jävla tjat om socker

har ni tänk på hur många ungdommar som får för sig att banta ? vill man gå ner i vikt så hjälper det inte att sluta äta! det man ska ta bort på sin kost  är onödigt socker, godis, läsk,chips och friterat osv... det är inte fettet så som smör som gör dig tjock! utan den där chokladen&colan du köper varje dag.

många ungdommar skiter i att äta överhuvudtaget, börjar röka för att tappa matsuget. dricker varje helg. men alkohol gör dig tjock! så som öl&cider....

i dagens samhälle är det otroligt många ungdommar som får för sig att gå ner i vikt, men det dom gör är att sluta äta frukost,lunch middag osv... men att dom ska sluta dricka tänker dom inte på.
För vissa blir effekten så att dom gå ner massa, sen äter en middag och sedan börjar äta normalt igen... då går dom upp istället. mer än vad dom gått ner från början. andra ungdommar tappar matlust helt och hållet och får anorexia... det är en svår sjukdom som kan ta lång tid att bearbeta...

i skolan severar dom i dagens läge endast mat som är bra för kroppen, dvs inget fett alls. knappt smör till mackorna längre, ketchup till korven osv..
men herregud det är inte maten som är det som gör att man går upp i vikt.. det är allt socker. men socker behöver du också, därför är det godis som endast består av socker som ska tas bort ur din kost, och inte ketchupen som innehåller socker som ska tas bort.

jag tycker hela grejjen blivit så stor i dagens samhälle, och alla reklamer där det endast är smala snygga modeller som vill ha ut att man är så för dom inte äter, det gör att ungdommarna vill efterträda någonting som är HELT FEL. vi slutar äta, tappar våran arbetsförmåga i skolan & för vuxna på jobbet. vi blir trötta och lättirrterade..

tycker allt det här ska ta slut, låt oss äta socker men med måtta! inte för mycket men inte heller inget alls. det får bara framförallt ungdommarna och unga vuxna att sluta äta och må dåligt!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

man kan egentligen äta hur mycket godis mat chips och allt fett, bara man tränar regelbundet så blir det inget problem ;)

2009-05-12 @ 19:07:50

skriv något sötnos:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0