
jag var helt förstörd för jag var ledsen, och inte ens det ska man kunna vara utan att folk förstör och inte visar hänsyn?
seriöst fyfan!

idag så har dagen sett ut som så iaf att jag bettsy och finen åkte till stan, vi var hemma hos bettsy och åt potatis gratäng, rostbiff och tårta haha. sen så drog vi oss till tc och följde finen till tåget. sedan så drog vi oss mot minikukarna hahahhaha ursäkta språket älsklingar, men det är en staty som jag tycker dom vart lite snåla med när det gäller hur dom format killarna... =)

iaf så satt vi där ett tag, sen skulle jag till tåget, och på vägen dit mötte jag sebbe och hans kompis. vi pratade lite sådär... sen så drog jag til tåget...

nu är jag hemma ska snart äta tror jag, men jag är verkligen inte hungrig! men jag skriver senare darlings! puss

söndag och alltid lika dött

hej bebisar, igår ja vad ska man säga grounded för en kväll haha?
 men vi gjorde det bästa av situationen och gjorde en rolig grej, som kommer in på bloggen senare samt massa bilder observera massa!

sen så alla som tog väldigt illa vid sig av mitt inlägg om jag skulle passa som en bra mamma ? det var bvara en fråga om jag skulle vara en bra mamma osv, alla kan bara tagga ner lite och inte göra så stor grej av det snälla rara. !

nu ska jag och flixen dra oss till barkarby station för det är så JÄVLA ROLIGT *smile*

puss and ciao

skulle jag bli en bra mamma `?


vad tror ni skulle jag bli en bra mamma ? skulle jag förstöra hela mitt liv, eller skulle jag kanske mogna och börja leva ett vuxet liv..
skulle jag tjäna på det eller förlora på det? frågan är om jag verkligen skulle klara av det, dumpa mitt uteliv och festande.. ändra på hela min vardag?

visst många säger att man förstör sitt liv, MEN är det verkligen så hemskt? man har ju faktiskt skaffat fram ett litet oskyldigt barn som komemr uppleva ett helt liv.. jag tycker dem som behåller sina barn de bär på är starka och modiga!
dom ska inte ta någon skit från någon. dem har skapat ett liv, och tar sitt ansvar..

frågan är skulle du klara av att dumpa hela ditt liv för en unges skull? säg vad ni vill men isn't lovly´?
jag personligen är alldeles för ung för ett sånt val, jag skulle nog inte klara av det menmen who know?


...

det är ett svårt val. jag ville aldrig att det skulle bli såhär...
vem är mest drabbat? jo det är jag. jag har inte valt det här, men nu är det jag som ska VÄLJA.. göra ett val.
det är inte lätt, vad jag än gör. att veta att man faktiskt har ansvar för fler än sig själv...

jag kan inte heller skriva ut allt jag skulle vilja här på bloggen, det är redan alldeles för stort än det skulle vara!
jag får ta ansvar för det själv jag vet det! men ingen av er förstår. jo det finns en tjej som förstår... ( nämner inte hennes namn )

alla ni som vet om detta, ni kanske tycker jag e dum i huvudet snackar skit om mig osv.. men vet ni vad? jag är stark.. jag är 16 år snart 17 och måste ta ansvar för vad jag skapat oavsett om det var frivilligt eller ej..

det är inte lätt varken för mig eller dom andra de handlar om.. men det är jag som bär på detta val och det är jag som måste bestämma, för trots er och allt annat så är det mig det drabbar och mig det handlar om, för en gångs skull. så är det all about me... jag bestämmer, ni får lära er att acceptera det helt enkelt. men tro inte att det är så jävla lätt...
jag vill inte, men ändå så kan jag inte... jag önskar det hade vart annorlunda men nu är det såhär och det är bara acceptera och leva i det tills mitt val är gjort.

vilket val jag än gör så är något fel.. jag måste ta mig fram i tunga steg...

visst =)

hämden är ljuv finen bebis..


gamla.g


att veta att det snart är slut gör så ont i mitt hjärta. att veta att vi aldrig mer kommer stå med varandra alla tillsammans igen... det var vi genom allt! det var vi som alltid höll ihop. varje rast gick vi till mellangången och träffades där. varje onsdag var vi med varandra. vi delade alla hemligheter, vi delade nästan allt. kläder,tankar känslor ALLT.

tiden tog slut vi började i den ''stora'' skolan men lovade varandra att hålla ihop oavsett.. nu har alla gått olika vägae, blivit helt annorlunda.. inte på dåligt sätt utan vi har vuxit upp utan varandra.. vi har mognat vi har ändrat vårat liv alla av oss. vissa av oss är knappt kompisar längre. jag har gjort misstag jag har gjort saker jag ångar, sagt saker osv..

men en sak kommer alltid vara samma; jag älskar er alla och kommer aldrig glömma er och våran tid vi haft tillsammans, nu ger vi oss ut i vuxen livet snart i en ny stor skola, går skiljda vägar och kommer nog inte träffas allsvissa av oss...

mina ord går till er alla
Rebecca Samuelsson, Emma Alm, Ifrah Salah, Mitra Goudarzi,Sara Strand, Sara Wigsén,Denice Niiranen
YOU'LL BE IN MY HEART FOREVER
jag glömmer er aldrig! ♥

en klassiker


haha min söta lillebror som blivit känd genom denna video haha..

veckans hetaste? huuh?

okej hur tänker internet egentligen?
när man går in på google.se och söker på veckans hetaste så kan jag ju säga att resultatet blev lite chockande...

klicka här för att få upp veckans hetaste! hahaha världen är i katastrof!

yeeesbox -att göra...


( ta punkt nummer ett som lite ironiskt... men ändå inte... haha hoppas ni fattar )

ingen rubrik?

nu så ska jag bege mig till barkarby ghettot haha, hem till josefine my sweet baby!
vi ska bara ta det lugnt, sen senare så ska jag på middag hem till andré och cissi, mammas kompisar.
sen ska jag träffa josefine igen, men om vi ska träffa gayarna vet jag inte än.. vi får se vad som händer...

sen vill jag bara säga tack till Anna, elizabeth och ronja! love you chix..

dagens outfit blir myspys bara. uppsatt hår och mjukiskläder...

byebye sweeties

6/6 09 09:06

godmorgon sötnos.

orkar inte berätta om igår, men idag har vi lite planer...

det är nämnligen så att jag och josefine ska träffa massa gayar... japp tro det eller ej!?
ni känner nog igen dessa kändisar?

 
gaybloggen.se                 Rahlenfeldt


snabbt &onödigt

hej sweeties. sitter hemma hos mig med finen och ronja. vi ska ta avsked av ronja bebisen! som ska iväg till tunisien i en vecka...

vi hörs senare, puss älskoooh

on my way out

ska åka till tc nu träffa finen,ronja och sebbe...

skriver när jag kommer hem igen sötnosar! miss me!

skum gubbe

haha skit skummt, en kille kom fram till mig och sjöng... eller kille o kille snarare en gubbe...

sen sa han; en sån skönhet men ändå så falsk.. sen fortsatte han;  du är blond igentligen, du står där och ler fast än du egentligen inte vill le. det är mycket nu för dig eller hur? dina ögon säger mig osäkerhet...

-okej asså det var väldigt läskigt... är han synsk eller nått? jag sa bara haha okej och gick vidare till bussen..
scaaaary

låten...

varför... händer det mig ? det är sommar... varför kommer du hit? du är inte välkommen här, hos mig hos oss.. jag som längtat så, efter nått, en tid.. så vi kan bli en familj.
 Längtan så oerhört stor, kan inte beskriva med ord.. förväntan och åtolighet känns som en evighet...

Allting runt mig stog still, tårar rann tills dom tog slut.  evigheten försvann.. ni säger att allting kommer bli bra, ni säger att tiden läker alla sår. ni säger att det är vanligt.

men ni vet inte hur det känns. för mig.. för oss. jag som längtat så efter nått, en tid... en familj.

då kom du... allting runt omkring mig, tårar rann tills dom tog slut. evigheten den försvann...

jag talar ut!

jag fick en fråga om mina betyg... jag kanske inte har bästa betygen men jag är nöjd med mig själv... kanske inte nöjd med mina mål jag hade.. jag var den där duktiga tjejen som verkligen kämpade för skolan. jag hade drömmer och hade redan bestämt min framtid i 7:an redan... i början av åttan hade jag fyra vg:n och va på g upp mot mvg i vissa ämnen. i början av nian började en jobbig tid, dt tog mycket av min ork.då jag hade misst saker i mitt liv som verkligen var ALLT för mig.

men jag kämpade mig uppåt och uppåt till mina mål igen... jag lyckades få tillbaka mitt gamla jag på bara någon månad. mot slutet av höst terminen mot julen sket jag i skolan men hade fortfarande kvar två vg!

Det var efter jullovet allt började... jag tappade all min kocentration jag hade, all min glöd. och även min lycka. lärare kom fram till migoch frågade hur jag egentligen mådde? lärare pratade om mig med varandra ang min hälsa. jag började äta mindre och mindre, var ledsen varje dag.

allt detta pga en misshandel jag tror alla dom flesta vet om.. det var inte mina skadorsom gjorde detta, det var i mig själv.. hur jag mådde psykiskt...

det är inte det fysika skadorna som skadar dig utan det är dom psykiska...  alla bilder som fann imitt huvud dag som natt.. alla bilderna som upprepades varje gång jag stängde mina ögon.. och jag levde kvar i skiten? det var det som fick mig att tappa ALLT.

det jag skulle komma fram till var att jag är nöjd över att gått från 8 ig varningar vid det här tillfället till alla g igen. jag jobbade mig upp i det jobbiga och lyckades ta mig tillbaka. det gick ett tag men så fort minsta lilla grej händer så tappar jag all ork.. jag är inte klar med det som hänt.. mycket finns fortfarande kvar men jag lämnade det åt sidan för att ge plats till min skolgång..

för att gått igenom så pass mycket som jag har den hr terminen så är jag stolt över mig själv. som fått tillbaka min livglödje och lyckats med ett gymnasieval. jag har fortfarande 1-2 ig som jag ångrar.. men huvudaken är att jag förstår och kan fixa till allt nu på gymnasiet.
jag kommer klara det!

svar på frågestunden( HELT ÄRLIGT )

Postat av: tjobejb

vrf umgås du inte me skäbykillarna länge ... och arför tog det slut me danne.. ?

jag vet inte, det har bara blivit så. hahahaha det har ALDRIG varit någonting mellan mig och danne satt kan inte svara på den frågan =)

Postat av:

hur långt har du gått med en kille och hur många har du strulat med

jadu.. jag har väl gått så långt man kan gå kanske haha eller beror på hur man ser det men okej vi säger såhär: jag har haft sex... satt det förklarar väl lite haha. och jag vet faktiskt inte hur många jag strulat med, går iaf inte att räkna på fingrarna ;) .

Postat av: Liselott

vad är din naturliga hårfärg ? :)

blond

Postat av:

andvänder du p-piller ? eftersom du satt de på din gilla lista...?

nej det gör jag inte... ska böja med det!

Postat av:

röker du ??

........... ja det gör jag... MEN jag köper inte paket varje dag och röker ständigt -utan på helgerna offtast och ibland vardagar om jag är förbannad, sur eller ledsen...

Postat av: :D:D:D:

har du kört alla ställningar hahahahha

haha nej verkligen inte!!!

Postat av: s

hur gammal är du ?
ser du dej själv som fjortis ?
är du oskuld ?
har du mke puder eller hur blir du så brun? solarium ? ;o

16 år. nej det gör jag inte! nej jag är inte oskuld. jag har puder ibland ja! men nu senaste veckan så har jag solat solarium och har endast rouge för att jag blev lite röd haha..

Postat av: amanda

tycker du att du är fjortis?

nej det tycker jag inte =)

Postat av:

vad har du för betyg

alla g utom ett och kanske ett vg!

Postat av: Lova

Gillar du din klass i skolan?

njaaaee, både ja och nej. men det är bra för man kan verkligen vara sig själv!

Postat av: hanna

hur länge tar det för dig att fixa dig? :)

ungefär en och en halv timme.. ibland mer... beror på om de är en bra/dålig dag!

Postat av:

vilka bloggar läser du?

paow's&dessis ibland, och josefine kollar jag nästan alltid in haha, sen på lite andra som jag känner lite då och då.. men följer inte ritkigt någon... förtom min egen hehe =)





Postat av:

hur fick du ditt hår så blont från att ha haft nästan svart till skitblont?
jag har inte färgat håret blont.. drev bara!

Postat av:

hurmånga har du haft sex med???
med 5 personer

Postat av: HEHE

vilka tvserier följer du?

desperate housewifes

Postat av: karin

är du lycklig med ditt liv ?
ja jag är rätt så nöjd med mitt liv, men det är klart det är olika varje dag som går. men hyffsat lyckat är det väl.

Postat av: C

hahahhaha roliga frågor folk ställer hahaha!!!

okej ska tänka ut en fråga.... hmmm...
hur är du som person tycker du? för jag kan tala om för dig att du är jävligt bitchig .. kollar snett och bossar dig. trodde du va snäll o så..;o men hur sr du på dig själv i allmänhet??
jag är rätt snäll faktiskt, jag bjuder på mig själv och är offtast alltid glad ( om jag är på bra humör ) vilket jag offtast är!
men jag håller med om att jag kan vara bitchig mot dom jag INTE tycker om dvs... och dom jag bråkar med...
Men i allmänhet så är jag faktiskt en snäll&trevlig uttåriktat tjej =)

Postat av: mimmies

gillar du någon nu ?
nej det gör jag inte....


(miffobild)


visste ni at jag hatar mjukiskläder?
japp jag tycker verkligen inte om att gå hemma ofixat och håret uppsatt i en slarvig toffs..

men jag bryter mot min egen vilja.. går här hemma med mjukisbyxor, hellokitty t-shirt och uppsatt hår....
my god! jaja take the pain bara, vämta tills imorrn då man får fixa till sig =)

nationella prov

ooh juste, vet ni hur glad jag är?! jag fick vg på mitt svenska nationella =)
jag säger ju det jag är bäst..


helgen framför oss!

nu har jag städat klart, och nu väntar en hel helg! lovly

vad ska ni göra i helgen? själv så har jag inte sådär riktigt spikade planer... blir lugn för min del iaf!

booring i know

at home, och jag ska städa -.- wohooo. och min mamma har sin idiotiska attityd igen.. jiiiiippiiiiiiee yeeey !

idag så har jag först vart i skolan sedan så åkte jag in till stan träffade finen,bettsy och josefine.. köpte tung piercing =)
sedan så åkte vi hem til mig, lockade bettans hår för hon ska på stundgrejjs, sup dig inte för full nu honey!

lockade sen mitt eget hår lite, sen så gick jag med finen till tåget och hem igen. har ni sett vilket underbart väder det e också? very nice..

nu ska jag sätta i gång med städning som är det tråkigaste som finns men sånt é livet ;)

....


godnatt

nu ska jag snart sova,vi hörs imorrn sötisar!

lovly day

 hej sweetie och hej ugly =)=)

är på sjukt bra humör, har vart med bettsy,finen och ronja. sedan så har jag också hunnit med att måla!
ätit på donken också, fått underskrift av pappa om mina skadestånds pengar...

sommarväder nu igen också LOVLY!

imorrn skulle vi gått på grönan men icke sa nicke. för nu har klass 9 f:s filurer ändratpå det as always.... -.- blir så trött.
ligger iaf här med mitt äpple i handen och sjunger för mig själv hhaha. fan va jag är bra!

igår så solade vi ju också, och ja man kan säga att jag är kräfta MEN i ansiktet är det mer åt det bruna hållet hehe..
så snart är man bruuun och snygg haha, me like!

vi höres sötnosar och fulnosar hahahha


ronja och bettan gör sig fina

brunett så hett

inlägget angående om att jag var blond var asså wroong! im a browniiieee biiaaaatch

vadå poppis?

när jag loggade in på min pea så hade jag 22 gb:n som var otroligt possetiva! =)
roligt med sådana, MEN alltså hallå? en kille som har skickat 3 stycken med exakt samma sak fast olika tider... som om han tror jag ska svara? forget it baby!


vad vill ni veta?



-det är upp till er vad bloggen ska få reda på och inte... so why you ask me?

amanda hissar


• p-piller
det är många unga som inte vill andvända det, men när det väl är där och du har ett barn i din mage så kanske du önskar att du hade andvänt p-pillar eller liknande. för att förhindra graviditet...
det är så många ungdommar som måste göra abort ( döda sitt barn ) pga att dem inte andvänt prevetivmedel..
sen så skyddar det ju inte mot sjukdommar tyvär men iaf mot att bli gravid... det bästa är ju egentligen kondom men hur roligt är det att avbryta mitt i allt och ta en kondom? p.piller till alla !

•  bebisar
så jävla söta, det finns inget bättre än en bebis.. sen när dom blir äldre är det inte lika roligt men iaf när dem är sådär små och gulliga...  loveit

• rosa läppstift
det är så grymt fint! tänk er att vara brun med ett lätt rosa läppstift ellr läppglans. det ger allt en finare look helt enkelt.

sommarväder
det finns inget som jag älskar mer än sommarväder... det här regnet som är nu är hemskt! sol&bad så blir jag glad =)

• pojkvän/flickvän
att ha någon man verkligen gillar och trivs med är det bästa som finns. det spelar ingen roll om det är på sommarn när man kan ragga loss på stränderna. är man nöjd med denman har och lycklig och VET att det är äkta så är det de bästa som finns. me like!

• shopping
asså jag älskar det så grymt mycket! det fins inget härligare än bara handla det man behöver känna känslan hemma i sin garderob av nya kläder, dagar man kan se fram emot att andvända allt! lovly!

• comviq kompis
bara för det är typ halva jorden som har det! tänk er gratis sms till ALLA? kan det bli bättre. speciellt om man är sms nörd som jag är haha =) comviq är ju nästan ett måste hos alla nu för tiden right ?

• pussar!
killen som kan pussa dig vanligt utan att strula eller lägga till tunga varje gång... variation boys tack!
vi vill inte bara ha tunga och massa saliv haha, vanliga pussar i mellanåt vore ju bra! skyller inte på alla men många klarar inte av vanliga sånna utan att lägga till sin äckliga tunga! nej nu tog jag i, ska inte vara taskig men ni förstår poängen..

• smink
nulär jag som en megafjortis som tycker smink är bra och ligger på min gillarlista! men jag ska säga er att det är en oerhört bra uppfinning! tänk vad bra med smink om någon är grymt ful, va lätt det är att bara fixa till det för några hundringar =) sn kan jag hålla med om att vissa överdriver sminket och gör det till en dålig grej. men i allmänhet så är det perfekt! learn to like it!


skitväder

home sweet home..

har vart med mina ääälskingar bettsy och finen. vi har solat LOVLY!
sen så har vi gått runt lite här på söder men nu ärdet desperate housewifes som gäller och sen duscha sen läggdags för min del. imorrn blir det jobb. -.- booring!

goodbye my lovers

mina älsklingar vad tycks?

japp jag har färgat håret =) vad tycker ni ska jag behålla det?




tisdag

godmorgon!

är i skolan och har ingen vidare lust med någonting idag! faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan....
hatar mig själv just nu...

har kör och sjunger låtar men alla är ju sorgliga så man känner ju bara deppighet... och så regn på det? kan det bli mkt bättre? - nej!

hoppas ni får en bättre dag än jag sötnosar och förlåt för mitt bittra inlägg


real love


thiis days pictures


 

 


schteek i solen

finen ska blu iputtad

och där var hon i .. haha


måndag

hej sötnos, har kommit hem nu och har gjort klart min läxa visst är jag duktigt hihi.

idag så har jag gjort årets första dopp moahha, jag åkte till nacka och badade där med finen,bettsy ronja,wille och gustav sen kom jikke också. sedan så åkte vi hem och ja ingen mer intressant.

nu får ni i nästa inlägg lite bilder från dagen =) enjoy it darling

trött seg och förbannad

hej alla fina, glada,tråkiga, dumma och alla idioter..

haha som ni nog förstår så har jag en dålig dag! skulle träffat josefine efter skolan men hon skulle iväg med bettan och bada så det blir nog inte så.

vi får se vad som händer éfter skolan men jag skriver senare antagligen om jag ska hem direkt..
hejdå!

förlåt för jag e  så otrevlig men som sagt this day is bad!

RSS 2.0