diss lista !


misshandel/våldtäckt
folk som håller på med det är idioter! seriöst blir bara så arg på folk som inte kan beté sig... at slå eller våldta en oskyldig människa är sjukt! skulle kunna skriva en hel uppsats om det men det orkar ni nog inte läsa och inte jag skriva för den delen heller.

Förstår inte hur man kan må bra av att göra illa andra männsikor? hur man kan skada någon och sen kunna leva ett normalt liv. hur man kan förstöra för någon och sen må bra själv? asså grejjen är den att slå eller våldta en människa ör inte friskt! ett slagsmål .. okej.. då är det ändå en mot en liksom om ni förstår. men när npgon/några går på EN ensam människa utan andledning är bara så jävla omoget fegt och töntigt!

kan folk börja beté sig som vanligt folk och sluta hålla på med våld! ETT fel slag och det är försent! låt folk vara!

måndagar
uuusch jag tror det flesta håller med mig faktiskt.. För tänk er en hel skolvecka kvar till helg.. ångest!

•svikare
ja jag hatar fakiskt sånna, personer som sviker som gör folk ledsna... jag kanske är en sån själv också men tro mig. jag mår piss och har ångest för det själv också.. men alla har inte det därför hamnar denna punkt här!

skitsnack
varför måste folk snacka bakom ryggen på folk? asså jag menar stå flr vad du säger och säg det rakt ut, och om inte så stå för det inför personen inte till ens vänner ellr bakanta! och neka inte utan svara ärligt ja!



morsdag

jag älskar dig mamma, du är mitt allt!  glöm aldrig det ♥




all about me

är så trött på alla som säger så mycket men inte står för det! okej man kanske inte tycker om ala man möter eller är bekant med.. men om man tycker någoting om den som person så kan man ju säga det for god sake!

därför du går runt och snackar om mig kan inte handla om mer än att du själv mår så jävla dålig, att du måste leka någonting du inte är.. du kallar mig fjortis osv... men hallå? hur mogen är du.. asså fjortis,hora,slampa är så jävla uttjatat så varför inte komma på något nytt ord att kalla folk?

eller varför inte bara lägga av helt? mår folk bättre av att snacka skit om andra. kan folk få klä sig och vara som dom vill utan att få kommentarer och skitsnack bakom ens rygg. och det värsta att du inte kommer fram och säger det själv det du tycker... sorgligt sorgligt idiotfan
 jag är ledsen gumman men you can never push me down!


det spelar ingen roll hur jag är.. kommer ändå alltid vara snyggare och så JÄVLA mycket bättre än dig =)
live whit it darling!

sunday

hej baby!

ska börja med att säga att det INTE är jag på den där bilden haha men det ser ni ju eller hur.. =)
idag så åkte jag först ut till skälby träffade anna och vi drog in till stan träffade alex och myggan gullpojkarna hihi, var skit längesen vi va med dom! och såklart hade vi det lika roligt trots att det var längesen sist.

sen så åkte jag med henne till ut till föroretn igen, men sedan skulle hon hem och äta så jag träffade josefine ett tag tills jag skulle åka hem, men så fort jag går på min fot så såklart krampar den haha? miffo...

nu är jag iaf hemma och ska dusha osv... imorrn blir det skola med alla falska idiotiska personer som inte vågar stå för vad dom tycker! ;) skit bra tjejer! love to you!

at sum 09

turkiet 15/7 med sara strand!
läängar!


 i know you want to be us right now


feel the loooove

godmorgon sötnos...

igår var det rätt så roligt. vi var ju på club top notch, blev även fotade så när fotona kommer så lägger ja in dom ;)
idag så ska jag måla hos mormor och morfar men är jätte trött så får se om jag kanske gör det imorrn efter skolan istället eller nått?

annars så är det ju fint väder idag och då kanske man ska passa på att sola eller vad tycker ni ?
vi hörs byyyeee


snygging verkligen...

haha vet ni hur ''snäll'' josefine vart mot mig -.- asså när man går in på sin dator s har man en annan bakgrunds bild än innan, och det är det snyggste också...

förstår ni vilken chock man får när man tror att det är jag som ska vara som bakgrund så är det den här tjejen??
haha my god!

hej söndag....

hej baby.

har kommit hem nu och ska snart sova... har vart på club top notch idag och ja det var väl rätt roligt förutom alla äckeeeel.. men men skit samma det finns ju äckel runt om en också satt inte så mkt att göra åt.

imorrn så ska jag måla hemma hos mormor&morfar tror jag... det är även morsdag!
men vihörs imorgon för jag håller på att somna nu, pussi

min lördag

hellu darling.

sitter hemma hos battesy nu och ska snart dra hem till mig med finen. ikväll så ska vi träffa paulina tror jag.. skulle möta henne tror jag..
men jag skriver senare hur det blir.

idag så kom elizabeth till mig och väckte ljung hahaha. sen så fixade jag mig medans dom två klagade på mig... sen så åkte vi hem till bettan och finen kom också. vi satt på hennes gård lyssnade på msuik osv.. sen så drog jag till min mammas kompis och fixade mig till bröllopet som vi skulle på..

efter det åkte jag tillbaks till bettsy och nu e vi här. men vi hörs senare. puss baby

is it true


lördag

godmorgon darling..

idag är det bröllop som gäller. och efter det ska jag möta upp josefine och ronja skulle jag tro.
vad vi ska göra har jag INGEN aning om...

igår blev det lite kaosit hahaha. men rätt så roligt endå. jag ska snat duscha sen ska jag åka in till stan med ljung och bettan tror jag... det får bli en stressig dag idag...

skriver senare ikväll, puss

till dig linnea!

det räcker nu... vi har sagt att vi ska lägga ner så gör det då. du behöver inte fortsätta och sitta och skriva i kommentarer att hon har peruk eller löshår? hon HAR HÅR kan du lägga ner nu? vart vill du komma... ?
att hon inte har något hår och är fulare än dig?

men det skulle inte spela någon roll om hon inte hade ett enda hårstrå på huvudet hon skulle ändå vara så jävla mycket bättre&finare än dig! så lägg ner nu...

och varför ställde du dig inte framför oss när vi va i barkarby då och sa att hon inte hade hår elelr vafan du går runt och säger.. så jävla omogen och feg är vad du är. låt oss va så låter vi dig va!

enought is enought

pendeltåg

har ni tänk på hur lätt man har för att somna på ett tåg? haha jag somnar nästan alltid på tåget påväg till skolan. om jag inte har sällskap dvs... varför är det så? antingen så är man så jävla uttråkad att man somnar eller också så slappnar man verkligen av och gör ingenting.

men lite pinsamt är det iaf, tänk er om man somnar och glömmer gå av ? haha det har faktiskt hänt mig en gång!
vaknade av att jag var en station från min station ;o blev skit rädd ...


what a wonderful world

det var längesen jag satt i skolan och bloggade hihi.. jag har nu so lektion och jobbar med ett brev som ska vara inne på måndag. det går sätt så bra förutom att jag har så oerhört dålig fantasi haha..

efter den här lektionen har jag håltimme till klockan två så ska fråga josefine om hon kan möta mig hihi =)
var nyss inne på skolia också och märkte att det vart en bra vecka för mig ... då blir mammsen glad hoppas jag!

och ser ni vilket fint väder det är idag, jag har också en av mina bra dagar så den här dagen blir toppen!
sometimes i just love my life♥

men nu ska jag kila iväg till cina min psykolog på skolan! goodbye my lovers!

keep on lovin

godmorgon lover!

har ni sovit bra? jag har sovit som en stock iaf... nu ska jag snart bege mig till skolan.  ska sköta mig galant idag =)
sen efter skolan börjar helgen! lovly 
iaf jag vet inte riktigt vad som händer men vi får väl se, skriver iaf mer senare.sötnosar, ha en bra fredag

dagens outfit; tröja: bikbok  kofta:JC skärp:gina tricot halsband: creole

haha dålig humor


haha ja som kanske alla red så är min humor lite vidare torr haha. jag tyckte jag var jätte rolig med detta skämt mot josefine men icke sa nicke hon tyckte det inte då hon inte svarat på 3 minuter ....

iaf så förstår ni nog inte det roliga menmen skit samma just enjoy

hiss/diss


players...
japp hatar sånna.. som får en att ge sitt hjärta och sen bara krossar det! säger massa skit om att dom gillar en osv.. men sen bara drar. om man inte menar vad man säger så behöver man ju inte säga det alls.. så brukar jag göra för att inte vara sånn iaf..

regn
eller hur? vad fan ska man göra när det är regn mer än att bara sitta hemma? men hur roligt är det då på en skala ett-tio .. nej sol ska det vara!

rykten
det är så jävla onödigt att sprida rykten om folk.. jag menar som att hitta på massa skit om folk och gå runt och säga det? hur moget& roligt liv har man då seriöst? get a life bitch!

emosar
förlåt verkligen men jag klarar inte av dom.. hur less är på inte på sitt liv om man sitter och skär sig i armarna? haha asså tänk er om dom liksom gör ett fel drag med rakhyveln.. då dör dom ju? och vad gör dom det för? för att det är coolt? eller skönt? knappast. det är för att folk ska tycka synd om dom och dom vill ha uppmärksamhet...

stökigt rum..
haha jag vet jag e lite udda... men asså jag hatar att ha stökigt rum.. det ör hemskt. vill ha klinande rent. problemet är att jag aldrig orkar städa så mitt rum är ju inte sådär fint som jag egentligen vill ha det!

dåliga dagar
det finns inget värre än det. tänk er regn+bråk+försovning + en allmän dålig dag då du snubblar på allt osv.. nej usch!


•  äkta vänner
det finns inget bättre ön när du känner att du har äkta vänner runt om dig, som ställer upp vad det än gäller. som finns där. men som du ska kunna bråka med utan att tappa kontakten för alltid.

•  brun utan sol
guds smartaste uppfinning typ.. asså kolla om man har brottom och ska iväg på fest med en kort klänning eller liknande.. så har du bleka ben.. vad ska man göra? solning i solarium tar ju ett tag och blir inte alltid brunt det första dagarna... så varför inte då ta fram en brun utan sol kräm som är snabbverkande? SKIT BRA! i looove it!

• 
pengar
vissa säger att  man inte blir lyckligare bara för man har pengar.. men jo faktiskt tyvär. allt underlättar om du har bra med pengar... tråkigt nog är det så. och vad är bättre än att ha plånboken full med money =) ? underbart!

• 
mobilen
jag skulle aldrig klara mig utan min mobil. asså den är mitt liv,min vardag,min älskling mitt  allt! vad skulle vi göra utan dom? skicka brev haha ? nej mobil är ett måste !

•  killar
jag vet jag vet. dom är också dumma i huvudet? MEN en viktig sak. seriöst vad skulle vi göra utan dom annars? vi skulle inte ha lika roligt framför allt...  utan killar på jorden skulle nog dom flesta gå under. sen vissa killar kan ju bara försvinna men i allmänhet så behöver vi ju dom ;o skulle aldrig klara mig utan killar runt om mig haha =) thats life

naturligt brun? haha


jag älskar solarium&brun utan sol.. det är så jävla  klockrent! så jävla smart... seriöst.. tänk vilken gratis solbränna man får? helt enkelt FLIPP.
( på bilden har jag solat solarium och har endast rouge... resten är som sagt gratis solbränna )

thats so fetch =)..

hahaha patetisk kommentar

Evvo  ([email protected]) om ....:
vad stolt du är, du vill verkligen att alla ska veta att du har knullat runt i skälby

haha nej verkligen inte.. och för det första så har jag inte ''knullat runt i skälby''
du vet inte vad du snackar om! jag har haft sex med EN...

sen om någon frågar så svarar jag det handlar inte om att jag vill att '' alla ska veta det'' plus att om någon frågar om de e sant så svarar jag ärligt och står för vad jag gjort =) någonting du borde lära dig ''evvo''

en gång i tiden va du min


saknaden efter dig kommer nog aldrig försvinna...  en gång i tiden var du min men nu är du bara en dröm..

i got everuthing u want

hej sötnos. har haft en av mina sämre dagar idag... men man blir lätt på bra humör iaf.
blev inte riktigt som planerat idag menmen.
jag har vart hemam ett tag iaf och josefine gick nyss, vi har bara tagit det lugnt och skrattat en del och så haha..

nu ska jag snart duscha och sen sovaaa, måste komma i tid till skolan imorrn! ett måste!
sen får vi se vad som händer...  men vi hörs senare puss.

hahaha det här är jag =)


....

nu ska jag sova snart, men ligger just nu och pratar med  ''mrhemlig''  (härmar finen jag vet haha )
vi hörs imorrn sötnos!

jävla orre!

ni som säger att finen inte har hår, eller framför allt du linnea =) då kan ju du få berätta vad det ljusa på hennes huvd är om inte hår?????? to baad honey du är helt uteee och cyklar nu :D:D:D

hemskt...

det är aldrig roligt med döden vem det än gäller men att ett litet barn som hunnit blivit nån månad som egentligen har ett helt liv framför sig bara kan försvinna.. det är hemskt! det önskar man ingen.

min mamma och hennes brorsor har en kompis som förlorade sin son och har nu gjort en hel sidom honom. man får en klump i halsen bara man ser på sian och framför allt läser pappans brev...
klicka här för att se sidan!

mitt svar till äckelkillen

jag svarade honom jätte snällt hahaha=) sen fortsatte koversationen...

jag: '' fuck of and die du är för ful för mig :) ''
han: ''du bara kastar bort min kärlek i avloppet''
jag: '' konstigt... ''
han: '' men om jag vill gifta mig med dig :$ ''
jag: '' då blir det svårt ;) ''
han: '' att säga nej? ''
jag: '' haha nej. svårt för dig att ta mitt svar ''
han: '' så du vill inte träffa mig i framtiden? ''
jag: '' hmmmm..  NEEEEEJ! =) ''

hahha ser ni? oh my lord...


hahahah

haha fick nyss ett sms av en kille jag träffat två gånger i mitt liv att han är olyckligt kär i mig?
eh... FLOPP!

jag klarar verkligen inte av sånna killar på är på... det som är omöjligt att få vill jag ha.. men när jag fått det vill jag bara kasta bort det. pallar liksom inte... thats the truth! därför  har jag bara en sak att säga den här killen som tydligen är kär i mig efter det att han träffat mig två gånger... fuck of and die du är för ful för mig =)


svar på kommentar

Postat av:

har du gillat danne och nosse?
eller vilka har du gillat i skäölbyyy egwentligen :P:P

2009-05-27 @ 17:45:50

nej jag har aldrig gillat varken danne eller nosse...  jag har gillat EN i skälby EVER och det är pontus... så stop asking,
nu vet alla det så!

<3


-jag älskar dig med josefine fasth!

ooonsdag

hej sötnos.

fan va bra det gick idag! dock inte på no provet som var helvetes låångt...
men so provet gick as bra!

nu är jag skt trött och ska snart börja sätta igång med jobbet igen.. sen senare ska jag väl dra mig ut i det fin vädret. ska också sova hemma idag hos min mamiiii.

skriver sen senare, stor kyss till dig!

kommer ni alla ihåg ?





















the truth


jag speglar mig 10000 ggr per dag. och antingen tycker jag att det är helt bra det jag ser eller också helt fel det jag ser!
så jag kan faktiskt tycka om mig själv, men även jag kan också HATA mig själv!


readyyyy

nu har jag jobbat so hela kvällen och har bra koll på et. elelr rättare sagt har mormor suttit och läst för mig haha.
medans jag gjrode den hör fina teckningen haha...

nu ska jag snart sova... så jag orkar med morgondagen. har gjort en bra deal med morfar också..
får 1000 kronor för att måla den där lilla boden, =)

insha allah

sexigt med tungpiercing?


varför tycker många av killarna att det är sexigt med tungpiercing?
jag menar egentligen så är det ju någonting som är helt freaky...  men nu blivit så poppis?
jag tycker personligen att det är jätte fint emd tungpiercing och jag älskar min =)

en speciell plats

den här platsen ser kanske ut som en vanlig väg. men den här vägen ger mig så bra minnen!
för det var här allt började. och det var här jag blev lycklig!


tio saker du inte visste..

♥ jag har dåligt självförtroende
♥ jag gillar fortfarande playahead.se
♥ jag har inte haft ett förhållande på ett år
♥  jag blir lätt irrterad och frånstötandeav killar som är för på....
♥  jag tycker om lamm ( äta )  * mohaha*
♥ jag älskar rosa
♥  jag tycker fjortisdunk är bra!
♥ jag har gått på golf läger
♥ jag har haft en guldfisk som är begravd i en blommlåda...
♥ jag har lätt för att gråta!

old picture

sista inlägget för idag...

jag uppdaterar imorgon bättre! nu blir det en hård kväll! god i love it -.- not!


till dig =)


tisdag

tjo darling

idag har vart en dålig dag men sånna måste man väl också ha kanske.
idag blir det pluggande tills imorrn då jag har en del prov. jag och mamma och iaf blivit sams igen men jag sover borta inatt iaf.

nu ska jag snart äta sen fortsätta pluggandet... BORING!

sista for today

nu ska jag sova... vi hörs väl säkert imorrn eller nått.
  jag har inte berättat om idag för er, sp jag tar det lite kort, jag och finen åkte in till stan och köpt ju tung piercingar.. sen så drog vi och träffade wille i sickla.. träffade dessi, som '' inte röker '' hahah men ändåfrågade hon om cigg ?

sen så drog vi hem.. hade planer men så blev det ju inte ja tack vare lite andra saker. så josefine åkte hem och jag behöve inte ens berätta vad jag gjorde...

nu ska jag som sagts sov, men vi hörs imorgon for hope ;)

dont miss me to much darling

it's too late..

imorrn flytar jag från min mamma.. bäst så ett tag... så vt dock inte om jag kommer kunna blogga som förut osv..
men ska försöka så gott jag kan sötnosar. nu ska jag sova, puss and ciao

ett + denna kväll

fick ett bra sms nyss som det stog;

'' du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du blir älskad för din egenskull.
för ingen annan är som du..''

tack! ' du vet vem du är '

let me sign



i miss you


det enda som kan få mig lycklig är du!
 snälla ag gör allt jag kan och orkar för att få dig i mitt liv igen..
att veta att det bara var ett kapitel och att du glömt mig gör så ont. jag har inte velat erkänna det innan.. men nu vet jag!

it's still you..

jag skiter i vad alla säger om det.. jag skiter i vad folk sa när det var vi. vi var glada tsm och jag var hel...
sen den dagen du lämnade mig, har allt annat lämnat mig också..

jag har en dröm! att du ska se mig igen... jag är annorlunda än då jag vet.. men för dig kommer jag alltid vara den samma. som förta gången vi gick med varandra där på vägen och bara pratade om allt.  den dagen var också den som var första gången vi träffades.. sen första gången du kom med våra gemensamma kompisar utanför mitt fönster så hamnade du i mitt hjärta. när jag såg dig sa verkligen mitt hjärta till, sen den dagen har du vart the one and only för mig..

Den amanda du började gilla, den personen finns fortfarande kvar... men det är bara för dig den kommer komma fram.

du vet nog vem du är
 

so sad and slow..


jag är värdelös jag vet det! men ´mittt liv har egentligen ingenting som är bra... jag gör fel va jag än gör. jag råkar ut för saker som gör att min skola går åt helvette och så jag inte klarar av att hämta upp de igen...

jag väljer val som får mig att må dåligt. jag gör saker som jag inte är nöjd med. jag är en person som jag aldrig trodde jag skulle bli.. jag had drömmar mål och önskningar.. precis som andra.. men varflr gick det åt helvette för mig just då?
jag hr provat att dricka som alla har gjort, jag har rökt som alla har gjort jag har vart stöddig som alla har vart.. jag har gjort fel, kastat skit på folk, jag har också tagit mycket skit...

ja har vart med om händelser som sitter långt in i mitt minne..
jag har svikit vänner men också blivit sviken...
jag har inte mycket som är bra i mitt liv. men endå ler jag varje dag! jag har tunga stenar i bröstet och magen varje jävla dag. för saker jag inte kan bearbeta, för saker som jag gjort.. och det enda som får mig att må bra då och som får mig att le är mina vänner. dom som finns brevid mig somjag kan snacka med... det tar av min tid. kanske för mycket av min tid men det är den enda tiden jag känner mig glad.

jag är ledsen över att inte vara den personen alla runt om mig trodde jag skulle bli. att jag gör och gjort för mycket fel som bara ger motsatsen.. jag kan inte göra mycket åt det tyvär... den enklaste utvägen är kanske att bara lämna allt och slippa gå runt och tänka och gå igenom jobbiga saker. men jag tänker INTE göra det. för jag vill kämpa även om det just nu inte är lätt. jag ser inte det som lösning.. jag sk uppfylla mina drömmar och mina önskningar. men inte just nu. jag måste hitta mig själv först! jag måste hitta min hela själ igen. jag måste hitta min värdering som mig som människa..

jag gör mycket fel jag vet men sätt er i min sits och allt jag går igenom varje dag, så tror jag också att ni kommer ha tunga stenar att bära på varje dag. att le på utsidan utan att le på insidan och veta att dt leende du utger inte är det leendet du vill ge. när du märker att du tappat dina drömmar du en gång haft. dina mål och löften till dig själv.

jag kämpar varje dag för att klara av mig själv. men för längesen inte orkat mer... men jag kämpar för det som är bra. och den enda som är bra just nu, som jag verkligen är mig själv med, som jag verkigen kan få ut det äkta leendet med är mina vänner, och därför tar det all min tid... det är kanske är fel, men det ärså jag prioterar. och det är det som är jag


byyyyyye

kommer inte blogga mer, varför kan ni fråga min mamma! eller linn som hon heter!
hej då!


tungpiercing


nu är vi hemma hos mig jag och josefine.. vi har köpt nya tungpiercingar idag =) men vi ska köpa nya på onsdag igen haha. finen blev då inte nöjd den skitungen haha, min är rosa. love is in the air ♥

juste jag träffade mina småbröder idag hihi.. såå söta. och den lilla slutade aldrig skratta åt mig haha sötnos!
min lillebror har också ringt mig, och sjöng roger sången,lägger in det senare.. puss på er småbröder från syster <3

dagens



måste dra nu.. men vi hörs senare sötnos!

sant eller falskt?

• Tror du att Amanda Signer är oskuld? Nej    sant!
Tycker du att Amanda Signer är lojal? Ja        sant!
Tror du att Amanda Signer skulle passa i tights? Ja  sant, jag passar faktiskt i det..
Tycker du att Amanda Signer är bra på idrott?Ja        falskt!  är skitdålig på det haha
Tror du att Amanda Signer har haft en trekant? Nej   sant! kommer aldrig ha det heller
Tror du att Amanda Signer har badat naken? Nej      falskt, har faktiskt gjort det en gång haha.
Tror du att Amanda Signer fortfarande sover med gosedjur i sängen? Ja  falskt! endast kuddar!

time to sleep sönos! vi hörs imorgon.

lovly pictures


new on this

nytt på bloggen..

dagens namsdag! det ser du till vänster under headern över ''sök i bloggen'' =)
så nu glömmer ni aldrig vem som har namnsdag varje dag bra va?

Båstad sommar 2009 
  i love it, and u want it...


a secret

visste du att jag har lätt för att gråta?

jag kan lätt börja gråta av en sorglig film eller av en utskällning...
det beror inte på att jag är mesig utan att jag har mycket inom mig som då kommer ut på en gång när nånting händer..

läs snälla

jag vill inte bråka med dig... jag har kämpat för att få tillbaka dig och våran  vänskap som vi hade! jag har vänt ut och in p mig själv för att få tillbaks mina vänner. du har rätt jag sa att jag inte kommer bli komis med dom igen. jag ska inte säga dom form då det endast är josefine... jag har haft några få vänner som verkligen betyder förmig och det är bla josefine och du! jag vill int välja ellan er två. menjag vill heller inte höra att jag lämnbat dig enen gång.. jag har försökt! jag har hört av mig till dig. men du har haf annat du har vart kall o dryg. jag har försökt ha två sidor. försökt ha dig kvar och josefine. eftersom båda är mina vänner och betyder för mig!

jag vill kunna vara med dig som innan och jagvill kunna vara med josefine... men istället säger du att jg ska kämpa.. men jag har kämpat nig förra gången och trodde väl att även om jag har flera vänner på olika håll så kan jag fortfarande ha kvar er utan att ni utelämnar mig ochsäger att bollen ligger hos mig.

jag älskar dig och det vet du! du är en av mina bästavänner. och jag vill inte förlora dig! kan du inte visa mig tillit trots att jag har vänner p andra sidan också. hur jag än gör såsviker jag någon. jag vill kunna umgås med dig okej? jag vill kunna umgås med josefine utan att missta dig!  jag tror inte du förstår ...

vem var det som sa härom dagen att jag ville träffa dig. jag rbyr mig om dig, visa att jag betyder för dig och visa att du tycker det ÄR okej att ha flera vänner så lovar jag dig som jag gjort innan att jag lämnra dig INTE.

jag älskar dig och det vet du! jag älskar dig oerhört mycket och vill INTE missta dig. så om du läser det här så snälla ring mig så vi kan bestämma vilken dag vi kan träffas okej?  i love you...

söndag ... alltid lika tråkigt

sötis, idag är det söndag och den sista dagen på denna långa roliga helg...
i natt så hade jag tydligen legat och snackat i sömnen med datorn i knät haha. höll ju på att dö för jag var så trött..

menmen, nu snar ska jag bege mig till skälby träffa min bebiiiis hund =) och fira farfar.
sen senare måste jag möta bettsy och ge hennes väska hihi. josefine ska fira sin papps idag så henne lär jag ju inte se något mer idag ...


en slutsats om den långa helgen är att den var rolig och bra! finns mer att säga...
vi hörs senare darling. puss

+ svar till dig som undrade vart den randiga tröjan var köpt så är den köpt på gina tricot för två år sen så to bad for you!  =)

dagens


!!

Angående det där med Joel och Josefine så DRIVER jag riktigt mycket!
Det var min hämd för Josefine eftersom att hon gjorde en grej tidigare på dagen
Så ni behöver inte tro att det är seriöst!!

ääälskling

nu är vi hemma och har gjort lite olika haha. fördt va vi med grossi,joel,lillerik ochkevin... sen så skulle grossi och rasmus sova hos mig men sen blev de nått kaos me grossi, och då blev de intesp haha.,

så finen och jag ligger här och tar det kungan mohaha. lyssnar å¨musik osv..
jag har också pratat medjikke i typ en haövtimme elle rnått, och vi bestömde att ses nästa nhekg!=)
så nu e nästa helg planerD MOHHHA

sen råkade jag ringa danne ocksåhahah, ooooopps ;p skulle ringa davíd men ojj dåblev lite fel kille haha. *
jag ör skit trött nu, och ska sova tror jag.josefine prtar med  sin kille sigfjört-killen igen hahaaha.
men puss på dig baby

=) bye babe

böög jävel!
komaldrig mer tillbaks! du har spelat dina kort nu. och jag vill inte ha något mer med dig att göra okej?

im always better then you your fag!

hej på ett tag!

nu så ska vi jag och finen dra ut, bättre sent än aldrig =)
jag skriver senare när jag kommer hem sötnos. hoppas du får en bra lördag puss på er!

sämsta raggnings replikerna

1.varför är du söt idag?
2.har du ett plåster ? för jag behöver det när jag föll för dig.
3.Bara för att du är ful ska du inte tro att du slipper undan
4.Kom o sätt dig i mitt knä! så kan vi prata om det första som poppar upp!

okej..
nr 1. vad fan ska man svra på det då? - jag vet inte... det är nog mitt hår? nej mn seriöst så kan man bara inte säga...
nr 2. ah jo absolut.. och ge ett plåster då eller? nej det funkar inte riktigt det heller. bara omoget!
nr 3. eh.. det ända jag skulle säga då är; hahahahhaa, byyyyye

det roliga är ju att nr 1 faktiskt hänt min kära vän josefine fasth hahaha. och inte en gång dårå ;)
love is in the air maybee =) ?

im so fucking popular today

baby i don't know, why you love me so


en sak du inte visste om mig...



 jag hatar stalkers !

hur mycket kan man bomba egentligen?
jag menar en kille har skrivit 9 gb:n i rad till mig ... förstår han inte att om jag inte svarar så är jag inte intresserad. men icke sa nicke han ska fortsätta bomba ? seriöst jag stör mig så otroligt mycket på sånt.


leave me alone please =)


väldigt viktig text!


 folk blir arga besvikna och ledsna för att jag och josefine är vänner. vissa väljer att bara välja bort oss, snacka skit om oss och vissa försöker verkligen att trycka ner oss för att få oss att få oss må dåligt.  hade dessa personer gjort det för ca en månad sen så hade vi tagit åt oss och blivit ledsna... men nu är vi en igen. vi har varandra somgör oss till en starkare person! vi två är en och klarar av allt vi vill. och tillsammans är vi starka.

vi behöver inte obetydliga männskor som spelar ens vän och sen bara lämnar oss. vi har varandra och ni kanske tycker att vi förlorar mycket på det, men egentligen är det vi som vinner på det, för det ör vi som får en äkta vänskap och det är det man vinner på i slutändan.
jag tycker att det är tråkigt att vissa blir så suraoch ''arga'' över att viär back on track igen... men se det possetiva i det istället. var glada för att vi är glada. ochdom som håller på för att fåoss att m dåligt, ni lyckas verkligen inte längre. med varandra är vi starka och tar ingen skit! vi klarar ALLT vi vill. om man vill kuna göra det omöjliga möjligt måste du ha en äkta vän..
  - det har jag. josefine fasth!

många kanske också tycker att det är konstigt att just vi två som hatade varandra blir vänner igen?
ja jag har snackat skit om henne, ja jag har tyckt illa om henne ja jag har hatat henne för ett tag. men motsatsen till hat är kärlek! och att br¨ka så som vi gjort och sedan hitta tillbaks till varandra är ett stort tecken på äkta vänskap. att en vänskap kan brista men sedan återupplivas igen. 
visst vi har verkligen inte tyckt om varandra snackat väääldigt mycket om varandra. men vi hittade tillbaks till varandra och det är ett tecken på att vi är sanna vänner. så kan folk bara sluta hålla på ochlåta oss vara vänner om vill!

jag har misst många vänner, som var min vardag för bara en/två månader sen... men så länge ni inte accepterar mig och mina val så kommer det aldrig kunna vara äkta vänskap...
det är vi två och ingen kan påverka det igen!

togheter we are the worlds greatest, so let it go honey =)

att gå ut blir aldrig försent för våran del

hej älskling,

nu ska vi ut.. jag vet vi är rätt sega men så är det om allt ska va perffa haha =)
vi ska nu hem till mig på söder, sen senare vet jag inte vad som händer, kanske blir en lugn dag för oss, men det tror jag knappast. eftersom det är fiiiiiiiinen och signeeeeeeer vi pratar om, och vi har rooooooooligast och äger er alla ! moahah.

nej men jag är på rätt bra humör idag =) nu ska vi uuut...  puss på dig baby

*
visst är jag cool

kort info

sötnosar,

som ni såg så får ni dessa dagar i bilder..
observera att alla inte är seriösa


i know you want my life =)

dagarna i bilder























morsning korsning

godmorgon, sitter hemma med bettsy och finen =)
vi är lite små trötta efter igår haha. nu idag ska vi bara ta det lugnt tror jag... det regnar ju ute satt aa.
men vi hörs mer idag, puss sötnos

i love us...

du är den som får mig le


var det såhär man kunde kalla dt förut... nu kan jag väl knappast koppla ihop dig med låten, men tr det eller ej. för det gamla dig jag känner så kan jag det! iaf

torsdags kväll

herrgeud vilken dag. vi har vart på club fashion osv... skitkul!
jag bråkar ungeför med halva min kontaktlista just nu kan jag ju säga.. tur att man har underbara vänner som gör att man kan skratta förtro mig det gör jag minst 1 gång i timmen varje dag haha ! x)

ber om ursäktför dom dåliga bilderna JÄTTE SUDDIGT. men dom riktiga bilderna kommer imorrn.. har ingen kabel till bettans sladd just nu haha. puss på dig älskling!


svar på kommentar

Anonym om svar om piercing:
tack ännu en gång för svar haha, men behöver man inte föräldrarnas underskrivt osv? :) tkr du ja ska ta utan att mamam vill och sen bra tadaaaa och låta hon va sur ett tag? elr ska ja bara vänta te jag e 100år gammal och ta då? :/ vill verkligen ha!!

svar: nej det behöver man inte bara man säger att det är okej och om du är 16 år dvs.
men är du under 16 så behöver du föräldrar med dig eller underskrift eller bara godkännande per telefon.

asså det beror ju på vad dukänner själv. är det så att du verkligen vill och vet att hon inte kommer tvinga dig att ta ut den så tyker jag du ska ta, för tänk va fint det blir sennär man kan ha enliten diamant..=)
men jag kan inte bestämma =( dumåste gå efter vad du själv vill och känner.det kan vara en svårt beslut. men tänk såhärdu vill verkligen ha mer än allt!

Din mamma/pappa kommer bara vara sur i nån dag.dom kommer altid älska dig iaf och därför inte vara sura hela livet =) min mamma ör fortfarande lite nego när det gäller min piercing.. men det kanman ta. jag vill ha det och är vääldigt nöjd! =) menkänn efter vad du själv vill. det är det viktigaste


for you ....


svar på kommentar

Anonym om svar på kommentar:
Vart har du köpt brillorna i inlägget "en bättre dag" skrivet den 8/5 och hur mycket kostade dom?
Tacksam för svar! :)

svar: dom glasögonen är inte mina ;) det är rebeccas min kompis. men jag tror hon köpt dom på h&m eller ngot sådant.
men om det är sånna solbrillor du vill ha så finns det ju nästan överallt då det är inne med sånna i år =)
och vad jag sett angående priset så kostar dom runt 200 kr .



bild från spexfoto

torsdags morgon

godmorgon sötis.

som vanligt när jag vaknar så är finen vaken haha. alltid samma visa...
nu idag så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra än så länge men senare har vi ju planer.
men jag skriver sen senare..


måste bara säga en sak som josefines kille kallade mig -.- amanda sighjärt ?? asså hallå? amanda signer är det så svårt att förstå? hahha men lite roligt var det iaf.
love yah


jätte snällt finen -.-

ligger just nu i min säng , medans finen ligger och snackar i telefon, hon e så taskig som är så osocial.. där ligger hon och skrattar medans jag ligger här med min älskade, då menar jag då min dator haha. det får bli min kärlek hahah =)
fy faeen josssiiii

svar om piercing

Anonym om svar på kommentar:
tack för svar! vill verkligen ta, men de hänger bara på mamma... fick du ta för dina föräldrar? hur gjorde du så dom gick me på de osv? hehe... elr tog du utan lov? har dom märkt det isåfall?
puss

nej jag fick fatiskt inte ta för mamma ''/ jätte dut jag vet... men jag ville så gärna ha och ja då tog jag bara. och ja dom märkte, för grejjen är ju den som jag skrev så kan du inte prata helt normalt så man märker ju lätt. men jag ska också säga att i telefon märker dom inte, utan det är i verkligheten. men det är ALLTID skönt att ha det sagt till sin mamma/pappa.

min mamma tycker absolut inte det är fint eller okej att jag tog. men det går över. föräldrar är kanske sura ett tag men sen går de över...
puss sötnos

mini fredag haha

hej på dig stönos =)
idag så har jag vart med finen,bettan och ronja. jag och bettan hade mjölkrig hemma hos henne haha. inte lika roligt att städa upp sen moahha.

sen så har vi bara vart hemma osv.. med grossi,''lillerik'' rasmus kevin och joel. vi har även hämtat biljetterna idag tills imorrn , tack kevin =)<3
visst är det roligt med fest, tycker iaf att det ska bli as kul!


sluuuuuuta patetiska fjortis

asså minns ni hon itha jag sanckade om '' norrlandfjortisen'' nu har hon en bild på natha i sin blogg-.- jag blir så sur ...
hon sitetr och skriver att hon inte tycker om dom som har massa streck i ansiktet osv. men detroliga är att HON had ritat till fjortissteck på sig själv på paint för inte så litet tag sen... 

du är för pinsam gumman =)

då--> nu-->
sen såserhon faktiskt inte ut såhär till alla som tar den bilden... den är en gammal bild snälla!
kola bara hur söt hon är! ni är bara avensjuka era idioter. nathalie bejbi <3


tisdag and i'm happy

hej sötnos..
idag så har jag bara tagot det lugn hemma hos mig med natta och finen. vi har kollat påbilder från jag var liten haha. och ja sen en bild på ettan då bröt vi alla ihop av garv. vi har också träffat bettan och philip...

sen så drog natta hem och jag och finen gick runt här på söder och satte oss vid varmegrodorna vid medis, MYS!
sen så drog hon hem och jag började städa haha, så nu är det städat hemma =) visst är jag snäll mot min mamma ?

sen är det nämnligen så att mamma har bokat resa idag till turkiet och det ska bli så jävla najs! sen så har vi också bestämt idag att jag och finen åker ner till båstad till bettsy's landställe i en vecka i sommar =) my god i love my life!

sen så imorrn ska jag hämta biljetterna till club fashion .. ska bli så woohoo roligt haha =)
nu blev det ett glatt inlägg men det behövdes väl ? :) puss på er ALLA älsklingar!!
dagens bilder


här har vidå rikemansbarnen philip som fick bjuda oss på donken haha aaaw (a)

svar på kommentar

när tog du piercing ? :) hur kändes de? vart tog du osv?
IP: 84.217.9.85

svar: jag tog piercing för exakt en vecka sen =) och det kändes inte alls. om du ska göra en så är det viktigt att du sitter ner andas djupa andetag och slappnar av i tungan för då känns det inte alls. du känner att något åker igenom men det gör inte ont alls. jag kansäga att det gör ondare att ta blodprov eller hål i öronen. asså det går inte att förklara mer än att det känns kanppt. men iaf så gör det inte ont!

jag tog på ett ställe i kungsträdgården, det var jätte bra och hon var väldigt duktig osv..

grejen är den att när du tar piercingen så känns det inte alls. sen efteråt känns det konstigt att ha någonting som ''sitter fast liksom '' du kan den dagen prata osv, men inte äta då det är någonting ivägen. dagen efter har tungan svullnat upp och du kan inte äta normalt eller prata normalt. du kan exempel inte säga R ... men redan dagen efter på kvällen så kunde jag äta smått.. man får ta små tuggor.

men tungan är unik precis som vi är. och det är olika för alla. vissa kan inte äta eller prata på en veckan medans andra kan äta men inte prata och andra kan prata men inte äta.. vissa har svullnad i en vecka vissa i några dagar och vissa kan ha en månad.

min pircing har jag nu haft i en vecka och jag kan smått börja leka med den. och jag kan äta och prata normalt nu :) hoppas du fick svar på din fråga =) puss på dig!


tisdag

godmorgon, ska åka till skolan nu...
hoppas ni får en bra dag, jag skriver när jag kommit hem ! puss sötnos!

=(

största anledningen till att det går dåligt i skolan är att jag inte är lycklig..
jag behöver er... vafan!


the best I ever had


du kommer aldrig få någon som mig igen.. för jag lovar dig skulle du stannat kvar så hade jag behandlat dig bättre än någon annan! utan dig har jag inte kunnat vara riktigt lycklig igen..

stronger


i wanna thank you cause you make me stronger =)

.............

sen min ''underbara'' mamma som inte gör något anat än att klaga på mig. eller skylla på mig när hon lagt undan något själv! undra om hon verkligen trivs som mamma?? man kan nästan undra. hon älskar att göra livet surt för mig. hon älskar att jag ska lida. hon kan sitta och klaga på saker som hon själv gjort samma sak! hon kan sitta och säga att jag är både det ena och det andra, medans hon vet själv att hon vart precis den där tjejen som gjorde samma sak.

hon har heller inte insett att jag har vuxit upp.. hon tror fortfaranden jag är mammas lilla flicka och är tio år. hon har liksom inte fattat att även jag växt upp...
tänker inte skriva någonting som jag kommer ångra men en sak är säker och det är att DU inte accepterar mina kännslor, vad jag känner och hur mycket jag orkar! det spelar ingen roll vad jag gör som är bra för du ser bara det dåliga!


arg

fy fan vad sur jag blir !!! skolan sitter och ljuger i vecko rapporten! fyfan för viksjöskolan! så jävla ful skola med fula ungar och ahhaahiKUD<I.KJCIE<P.LCÖ.KDJHKJXÄÖUI

FÖRLÅT MEN NU FÅR JAG DAMP! NU JÄVLAR SKA DOM FÅ SE VEM DOM TJAFFSAR MED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

summer breeze 09 ses vi där ?

CLUB FASHION på torsdag.
  dresscode; Hot N´ Wet (Färgglatt)
vart; skyddsrummet ( slussen )

:)

vet ni hihi idag har jag köpt en ny piercing =) jätte fin.. kan dock inte andvända den ännu men om några dagar kanske?

snabbt&tråkigt

hej fuckers!
hemm nu har vart med finen och natta. vi har bara tagit det lugnt. jag har otroligt ont i mitt huvud och jag börjar få ont i mina öron&hals.. inte bra inte bra.

iaf ikväll kommer helvette bryta ut hemma hos mig, då jag och min mamma tycker lite olika om vissa saker. hon accepterar inte riktigt mina känslor osv... men ni vet hur det är right?

nu ska jag sätta mig och svara på en grej..
puss å hej


måndag och en nystart

morsning korsning.

har vart vaken i kanske 2 timmar nu, och har fixat mig och ska snart dra till tåget.
efter skolan så åker jag kanske till mormor och morfar eller också så träffar jag kanske bettan i stan eller något...
den här veckan ska jag verkligen sköta mig! så mamma om du läser detta så lovar jag en bra vecka nu!

sen så till er som kallar folk hora slampa osv... framför allt hora. tycker det är rätt konstigt att ni kallar henne hora eftersom en hora vet ni vad det är? jag kan berätta det för er idioter som inte verkar fatta... en hora är en tjej somtar betalt när hon har sex med killar. hon låter alltså killarna betela henne, eller rättare sagt hon tar betalt av killarna. för det är ett arbete. sälja sin kropp. och eftersom ni inte verkar förstå det så vet ni det nu... så hora är ju inte direkt det ordet ni ska använda er av =) bye

dagens


read it...

-till pappa och eventuellt katja min mobil är trasig. det går inte iväg några medelande allt hamnar i utkorg. försökt hea dagen.. fösöker ringa imorrn! så du/ni vet...
tur att det finns datorer så man kan medela på det sättet =)


sista för idag

idag så har det då varit en väldigt lugn dag. jag och josefine har bara tagit det lugn. träffade bettsy ett litet tag,sen drog vi ut med dom medans dom väntade på bussen. gick och pantade burkar för att få ihop en tia till godis som vi satt och åt i en park hehe..

det är sånna här dagar som behövs lite då och då eller vad säger ni?! nus ka jag snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorrn och ge allt i skolan. typ bara tre veckor kvar eller något.
vi hörs kanske imorrn bitti om ni har tur. puss godnatt sweeties

mitt framtida barn

såhär kommer mitt och ****** barn se ut hahaha.

det visste du inte va

frågan var; är amanda signer a good kisser?
svar:  Herrejävlar, du var tamefan riktigt bra! Folk borde dras till dig som magneter, med dom kyssarna!
Strawberry flavour, me like!


mascara tips

jag har rätt långa ögonfransar... men det syns dock bara med macaara, därför märker jag lätt skillnad på volymer på olika mascaror. jag kan  helt klart säga att bild ett är bäst!

-det är en stor borste som gör att ögonfransarna verkligen suger upp mascaran.
  men för att få den perfekta volymen så kan man inte bara andvända en mascara. det behövs faktiskt olika slags mascaror för att få den perfekta volymen och fylliga ögonfransar, men det finns andra tips för att få dom sådär bra som många vill ha det utan att andvända dyra märken... 
jag brukar andvända först bild 2 för att få ''grunden'' sedan bild 3 för att verkligen fånga om alla ögonfransar och ge dom fyllig het. sedan tar jag bild 4 för att verkligen ge dom den längden dom verkligen har.

alla tre mascaror finns att köpa på kicks och h&m och kostar runt 200-300 kr.


bögar

varför är alltid bögar dom bästa killarna? jag menar dom flesta bögar är snygga och otroligt trevliga... kanske är det för att dom är som tjejer? eller vad beror det på?

dom är alltid så himla bra killar, dom vill de som vi tjejer vill, varför kaninte alla killar vara det oavsett om dom gillar killar eller tjejer ?

3 dagar kvar

14 stycken  brunt
17 stycken blont

vill du påverka detta så skynd på att ändra ställningen =) . klicka här för att rösta 

josefine take the pain

josefine det är bara inse att han är min =) du vet att vi älskar varandra. så bara lääägg ner, du kan alltid ta arash haha

MIN kille =) tyvär josefine hahahaha

förlåt bebisar

förlåt sötnosar för endålig uppdatering.. men har haft fullt upp.
igår så var jag med josefine och vi kollade på melodifestivalen och träffade grossi och hans kompisar. sen så var vi med några andra... slutade lite läskigt för våran del...
sen när vi kom hem så såg vi att han norsken hade vunnit =) weei han är så söt!

idag så vaknade vi skitsent runt halv ett.. herregud va trötta vi var. så jag vet inte vad som händer idag men jag skriver senare iaf. just nu sitter vi helt ofixadeoch äter chips haha.
puss så länge

vänner

visste ni att dom flesta jag blivit vän med alltidbörjat med något konstigt.. jag menar emma alm som är min barndoms kompis. vi träffades på våran gård. vi kastade kastanjer i en rutchkana och sedan kom min andra barndoms kompis rebecca dit och frågade om hon fick vara med.. vi tyckte hon va jätte jobbig och försökte få henne att inte vilja vara med haha.  jag minns verkligen den dagen då vi blev vänner...

men kolla bara på hur jag och bettsy blev vänner haha, jag kan berätta hela historien ...

jag och Elizabtehhöll på med samma kille under ett tag kan man säga. men vi ''visste'' inte om varandra. vi visste vilka vi var med inte att en kille höll på med båda två samtidigt.
sen så en dag så träffades vi med finen och ja då hade jag ingen kontakt med dom längre. och inte hon heller. så vi började snacka ganska mycket om det där.. sen med tiden så blev vi bara vänner =)



idol nästa haha ?


- nej jag tror nog inte det, men vi bjuder på den här underbara fina sången hahaha =)

we are the world

godmorgon!

nu är det fint väder igen, men tyvär är det ju kallt ute... men igår gjorde vi då en tabbe att sätta på oss dunjackor för att vi skulle vara ute. men vi blev ju då varma istället för kalla.

idag ser dagen ut som så... jag vet inte haha. jag har iaf precis vaknat och snart kommer finen och ronja hit tror jag.. om jag förstog dom rätt. jag ska äta frukost osv..
sen ikväll är det ju grillfest i viksjö så jag får se om jag ska gå dit eller inte =)

men jag skriver lite senare puss på dig så länge

fredag = tråkig oturs dag

hej bebisar

har kommit hem och suttit och pratat lite med mamma och hennes kompis..
idag så var vi först vid kaknästornet, sedan drog vi till tanto men där va det dött! och då drog vi till rix fm. men idioterna där är ju dumma i huvudet.. så vi drog till bussen påväg hem till bettsy. men vad tror ni händer? jo jag skämmer ut mig grovt.

kolla jag skulle gå och kissa, så hittade jag ett skit bra ställe... tyckte jag dårå. så jag sätter mig ner, och så hör jag precis bakom mig : -nice as gumman =) så kollar jag bak och ser att typ 3 högst 5 meter ifrån mig sitter 4 grabbar ;o  och vad gör jag? jag skriker tillbaks - amen tjaaa ;) snacka om PINSAMT.

det vara bara början på oturen haha.. vi sitter då på en busshållsplats och väntar på bussen när jag precis berättat vad som hänt mig så åker det förbi några killar på moppe... dom kastar ägg???
och vem träffar det,jo finens vita byxor hahahha. sedan efter mycket hej o hå. drog vi hem till bettsy och satt där ett tag. sen så drog jag hem...

imorrn kommer fnen,bettsy och ronja hem till mig på morronen så jag ska nog sova nu haha, slänger in bilder på dagen hihi =) puss hjärtat!






keep on going

fortsätt rösta, 5 dagar kvar honey =) klicka här för att rösta!




btw ser ni hur stor han är?? större än en hel människa ...
kommer ihåg när han va nyfödd och låg i min famn och kunde knappt gå. och så nu...
jag kan säga att mer älskad är jag nog inte av någon än honom =) hihi

hahahhha

bettsy,  we been messing with the same dude... =) hahahhahaha
fan va rolig jag är!


vi klarar oss bättre utan er



vi klarar oss utan er, det ända ni har det är eran ''status'' som ni knappt har kvar!
vad är ni utan varann och vad har ni för liv igentligen? hänger så som man gjorde för två år sen... det kan fan inte vara lätt att vara er?

och om ni tror att vi sörjer för att inte vara era vänner längre så har ni fel! vi mår bättre än på länge för att blivit av med er. för ni ger bara problem.. vi är lyckligam har roligt och jag kan lova er att vi klarar oss så jävla mycket bättre än vad ni gör utan oss....  för när erat nutida liv är över så tro mig då är HELA livet över. vad är ni utan sprit... jo ingenting!

oss kan ni inte trycka ner något mer. vi är starka och självsäkra och inget då menar jag inget ni säger tar vi åt oss av. för vi är the worlds greatest...

idiotpussar till er =)

thank you natta =) haha <33

hemma igen sötnos!

Efter jag haft ett jätte bra samtal med pappa så drog jag ut och träffade natha och finen. vi gick hem till finen. Och ahha jag och finen stog och jämförde storleken på oss själva haha, sen så fick man en skit snäll kommentar av natha haha, så här lät den, kom också från ingenstans!

( jag och finen står och speglar oss och ska sätta på oss byxorna, så kollar natha på oss )

nathasäger:  hallå... hur känns det att vara stor?
asså haha vi blev helt paff och typ börja garva haha lilla baby det känns skitbra mahah ! =) puss på dig!

Efter det så drog vi till willys, träffade zimone och wiking och satt och snackade med dom och så. vilket liv va, WILLYS? jaja ibland får man vara lite efter eller vad säger ni =)nu så ska jag iaf gå och lägga mig snart tror jag, har en låååång dag att se fram emot imorrn! =)
loveya, + en sak till fan va bra ni är på att kommentera endast 5 dagar kvar haha keep going



bild på finny

gårdagens bild


haha enjoy the pictures

tråkigttråkigt

at homeee,

hej bebisar, sitter just nu hemma hos farmor och farfar och gör inte så mycket... ska snart dra ut igen.
min pappa är även här men jag vet inte riktigt vad man ska börja prata om.. det är liksom stelt.
asså jag menar man vill bara prata men det går inte...

annars så har jag då haft en bra dag idag, rätt så iaf. pratade med mamma om resan i sommar så måste ringa strand =)

som sagt så har jag ätit en brownie ( not good ) men whatever .. nu ska jag kolal runt lite osv..

unna dig själv honey

mmm brownie, visst är det gott? ni vet när det är sådär kladdig och fräsch. jag hade visserligen lovat mig själv att inte godsaker nu på ett tag.. men whetever! ibland måste man få unna sig right?

så ni vet inlägget jag skrev om gå ner i vikt... visst det är bra och tänka sig för vad man äter men ibalnd måste man få unna sig något ! =)

visst ser det gott ut ?!

haha snabbt&rätt onödigt

god morgon, eller god dagens kanske man ska säga?

dagen har varit rätt okej hittils. ska sova hos farmor och farfar idag också haha. med det är pågrund av tågen.
har inte så mycket att skriva om just nu men jag skriver senare ikväll. när det blir vet jag inte.. suprice helt enkelt.

fått en god nyhet idag också =) im back on track mohaha, så fuck er BB haha.
ciao sweeties

last one for today

god natt lover! 

min bebiiiis, miss you


 


mobbade barn i skolan...

vet ni vad jag tycker att fler ska bli som jag och några vänner. hjälpa mobboffrena i skolan. jag menar vi är stört i våran skola, sen finns det åttor som blir retade pga sin bakgrund, för sitt utseende osv...
visst jag hatar emosar och skulle kunna säga vad jag verkligen tycker om dom högt så alla hör, men när det gäller en liten tjej i skolan som går i sjuan eller åttan ( iaf mindre än mig ) så skulle det aldrig falla mig in att göra det...

det var en tjej som hade blivit kallad både det ena och det andra + att hon va emo.. sen var det några men speciellt en kille som hade hållt på mot henne under ett rätt långt tag, och man kunde verkligen kalla det trakasserier och mobbning!
en dag så började hon gråta pga en sak han hade sagt, jag och mina vänner stog först och garva.. ( förjävligt elakt ja vet )
men sen gick vi fram och verkligen lyssnade på henne, vi jhälpte henne till en lärare och snackade med den där killen...
nu idag mår hon bra som jag förstår när jag ser henne i skolan...

sen idag så var det en tjej som tydligen va mobbad som inte orkade mer och satt utanför syster och grät... jag gick dit direkt för att kolla men då var lärare redan på plats och hjälpte henne.
det är det jag menar people... hjälp dom som är utsatta istället för att själva mobba. visst man gillar inte alla men snölla vi är äldst och ska fan vara mognast då också!

hur ful eller whatever man än är så är ingen värd att bli mobbad... jag har själv blivit det en gång och har själv gjort det mot andra... jag har mått LIKA DÅLIGT oavsett om jag utfört den elelr vart utsatt.

det händer ju faktiskt att ungdommar tar självmord pga detta!? så nej stoppa mobbingen och hjälp till istället!

sunny day

hej sötnos!

har kommit hem för ett tag sen efter att ha kollat på elevkonserten som faktiskt var rätt bra, men ja jag ska inte hänga ut någon utom att jag kan säga att vissa var minder bra...
har annars idag efter skolan åkte hem till bettsy, vi åt och chillade och så. sen så skulle hennes kompis patrik tror jag han hette? ta hål i ögonbrynet så vi åkte med han.

sen så drog jag ronja och finen till elevkonserten...
måste också bara säga att jag och bettsy träffade på några skummisar i tc idag haha, dom va skit fulla och höll på as mycket. eiiuw. right? asså jag menar dom va 25 typ, och vi 15&16 hur tänker man då?
vi vet att vi är snygga haha men ni man behöver inte överdriva =)

nu ska jag faktiskt sova, det verkar gå bra med blondin lr brunett valet ... keep on going people
tryck här för att rösta!

onsdag

godmorning lovers

vilket fint väder right? underbart!
ska snart gå till bussen för att åka till skolan, efter skolan vet jag inte än riktigt vad som kommer hända men det får ni läsa om i ett annat inlägg..

annars så jag vill bara påminna er om att det snart är sommar! tänk er sitta på en typ kulle haha? nej men vara ute och grilla utan att frysa, kunna gå runt med bara tjocktröja hela kvällarna.. =) lovly days!

nu ska jag gå puss baby

upp till er.. 1 vecka har ni på er

blond eller brunett?

upp till er nu... inga kommentarer - ingen ändring, det alternativet det blir mest av blir det zooner then zoon =)
så come on, vad blir det?

åh så irreterande

nej men va trevlig vännen =), back on track igen med ditt beteende.. snälla kan du ge dig någon gång?
du komemr aldrig bli MIG oavsett hur du än försöker... inse faktum honey


for you honey

det här är till dig,  ta åt dig gumman =)
 

snabb&tråkigt

god kväll käraste.

efter skolan idag så mötte jag upp finen,natah och ronja.. sedan så drog vi till stan och senare mötte bettsy.
jag finen och bettsy drog hem till min farmor och farfar och åt middag. drog sedan ut igen... bettsy skulle hem och jag och finen träffade wille och gustav. =)

nu är jag hemma hos farmor och farfar och ska snart sova.. ska sova här tills på fredag typ. pga pendeltågstrafiken..
har vart en bra dag idag och jag har vart på rätt bra humör. har planerat fredagen också =)
hoppas ni också haft en bra dag. puss på dig sötnos

mer bilder från balen

 



jävla tjat om socker

har ni tänk på hur många ungdommar som får för sig att banta ? vill man gå ner i vikt så hjälper det inte att sluta äta! det man ska ta bort på sin kost  är onödigt socker, godis, läsk,chips och friterat osv... det är inte fettet så som smör som gör dig tjock! utan den där chokladen&colan du köper varje dag.

många ungdommar skiter i att äta överhuvudtaget, börjar röka för att tappa matsuget. dricker varje helg. men alkohol gör dig tjock! så som öl&cider....

i dagens samhälle är det otroligt många ungdommar som får för sig att gå ner i vikt, men det dom gör är att sluta äta frukost,lunch middag osv... men att dom ska sluta dricka tänker dom inte på.
För vissa blir effekten så att dom gå ner massa, sen äter en middag och sedan börjar äta normalt igen... då går dom upp istället. mer än vad dom gått ner från början. andra ungdommar tappar matlust helt och hållet och får anorexia... det är en svår sjukdom som kan ta lång tid att bearbeta...

i skolan severar dom i dagens läge endast mat som är bra för kroppen, dvs inget fett alls. knappt smör till mackorna längre, ketchup till korven osv..
men herregud det är inte maten som är det som gör att man går upp i vikt.. det är allt socker. men socker behöver du också, därför är det godis som endast består av socker som ska tas bort ur din kost, och inte ketchupen som innehåller socker som ska tas bort.

jag tycker hela grejjen blivit så stor i dagens samhälle, och alla reklamer där det endast är smala snygga modeller som vill ha ut att man är så för dom inte äter, det gör att ungdommarna vill efterträda någonting som är HELT FEL. vi slutar äta, tappar våran arbetsförmåga i skolan & för vuxna på jobbet. vi blir trötta och lättirrterade..

tycker allt det här ska ta slut, låt oss äta socker men med måtta! inte för mycket men inte heller inget alls. det får bara framförallt ungdommarna och unga vuxna att sluta äta och må dåligt!


tisdag

godmorgon sötis

solen skiner och jag känner på mig att den här dagen kommer bli rätt bra. kvällen slutade såklart i frid mellan mammsen och mig. och om jag sköter skolan så får jag också mer frihet.
tågen imorse va såklart inställda, försenade osv. och även bussarna när man väl kommer fram till jakobsberg. alla bussar skulle gå som ersättning för pendeltåg, och vad blir det av bussarna mot viksjö? jo INSTÄLLDA.

men jag ska inte låta det påverka min dag... efter skolan ska jag träffa bettsy, har sms:at finen också men hon ligger nog och sover. imorrn blir det en lååång dag, ska sen sova hos farmor och farfar pga banarbete som kommer vara tills fredag.
men nu ska jag komma igång med mitt skolarbete skolminnen... ha en underbar dag sötnos!


outfit

låten är för en speciell


good night my lovers

nu ska jag sova, kanske slänger in dagens outfit imorrn bitti om ja hinner. har no prov nationella.
önska mig good luck =) sen efter skolan ska jag träffa bettsy, men vi hörs puss baby

låten ger minnen



kommer du ihåg den här låten? kommer du ihåg när vi mådde dåligt och satt alltid och lyssnade på den här...
när vi tillslut själva sjöng den i en remix verision och hade en på våra pea.

den här låten ger mig verkligen minnen till den tiden då vi spenderade hela våra dagar med varandra.
jag ljuger om jag säger att jag inte saknar det, för det gör jag. på ett sätt vill jag spola tillbaks tiden tills då, men jag har accepterat att månniskor förändras och också så vänskapen mellan oss. det äröver men både du&jag vet att det härär våran låt och det kommer den vara oavsett om vi ärvänner eller inte!

följ din egen väg

låt aldrig någon trycka ner dig!

det är en viktig sak att komma ihåg, låt aldrig någon bestämma över dig själv...
vilka du umgås med, vem du är tillsammans med, vad du väljer för val i ditt liv. vad du gillar för kläder osv.
det är DU ingen annan som ska påverka ditt liv. det är du somska bestämma exakt allt i ditt liv, ingen annan.

vill du ha den där killen alla tycker är ful, skit i det. du bestämmer över dina val och vad du gör i ditt liv och inte dina vänner eller familj. du äger dig själv! låt dina vänner och familj komma med förslag menvalet ska du göra själv.

då kan du heller inte skylla på någon om något skulle gå snett.glöm allt som sägs runt dig och gå dit ditt hjärta leder dig. skit i dom ytliga falska personerna, skit i dom som bara vill förstöra och låt endast det som är bra och gör dig lycklig påverka dig.

det är det viktigaste att du själv ska kunna bestämma över dig själv utan att dina vänner ska lämna dig för det. skit i om du är ''tönt'' bara för att du inte testar att röka på eller något annat dumt. gör INGENTING för dina vänner gör det endast för dig själv.det kommer man längst med. gå din egen väg oavsett vad dom säger.

dagens bild


ett måste på sommarn

vita jeans, så snyggt på sommarn eller hur? =)
sommarens måste helt enkelt.
finns att köpa på alla klädesbutiker + jeans leggins på gina för endast 199 kr.
du kommer inte ångra dig sötnos, så gör som många andra gå och köp ett par redan imorrn eller ring morsan haha =D


goodbye to fake persons

nu har jag gjort skolminnen med mamma hehe,  så duktig jag är eller hur (a)

imorrn är det skola som gäller, blää. har suttit och pratat i telefon med anna min älskling! jag älskar dig
är så glad att du är som du är. iaf så pratade vi om allt möjligt och bestämde för att träffas sen på kvällen på onsdagen.
imorgon måste jag städa! mitt rum ser ut som jag vet inte vad.

är så trött på falskt folk som utnyttjar en för saker. och att man bara duger ibland...
men ska inte hänga ut er i min blogg =) puss på er ALLA idioter där ute

my life be like .... -.-

jag har ingen som alltid kommer finnas där!
           alla bara sviker och lämnar en. det spelar ingen roll vad man gör...


till anna

Anna ring mig när du ser det här tack!

....

trodde verkligen att den hör gången skulle det bli bättre med våran vänskap. men jag hade tydligen fel.
okejokej jag är värdelös, dum i huvudet. har alltid fel, är inte en av er helt enkelt. så är ni nöjda nu? =)

kom inte nu och säg att jag lämnar er för det är ni som håller mig ute den här gången....


smslek haha

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
när är du klar? <3

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
var är du nu mandy ? :p<33

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
du bad om d, bye

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
feett sööööt =)

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
haha :) vad ska du göra imorgon?<33

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
ja men vad Haha :p<33

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
juste... A det gör vi :)<33

8.
Vad vill du höra mest av allt?
kan inte du träffa mig? :D<33

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
jag drar hem nu<3

10.
Din romantiska replik?
glöm inte mina brillor :)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
oj tråkigt :( <3

snabbt&onödigt

lite snabbt inlägg innan mammasen kommer hem.

har vart i skolan idag,en rätt okej dag måste jag säga. förutom att jag är en aning irreterad men det behövs inte tas upp här.

jag ska bara vara hemma ikväll eftersom jag ska plugga osv. ibland är livet hårt va?
sen så min underbart snälla mamma -.- ( ironi ) har gjort livet lite småsurt för mig just nu wohoooo vad jag älskar dig just nu......

skriver senare baby!

me myself and i again


gå inte för långt..

vad är okej?

ska man verkligen kunna förlåta vad som helst? ska man kunna göra vad somhelst mot en annan person och få förlåtelse... var går igentligen gränsen?
jag vet inte själv, eftersom jag är en väldigt förlåtande person, oavsett vad personen gjort motmigså förlåter jag det...
visst det är bra att inte vara långsint, men gränsen måste gå någonstans...

jag förlät någonting som chockade ALLA. någonting man inte ska förlåta igentligen. men jag gjorde det för det är jag
jag orkar inte gå runt och bära på någonting som får mig att må dåligt... men jag tänkte fel, satte ner foten fickmer skit, men förlät det också! i själva verket har det bara förstört mer. jag skulle satt ner foten direkt och sagt NEJ! för det är inte ok...

så till er därute somläser min blogg, jag vill bara säga er, förlåta ja, men när det går för långt.. nej! det går en gräns och överstig inte den. vissa saker ska man inte förlåta oavsett om det är jobbigt. stå på er istället och sätt ner foten!

haha tönt ja vet

visste ni att jag är rädd för åska&blixtar?

och nu är ett åskväder påväg in i sverige... usch hatar sånt väder, dels så händer det så mycket olyckor , men man kan ju inte göra något när det blir det vädret? fyfan säger jag bara. hur ska detta gå?


svar på kommentarer

Postat av: tjobejb

är de sant har du knullat med danne mer en 1 gång?? ;P;P

2009-05-10 @ 21:31:15
mm

Postat av: sofie

varför tog det slut med han pontus då?
vem dumpade vem? och vad hände med dina käsnlor
det är så tråkigt det här med kärlek när det tar slut :(...

2009-05-10 @ 21:52:25
för att han inte gillade mig... han ''dumpade'' mig. men vi var ju aldrig tillsammans men de va han som bröt eller vad man säger.. jag kan säga att jag hade såklart kvar dom efteråt också. eftersom de va han som inte hade känslor och ''bröt'' och inte jag, så fann ju mina kvar... men dom försvann efter ett tag. och jag har ju såklart kommit över honom nu
aa det är det verkligen om man verkligen gillar en person!

Postat av:

hur mycket kostade den ;o

2009-05-10 @ 21:49:35
den kostade väl typ 2000 kanske mer ingen aning. mamma betalde så ja vet inte...


my heart is for you

jag får ont i hjärtat varje gång jag ser dig! snälla låt mig bli av med det här nu...

starka

tycker det är grymt starkt av dom som beslutar sig för att behålla sitt barn i magen även om dom bara är 15 år gamla...
dom har gett mig inspiration till att tro på sig själv vad det än gäller. ett stort + till dom =)

mitt liv

haha jag gjorde ett test på hur gammal jag ska bli när jag blir stor och svaret blev...
44 år, great bara 18 år kvar då =)

real love?

hur kommer det sig attnär man träffar ett ex såkan man känna alla sina känslor man hade bara för stunden igen?
för jag menar, har känslorna försvunnit  hur kan man då känna dom igen bara för ögonblicket när man träffar honom igen? är det för att domfinns kvar där för honom eller är det bara attman minns den kärlek man hade?

hmm någonting att fundera på... jag har iaf fått den känslan. jag fick tillbaks alla minnen osv, när jag såg honom och jag drömde även om honom inatt. kan det vara så att jag fortfarande långt där inne i hjärtat fortfarande har känslor för honom eller är det bara saknad?


trööööööött

hej sötis,

är skit trött. har vart seg hela dagen.. har ont i magen också...
har insett vad vissa personer verkligen är för personer! fy fan för er...

just nu ligger jag bara i min sängoch lyssnar på musik, ska snart duscha =) ilooooove

imorgon ska jag nog sova hos farmor&farfar.. det var länge sen jag träffa dom nu.
men jag orkar inte berätta mer om min helg, roligt&tråkigt och jag kan säga att alla mina aggressioner har kommit ut haha =D
puss på dig, ha en bra kväll

+ till dig malin e ; om jag putar på bilderna så låt mig? sluta bry dig, och läs inte min blogg dårå om du stör dig på hur jag ser ut på mina bilder ja lägger ut här. -.- idiot

svar på kommentarer

Postat av: bebo

va det inte då du var på g med någon??? va hette han du gillade ? och gillade duhan på riktigt verkligen``` elelr??

2009-05-09 @ 15:00:59
jag gillade pontus sommaren 08, och ja vi var väl på g.
och JA jag gillade han på riktigt, han är en av få som jag verkligen gillat!


Postat av: bebo

vad har dom gjort, VARFÖR ÄR NI INTE VÄNNER???
va inte du på g med typ nosse eller danne vem de nu var ?? :O:O
fattar ingentin

2009-05-09 @ 15:22:49
jag vet inte riktigt varför vi inte är vänner längre... men dom umgås ganska mycket med en person som jag inte tycker om! och sen så har vi väl bara kommit ifrån avrandra eller något inte vet jag. har inget direkt svar på det faktiskt. och NEJ jag har aldrig vart på g med nosse eller danne...

Postat av: bebo

är inte du kompis med dom från skälby längre?
varför? och varför tycker du inte om hon linneiish??

2009-05-09 @ 14:59:38
nej det är jag inte! och jag vet inte riktigt varför men dom umgås med en person jag inte tycker om! och varför jag inte tycker om linnea... För att hon är falsk, sitter och gör bloggar om andras liv... snackar så jävla mycket skit! och saknar helt enkelt respekt för andra människor.  hon är ingen vän helt enkelt!

Postat av: bebo

är du och finen kompisar igen eller? hur komemr de sig ;O

2009-05-09 @ 15:00:09
ja vi är kompisar igen, vi kände väl att vi behövde varandra. glömde allt skit som vart och börjar om från 0 igen.. och det har gått rätt fort att hitta tillbaks till varandra, vilket är bra & roligt ! =)

Postat av:

användarnamn & lösen till finens blogg?

2009-05-09 @ 23:56:04
så länge du inte skriver ditt namn kan du glömma ett svar =)


sen så är det väldigt konstigt att alla skriver från bebo men det är inte alltid samma ip-adress ?
ni behöver inte gömma er bakom det namnet, skriv erat eget.

min älskling

sony ericsson w595 !
en fantastiskt mobil. nu gör dom reklam för den fina sommarmodell mobilen...

jag har den mobilen och jag kan verkligen säga att jag är nöjd!
den har bra kamera, bra minne, bra ljud.. helt underbar helt enkelt! den är mitt liv, min vardag, min älskling =) ! haha
im lovin it !


byebye



 HEJ DÅ =)
 ibland får man visst bli av med vänner för att bli vän med en annan!

brunett så hett


visste du att jag är blond igentligen?
yes det stämmer, jag ör egentligen blond... men tyvär så tror jag inte att jag komemr kunna bli min naturliga blondafärg igen, för jag har färgat mitt hår så sjuktmånga gånger till många olika nyanser, så det komer aldrig bli blont hår här inte!
jag strider mot alla blondiner, brunetter is the shit =)

visst är det bra ?

ber om ursäkt för det dåliga ljudet, men det var med mobilen som det filmades, men visst låter det bra =)

i limmon =)


vänner

har ni vart med om att amn kommit ifrån en vän så mycket att ni inte ens känner person längre...
visst vänner kommer vänner går, men vissa vänner trodde man verkligen att man skulle ha kvar resten av livet?
men så visar det sig att man kommer ifrån varandra, men offtast så vet man ju fortfarande hur personen är osv...

men att man inte ens känenr igen personen längre.. det är sjukt!
själv så har jag misst många vänenr som betydde alldeles för mycket för mig, som jag sagt föralltid till. vissa ångrara jag och vissa saknar jag! men en speciell som alltid vart the one för mig. henne känner jag inte längre!
henne vill jag inte vara kompis med något mer!

jag vill ha tillbaks den gamla tjejen jag litade på, den jag älskade, den person jag sa ALLT till.
jag vet inte vem du är länge, vem du har blivit. det är tråkigt för du var allt för mig, men vet du en sak?
nu är du en i mängden bara...

i love it

den bästa film som nånsin gjorts!

sommar

sommarn är tillbaks =)
tyvär så blir nog inte den här sommarn så som man trodde. tiderna förändras och vänenr förändras...
men som tur är så har jag dom bästa kvar! huvudsaken är att dom inte försvinner så är jag nöjd!


en bild från förra sommarn.


lovly pictures

 hittade mer bilder från balen som rebus tagit, enjoy =)






sötaste paret :)

tråkigttråkigt

godmorgon,

vet ni hur bra jag har sovit ? jag var as trött igår när jag kom hem så jag somnade framför datan haha.
idag så vet jag inte heller riktigt vad som händer, ska sova i skälby inatt -.- usch hatar det stället!
har inte så mycket mer att skriva just nu. men jag skriver väl senare skulle jag tro =)
puss baby

hihi (:

godkväll darling

orkar inte skriva så mycket, va med finen,ronja och bettsy först, sen drog jag till undischi ( vet ej hur det stavas ) där mamma va, haha och jag fick komma in wiiiiie.

sen så beställde mamma en taxi åt mig sen nu e jag hemma, tyvär inga bilder för idag haha. puss

en bättre dag!

hej sötnos

idag har jag haft en jätte bra dag! med mycket skratt och flumm... det är sånna dagar som behövs i mellan åt!
planerna blev dock inte riktigt som vi tänkt, vi klädde ut oss till .. hmmm ingen aning.
menmen visst är vi snygga iaf =) 











club glamour

jag & alexandra har bestämt oss för att gå på club glamour haha, grymt roligt!

freeedag

godmorgon baby

ska snart gå till bussen och åka till skolan, har spexfoto idag så ska klä ut mig direkt när jag kommer dit ;p
efetr skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. vi får se helt enkelt!
men ni får ha en bra dag och så får vi hoppas på ett bra väder idag!
ciao amanda

yttligare en bild från igår =)

mer bilder

nu har jag fått några bilder från mell också, här kommer dom =)



memories never die

jag säger bara, vilken underbar dag! resten får ni se med bilder! lovly day..







( kommer mer senare, men detta var från min mobil... )

spexfoto

imorgon har vi också spexfoto, jag ska vara djävul (?)
haha leeeets go.

stressigdag

Godmorgon darling.

ska snart rusa iväg till tåget.. har försovit mig, men man får se det possetiva i det ( att jag fick mer sömn till ikväll )
det är ju nämnligen bal, wiiiie.

dagen ser rätt stressig ut för min del, då jag ska hinna till sminksatudion med tjejerna. fixa håret naglarna och hämta mina grejjer... hmm verkar som att det kommer skita sig...

iallafall så är det fint väder just nu iallaf, men vi får väl se hur det blir sen. hoppas på det bästa!
ni får ha en bra dag, komer inte hinna skriva mer.
puss and ciao


the one

trots allt tjat och gnäll, så älskar jag dig mamma! du betyder mest för mig.


sista

sovdags?!

 japp nu ska jag sova.. har ju bal imorgon så har mass saker att göra. så jag tror inte jag kommer kunna skriva något,
kanske hinner med ett morgon inlägg =) puss godnatt sötnos!

,

if you know me, you know what my eyes tell you...



städa rummet

nu ska jag faktiskt städamitt rum, det är bara så stökigt. har inte städat på jag vet inte hur länge, på med lite musik så går det nog rätt snabbt haha =)

bara en syn på det hela....


i<3sthlm

ett stort själ till att älska stockholm!

idag när jag och anna satt på tåget påväg från jakan till stan, så spöregnade det ute...
vi satt och kollade ut i spöregnet och visste inte hur det skulle sluta om vi skulle gå där i stan i regn.. det är verkligen det värsta som finns!

men när vi går ut från central stationen där uppe så är det inte regn?
det har alltså regnat i hela jakan,barkarby,spånga& sundbyberg. ( vet inte karlberg )
men inte i stockholm city... är det inte underbart?
 
stockholm är  helt enkelt bäst? =)

biglovin


vad skulle jag göra utan min farmor.. you're my angel

me myself and i



om mig...
♥ jag behandlar andra som dom behandlar mig
♥ gör du en dum grej mot migså får du x100 tillbaks...
♥ jag är en lätt person, dvs att jag har lätt för att skaffa nya vänner.
♥ det första jag tänker på när jag ser en kille är hur han ser ut i ansiktet& klädstilen
♥ jag har ett förjävligt morgonhumör
♥ jag har kort stubin
♥ jag är envis
♥ om någon snackar skit om mig& jag hör det så säger jag bara, game over!
jag speglar mig säkert totalt 5 timmar om dagen...
jag är mer festtypen än hemmatypen


en dag kvar till balen

hej sötnos!

kom nyss hem har vart i stan med anna, vi har kollat runt lite och småshoppat lite (a)
sen så träffade vi kevin och hans brorsha snabbt, snackade lite med dom...  sen så komstavve och hämtade oss, skjutsade hem mig och sen anna.

nu är jag hemma och gör inte så mycket, vill ha mat. håller på att hungra ihjäl snart! kommer inte blogga så mycker mer för jag måste plugga.. för övrigt gick skolan hyffsat bra. ä bara irreterad på vissa eller EN igentligen. sluta leka gumman..





aaaaaarg

någon dum idiot som skulle vilja röva bort mig i typ en vecka??
ska sova nu eftersom jag skatill min underbaaaara skola imorgon med alla underbart trevliga och snälla lärare som altid hjälper en.. fan va jag älskar lärarna där... I R O N I
hatar dom allihopp. patetiska underklassade människor...

god natt !

idiotiska liv!

är så trött på alltihopp nu!

-man har en skola som är den äckligaste platsen som finns, med en klass som man inte ens trivs i...
-en mamma som bara gnäller på allt man än gör.
-en pappa man inte har någon kontakt med alls. på grund av en enda jävla person!!!!!
- idioter man trodde var ens vänner som börjar bli något dom verkligen inte är! beter sig som riktiga apor....

-folk som blir sura utan andledningar. idiots

wohoo underbar&älskad av alla. och i skolan går det också SKITBRA!

ett minne av dig


alla gör misstag men du har gjort det största!

visst jag gjorde fel... men det du håller på med är fan värre... fattar du inte själv vad du håller på med?
du har gått till överdrift nu. ingen har bett dig att bli vän med henne igen men nu har du gått för långt.
du kallade mig saker du egentligen själv är...
oavsett vad jag gjorde för dumma saker så skulle jag ALDRIG ens få tanken att gör det du gör nu... det är vidrigt det du gör nu. och du förstår nog inte riktigt själv heller verkar det som... den här gången är det du som gjort fel. och störe än någon annan!

- jag är glad att ha dig vid min sida igen josefine. släpper dig inte igen!

aldrig nånsin

10 saker jag aldrig kommer göra!

♣ testa droger
♣ sluta spegla mig
♣ sluta andvända läppglans
♣ svika en nära vän igen
♣ bli lesbisk eller bisexuell
♣ ha trekant
♣ ha analsex ( ALDRIG )
♣bli en lodis bara jämt andvända mjukis och stor tjocktröja
♣ klippa av allt mitt hår
♣ glömma dig...

finny i telen..

haha pratar me finny i telefonen som håller på att kissa på sig mahaha...
var bara tvungen att retas lite med henne haha...
nu ska jag gå på toa finen :D hoppas du får en trevlig tågresa hahah puss på dig!


hatar skolan

usch vad jag hatar min skola... där det är 100 olika gäng som förslker slå ut varandra exakt hela tiden!? kan dom inte ge sig någon gång... blir så irreterad på det där verkligen

först så har vi emogänget, dom som springer runt och leker någon kaxig typ, som egentligen bara är så jävla osäker !
sen så blattegängen som ska höras hela tden. vart man än går hör man dom,det är som att dom är störst bäst o vackrast... personligen tycker jag faktiskt att dom är rätt snälla många av dom, men dom som bara vill höras och få uppmärksamhet usch tummen ner!

sen fjortisgängen... som fnissar år ALLT.  tror dom äger korridorerna -.- går in i en utan andeldning...

sen töntarnas alla dessa gäng. leker kull  i korridorren?? amen hallå? någon måtta får de va!


dagens roliga

haha ja får inte glömma berätta vad som hände mig idag haha.
jag går ut från åhlens idag och får syn på kissie som står mot väggen och snackar i tele...

jag skriker: FINNY !!!!!!!!! kissie står där hahahaha..
finen säger hoppande:  VA?! vart då? och börjar småspringa dit jag pekar..
grossi: vaah vem är hon??
jikke: vem är hon??
rasmus: vem är hon ??
jag&finen: det är ju kissie hahahah.

grossi går då fram...
grossi: Hej :) och pratar om massa saker...
kissie: ursäkta mer ser du inte att jag pratar i telefon???

sedan går han fram igenoch ska fråga om hon bråkar med dessie...
grossi: bråkar du med dessie?
kissie: jag vet inte ens vem nån dessie är...

vi struntar sen i henne men är tvungna att kolla bak när det blir massa heeej och ååh osv..
-då har han amir gaybloggen kommit hahaha.
sen så går dom in båda två plus någon annan kille... och vad ser vi?
jo både amir och kissie står ochsprayar på sig naomi campell hahaha!


älsklingspryl

ååh vet ni vad min mamma kom hem med =)  en sån hära...
 
en locktång... i love it! tänk va fint mitt hår kommer bli nu till balen hihi

idioooot

är så jävla trött på dom här frågorna och påståenderna som handlar om skälbykillarna, framför allt daniel.
så ja jag kan då svara HELT ärligt på dom här så kan det vara slut snackat om det här sen!


Postat av:

äre sant att du har knullat me danne ??

2009-05-04 @ 22:40:22

svar:  JA det är  sant! herregud det räcker nu!
  så nu vet alla det....

Postat av: skönaste

aaaaaaah som att danne och dom dissar dig och viksjötjejernas för cc och linnea, hur känns d att veta att danne och du aldrigmerkomme vara du vet................. myspolaräh

2009-05-05 @ 00:17:06

svar:  Nej det är inte så att vi blivit dissade?!
bara det att vi slutat umgås, och han får väl umgås med cc och linnea hur jävla mycket han vill! jag bryr mig allvarligt talat inte...

och hur det känns att veta det? hahaha inte speciellt mycket eftersom att jag INTE gillar honom och inte bryr mig om vem han umgås med och om han umgås med mig eller inte! jag klarar mig utmärkt bra utan honom. men det verkar ni inte fatta. då ni skrivit massor av gånger saker som handlar om han...
 vi har haft sex ja och? är det förbjudet eller?
shiit jag är inte kär i han om ni tror det?  han är liksom nobody för mig =)


tisdag

hejsan baby

idag har jag vart i stan med finen,elizabeth,natta och ronja. och vi träffade upp grossi,jikke, och nån annan kille som hette rasmus... hahaha lite små jobbiga var dom allt ( förlåt men the truth )
sen så drog dom och vi va hemma hos mig ( jag bettan och finny )  lagade mat och satt och gjorde typ ingenting.

sen så har man tabbat sig också SKIT BRA -.-
i hate this!



visst är min tröja fin (a)
( tyvär så är dom flesta bilderna från idag suddiga pga att ingen ville vara med haha =(  )

godnatt

nu ska jag sova sötnosar, hörs imorrn.
puss på dig

gammal bild på mig&ljung.... ♥

brun utan sol ?!

ni vet när man solar utomhus vanligt bara... då får man ingen färg alls. i vintras solade jag  solarium rätt mycket under en tid och bun blev man... älskar att va brun men för att få den där jäkligt bruna färgen måste man typ bo i ett solarium ? och vem orkar det hela dagarna. plus att man får sjukdommar och det är inte bra!

men härligt är det allt, när man lyckas...  =)


things changes

tider förändras, jag vet! men på såhär kort tid ?
den senaste tiden har allt ändrats på bara några få veckor...
från hat till vänskap  från vänskap till hat. från fötroende till svek   från svek till förtroende.

jag har gjort saker jag kommer få ångra resten av mitt liv.  jag har valt bort vänner jag kommer sakna så länge jag lever!
jag har valt bort en del av det jag älskar mest på grund av en enda person.
jag har förlåtit människor som gjort mig illa, som fått mig att tappa mig själv.
lämnat saker bakom mig som tagit för mycket energi.

lämnat människor jag verkligen gillat och trivs med...

men framför allt, blivit någon jag egentligen inte är, jag har förändrats som person. blivit hon jag aldrig velat bli.


det ni inte visste

10 saker ni inte visste om mig =)

♥ jag har vart kär en gång i mitt liv!
det stämmer jag har vart kär en gång i mitt liv. och det är den härligaste tiden i mtt liv. men efter honom har jag svårt att ens börja gilla någon!

♥  jag kan vara den jävligaste du någonsin mött!
yes thats right! om du beteer dig fittigt mot mig så lovar jag att göra allt för att jävlas med dig 100 om! jag ger igen!
och jag lovar att du får det förjävligt! sen så om jag inte känner en person och den börjar snacka osv. så kommer jag aldrig acceptera den personen utan förbli otrevlig! och är det någon som beter sig fittigt efter det att vi vart vänner. så kommer du få se på en riktigt bitchig attityd!
thats the way it is :) så passa dig hahaha...


♥ jag har haft sex med 4 personer
japp inget mer med det. tycker själv att det är rätt normalt för att vara 16 år ?!

♥ jag pratar alltid för mig själv när jag är ensam
haha ja, när jag är hemma själv pratar jag ibland engelska för mig själv.. eller också så sjunger jag men offtast pratar jag. jag vet lite onormal är jag allt haha.

♥  jag hatar emosar
förlåt man ska inte dömma folk för deras utseende MEN kolla på dom. och varje gång jag möter på en emo så är dom så otrevliga... nej jag tål dom inte helt enkelt!

♥ jag har en hatbok
jag och en kompis gjorde faktiskt varsin hatbok, där vi skrev om alla vi hatar. hon glömde bort sin medans jag fortsatte och det är skit bra! skaffa en du med. då får man ut all sin ilska mot den man hatar... eller nästan all iallfall.

♥ jag har gillat samma kille i ett år.
yesbox! sorgligt nog så är det så... kan inte släppa han vad jag än gör. Jag har då bara varit kär i en kille i hela mitt liv och det är alltså samma kille, så nu vet alla det!

♥ jag saknar mina fjortistider
ja ni vet det var så roligt på den tiden.. man hade alltid saker att göra, man kunde gå hur man ville utan att få kommentarer för att fjortisar var så... man kunde bete sig hur som helst ingen brydde sig, nu bir man kallad fjortis ifall man har ljusrosa läppar ? wtf..

♥ jag förlorade min oskuld när jag var 14
inte så onormalt tycker jag inte... dom flesta av mina vänner gjorde det också. och under samma period faktisk också. jag ska faktiskt säga att den personen tyckte jag om! och nej jag tror inte ni vet vem jag menar... för det är en helt annan än vad ni tror ! ;)

♥ jag har sökt till wild kids
haha jaa, det var väl i femman eller nått men när jag sedan skulle dit så fick jag reda på att man skulle vara beredd på att inte vara rädd för krokodiler hajjar ormar spindlar osv.. så det funkae inte eftersom jag är skit rädd för alla dom!


det är fortfarande du

ett år sen snart.. och jag saknar dig fortfarande?
jag vill  glömma dig.. kan det vara så svårt?


sex

 när man var liten kunde man inte pussa någon utan att vara/bli ihop...
nu knullar man med folk man inte ens känner (?)

varför ska det vara så, jag menar sex nu för tiden har inte den betydelse den hade förut, då hade man det med den man älskar, nu är det som att ge varandra en kram? inget konstigtman bara gör det hit och dit...

visst jag har också gjort det, kanske inte med folk jag inte känner, jag har kännt dom rätt bra men ändå det har inte alltids haft så stor betydelse. Det är inte samma grej som förut. Sen så blir många som säger nej kallade bangare osv. men hallå`? det är dom som sagt nej som är starka och står emot. det är dom som är ''coola'' och inte dom som knullar runt..

har ni också tänk på att tjejer som kanske har sex med 3 killar blir kallad hora,slampa osv. medans killar kan ha sexmed 7 tjejer på samma vecka och bara bli kallad cool,ball osv. han får respekt (?) men varför då.
jag tror det är så att inom killarnas gäng så får man status genom att ha sex med massa tjejer, man visar liksom att man kan få en tjej och sätta på henne?!

jag tycker iallafall det är grymt orättvist mot tjejerna!


tråkig måndag

hellu sweeties

efter en tråkig dag i skolan åkte jag till barkarby och träffa finny och bettsy,vi väntade på ronja och sedan lite senare kom också natta som hade tagit hål i tungan, så fint.vill också ha men ändå inte...

sedan så har vi haft lite roligt hahaha, men tyvär är det top secret!
sedan när vi skulle åka hem fick finny för sig att åka med mig till söder? aa jo jätte roligt, så jag väntade sen på hennes tåg som hon skulle ta tillbaks till barkarby..
det var väl allt om den här dagen

haha ? så typiskt mig på idrotten


back on track

jahap då har man tagit tillbaks den här bloggen då.. orkar inte den andra. nu ska jag hålla mig till den här det lovar jag!
kommer ha kvar den andra som ett minne om allt roligt jag gjort haha, nej men den finns kvar som mitt gamla liv
bara att acceptera baby ;)

RSS 2.0