söndag as usual!

*pust* vart ska jag börja? i fredags så träffades vi tjejer hemma hos mig först, fixade oss och åt och lite sånt ;) sedan så drog vi oss till jakan på fest, det var redan drag där när vi kom och vi körde! fuckade ut helt enkelt! sen började alla dra sig hemmåt, men vi fortsatte festen innan vi skulle sova, mja in till kanske 9.00 på morgonen, HAHA. nej det var överdrivet men jag gick inte och la mig förrän vid den tiden haha :p jag och kb och emelie låg och snackade massa ochså. sen blir emelie tysthelt plötsligt och ja då hade hon deckat hahha. men vi fortsatte vara vakta till 09.00 typ så igår var jag rätt död haha!  vi hade iaf skit roligt vi ritade mustach ( stavfel?) på sara, pontus och micke hahahaha!! sen så hör jag och emelie vid typ 11 tiden att dom andra börjar skratta innefrån de andra rummet, så sen var vi vakna. lite senare beställde sara pizza och kebab till alla som någon gubbe kom med efter 20 min typ haha! service på hög nivå ;)

sen var vi döda hela dagen skulle träffa emma och domlite senare. men efter ett tag så var vi så trötta att vi drog hem, så kom hem vid 11 halv tolv.. träffade mamma och hennes kompios hemma som skulle ut, så vi satt med dom ett tag sen la vi oss i sängen kollade på tv men deckade ganska fort!

och ja sen idag nu då, jag ska bara ta det lugnt, sen ska jag träffa anna och kanske alexie =) niiiceee. men annars blir dete n rätt lugn dag i dag.. är som sagt trött och sliten efter i fredags! men säg vad man vill men KUL hade vi haha! herregud. inte en lång stund med oss i farten inte hahhaa!

bilderna är tagna när festen e slut i stortsätt och typ 2 bilder från morgonen igår.. dom riktiga fest bilderna kommer inom kort från saras kamera! :D

haha tim och ellen!

haha DRÄGG( jag) och emelie :D

mell och ellen =)

jessica

haha

som sagt bilder kommer de kommer :D B-bilder är detta!


en lista !

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
tjej

Vad står det i ditt femte sms?
''vill du komma på fest i högdalen :)''

Vem ringde dig senast?

rebecca

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
mig och sara i turkiet 

vilket språk är din mobil på?
svenska

Vad heter din ringsignal?
stereo love

Hur många sms har du i din inkorg?
1139 st !

Vad står det i ditt översta sms ?

'' kom hit då, snälla :/ <3 ''

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?

''händer :)<3'' -wiking

Vad står det i ditt tredje sms nedefrån och vem är det i från?
''och gör ?:D är hemma ska snart till mormor :( '' - wiking haha :p

Hur många sms har du i kategorin "skickat".

865 st

Vem är din 13:e kontakt?

armin

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?

-daniel jacobsson! haha nej inte direkt :p

Ogillar du nr 5?
alexandra, nej såklart inte, i love her! :)

hatar du nummer 36?
emil matsson - nej de gör jag inte 

Har du varit tsm med nr 1?
abra, haha nej!

Vad har din mobil för färg?
svart o silver ;)

Gillar du din telefon?
i love it!  

Haft en bra dag?
mja helt okej.


wiiiih lets go!

nu drar vipå fekke wohooooo =)


dagens look!

(ursäkta den dåliga kvaliten, det blev motljus )
tjingiling.. ! ;)


what can it be ?!


japp jag ska göra en sak idag, mamma kommer följa med!
det ska bli så spännande... :) tur att man har en del stöd iaf!
avslöjas i mars nångång när de e lite närmare!


äääntligen fredag!

godmorogn, *gäääsp* jag vaknade nyss men är ändå trött?! ska snart bege mig upp ur sängen och träna ... how nice?! haha,anyway liggger och dunkar musik =) woho tagga till!

efter skolan ska det göras massa ;) sen hem för tjejerna till mig och vi ska äta och fixa oss osvosv ;) you know ordinary stuff! sen drar vi på FEKKE och FUUUCKAARR UURRR! =) så kommer nog inte bli mkt mer uppdate från mig idag.. tvääääär! ;)
jajavi hörs när vi hörs, ni ska få en överaskning ikväll iaf!  puss på er!

imorrn blir der fredags mys!

nu är jag äntligen hemma, wiiiih! =)ska snart sova, måste ringa 'you know who' också. och prata om ett och annat. ;) SEN ska jag sova.. tror jag iaf!
imorrn blir det som sagt fekke på hög nivå! det kan jag lova! ska försöka ta massa bilder också, eller så överlåter jag det uppdraget till melanie haha! ;)

jaja ni bah; men och?! haha jag veet jag vet! hur som haver vi hörs imorrn. minidrott e inställd, och de e träning på eget ansvar om man vill ha träning denna dag som gäller ;) haha! så gör väll några fler situps imorrn bitti haha.
PUSS AND SLEEP WELL SWEETIES
 
BILDEN TAGEN PRECIS NU FÖR 5 SEK SEN ;) 

haha for the first time!!

hahaha första videon som visas från turkiet! dags att träda fram med videosar som aldrig visades ;) haha de e grovt missbildat men vi bjuder på de. ENJOY


jag och sara en eftermiddag vi inte hade annat för oss, lånade kläder från garderoben där och aa.. resten ser ni själva haha!


urban eller umit eller nått liknande, vad han nu hette, ställde sig på baren och dansade, sara och mamma va facinerade medans jag tyckte det sög! hahaha han e rätt bra eller hur ?! =)


hittade gamla bilder! ( blandat )



















































torsdag! tagga tiiill

hello, hur mås det? själv så mår jag super idag. har träffat melanie och anna en snabbis, sen åkte jag med mamma till skälby! =) och är här fortfarande. ska väll snart dra oss hemmåt tror jag.. ?! men det är skitsamma.

imorrn blir det fekke som gäller, ååh vad roligt det ska bli, var två veckor sen jag gick på fest ju ? =) så HOW NICE? ;) vi ska först hem till mig och köpa med oss mat osv, sen drar vi oss mot festen wohooo! fucka uuur!! ;) haha.. jag kommer ofc vara med favvo tjejerna,men tyvär kan inte två av dom.. ;/ men dom ska jag träffa på lördag :D plus dom andra OFC!
MIN vän emma är en av dom, och sen rebecca baby! =) jag vet inte vad vi hittar på men något roligt blir det ju ;) jaja  whatever, puss hejjjj!

svar på kommentar! MIN åsikt så alla ska hålla k*ften nu!

FRÅGETECKEN!!! om om mig och J:
så du vill att ni ska bli vänner igen??
tycker inte du ni borde umgås igen?

svar: nej det vill jag inte! jag skrev kag hoppas hon mår bra osv.. inte att jag ville att vi skulel bli vänner igen..
nja jag vet inte vad jag ska svara på denna fråga, jag tycker att hom umgås med trash trash trash.
människor som kommer trycka ner henne, ger henne ingen möjlighet att utvecklas och bli någonting hon faktiskt kan bli! jag tycker dem människorna, i stort sätt alla dom hon umgås med nu mestadels aa förutom en av dom. henne har jag inget att säga om alls, så! men dem andra.. jag tycker det är dåliga människor som inte har något bra att komma med, som lever kvar i sitt förflutna och inte ger henne möjlighet att bli något stort och framgångsrikt! det är synd för hon är en skarp tjej som skulle kunna lyckas med allt hon vill då hon är jävligt smart, men tyvär tror jag att hon väljer fel människor.. OBS! jag säger inte att det var bra att umgås med mig heller, men dem är inget att ''hänga i julgranen'' precis! ( ett talesätt ) för er idioter som inte förstod ;)

men det är vad JAG TYCKER! jag svarar bara på frågan. så ingen behöver börja tjaffsa om det här nu =)

lugna puckar ikväll!

tjollahopp!
har städat nu och ska snart se på efterlyst.. ;) undra om det sägs något om detta som hänt? sen är det tydligen något ungdomsgäng som misshandlar och våldtar som är i farten ? gäller att passa sig då ;o?
jaja uppdaterar sen! eller snart eller nått.

me ;)

haha hjärndöd människa!



svar: vad menar du nu? jag kan stå på benen annars skulle jag nog inte kunna gå eller hur? hjärndöd eller ? =)


o-m-g!!

vad var det jag sa! ;o jag borde fan bli kriminal polis ;o


onsdag för fulla muggar!

skolan skolan skolan! är så trött på skolan som det går idag haha, det är segt och jag vet inte vad vi ska skriva om på vårat arbete -.- jaja whatever, sov hos sara igårkväll gick upp kvart över sju imorse, gick hem och sov till 11 AS skönt. sen gick vi till en lyxig resturang haha och åt entricot ( stavfel?) och hamnade brevid tunnelbane kungen haha, skit roligt hade vi!! =) 66 köttbullar, 5 klcikar mos, sallad lök och läsk för 60 spånn ;9 - man får äta så man dör, äta så man dör, äta så man dör! hahaha.. herre min gud, jaja sen så åkte vi iaf till skolan och gick in på lektion med geografi..

folk tror vi är pårökta ifdag haha, eftersom vi är fett spralliga och flummiga haha. men det börjar lugna ner seig nu.. ;) snar slutar vi och jag ska dra hem och städa, how nice? inte alls om jag får säga det själv.
nu måste jag jobba med najjsuk, vårat land i samhälle hahha. fy fan va boring men skitsamma de e bara o göre! ;)
puss


tisdag kväll! time to sleep

förlåt! men har hunnit med mkt idag, haha bråkat med ' u know who' haha, pallar inte mer asså! ;) jaja nog om det, jag stannade kvar hos sara! myspys och vi har luskat i nåra grejjor.. nu vet vi en del mohaha!
sen så har vi löjlat oss frmaför hennes webbcamera och med tim på msn hahaha. ibalnd kan man ha kuul!!

nu ska vi sova, sen hörs vi imorrn bebisar! pussis

denna vjuder vi på GROVT!

sanningen om saras bloggning!

godkväll! haha sara inledde den nya kategorien, ''sara bloggar'' ;) men det hon skrev var då inte riktigt sant haha, på sjukhuset var jag, men inte av analsprickor hahaha?! vå såg nyss en reklam om den det var därför hon fick för sig att skriva det, men skit samma!

det är en tjej spm mördat sin kille där våra kompisar bor :o o-m-g!!!! asså fatta läskiiigt ?
jaja vi har ätit middag nyss, nu ska vi ta luft, sedan ska VI LUSKA FRAM MER OM DETTA MORD, SÅÅ SPÄNNANDE,  jag kanske  eden nya krimnal polisen ?! ;) haha. jaja kommer snart! pusshejjjjjjj

Sara bloggar

amanda var på sjukhuset i dag pga. anal sprickor men hon hade fått hjälp snabbt, det gillas!
Sen kom hon hem till mig och bad om stjärts massage givetvis ställde jag upp.
Men nog om det, nu sitter vi hemma hos mig och äter tacos. amanda lär väl slänga in en inlägg sen också


här har ni söta mig


minnen av låtar!

haha ni vet att vissa låtar kan förknippas med vissa saker? jag förknippar väldigt mycket med låtar. resor, personer, tider, minnen osvosv.. :) det är igentligen sjukt hur mkt en låt kan betyda? det  är faktiskt så att jag glömt vissa saker men så kommer en låt som ''har med det att göra'' och då kommer allt tillbaks!
here is my memories of my life..


jag var sissodär 3.4 år, vaknade varje morgon av att min mamma spelade den här låten medans hon sprang runt i våran lägenhet i jakobsberg, det luktade kaffe i hela huset. jag satt och lekte i mitt rum med denna låt poppandes utifrån vardags rummet..


jag och en kompis som hette marielle, hade våran första fylla ochmin mamma hämtade oss i viksjö dit vi smitit ut.. vi fick ha möte med hennes pappa och min mamma hemma hos mig där dom va väldigt arga.. vi gick in på toan och grät tillsammans, gjorde upp en plan hur vi skulle få åka till gotland tillsammans.. jag lyssnade jämt på denna låt då. tillslut fick vi åka efter att ha smörat hur läänge som helst. men just denna händelse förknipps med denna låt..


sommaren 2008, när jag va varje dag med anna rebecca och emma. vi var alltid iskälby och chilla, sola osvosv ;) denna låt va en oblikatorisk sommardags låt fast ja den snabba verisionen också såklart!


rättegången.. lyssnade på den här låten när beslutet om rättegången kom..
lyssna även på den innan rättegången började..


båstad, båstad och båstad! inget annat..


turkiet!! robin hood. låten påminner o lycka!


om en enda person och en speciell situation!


en typsikt melanie fucka uuur låt hahaha! typsik fest låt helt enkelt!


när jag och josefine skulle på fest, tagga vi till på denna.hon berättate att den handlade om oss två när vi kliver in påen fest.. haha! sen vad jag sjöngoch vad hon sjöng haha. sen när vi satt i soffan i båstad, dagen innan nyår helt ruttna och ofixade och sjöng och dansade som muppar till denna låt haha..!:p


min och J's låt helt klart.. påminner om mkt.


dels sommarn 06, men även 2008..


HAHHA när vi gick i sexan och alla gick runt och sjöng denna,speciellt elias i klassrummet hela tiden hahhaa! MINNEN ASSÅ!


min lillebrors favoritsång förut :') haha påminner bara om honom som gick runt och sjöng på denna konstant haha!


haha - mitt namn är lena och jag tänker inte va tyst..
haha min och denice låt, grova minnen från sexan av denna låt och oss två haha!



camilla min barndomsvän som dog i tsunamin.. :/

öppna din dörr och säg att du vill ha mig här!


fler bilder från resan!


att ha kul för mig själv är inget problem.. ;)
freak.. ;p

hahha i liften, mitt hår hade frusit till is :o ser helt sajko ut haha!

haha mja, ingen riktig kommentar haha!

hahha jag och en eh docka :s haha?!

om mig och J

varför är du inte me hon josefin längre?
ni va så .... perfect tillsammans??

och jusste, saknar du henne och hur känns de utan henne nu ni lever typ olika vägar så

svar: ja vi är inte kompisar längre kan vara det det beror på? haha okej.. jo vi hade jävligt roligt tillsammans faktiskt!
ja asså det är såhär, klart jag saknar henne eller dom bra stunderna vi haft tillsammans.. jag menar vi var väldigt bra vänner. och det är tråkigt att de slutat såhär, men ändå så går jag inte och tänker på det. om det är såhär hon vill ha det, så kan jag inte göra så mycket, mer än att leva mitt liv åt min riktning och hon lever sitt liv i sin riktning. sen kommer hennes betydelse för mig aldrig ändas. jag menar JAG hatar inte henne. hon kommer alltid ha en betydelse för mig eftersom vi har s många fina stunder tillsammans och vi har faktiskt vart bra vänner.
och ja vilever helt olika liv verkligen nu.. hon har gått tillbaks till sitt gamla och sköter sitt och jag sköter mitt med mina vänner jag har runt mig. jag går inte runt och mår dåligt. utan bara hon mår bra och har det bra så är det väll bra? man ska leva i nuet. och mycket i hennes liv verkar vara bra nu.. och det är bra tycker jag, hion verkar lycklig och har dom hon behöver. och det är väll huvudsaken?!

oavsett vad hon tkr om mig, så förändrar inte det min åsikt. allting verkar löst upp sig i hennes liv och det är jag glad för. vill att hon ska må bra. eftersom jag sett mkt vad hon gått igenom. vänner försvinner, vänner kommer.. så är det hela tiden. oavsett om vi inte ör vänner längre så kommer jag aldrig nånsin berätta något om henne som hon berättat för migi förtroende, kommer heller inte försöka förstöra för henne.. vi har gått skillda vägar och så är det ibland i livet. nu önskar jag henne bara all lycka i livet och hoppas hon har det bra!


vi avslutade ett tufft år tillsammans! och började ett nytt år utan varandra..

min kväll!

hej, kom hem nyss! från en jätte mysig kväll verkligen! mycket skratt as always med sara min bebo!
jaja iaf vi fikade först sedan åkte vi till hennes pappa och åt middag. jätte mysigt. sen har vi garvat osv framför tv:n&datorn. sedan gick jag till bussen och nu är jag hemma!

ska tvätta av mig sminket sen uppdaterar jag =) puss så länge!


hahahaha



haha sen har sara fått ett mejl, och jag ett mail! ;) såå jävla roligt


hahahahahaha


måndag!

godmorgon sunshines..! har ni sett vädret ute idag? helt underbart men dock väääldigt kallt! jag mår skit bra idag, pigg och utvilad. somnade igår tillslut efter ännu en kur av alvedon! haha.. sen imorse vakinade jag utan smärta, how nice?! dock har jag lite ont i halsen :/ men ingen fara med det helt enkelt.. gäller att klä på sig mycket kläder idag! ;o

först blir det ju skola, sedan åker jag direkt till sara på östermalm och äter middag med henne och hennes pappa! ;) mys!  the automatic home haha! ja om nikommer ihåg skrev jag i somras när jag va hos domefter turkiet att allt gick på automatic haha, as coolt! jaja whatever, nu ska jag äta min frukost! - en kaffe kopp.. inte äta kaffe koppen dårå, utan dricka kaffet ;) nej nu babblar jag strunt. vi hörs senare puss puss


dagens outfit, siden leggins,svart linne, rosa kofta! =)

det går uppåt!

BTW, besökarna har ökat mycket  idag =) wihooo

ge mig morfin tack! godnatt för mig

nu va wallander slut, eller för ett tag sen. jag har proppat i mig en de lalvedon haha, mitt revben dödarmig just nu asså. kan inte sova för att det gör så ont =/ jaja whatever. jag hittade massa bilder i papperskorgen på datorn! =) det är så roligt när man hitta sånna man knapp sett på en halvår typ hehe.. ;) jaja nu ska jag hur som helst FÖRSÖKA sova, ska till skolan imorrn.. om mitt kära revben vill samarbeta med mig?! jävla skit va ont det gör just nu. puss hej! godnatt

ska drömma mig tillbaks!

snart måndag igen

god natt! kollar på wallander och kommer nog somna till den skulle jag tro haha! har precis duchat också.. så jävla skönt, med en lååång dusch, senast var i torsdags liksom .. inte duschningen haha, men en låång dusch! ;) onödigt info haha, vet knappt vad jag pratar om hah .. =) jaja end of the story haha..

after the shower, flashyy

patetiskt

angående inlägget nedanför togs bort! eftersomjag inte pallar alla kommentarer från dem som verkar vara väldigt intresserade av mitt liv.. haha, ni har inget eget verkar det som. om ni nu hatar migså mycket och stör er så mkt på mig, varför ens bry sig om mitt liv och lägga ner energi på min blogg då?

och jag kanske är dålig på engelska, men jag är jävligt skarp i andra ämnen tack och lov. jag går iaf inte i någon sär skola och kommer sluta som arbetslös ;) så hellre är jag dålig i ett ämne än alla =) so you understand me?!

nisom kommenterar, ni har inget liv. ni sitter i eran håla dag in och dag ut. samma rutiner dag in och dag ut. kommer aldrig växa ifrån de tråkiga och trashiga liv! ni kommer sluta som nobody!
väx uppnågon gång och sluta lägga er i andras liv och kommentera en liten sketen blogg! visar bara hur tråkigt ni verkar ha!

idioten är i farten igen!

 HAHAHA OJ såg att någon fick lite damp där..=) HAH FAN VA KUL! tänker inte ens förklara mig angående det utom att du vet nog inte riiiktigt vad jag menar och du vågar inte ens stå för vem du är! HAHA!
tycker du ska knipa igen din käft och sluta kommentera tills du vågar stå för vem du är! men jag förmodar att du inte kommer det, så sluta då kommentera, dina kommentarer kommer då tas bort! ;)

the pictures ;)



















dag 3 / hemfärd

*pjuh* äntligen hemma! har idag åkt bil i först 4 timmar, sedan direkt till teatern med johanna, sen middag på restaurang.. ;) nu HEMMA! så skönt. men jag saknar redan fjällen.. :( så jävla mysigt!

jaja hur som haver, hah vi har haft skit kuul verkligen och ska nog upp snart igen! imorrn blir det skola sen hem till sara direkt på middag.. =) jaja nu ska jag duuuuscha och i nästa inlägg får ni resterande bilder från semestern! ;) wooohoo.
puss!

dag2/skidåkning

hej på er! nu är vi äntligen hemma, eller äntligen och äntligen, det har vart skiit mysigt idag! dock har det vart snöstorm + att det var 15 minus, så mina skidglasögon fryste.. asså det blev rost på insidan, så jag såg absolut ingenting när vi störta ner för backen i hög fart! ;)  haha jaja anyway, vi gick på afterskin först och sen åkte vi skidor igen, sen in på after ski:n äönnu en gång =) massaaa killar, som man flörtade lite med haha! vi träffade några killar nere vid toan som vi blev bra ''vänner'' med haha ;) sen drog vi alla hem till stugan och sitter nu och har det mys med hög musik och mamma och dom gör mat =) nu ska vi ut tror jag!

jaja kommer nog inte lägga upp något mer ikväll, däremot bilder osv.. sen vill jag bara säga att det kommer AS mycket fler bilder från denna resa från saras kamera men vi har inte hunnit lägga upp det ännu, så ni får nöjja er med mina mobil bilder än så länge ;) ni kanske tänker whatever men NEJ så är det inte! det är viktigt =) puss!

me and sara utanför toppstugan ;)

mamma jennifer me and sara när vi skulle dricka varm choklad inne i toppstugan

haha jägermeister halsdukarna vi fick där haha! veryyy pretty

haha ja och dagens outfit hahah? liiite annorlunda va ? ;)


dag 2

godmorgon, jag och sara vcaknade vid halv tolv. blev lite för mkt igår haha. men inmte värre än dom andra fredagarna haha ;) jaja iaf vi dricker varm choklad as always .. =) och har ätit frukost. nu sitter vi med ansiktsmask med choklad haha! lukatr as gott men ser helt förjävligt ut, som ni själva ser på bilderna här nedanför haha! jaja det bjuder vi på, visst har jag blivit duktig på att bjuda på bilder som inte 'är helt OK här i bloggen =) awesome eller hur! haha nu ska vi iaf åka skidor.. ;) 
.. vi hörs senare och jag ska försöka ta massa bilder med min mobil i backen för när sara är kamera-man så blir det lätt lite segt att få in dom haha!


sara med chokladmask! ;)

haha jag med chokladmask.. riiktigt snygg haha!

skidåkning =)

moí ;)

dag 1/skidåkning

wohoo. tja tja! vi är nu hemma har suttit på restraurang / afterski stället hela kvällen, haha han ni vet oliver från big brothter som va tsm med carolina gynning ägde det där, och han gav sitt nummer till oss haha?!

jaja det va en del grabbs här också, uhuu! ;) AS nice..  skid åkning va skit mysig, jätte mkt snö bara, men annar gick det kanon! men vi va räått trötta så vi satte oss i baren och gotta oss istället =)

nu ska vi mysa galet och dricka gått! =) läsk ofc ! ;) puss vi hörs senare med massa BILDER FRÅN IDAG, SOO SEXY!


dag 1/dagens bilder!









dag 1/ shopping

hej hopp! hemma från ''stan'' haha ;) stötte på massa grabbs som flöstade med oss och glodde som fan haha! konstigt konstigt med tanke på att vi fick för oss alla fyra att sätta på oss fula mössor hahaha! herregud lite måste man bjuda på sig själv right? aa men iaf vi fick med oss en del hem ;) ofc! jag köpte nya skor =)
nu ska vi dricka varm choklad med konjak i hehehe!! ironi..
sen snart ska vi åka skdior vid 5 typ?! sen blir det after ski hela kvällen. shnertigt va ?

dagens bilder kommer i nästa inlägg ska ladda upp dom nu! :D


dag 1

godmogon älsklingar! här snöar det för fullt, det är 13 minus och 1 meter snö.. ;o
haha aa iallafall så väckte sara mig nyss -.- låg och viska mitt namn 20 gånger haha! sen så satte hon sig vid mina ben och tjata om att vi skulle ut haha, precis när man är nyvaken.. ?

nu sitter vi brevid brasan troits att den är släckt haha! ;)
jag sitter och dricker varm choklad, sara kaffe!  men vi hörs senare! puss

helvette adam mikael!

ja som ni ser här nedan så har vi inget liv just nu haha, kl är halv fyra ca! och vi kan inte sova, ingen är inne på fejjan så de blir att roa oss me varandra på den sajten haha! NO LIFE IKNOW!  men nu ska vi ut och rulla oss i snön =)

sara beach är en mupp

haha sara den muppen, sitter brevid mig men skickar ändå medelande till mig på facebook ;) haha how sweet?

vi är framme! and still awake

godkväll, vi är framme för länge sen men har bara tagit det lugnt, pratat, myst poppat musik och druckit vin ;) haha nej jag skojja bara med er.. ofc not ;)!

jaja iaf ska snart ut och sen ska jag sova tror jag faktiskt, vi kommer gå upp när vi vill imorrn! sen ska vi in till stan för att shoppa haha! hallå vad ska man annars göra här?! haha nejnej skämt det också! :D ..

vi ska faktiskt shoppa, sen ska vi åka skidor på kvällen , för att det är kvälls öppet hela kvällen med upplyst och grejjer, sen vid tio ska vi gå på afterski, är tydligen något band som spelar ?! hoppas påp snygga snowboard killar dessutom haha :)

stuganär för övrigt AS mysigt, bastu, ''bubbelpool'' utan bubblor haha! nej men ni vet en spn där jätte stor rund uppvärmd grej.. ? sen släde och grejjer =)

nu kom en låt som heter this is the life på på radion.. :/ ger mig grova minnen. jaja ska ut o busa nu..
pusssaaar

nu har vi lämnat sthlm!

tjaaa allihoppa, vi är ute ur sthlm! har nyss ätit¨på donken! nu sitter vi i bilen och har ca 4 timmar kvar typ..
jag och sara kommer bo i en annan stuga så det kommer bli FEKKE haha! nej men u know what i mean..
nu går det jääävligt fort med bilen och guppar mkt, så vi hörs senare babies
pussar

btw ny kategori för dom nämaste dagarna! ' fjällen med sara'

tjejer vs killar


tjejers vs killars fjärrkontroll


uppdatering i 100km/h ;)

nu är det bara en halvtimme kvar tills vi åker!! TAGGA TILL!
ja som ni märker har jag inget bättre för mig att göra än att blogga haha! så tacka och ta emot och knip k*ft..
börjar också få ont i min hals ?! INTE OK! ... skulle vara så typsikt att bli sjuk nu liksom..
våran bil kommer nog se överfull dessutom! haha?! tänker er fyra tjejer med massa grejjer ? haha. blir nog en rolig syn skulle jag tro!

aa typ såhär ;)
 
juste
mina naglar ni vet som jag gjort?! asså äkta fransk manikyr, inga j*vla b-lös naglar från hm! haha
nej men jag har ju haft det i en månad i streck nu ungefär.. om inte mer ? jaja skitsamma tillbask till saken;
mina naglar har växt jätte mycket, jag har alltid haft korta nerbtina naglar men nu är dom över fingertoppen, alltså långa på riktigt  hur jag kan se det kanske? JO den lilla tippenman får fastklistrad sitter längst ut på sin egen nagel. och första gången jag var där så lossnade dom efter tre veckor men nu håller dom bättre eftersom mina egna naglar är långa, och jag ser under nageln eller vad man man ska säga.. asså man ser sin egen tipp litesvagt haha! inte så andra ser det men om man kollar jätte noga ser man en liten linje  wohooo!

jaja onödigt info kanske..men WHATEVER!


killar som bloggar!

HAHA fick nyss meddelande av en killkompis! att han skaffat blogg hahaha, gulligt va ?
jag tycker om när killar tar tag med det där med blogg. och kan skriva precis som vi gör haha. däremot kanske dom inte tar den lika seriöst som vi gör? men denna kille som jag snackar om har skrivit reeal things ;)
haha,vad den heter talar jag ICKE om

nu kan vi ha 'bloggkrig' med varandra hahahhaha!
ta det med lite ironi!

jag är redo för kyla!


come on let's party

när ni åker bort någonstans brukar era föräldrar vilja åka tyst och stillsamt då? min mamma är tvärt om, hon poppar som fan i bilen haha! det är nice.. känns så tråkigt att åka så tyst? så ikväll ska vi fucka uur, ( in car ) hahah nej men ni fattar va jag menar, jag är taggad,fick nyss ett sms av sara haha!
< tagga till!! nu ska vi köööra > -
haha wonderful jaja anyway, musiken som ska poppas ikväll blir;





tre låtar som kommer finnas med helt enkelt, ofc med fleera andra!

plus en gammal klassiker

början suger men lyssna hela, ni kommer känna igen många av dom!


varför åker jag bort?

Anonym om torsdag!:
varför ska du åka bort?

VARFÖR ÅKER JAG BORT?
svar: helt ärligt? .. ja det är ganska mycket anledningar faktiskt. förutom att det ska bli så jävla roligt att åka iväg med en kompis och åka skidor och gå på after ski och så ofc? ;)
MEN jag har också ganska länge kännt mig stressad, haft oro, trötthet, huvudvärk magsmärtor osvosv..
det har ju hänt en del den senaste tiden. jag ska inte säga bara dåliga grejjer. men det har vart bra och dåliga saker. vissa saker eller dom flesta är alldeles för privata att ja inte vill skriva ut, . 

MINA PROBLEM
 jag har ju även revbens förskjutning sen ett år tillbaks.. det gör att jag får smärtor i revbenent på vänster sida(offtast, ibland båda sidorna), kommer offtast när jag stressat... sen misstänker jag att jag typ är uttorkad pga allt stress och jobbiga saker som hinner ifatt en. som gör att man inte äter ordenligt dricker ordentligt med vätska, får i sig vitaminer osv.. + en hel del festande på det!  ;)
- jag kallsvettas som om  jag hade hög feber hela tiden. dricker flera flaskor vatten på en dag, kanske runt 3-4 liter ?!  om inte mer!

så det är också en anledning till att åka bort, få bli av med min stress och komma bort ett tag. tror jag behöver det. behöver nog bara få prata ut med allt som hänt på senaste som tynger ner min energi  för min underbara vän sara som är som en ritkig syster för mig. hon vet nog allt om mig,nästan iaf. finns ju alltid lite privata things.. ;)

men ja iaf så de ska bara bli så skönt att åka bort prata ut med alla känslor, slippa stressen, oron och förmodligen bli av med min uttorkning jag fårr pga detta och mycket mer som, som sagt är inget jag vill dela med mig av!

ska ofc bli grymt roligt också!
så denna lilla resa är perfekt!

torsdag!

packning, check!
städat, check!
skolan, check!

ja nu är allt klart, och nu är jag bara hemma och fixar det allra sista! ;) skolan gick bra, mycket skratt haha! men också vääldigt mycket irretation också.. men men whatever! jag fastar verkligen INTE PÅ BILD IDAG! knappt så jag kan bjuda på det asså..!

jaja ska checka lite saker nu på facbook och grejjer.. =) vi höres before i leave!


sista dygnet i stockholm!

jag har haft damp i hmm ca 2 timmar för att mitt internet la av -.- vi kunde inte förstå vad det var för fel. tills för 5 min sen,

(jag) MAAAMMMAAA! INTERNET FUNKAR INTE =(
(mamma)ja men det kanske är fel på nätet bara ? ta det lugnt amanda!
(jag) NEEEEJ!! DET MÅSTE FUNKA NU! MAMMAAAA
(mamma) hmm.. aa jag vet inte! tyvär amanda. luuugn!
-sen går jag ochkollar bakom hyllan och allt är avstängt? och det går inte att sätta på -.-
(jag) mamma de e e helt pajj! :'( vikommer aldrig mer ha internet..!
(mamma) OOOPPSS .. :D jag hade stängt av strömen på det uttaget ;) hehe!
(jag) -.-

så ja ni fattar varför jag vart off! haha inte för att ni kanske bryr er men i do.. ! aja jag har iaf packat klart! gjort ansiktsmask, såå skönt.min hud ärlen somen barn rumpa nu haha! ska sova nu om ca 10 min! måste orka upp imorrn! sista timmarna i stockholm ;) det ska nog bli enkanon dag hoppas jag på! men då gäller det att inte försovasig för då blir det alltid kaos för mig.. ;/

jaja vi hörs imorrn innan jag drar! plus att jag har gooda nyheter ;D två datorer ska med till fjällen imorrn! så ni kommer bli vääl underhållna av mig and sara beach! ;) haha vi ska nog bjuda till haha!
puss god natt

såhät ser min väska ut ungefär ;) hur kyckas jag alltid med samma problem?

i <3 my webbcamera

jag borde packa! men det är inte riktigt de jag gör...
this is me,this is real! lite bjudande bilder ..
nej nu ska jag packa, ciao! wish me luck baby!








shopping för hela slanten!

hellu sweeties, nu har jag kommit hem! har vart på stan sen kl halv fyra typ?! alltså tre timmar. fick med mig en del hem dock inte allt jag behövde. men det löser sig!

nu blir det till att packa -.- usch jag hatar det! trots att det är någonting bra. men grejjen är den att jag orkar aldrig packa upp sen ;o haha! jag har till och med fortfarande inte packat upp allt sen turkiet haha ;)

aa iaf så kan jag färklara med text först vad jag köpte;
tjocktröja ( lila ) kors imtaket närde gäller mig,men dev va fin!
6 olika ansiktsmasker
ögon skugga!
armband
bikini!

allt detta på 600 kr :D as bra eller hur ?!
hittade en as ball butik med jätte fina och biliga bikinisar ;) men jag säger inte vart den är! mohaha
jaja iaf look at the picture!

nu ska fanimejmin hud bli bra! len som en babyrumpa haha!

haha man såg visst inte så mycket av bikinin när man tog kort, men det är lite ''skinn'' liknande material. asså inte ordagrant skinn!  men aa överdelen är iaf utan band! hur som haver som funkar de iaf för denna helg. var inte speciell dyr, men vi kanske kör på naken bad hahaha ;)? eller inte.. det lär ni aldrig få veta! haha!



en sån här fast i lila ;) orkade inte ta kort. för jag har på mig den! =)

LYCKORUS!

nu ska jag rusa till tuben och möta min älsklingpälskling anna!

PUSS =)

packlistan är gjord! nu SHOPPING!

hi my dear!
gick upp i tid imorse ;) kors i taket va ? jaja iaf skolan gick bra att mitt mat kort funkade hehe ;) sedan så åkte jag hem och har börjat packat lite, ska snart göra mig iordning, ska träffa anna! måsten köpalite stuffs inför våran lilla weekend som vi drar på om ett dygn =) så lite grejjer som  måste in skaffas. har lite present kort och så kvar också, de det blir AS nice! skriver senare med lite bilder för hoppningsvis! puss på er!
MIN GLAMOURÖSA PACKNINGS LISTA =)

så ja det som är kryss framför ska alltså shoppas idag först och främst, sen så får nog någon annan liten stackars grej följa med mig hem också haha! =)


Just a ordinary boy


godnatt

ibland inser man för sent..
ibland tar man förgivet att alla människor är äkta..
ibland förstörs allt på en dag!
och ibland kan ett misstag bli till the end!

ska snart sova, eller först duscha, sen sova! ska upp tidigt imorrn! sen ska jag träffa anna tror jag. sen ska jag packa =) drar ju sen till fjällen eller aa dalarna isjälva verket!
vi hörs imorrn. paybackis a bitch my dear! ;)


!"#¤%&/&%%%



........

skrev nyss fetaste inlägget men ja ofc blogg.se är SÄÄÄMST! så nej allt försvann -.-
SK*T BLOGG!!!!!!!!!!!!


fettisdagen



hemma, efter skoldag + att jag vart i jakan. mötte alexandra på tåget och vi åkte till henne och åt pankakor =) hehe, sen drog vi till jakan skolan. träffade lite folk.. sedan så gick vitill jakan shoppade lite behövliga saker som ny hårspray, toffsar,smink , nagerllack, hårspännen osv osv..  sen åkte vi hem!

dagens roliga; fläckar med fläckar och ränder med ränder!
-du är en fläck och jag är en rand, alltså på passar vi inte med varandra!
(alexandra) nej jag är en zick zack ..
(jag) EH ..?!

ny dissar repliken enligt mig och alexis haha! imorrn är planerna PACKAAA och träffa anna panna! haha...
missar mycket i helgen pga min lilla weekend. men det blir mysigt ändå =)





vi har blivit...



JA.. ni vet att jag Josefine och Elizabeth pratade om att vi hade träffat måns zelmerlöfs lillebror ?! han var grymt lik och så.. plus att han sa att han va hans brorsa.. MEN i intervju med måns på tv och i tidningen såsäger han att han är ensam barn i familjen ?! eller det var något sånt..  men iaf att han har INGEN bror.. :S

-så antagligen har vi blivit lurade? vet inte annars vad det finns för bra förklaring till de.. jag menar han kan knappast ha en bror han iinte vet om :S JAJA ANYWAY. så är läget iaf.

VI HAR BLIVIT LURADE!


i belive in you


if you fall hard i fall harder

hej på er! skrev inget igår..  men jag åkte ju till sara my babe och myste galet ;) snackade massa osvosv..
sen kom jag hem och orkade inte skriva helt enkelt. somnade vid två typ, så idag går mina ögon i kors och jag har skrattat åt nästan allt hahaha, så ska snart lägga mig framför tv:n tror ja och sova en stund ?!

annars idag gick skolan skit bra! matten jobbade jag som satan trots att mitt huvud va helt snurrigt för jag var såtrött, men gjorde iaf typ 30 tal =) wohoo bra va?

efter skolan gick vi till vi-butikerna ochskulle köpa mat, men guess what.min jävla F*TT skola har typ tagit mina pengar från min kort? grymt irreterande så jag kunde inte köpa mat -.- så jag pelle och antonia gick till bussen. dom med mat och jag utan haha! men whatever, sen så tog jag och antonia bussen till mig, gjorde kaffe latte , eller jag gjordeoch lyssna på gamla låtar bara och så.. sen följde ja henne till bussen ;) nu är jag home alone och har inget att göra, och därav ska jag sova!

eller inte än men snart haha! pusspuss
(orkar inte dagens today)

drar snar till syster <3

äääntligen hemma från dopet ! det va fint och rätt livat haha..
nu ska vi bara äta sen ska jag plocka undan lite i rummet sen drar jag till sara my babe! vi hörd ikväll.pusspuss

glöm inte att tillbringa din kväll med någon du tycker om (=

godmornign my loves..

godmorgon, sitter här och äter frukost ( dricka juice) jag har PANIK! vaknbade förca en halvtimme sen och ska åka om en kvart till barn dopet?! haha skillat!!

jaja men snabb som jag är så är jag klar =) men ska hinna med massa andra saker innan, sommåste göras nu nu nu.. men man måste julanga in ett inlägg eftersomdet är alla <3 dag idag, så glad alla hjärtans dag allihoppa! ;)

jaja måste rusa nu..
TRÖTTPUSS!


outfit; strumpbyxor, linne, vit kofta !
får duga helt enkelt..

so tired!

godmorgon typ?! jag är hemma, och somnar när som helst. festen hos pelle blev spååårad totalt. men träffade massaroliga människor där haha, nicki bland annat, haha fick reda på en rolig grej som är så jävla patetisk asså hahaha really B stuff! jaja anyway, det var cirka 150 pers hos pelle stackarn hehe men men måste sova nu, vi hörs imorrn ska på dop på dagen sen får vi se. puss puss hoppas ni haft en bra kväll ;)

är det fest älleh! OH JA! =)

cha cha bloggen!
ska snart på FEKKE och fucka uuur hahaha, min mammmas nya uttryck haha! idag när vi satt i bilen säger hon; idag ska jag på fekke och fekka uuur.. (jag) mamma det heter fucka uur!
(mamma) oj förlåt, då ska jag FUCKAAA UUR! hahaha hon va taggad till 100!

jaja ska snart möta jenny penny och hennes kompis i fridhemsplan ;) så vi lär inte höras nått merikväll, kanske obsdervera KANSKE vid tre när jag kommer hem.men det tror jag inte.. haha. puss puss sötnodar och idioter, och juste till dig idiot; jag kallar dig vad jag vill =)
ciao !!

dags att sova, god natt på er


den bjussar jag på ;) utan smink och grejjer;) eller förlåt mascara dock!
jaja ska sova nu, imorrn är det FULLSPÄCKAT!  men vihöres imorgon darlings, pussspusspuss!

TILL DIG IDIOT JÄVEL

för er som inte fattat det, så är bilden i några inlägg neråt ett SKÄMT! givetvis inte seriöst jävla idiot!
ett S K Ä M T !! SKA JAG SÄGA DET 1000 GÅNGER TILL? ett skäääääämt.
IDIOT FAN!

cola + tv + msn


ja detta är min fredag, tv + cola =) skirver med typ alla på min kontakt lista på msn också.. haha. unnar mig de roligaste som går på denna kväll =) hehe. jag och pelle TAGGAR TILL inför imorrn också, wohoooo

;) always on thaa party

jashär ser det ungefär ut när vi allihoppa på bilden är i farten och ska festa :D hahahha


blåst brud 93




våran lärare i samhälls kunskap står och pratar om sämhället och säger
(daniel) ja vet ni vad a-kassa är för något?
(någon i klassen) ja det betyder arbetslös kassan..
(daniel) ja bra.. men vet ni vad mer vi har inne i systemet då när det gället ekonomi och grejjer?
det blir tyst i klassen, och jag satt och tänkte som fan, och kompå det! tyckte jag va skit smart och räcker upp handen..
(amanda) det heter b-kassa
(hela klassen) kollar snett och vissa garvar hånande... -.-


fuckaaa uur!

mamma är påväg hem med kol grillen mat till mig :D mm i'm lovin it!
blir ett rätt najs fredag idag, även fast jag inte riktigt är typen som sitter hemma på en fredad.. men denna dag har en anldening! men de löser min mamma på bästa sätt =)
imorrn blir det fekke och jag ska fucka uuuur hahahha, undra hur många gånger jag säger det på en kväll när det är fest?

typsikt mig till melanie;
(jag) melanie FUCKAA UUUR!
melanie går och dansar somfanoch fuckar uur!
jag går därifrån, hittar något annat att göra..
(melanie) men vafan amanda, vart tog du vägen ?!

HAHAH, jaja hur som haver så ska vi till bromma =) så j''vla nice! måste ringa flickorna och bestämma! ;)
btw,visst gick denna veckan fort ?! :o

dagens!


dagens outft; ny kofta från gina =) 50 kr - VILKET KAP VA?! :D

where are you now that a need you?

hej på er, kom nyss hem och ligger i sängen helt DÖD! är så jävla trött asså. har skit ont i magen menmen de är inte så konstigt btw..
jaja whatever, ska bara vara hemma ikväll, vila upp mig till imorrn såjag kan festa loss imorgon haha! de går nog bra om jag inte har skit ont imorgon också. men jag hoppas inte det. hoppas inte det iaf!
usch va jag hatar det här. 
 
anyway, igår var jag som sagt barnvakt till min söta kusin! lite små fights dock, men annars så hade vi jätte mysigt. tog massaflumm bilder med henne men haha orkar inte lägga upp dom.. + en video när hon verkligen jävlas med mig haha. sen när jag kom hem vid kvart över elva tiden, va mamma hemma =) vi pratade massa men sen gick jag och la mig.. ;)

dagens knarkarlåt;

the words of a broken heart.

dags att dra sig hemmåt

hallå!

har vart barnvakt till min kära kusin, :) och ska snart bege mig hemmåt. från odenplan till söder.. tummen upp! så om jag dör eller whatever så i love you my friends and my family!

men de ska nog gå bra! vi hörs när ja kommer hem, puss så länge

;)


snart bär det av !


japp hit ska vi, om exakt en vecka så kommer jag och sara festa loss på skidor och afterski haha!
ååh vad jag längtar ska bli så jävla roligt och skönt att komma iväg! dock kommer jag vara utan dator al the time :/ men whatever! ;D

jag och sara i kungsberget förra året! :) som gjorda för skidor hehe!

dum tek tek

fyfan va kallt det var ute ?! ;o det ser ju ut som värsta vår vädret men neej fyfasen va kallt det va .. ;o
tagga till låten ;)


tralalalala solen är kommen :D

sådär, nu känner jag mig som en människa igen haha! har duschat, sminkat mig och plattat håret ( så gott det går ) glömde ju givetvis att mamma tagit med sig hårtorken till göteborg hehe, så ja mitt hår får bli KAOS idag, men jag orkar inte bry mig.. jaja whatever, efter skolan ska jag nog träffa anna?! men vi får se.

OJ nu börja solen lysa ute :D:D:D vilken vår känsla man får då? trots att de är 7 minus ute ;) hehe!
menmen nu ska jag ut och ta lite luft på gårds trappen =) hörs snart, ska langa en låt tiller som är grym och jag och mell blir AS taggade av den :D wihoo, puss så länge! :D


kommer snart! ;)

godmorgon sunshines

godmorgon, jag är uppe NU?! halv tionär jag börjar tjugo i två haha! duktigt duktigt omjag får säga de själv.. ;)
ja somsagt melanie kom hit igår kväll, vi chilla galet drev med folki webbcam hahahaha.. sen vid tolv gick vi och la oss, eller melanie somna först sen deckade jag efter kanske en halvtimme..

vi kollade på efetrlyst, melanie var skit rädd hahahah, vi åt middag. osvosv, en helt okej lilllördag liksom ;) som ni såg tog vi massa bilder dessutom ;p haha ibalnd får man bjuda till lite right? =)

imorse gick hon upp kl 5 över åtta, jag låg kvar i sängen och halv sov. tills de blev intressant på vakna med the voice.. sen åt jag frukost med henne och följde henne till porten haha, hon skulle till skolan.jag ska strax duscha! mitt hår är äckelpäckel.. ;o sedan börja fixa mig och städa iordning lite i hemmet, it look like crap haha!


såhär snygg är man just nu..

riiktigt sexiga bilder! håll i hatten

tja på er! mell och amanda här, vi chillar galet och myser med ramlösa och godis från ica =) nicepricepå höög nivå. vi har även käkat middag på överklass nivå ;) TOP NOTCH! haha ja nu ska vi driva via webbcam med lite gölliga boys hahaha, nej men vi hörs sweeties. puuuusssssssss på röven!












amanda lagar mat (y)

tjollahopp tjollahej!
haha jag lagat mat ;) kan ni tänka er, jag gör väärsta middagen till migoch melanie som kommer strax! vilken snäll kompis jag är va ?! =) hon va as hungrig så jag började med maten, nu är det mycket att välja på haha.
för övrigt så skriver jag ocksåmen en gammal god vän till mig som jag var typ bästavän med när jag var sådr 7 år kanske.. det är tio år sen vi träffades :o ?! så nu har vi fått kontakt igen , AWESOME!
dunkar ocksp musik så grannarna dunkar på väggarna! HÖHÖH :D - kunde inte bry mig mindre ;)

nu har jag vart ensam hemma i typ 4 dagar och de börjar bli lite tyst så musiken får göra sitt för att underhålla mig :D jaja hur som helst så kommer mells hit snart och vi ska käka, sedan plugga -.- och äta godis MYYS!
ibland får man festa till det lite helt enkelt.

OJJ OJJ PASTAN KOKAR ÖVER ;O HÖRS SEN!



haha, tagna nyss ;) ibland får man bjuda till lite ..

=) basic, men fin right ;) ? iaf j*vligt sköön!


TVÅ BILDER TILL



hur man kör klicket hahahhaha

ojj ojj ojj

AHAAP ALLA ANDRA BILDER GÅR INTE ATT LÄGGA IN JÄVLA FITT HELVETTES BLOGG!!!SERIÖST!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAH


INTE HUMÖRET PÅ TOPP!

godkväll! jag får damp i en och en halv timme har jag försökt komma in på bloggen men nej icke sa nicke?! jävla skit blogg asså. och sen jävla belgrad kille som babblar på spotify? vem fan bryr sig ? j*vla idiot!

ja som ni märker är mitt blodsocker väääldigt nere just nu! så skulle kunna mörda en människa känns de som! konstigt nog kom de nu helt plötsligt? har vart på jätte bra humör hela dagen, haha?!

är också så jävligt förbannad på folk som snackar massa skit hela tiden, måste man hitta på saker för att smutskasta folk ? och andra idioter som inte vet bättre tror på de också, wohooo vilket bra samhälle vi har (y) tummen upp!!! -.-

jajaidag efter skolan såg jag snabba cash, =) helt okej faktiskt.. dock trodde jag den skulle vara bättre menmen den va bra! helgen är ocksåplanerad tack och lov! så de blir nice..

i skolan gickde bra, förutom min engelska lärare jag stör mig grovt på, hons nackar finlandssvenska?! vilket är skit irrterande när man är trött och irreterad, sen säger hon AS WELL i varje JÄVLA MENING?????????!

nej känner mig som örjan lax för tillfället. så vi hörs senare. HEJDÅ!


måste springa nu nu nu

men jag är så snäll att jag ägnar en liten tid på min kära blogg haha! iaf så berättar jag om igår när jag kommer hem sen.. FACELOOK just nu, have to run bye sweeties


sweet

svar

Anonym om When I'm with you:
gillar du någon nu, de verkar som de?

SVAR: nej det gör jag inte.. tycker bara låten är bra?
men nej jag gillar ingen just nu.. eller har inte gjort på ett tag. sen har jag väll ögonen på några hehe ;)men de är inte samma grej,  men nej jag gillar ingen! lika skönt de faktiskt! :D

måndag + bilder från lördag

godmorgon, håller på att fixa mig sen ska jag ringa sara, fyfan im going to the hell right now. men whatever, senare ska jag träffa alexandra my baby och vi ska till kista och shoppa ;) wohoo!

sen ska vi nog kolla på film hos henne med melanie =)
juste hittade tre bilder från i lördags!

haha min present hahahahhaha! herregud

eh ja..

puss bild as usually!


When I'm with you

When I'm with you
When I'm with you
When I'm with you you you
You.. when I'm with you

What good's a memory
Without you there with me
The morning sun ain't the same
Without you here
You are the summer breeze
The wind blowing through the trees
You make the loneliness
All just disappear

Nothing replaces your touch
Never stop believing in us
They try to break us
But we stand strong in love
They'll be no distance too far
I gotta be where you are
(right where you are)

I don't wanna face this world alone
Without you by my side
You're the only one
That makes it feel like home
And I need you in my life
When you're not around I'm feeling
Like a piece of me is missing
When it feels like the day is closing in
Somehow I find the faith
To make it through
When I'm with you
When I'm with you
When I'm with you you you
You.. when I'm with you

What's a photograph
If you're not in the other half
Why even dream
If I'm not dreaming of you

You make me a better man
Promise I'll do all I can
Your love keeps me bringing me
Closer to the truth

Nothing replaces your touch
Never stop believing in us
They try to break us
But we stand strong in love
They'll be no distance too far
I gotta be where you are
(right where you are)

I don't wanna face this world alone
Without you by my side
You're the only one
That makes it feel like home
And I need you in my life
When you're not around I'm feeling
Like a piece of me is missing
When it feels like the day is closing in
Somehow I find the faith
To make it through

When I'm with you
When I'm with you
When I'm with you you you
You.. when I'm with you

When I'm with you
When I'm with you
When I'm with you you you
You.. when I'm with you

Hey

I questioned whether time or fate
Would ever show me a sign
The moment I saw you
That's when I knew
I feel it when I'm with you


I don't wanna face this world alone
Without you by my side
You're the only one
That makes it feel like home
And I need you in my life
When you're not around I'm feeling
Like a piece of me is missing
When it feels like the day is closing in
Somehow I find the faith
To make it through
When I'm with you
When I'm with you
When I'm with you you you
You.. when I'm with you

When I'm with you
When I'm with you
When I'm with you you you
When I'm with yo

 
<3

svar på kommentar

maia om fredag!!:
vart har du köpt din tröja
? skit snygg uringning, är den brun ? gillar sånna tröjor.

SVAR: jag har köpt den på gina tricot.. haha asså de e ju knappar så man väljer själv hur den ska sitta, hur mkt uringning man vill ha.. jag har två knappar knäppta offtast!  ;)
och ja den är brun, finns även i fler färger! :D

2 bilder, kommer mer!


daniella och alexie :D




...

jag har inga ord eller förklaring till hur mycket jag saknar dig..
önskar jag kunde vrida tillbaks tiden, få saker ogjort, och ha kvar dig imitt liv..
när ska denna känsla någonsin gå över?! kan någon berätta det för mig.. ?


home alone..

cha cha!
kom nyss hem, åh gud är proppmätt.. har iaf vart hos min faster idag och träffat min farmor och farfar, NICE! dom va as bruna efter sin utlands resa.. ;) vill också åka nu nu nu..

iaf så fick jag present kort på ' hemlig butik' ;D så ska shoppa galet hehe.. sen fick jag också en beige canada Goose jacka :D skiiit fiin!  skönare nu när de inte är så kallt på dagarna ;)

för övrigt är jag hur trött som helst, så ska nog sova snart, eller decka framför tv:n rättare sagt! framför wallander, byfonen. den är nog slut snart men endå..

imorrn är det skola som gället, BLÄ på de.. men sen ska jag träffa alexie :)
puss and ciao!

BILDER FRÅN FREDAG

































nattprat hahahah



jag alexandra och anna ligger och sover.. klockan är ca tre/ halv fyra på natten..
(JAG) alexandra..

(ALEXANDRA) ja vad är det ?

(AMANDA) jag tycker det är jätte bra att du och annasover hos mig inatt..

( ALEXANDRA ) varför de?

(AMANDA ) aa för annars skulle någon av alla mina grannar komma och mörda mig, speciellt en kille som försöker ta själv mord och han hänger där utanför mitt fönster nu!

(ALEXANDRA) nej varför då *blir skit rädd*

(AMANDA)jag vette fan han tycker det är kul, JAG SER HAN NU JAG SER HAN NU, HAN HÄNGER DÄR UTANFÖR KOLLA. HAN HÄNGER!

(ALEXANDRA) *blir skit rädd och ser i syne*


HAHAHAHAHHA :D
sen lite senare typ en timme senare kanske går jag upp på toa, sedan när jag kommer tillbaks säger jag till alexandra,
(amanda) *viskar* alexandra..
(alexandra) vem behöver mig? *ler*

hahahahahhaha!!


my lovly lördag!

goooodmorgon *gäsp*
jag och alexandra sitter imitt rum och gör inte så mycket pratar om en person som verkar ha ett litet problem, som alltid dårå.. hahha men whatever vi hade kul igår, jääävligt roligt haha, mycket skratt osv osv!
sen skulle vi träffa några på odenplan men de blev knas när vi kom dit, vi pallade inte dom där snobbarna med gröna byxor och skorta ?! eh snyggt.. verkligen. och domandra killara var cp i huvet dom la konstiga kommentarer och typ trodde dom va 5 men va igentligen 18 ? normaaaalt.. NOT

aa mensen drog vi hem och var hemma vid två, helt okej ;) men innan det var vi ju typ 10 pers hos mig och fucka uuuur hahah, nej men aa typ.. vi åt middag och åt efterrätt och sedan blev det DRAG!

mina presenter va huuuur bra som helst! tack ALLA mina älsklings vänner! thank you soooo much.. ♥
ficken L*mpa =)=) och den andra tänker ja inte säga vad det var för det är lite små privat och en gnutta pinsamt hahha, men jag DOG av garv! hahaha..

nu ska jag laga frukost åt mina trötta vänner anna och alexie sen ta mig en kopp kaffe latte och läsa tidningen med en cigg i handen , how NICE?! haha glöm det med tidningen ;)
BILDER KOMMER SNART! ska även kolla om mells har lagt upp fredagens ?! jaja
PUSS HEJ!

where did you go ? :(



I smell his perfume
For a moment I wish it was you


I can’t feel you
I don’t understand it
Where did you go?
I hate that you’re all that I know

I’m not gonna tell ya
I’m not gonna say that I’m okay, no
I’m tryin to get over
I’m tryin’ to get far away from our mistakes

Everywhere that I go
It’s you, reminding me
Of how to love
I’ve had enough


have you ever love someone so much, it make you cry?



Have you ever loved somebody so much
It makes you cry?
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night?
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right?

Have you ever?
Have you ever?

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything
To make them understand?
Have you ever had someone
Steal your heart away?
You'd give anything
To make them feel the same?
Have you ever searched for words
To get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start?


Have you ever found the one
You've dreamed of all your life?
You'd do just about anything
To look into their eyes?
Have you fin'ly found the one

You've given your heart to
Only to find that one
Won't give their heart to you?
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there

And all you can do is wait
For that day when they will care?

What do I gotta do to get you in my arms, baby?
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand
How I need you next to me?
Gotta get you in my world
'Cause, baby, I can't sleep


TVÅ BILDER, KOMMER MER!

hittade två bilder från mell's blogg;) haha inte finaste av dom alla kanske menmen!
MELANIE OM DU SER DETTA RIIIIIIIING MIG, SERIÖST HAR RINGT 40 GÅNGER TYP. RIIING MIG!♥


min nya snygga stil haaaha!



it's not my time to go

rubriken har inget med inlägget att göra ;p lät bara bra haha!
iaf sådär nu har jag städat heeela mitt rum, my god! nu är det gjort och nu ska jag ut och handla=)

såhär ser man ut, lite små risig, men ja bjuder på den! haha mamma i bakrunden ?! ;)


the ugly truth!

och sen till dig linnéa, du ska bara vara tyst i detta läge. du har inget att säga överhuvud taget..
R är ingen underbar person, mot dig kanske, men det är inte normalt att göra som som hon gjorde, men efter DU var med på de så är det klart det var bra för dig! som tur var kom du ju undan eller hur? du var medhjälp men efetrsom du redan hade saker på dig så skullede bli värre för dig om du nu åkte dit för det här, däför kunde R ta allt på sig eftersom hon ändå skulle åka dit, och det var ju snällt av henne eller hur? hjälpa dig sådär ur skiten- så jag förstår om hon är en underbar person för dig..

och nej jag skriver inte alltid om detta i min blogg, utan  när någon har frågat något så har jag svarat och det har kanske 1 gång varannan månadf, ibland mer ibland mindre..
och ja mankan tycka att det räcker, men kom ihåg det själv också när du och dina ''underbara'' kompisar håller på mot mig, det räcker ju också någon gång eller hur?! så..!


en j'vligt onödig kommentar! av en feg j'vel

justeee! du som kallar mig hora?? för det första kan du ju säga ditt namn fega j*vel! sedan så måste jag nog försvara mig lite emot dig, egentligen ska jag inte behöva det men jag gör det iaf så du fattar, du verkar ha något fel i huvudet så ;)

en hora är en sådan som säljer sig själv, får pengar för att ha sex med folk, och nej det gör jag inte. och varför är jag hora ? det finns ingenting med mig som tyder på att jag är hora? och du kan tyvär inte säga sminket längre, eftersom jag endast har id-puder som gör huden jämnare bara och sen rouge och mascara + eyeliner!! till fest läppstift..

och om jag nu skulle vara hora so what?!, det finns faktiskt folk som har föräldrar som måste sälja sig själva för att ha råd att bo där dom bor, för att dom inte kan leva på socialbidrag hela tiden, äta billig burkmat al the week out.. osvosv..  fattig lappar helt enkelt! som tyvär måste göra allt för att ha råd med vissa saker! och det är något hemsk.. ingen man ska skämta om..!

-men jag har det bra och jag och min mamma klarar oss fint och ingen av oss behöver sälja sex för att ha råd med kläder resor, smink, nagelförlängning nya möbler, lägenhet i stan , mat varje dag, datorer, tv, el osv osv osv osv!! ;) 
shut the f*ck upp fegis =) =)

yeeah!! lördag nu kör vi igen!

Godmorgon, kl halv tio ringde väckarklockan och det var bara att gå upp och börja tvätta. hela dagen idag är fullspäckad! menmen nog om det..

igår var vi hemma hos sara och fucka uuur hahaha, nej men vi dansade loss och så pratade om massa stuffs ;) sedan åkte vi på fest i jakan hem till micke och tim. där var det drag vi shaka loss =) sedan gick jag och sara vid ett, tog tåget vid halv två. jens och tim följde med oss dit också :D nice price. igår var alltså en riktigt lyckad kväll!

självklart kom det vanliga snacket om jackie upp -.- hahaha börjar bli lite uttjatande asså! så vi satt och diskuterade paradise hotell jag va ute på balkongen i typ en timme och sysselsatte mig med mina c*gg.. de var mitt nöje igår hahaha :p och ja jag får inte r*ka MEN det är helg och tyvärså gör jag det endå , thats it ;) accept it..

idag så ska jag som sagt göra vääldigt mycket sedan vid 5 kommer alexandra till mig och hjälper mig med det sista, gulle du! =)♥ 
sedan kommer alla andra vid 6 halv sju/ sju .. ;) de blir nice!

och idag kommer min älskade farmor hem wihooo. =) så ska träffa henne imorrn!
men nu ska jag och mamma ut, så vi höres senare..
BILDER KOMMER!!!!! HÅÅÅLL UT, DET ÄR HELT KLART VÄRT DET ;)

vad gör jag just nu?


yes börjay bläddra i denna bok haha, sluta röka ;)

tänker inte hålla tyst

????? om fredag!!:
är det imte du som har blviit misshandlad? och är kompis med henne som gjorde det :O:O
varför tycker du om henne efter ensån grej??

svar: japp de stämmer fr 10000:e  gången, nej jag är verkligen inte kompis med id*oten!!och jag tycler verkligen inte om henne alls, tycker hon har lite smått problem i huvet eftersom hon slåss/misshandlar för ingenting .. inte mormalt helt enkelt. att hon inte tkr om mig spelar ingen roll men att gå på någon för inget tkr jag inte e helt normalt!!
så vad du har fått att vi är vänner och att jag tycker om henne vet jag inte vad du fått de ifrån.för det gör jag verkligen inte! du kanske har blandat ihop mig med någon annan ;)

im home!

sådär ja!
är hemma nu, lyssnar på musikoch försöker kommapå vad jag ska ha på mig ikväll ?! =) har inte mkt planerat förrän vid halv 5 ungefär då ska jag möta anna och vi ska träffa 'hemlig' sedan ska vi åka till sara. tjejerna kommer vid halv sju/ sju .. sedanär det fest! UTAN ALKOHOL ;) haha ofc, jag är ju bara 17 och får ju inte dricka så då ska man inte göra det heller! hehe ;)
värst va jag drömmer mig in i det där, jag vet jag är bara 17 men drickar jag också.. tror nog dom flesta tonåringarna gör det nu för tiden. dock tycker jag inte man ska dricka för att dricka, det stadiumet har jag kommit helt över! asså ska man dricka så ska man vara inomhus ha det trevligt och det ska vara somen sällskaps dryck och inte för att bli full!  nej men idag blir det ingen alkhol för min del. =) bra va ?! 


mina snygga playboy shorts ;)


fredag!!

godmorgon, måste skynda min nu..
men efter skolan har jag massa annat göra,så kommer nog inte uppdatera så mkt ;/ men vi hörs imorron bitti isåfall. och kanske att jag får in ett inlägg lite senare ;) inte för att jag tror ni bryr er menmen..



min dag/kväll!

haha, sorry men va taggad på danska haha.. men jag ska ta det på svenska också haha, men erkänn att de va lite roligt minsann ;)

jaja anyway, idag så hmm kom alexie till mig :D vi kollade på lite olika grejjer, haha lärde oss massa ;) sen så mötte vi upp anna i tc, gick runt fixade min klocka osv.. fick medmig den nya vibrator mascaran ;) hmm undra om den är bra ?! får se imorrn. sen så lite andra grejjer också..

Efter det fixade jag mina naglar, blev väldigt casual, men även en blomma haha, ¨låter skit knasigt men ni kanske fattar eller också inte haha, men aa..
efter det mötte jag upp sara och pratade massa, planerade sommaren också, nu jävlar kör vi! ;) sen promenerade vi runt på söder, men hamnade tillslut på några häst statyer vid medis eller aa mellan medis och södra. där vi fjantade oss haha, det behövdes eftersom vi pratat om lite jobbiga stuff.. :/

ska snart sova, för jag är sjukt trött och lite små deppig pga en sak, men jag klarar mig och behöver bara sova. är på benen imorrn igen ! ;)
imorrn ska vi hem till sara och käka, så ska möta henne vid sex ungefär. ska bli naaajs! =) sedan kommer tjejerna. men efter skolan ska jag shoppa och möta anna! :D
men vi höres imorrn ( om ja hinner dvs )

lite små dålig bild.. men aa får duga ;)

min kväll på danska! ;)

hej til dig min kærebare kom hjem, hver med at Sara min søster!
Vi gik rundt i Södermalm og planlagte sommer! nu lort Here we go.. ;)
men vi har også talt om alt mellem himmel og jord, alt det, der føles hårdt lige nu ..
så nu det føles meget bedre. tak min ven! jeg elsker dig! <3

I morgen er det fredag, og der er meget at gøre. men klokken seks Jeg skal mødes Sara. så kommer resten af piger, hyggelig værre! =)


vil snart sove, lort er træt og en smule mindre deprimerede på grund af en ting .. ønsker at tale om det!
 
men jeg kan klare mig selv, og er på benene igen i morgen! =)

billeder fra den dag, grundigt  fornøjelig :D




bild från tidigare idag!






torsdag check!

hej älskling,
kom nyss hem från skolan, torsdag är nu avklarat och imorrn är det fredag! woho.. i love that day! <3
aa iaf så ska jag träffa alexie, hon ska komma till mig, sen ska vi möta sara och sedan anna! efter det ska vi till stan, sen ska jag fixa mina naglar =) jag vet FULLSPÄCKAT ;)
ska köpa en trench coat ( stavfel ) idag tror jag ..? men vi får se. men nu ska jag u och ta luft.
xoxo

flashyy trashyy ;)

roliga kuddar ;)

cha cha! sitter i datasalen och blev precis klar med mitt arbete  ( travel guide )! och är inne på en sida som heter existenz typ hahahaa, vissa saker är helt sjuka! men dom hade fett coola kuddar haha! kolla.. !


sten kuddar? fattar inte ritkigt de roliga menmen..

till er killar ;)

kudde med digital klocka i ..

 till oss tjejer, en kudde med näsdukar i .. kan ju vara bra för oss känsliga haha!


57 och gravid!

nu ska jag snart sova, lyssnar på en tant på 1:an som blev gravid vid 57 års ålder ?! man ba eh okej..
coolt liksom =) plus att hon upptäckte det när det var 6 veckor kvar ?! haha helt sjukt.
men snart ska jag sova, hörs imorrn sötnosar! PUSS

118800 vet allt?



ja som ni vet så ska man kunna sms:a vad somhelst till 118800 och dom vet svaret på allt .. ? ja jag ville testa gränserna och skickade frågan vem är linn signer? det funkade, läskigt att de passade så bra, MEN.. vem är amanda signer? svaret på det stämmer inte riiiktigt asså! visar allt här nedanför ;)!












vem är linn signer?
118800 svarar;
Linn är en riktig hypad ung dam i sina bästa år. Hon älskar att hänga ut med sina polare och bara snacka skit. skvallra om killar, tjuvröka och vara allmänt pubbig som man är i hennes ålder.

vem är amanda signer?
118800 svarar: Amanda är en gudomlig människa med en enorm kunskap. Hon gillar Volleyboll samt att lukta på grodor. På fritiden dansar hon gärna lindyhopp samt samlar på skor. Det vore inte helt orimlig om hon en dag blev fruktansvärd känd för ingenting. mvh 118800
- eh okej liksom.. visst har ja kysst många grodor för att tillslut hitta min prins, men att lukta på dem, njaa. och volleyboll visst e det roligt nångång ibland med jag är varken bra på det eller älskar det! men att bli känd det låter bra :D haha!

 


vilka naglar?!

ska ju fixa naglarna imorrn uknow ;) men hmm vad ska jag göra för roligt? kanske något mer flashy? eller bara casual ?! eller aa jag vette fasen asså, vill gör något mer ''vågat'' om ni fattar..
här finns lite olika förslag






hjälp :s!!

vissa tappar aldrig hoppet&slutar aldrig leta

om någon såg på efterlyst så hörde ni nog låten till alla som saknas i sverige.. jag blev väldigt rörd av låten. tycker det är så hemskt att så mänga försvinner varje år.. helt spårlöst försvunna. vissa hittas döda och vissa letar fortfarande, vissa ger aldrig upp hoppet och slutar aldrig leta. LYSSNA!


har ingen rubrik

godkväll,  har precis kollat efterlyst! och pratat med sara  baby! vi har planerat lite inför helgen och så och det kommer bju sjukt nice, båda dagarna..
vad vi ska göra exakt får ni tyvär inte veta ;) too bad!

imorgon ska jag fixa mina naglar igen , finally! har gått tre veckor nu! usch som dom ser ut .. :( men imorgon är det då dags, wiho!  men först skola OFC, vill ju inte bli dagisfröken eller nått, hallå, B-jobb liksom! ;) så ja först skola som jag sa, sedan ska jag möta upp mina bestfriends, nämnligen alexi och anna.. har inte träffat anna på jätte länge :/ så de är ett måste. sedan efter ett tag på stan med massa shopping hehe ;) sen ska jag möta sar en snabbis :D sedan ska jag fixa naglarna =) mer om allt imorrn!




svar på kommentar

fråga:
hanna om onsdag:
har du några syskon?
om inte hur har det vart med din barndom helt själv?

fråga om lösen till min blogg på min mail -ovan! om du vill :)

svar:
ja det har jag.. två småbröder.
men dom är 1 och 5 år. så jag har nästan vart ensam hela mitt liv! förutom mellan 6 och 10 år typ..  då träffade min mamma en man som jag inte tyckte så mkt om DÅ, kanske för jag va i min värsta ålder men iallafall så hade han en dotter som hette bella, eller aa gabriella.. vi hade jätte kul osvosv.. =) men sen tog de slut mellan våra föräldrar! så ja.
här är en bildpå henne..

där är hon nu, vuxen haha! med cimon från PH ;)

onsdag

gatch yah! =)

kom hemfrån skolan för ett tag sen, degar hemma. ska snart ut! så jävla hemskt väder! när ska vintern försvinna?!
orkar inte skriva så mkt, vi hörs ikväll!
ciao

outfit

ta mig tillbaks!

snart börjar paradise hotell =) wohoo!
det är final idag, om en halvtimme avgörs det ;) jag hoppas jackie vinner och inte hans pontus och fransesca .. får bara inte hända!

aa iaf så har jag idag/ikväll raderat alla idioter och falska männiksor. jag gickpå min inre åsikt. därför behöll jag vissa! även fast dom vart idioter helt enkelt.. så nu är dumma männiksor borttagna! mitt nya livbörjar ikväll. ;)

ligger just nu och lyssnar på musik! niceprice liksom.. åh jag längtar till helgen! som fasen asså.
och till sommaren! tänk er vid den här tiden på sommarlovet, då är vi förmodligen ute och det är ljust och varmt! ge mig sommar nu nu nu!!
det kan bli svårt att slå förra sommarn asså! har aldrgi haft någon bättre! ta mig tillbaks..

det finsn vissa datum jag aldrig glömmer! och det är

13/7 2009! -hemligt
14/7 2009! -hemligt
15/7 2009 - turkiet!
15/7 - 29/7 - oförglömlig resa! helt gääälen;)!

2/8 2009 - hemligt!
17/8 2009  ny skola!
20/8 2009 -:'(

ja mkt hände denna sommar, undra om de gör det denna också'?


outfit just nu!


the life as start all over

mitt nya liv börjar NU!
idioter och falska raderas NU! ;)

shopping is a drug!

hello boys and girls as well! åh jag blev riktigt irreterad idag på våran egelska lärare, i varje mening hon säger lägger hon till AS WELL! varför ? jäkligt irrterande faktiskt! jaja efter skolan köpte jag mat! foccatia ( stavfel?) as gott, sedan mötte jag upp alexie i stan, och shoppa galet haha! sen hade jag beslut ångest för vissa grejjer, hon skulle iväg på bio sedan så jag köpte det sista! sedan åkte jag hem, och kom nyss hem. herregud tror aldrig jag köpt såhär dyr hårspray ever!! men det kostar att ligga på topp ;) haha !

ni ska få se kort på allt utom tröjan för den gick inte att ta ett normalt kort på haha! men de e ''puffar'' haha låter sjukt konstigt men a ni fattar på axlarna typ eller överarmarna! =) SWEET!
sedan köpte vi solbrillor haha?! mobba oss inte! jag köpte rosa och hon lila ;) vi taggar till inför sthlms veckan på gotland och resten av sommarn haha, helt gääälet!







+ tröjan!


ENDAST GRATULATIONER



TACK ALLA ÄLSKADE!
NU KÄNNER MAN SIG VERKLIGEN INTE BORTGLÖMD HAHA! 
lite suddig bild men ni ser ju hur mkt som helst!.. =) =) thaanks my sweeties!

hörs ikväll!


ska möta bebis i stan nu!vi höres!

17 år idag!

GRATTIS TILL MIG :D
haha, ja idag fyller jag år och har fått massa gratulationer på både facebook,sms osv! =) thanks for that babygirls and boys ;)!

kom nyss hem efter en dag i skolan, en kort dag! det blev mest snack om helgen på lektionerna haha, men sånt man får räkna med om det är måndag och massa har hänt! :D jag kan knappt vänta tills nästa helg. ska bli skit roligt! ska träffa ' baby ' och sen vara med mina älsklings flickor! =)

idag har jag också bokat ny tid för att fixa mina naglar! :D dom har växt uppåt så de är icke lika fint längre. så ska fixa dom på torsdag, how nice?!

ikväll ska ja fira med familjen, eller mormor&morfar,morbröderna + kusin! och cissi medfamilj =) niceprice!
sen till helgen blir det med vännerna! :D
igentligen är de ju ingen big deal att fylla 17, ja menar de mesta händer när man fyller 18! men de possetiva är väll att man är ett år närmare 18 haha
innan det kommer det hända mycket! det kommer hinna bli sommar som kommer bli BÄST!

ska till stockholms veckan med tjejerna :D partyparty! sen lite andra planer som ni får veta sen..

jag har också en bra nyhet, jag har fått erbjudande inom skådespelar karriären HAH suck on that :D:D
nu jävlar köör vi! :D
måste svara på mailet nu! puss och kram!!! :D

jag vet inte men dresscode :D hahha

RSS 2.0